DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Skellefteå Måndag 27/7

27 Juli 2020 - 09:15

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Skellefteå. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 3 Rally Idolen i den fjärde avdelningen samt 7 Månremus i den femte avdelningen.

V64 Tips Skellefteå Måndag 27/7
V64-1 1,3,4,9,10,11
V64-2 1,2,4,6,7,12
V64-3 7,8,10
V64-4 3 Rally Idolen
V64-5 7 Månremus
V64-6 1,3,4,8,9,11

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Skellefteå Måndag 27/7
DD1: 7 Månremus
DD2: 1,3,4,8,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SKELLEFTEÅ MÅNDAG 27 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp, ston över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 4 High Hope Laday visade en härlig startsnabbhet när hon tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil på Boden för fyra starter sedan. Senast på Lycksele blev det ledningen igen och sedan så stack hon undan till en lätt vinst. Magnus A Djuse upp nu och med spetsläge över kort distans så kan hon leda loppet länge. Hon är dock inte att lita på för hon har galopperat i sju av fjorton starter.

1 Alfas Leonore gjorde första starten sedan oktober ifjol när hon debuterade i ny regi för Nicklas Westerholm senast. Hon fick då vandra en stor del av loppet i dödens på Woogie Broline som vann det loppet från ledningen och hon tröttnade lite in på upploppet och kom in som fyra. Med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Löser det sig från innerspåret så kan hon bli att räkna med här.

9 Zola Soft har vunnit fyra av karriärens sju starter och hon har aldrig varit sämre än trea. I Sverigedebuten senast så satt hon en bit ner i kön innan hon kom med ett hastigt angrepp i spåren och landade utvändigt om den ledande Merrimac S.G. och hon gick då i rejäl närkamp med denne men hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Kan Kari Alapekkala servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden här.

10 Una Face debuterade i ny regi för Jesper R Nilsson senast. Hon tog då över ledningen in i den första kurvan och sedan så vann hon väldigt enkelt från den positionen. Sämre läge här men med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme på nytt.

3 Galaxy är jämn och säker men hon är ännu utan seger efter sju starter. Hon gick en godkänd avslutning men hon var utan chans på segern så hon fick nöja sig med andrapriset bakom Gorgeous Am som vann det loppet näst senast. Gången efter det så hängde hon med godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Bowling El Mar. Hon hade varit ifrån lite och var struken för en hovböld i juni. Lopp i kroppen nu så hon kan vara lite vassare här. Får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon slå till med en seger.

11 Jersey Boko vann ett billigt lopp från ledningen i Boden senast. Tråkigt utgångsläge här men klaffar det med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 High Hope Laday
Spets efter 500m: 4 High Hope Laday
Skrällen: 3 Galaxy
Ranking: A 4,1,9 B 10,3,11,5,2,8 C 12,7,6

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 2 Merrimac S.G. kommer från en färsk seger. Han klev då fram och tog över ledningen efter ett varv. Från den positionen så försvarade han sig starkt på upploppet när han var utmanad av Zola Soft och han höll då undan till vinst. Han är inte helt att lita på men felfri nu så sitter han bra till i den främre träffen omgående och då kan han vara med och göra upp om segern här.

1 Judgetrouble gjorde första starten sedan mars ifjol senast. Han orkade då inte hela vägen från ledningen och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Gigolo Sisu. Efter comebacken gjorde han sig illa lite grann i hagen så det har blivit lite lång paus mellan starterna nu. Utgångsläget är perfekt då han är riktigt snabb ut fast det kanske behövs något lopp till innan han är i full form men från spets eller vinnarhålet nu så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota fram nu meddelar Jorma Särkiniva.

4 Somebody's Miracle försvann med en startgalopp i comebacken senast. Hon var duktig vid spetssegern på Umåker för tre starter sedan. Kan Krister Söderholm som finns i vagnen se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon öppna bra och med rätt resa så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

12 Moogie tog tre raka segrar förra sommaren men hon har nu inte startat på ett år. Iskallt utgångsläge nu men Ove A Lindqvist som sitter i vagnen har vunnit med henne tidigare och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget direkt i återkomsten.

7 Hazel Web kom med en positiv avslutning och kom in som trea i ett lopp som vanns av O.K.Nalan näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Spår lite långt ut här men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon utmana om en framskjuten placering.

6 Spartan Cougar har varit struken för feber efter den senaste insatsen så formen nu är oviss. Hittar Jimmy Jonsson en bra väg med henne så är hon bra för klassen och då kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Merrimac S.G.
Spets efter 500m: 1 Judgetrouble
Skrällen: 7 Hazel Web
Ranking: A 2 B 1,4,12,7,6 C 8,11,5,3,10,9

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Brooklyn Hill har gjort tre starter i regi Petri Salmela. I debuten så travade han i rygg på den ledande Augustus F. innan han klev ut först i andraspår i den sista svängen och då plockade han ner ledaren och höll även undan för en bra avslutande Hesiod. Gången efter det blev det en ny seger i Torneå. Senast så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och han var sedan i täten in på upploppet men de sista 100 meterna stumnade han lite och han kom in först som femma i ett lopp där Hochthereitis Sox drog det längsta strået. Lång distans nu men kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

8 Voulez Vous kommer från en färsk seger. Han satt då en bit ner i kön innan han avancerade fram i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så plockade han ner sitt motstånd. Han svarade bra på norsken och han fick springa själv in i mål då. Får han ett lopp i ryggar och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

7 Eder Bob gör det bra varje gång. För fyra starter sedan så avslutade han positivt till seger i Östersund. Senast så var han ute i samma lopp som tipsettan ledde länge senast och då avslutade han bra igen och då räckte det till tredjepriset bakom Hochthereitis Sox. Han trivs över den dryga distansen och får han ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

Min Vinnare: 10 Brooklyn Hill
Spets efter 500m: 1 Lexington Hall
Skrällen: 3 Owen Face
Ranking: A 10 B 8,7,1,2,3,5,11 C 9,4,6

V64-4
Ung i Norr - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 3 Rally Idolen som har vunnit två av fyra starter så här långt. Han försvann med en tidig galopp senast. Innan det vann han två lopp från spets. Han är obesegrad felfri och kan han hålla ihop aktionen här så tror jag att Ove A Lindqvist kör till spets och från den positionen så blir han inte lätt att plocka ner om han skulle få bestämma lite där framme i täten. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få en vettig resa i den främre träffen och då tror jag han är med i segerstriden.

Vid gardering kan 10 Thank The Maker som var duktig vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Han tog då över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Gången efter det så avslutade han positivt men Ladybug Lara höll undan till seger från spets och han hade även Cook Island före sig i mål så det slutade med en tredjeplats. Kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

9 Ladybug Lara höll undan till en knapp seger från ledningen senast. Helt annat läge den här gången så nu får hon attackera bakifrån istället. Mats E Djuse upp på Petri Salmela tränat för första gången nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 3 Rally Idolen
Spets efter 500m: 3 Rally Idolen
Skrällen: 1 She's My Heaven
Ranking: A 3 B 10,9,7,1,6 C 8,4,2,5

V64-5
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 5 i Meeting 4 över 1640 meter. Jag har spikat 7 Månremus som gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han fick det då fint serverat i rygg på den ledande Järvsömalla. Sedan så fick han luckan ur den sista kurvan och då tog han i en tät slutstriden ner Tangen Töff som kopplat greppet till en knapp seger. Gången efter det så galopperade han men han anslöt och sedan så fick han aldrig riktigt fritt på upploppet och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Bol Brage. På Årjäng senast mötte han tufft motstånd och gjorde det bra som femma. Innerspår på tilläggsvolten nu är lite chansartat över den korta distansen men om kan ta sig loss i god tid före mål så tror jag han blir svår att stå emot när Mats E Djuse sätter in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Stålviktor som hade två raka segrar inför den senaste starten vara tänkbar. Han var lite sämre senast och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Lillfax. Han har blivit behandlad efter det och från stallet meddelar man att allt är bra i träningen. Han är startsnabb och kommer han till spets så kör nog Mats Gällerstedt i den positionen och då kan det räcka en bit här.

12 Svärting A.C. gick ett bra upplopp och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Jo Sefin senast. Han dock ingen vinnartyp vilket en seger efter 54 starter visar. Han har istället samlat på sig 14 andraplatser. Med rätt resa här så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud. 

1 Guli Björn var duktig vid vinsten senast och drar en del streck här. Han har ett intressant läge nu med innerspår i volten men han är dock väldigt galopplysten som många kallblod är och det är ingen häst jag litar på så han rankas ner en bit. 

Min Vinnare: 7 Månremus
Spets efter 500m: 3 Stålviktor
Skrällen: 14 Thess Prinsen
Ranking: A 7 B 3,12,14,1,4,10,8 C 11,15,5,13,9,6,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 1 La Norna kommer från en färsk seger. Hon bombade då till ledningen och från spets så var hon sedan aldrig i någon förlustfara. Med den startsnabbheten hon besitter så tror jag Hanna Olofsson gasar till spets på nytt och från den positionen så blir hon svårfångad. Hon är mycket effektiv i ledningen där hon ännu är obesegrad efter sju gånger hon travat i den positionen. Hon har gått barfota runt om på sistone men är anmäld med skor nu vilket får ses som ett litet minus.

8 Yankee Blue inledde med fem vinster på lika många starter i Petri Salmelas regi inför ett Klass II försök i Boden i juni. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår innan han tryckte till och tog över ledningen från Swagger in i den sista kurvan. Han stumnade dock en del de sista 100 meterna och kom in först som femma bakom Jagger Boko som vann det loppet. Det visade sig dock efteråt att han inte var helt kurant. Senast så travade han i ledningen men han vek ner sig sista 50 meterna och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Dante Godiva som vann det loppet. Spår långt ut här men han kan öppna fort så kan Ulf Ohlsson ramla ner i en hygglig position så kan han duga en bit mot det här motståndet.

9 Aperfectdream travade i ledningen senast men han fick ge sig mot en smygkörd Pacino Brave i det sista steget. Efter det skulle han ha startat på Årjäng för ett par veckor sedan men han blev struken för en hovspricka då. Formen är lite oviss men får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det räcka en bit här.

4 Bear Briar har visat en härlig form på sistone. Två segrar på de tre senaste starterna har det blivit. Båda dessa är tagna under sadel. Näst senast i ett sulkylopp så fick han aldrig riktigt helt fritt och kom i mål med en del sparade krafter som trea bakom Jagger Boko som vann det loppet. Trevligt utgångsläge nu och kan Ove A Lindqvist som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Real Masterpiece är lite ojämn men han gjorde en bra avslutning från ett dåligt utgångsläge och kom in som trea i ett lopp som vanns av Captain Knas näst senast. Förvisso var motståndet inte av högsta klass. Gången efter det så placerades han i andra ytter och han blev sedan kvar i ryggar in i mål som oplacerad i ett lopp där Mega Star segrade. Läget här är passande och med rätt resa så kan han slå till här.

11 Mr Charming höll farten okej som trea i ett lopp över fyra varv på Solänget som vanns av Doctor Doxey Zenz senast. Han har tagit det loppet bra meddelar man från stallet. Här har han fått ett dåligt läge över den korta distansen men får han lite draghjälp och om tempot blir högt så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 La Norna
Spets efter 500m: 1 La Norna
Skrällen: 11 Mr Charming
Ranking: A 1 B 8,9,4,3,11,12,2,7 C 5,6,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 19/1
Insats: 630 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming