DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Skellefteå Torsdag 7/5

7 Maj 2020 - 12:34

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Skellefteå och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 7 Prins C.K. som har tagit 9 vinster på 15 starter. Han hade inte startat på mer än ett år inför debuten för Jan-Olov Persson för tre starter sedan. Han visade inga tecken på ringrost då när han landade utvändigt om den ledande Myrsjös Ruter Ess efter ett drygt halvvarv och från den positionen så sänkte han ledaren och han höll även undan för en bra avslutande Haga Modde till seger.

Efter den segern har han hunnit med två starter till där det blivit en vinst till men senast så gjorde han bort sig med galopp. Mats E Djuse styrde in honom till seger näst senast och han får chansen nu igen. Felfri här så är det nog ett offensivt upplägg att vänta och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 1.90 hos bet365

V64 Tips Skellefteå Torsdag 7/5
V64-1 10,12
V64-2 3,5,6
V64-3 3,6
V64-4 7 Prins C.K.
V64-5 2,5,6,7
V64-6 Alla

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Skellefteå Torsdag 7/5
DD1: 6 Merritt
DD2: 3,5,6,10,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 12 Pleasure For Cash debuterade i ny regi för Oscar Berglund i ett Klass II försök på Umåker nyligen. Han travade då i ledningen men blev väldigt het och över den dryga distansen då så tröt krafterna till slut så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Gardner Shaw som vann det loppet. Han tävlade då med ett helstängt huvudlag men nu blir det öppet huvudlag istället för att han ska hålla sig lugnare. Motståndet här ser överkomligt ut och nu får han anfalla bakifrån istället så kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

10 Self Explosive svarade för en riktigt vass prestation i den senaste starten. Rebecca Dahlén som körde hästen då hamnade utvändigt om den ledande Billy Boy Brizard men det hade ingen betydelse för i den sista svängen så sköljde han till ledningen och från den positionen så länsade han sedan undan till en förkrossande seger. Nu är han åter ägarkörd när Nils Elfving sitter upp bakom hästen men är han lika bra som senast så kan han bli att räkna med på nytt.

I övrigt kan nummer 2 One Of Us som hade en fin säsong ifjol och kommer nu ut i en intressant årsdebut vara tänkbar. Han har tränat på ordentligt hela vintern och han känns bra fast han är inte vässad till den här starten och han behöver nog loppet meddelar man från stallet. Han är startsnabb så här tror jag att Ove A Lindqvist har ledningen i sikte och från spets här så kan han leda loppet länge men jag tror inte det räcker hela vägen till seger.

Min Vinnare: 12 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 2 One Of Us
Skrällen: 10 Self Explosive
Ranking: A 12,10 B 2,7,9,8,5,11,15 C 1,13,3,14,6,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp - Sleipner Cup, Försök 8 - Norrlands Elitserie, Försök - Bodbäckspålles Fyraårsserie, Försök - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Järvsö Elling startade 40 meter bakom Fräcke Prins och det blev för tufft så han fick nöja sig med andrapriset bakom denne näst senast. Gången efter det så galopperade han i starten men han kom tillbaka klart bra och han räddade andrapriset bakom Grisle Odin G.L. då. Kan Magnus A Djuse se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli att räkna med över upploppet.

3 Tekno Viking har varit riktigt duktig vid två raka segrar. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Pyckolina med varvet kvar till mål och han tryckte sig sedan till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så stegade han undan på ett bra vis till seger. Han har tjänat minst pengar i fältet och möter tuffare motstånd här även om det är ett litet fält men kan Mats E Djuse servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Kalmar vann hälften av sina tio starter ifjol. Nu kommer han ut i en intressant årsdebut här. Han känns jättefin i jobben och man tror från stallet att han gör en bra insats direkt i comebacken. Han är väldigt speedig och får han en fin resa så kan han vara långt framme här. Man kommer troligen att lätta honom i balansen nu.

Min Vinnare: 5 Järvsö Elling
Spets efter 500m: 1 Holter Oda
Skrällen: 1 Holter Oda
Ranking: A 5,3,6 B 4,2,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 No Business satt i tredje utvändigt innan hon gick till anfall i den sista svängen och via en härlig avslutning plockade hon ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så var hon lite trög så hon var aldrig med segerchans och det slutade med en tredjeplats bakom Gigaro Am som vann det loppet. Hon sänkte ändå sitt rekord med drygt två sekunder senast. Hon travade inte klockrent och hon fick inte riktigt fäste så nu blir det lite korrigeringar till den här starten så kan Magnus A Djuse som får chansen den här gången servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden.

3 Brida har ännu ingen seger hittills i karriären efter sex starter. Hon har ändå inlett fint med två raka andraplatser på lika många starter sedan hon kom i träning hos Ann-Catrin Frisk. Senast så travade hon i ledningen men hon fick ge sig kort före mål sedan Thank The Maker plockat ner henne. Trevligt utgångsläge nu och hittar Mats E Djuse till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan nummer 10 Unleash The Steel som har matchats i tuffare gäng än detta vara tänkbar. Hon har dock gjort sina bästa lopp i ledningen så bakspåret nu är ett minus. Barfota bak för första gången kan ge en extra växel och kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 No Business
Spets efter 500m: 3 Brida
Skrällen: 4 Florianne
Ranking: A 6,3 B 10,4,2,5,7,1 C 9,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 9 i Meeting 2 - Fördel Ston över 2140 meter. Jag har spikat nummer 7 Prins C.K. som har tagit 9 vinster på 15 starter. Han hade inte startat på mer än ett år inför debuten för Jan-Olov Persson för tre starter sedan. Han visade inga tecken på ringrost då när han landade utvändigt om den ledande Myrsjös Ruter Ess efter ett drygt halvvarv och från den positionen så sänkte han ledaren och han höll även undan för en bra avslutande Haga Modde till seger.

Efter den segern har han hunnit med två starter till där det blivit en vinst till men senast så gjorde han bort sig med galopp. Mats E Djuse styrde in honom till seger näst senast och han får chansen nu igen. Felfri här så är det nog ett offensivt upplägg att vänta och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 6 Källsjöviking som gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Gången efter det så travade han i ledningen men han fick ge sig mot en bra avslutande Spang Viktor så det slutade med en andraplats. Efter det var han godkänd som fyra i ett V75 lopp som vanns av Vårbusan. Han gick ett banjobb förra veckan och kändes jättefin då meddelar man från stallet. Får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

3 Ålia Rännil har varit borta länge men hon har ett perfekt utgångsläge i sin årsdebut här. Hon får Rikard N Skoglund i vagnen för första gången. Hon är snabb ut och har vunnit många lopp i ledningen så kommer hon till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Prins C.K.
Spets efter 500m: 3 Ålia Rännil
Skrällen: 12 Laxfaks
Ranking: A 7 B 6,3,4,9,12,11 C 1,10,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Merritt satt i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger senast. Han har lyft sig en nivå sedan han kom till Daniel Wäjerstens träning. Nu har det gått en tid sedan den senaste starten men han är anmäld barfota runt om för första gången för den nuvarande tränaren och kommer han ner i en bra position så är han stark den sista biten så han ska räknas tidigt.

7 Redhot Tap Dancer har gjort det bra en längre tid. Inför den senaste starten i ett V75 lopp på Umåker så hade han fyra raka segrar. Han kom då med en stark avslutning men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Van Gogh Z.S. som vann det loppet. Kan Magnus A Djuse som kör hästen få gå med i en vettig rygg under slutrundan så har han en härlig avslutning att ta till och då kan han bli att räkna med.

2 NoLimitJimMit galopperade bort sig med dryga halvvarvet till mål i ledningen näst senast. Gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge och kom aldrig riktigt in i loppet. Betydligt bättre utgångsläge nu och han är startsnabb och han trivs bra i ledningen så kommer han till spets så stiger hans chanser här. Inte säkert att det lyckas dock men ett bra lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan det vara läge för en ny seger.

5 Atlas Eagra försvann med en startgalopp senast. Felfri nu så är han annars väldigt startsnabb så trycker Jenny Engfors av vad som går från början så är det inte omöjligt att han kommer till täten här och med spets över sprinterdistans så kan det räcka långt här och då är han intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Merritt
Spets efter 500m: 2 NoLimitJimMit
Skrällen: 5 Atlas Eagra
Ranking: A 6 B 7,2,5,10,8,1,4 C 3,9,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna. 6 Everest De Ginai räckte inte till i Sverigedebuten i ett försök i silverdivisionen som vanns av Macelleria senast. Med lopp i kroppen nu är en vassare insats här att vänta. Han är inte så snabb ut men hittar Hannu Torvinen ner i en vettig position från springspåret här så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Zorro Swing har mest ägnat sig åt att galoppera på slutet. Det har varit autostart då så när det nu är voltstart är det en fördel. Han har suttit fast med sparade krafter vid ett par tillfällen innan galopperna på sistone så han är bättre än raden. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Jens Eriksson kan servera honom ett passande lopp.

3 Cobourg Hanover gick i mål med krafter kvar näst senast. Gången efter det så fullföljde han starkt till femteplatsen i ett V75 lopp som vanns av Macelleria. Läget passar honom bra och Oscar Berglund tycker att det kan vara värt att pröva honom i ledningen den här gången och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt.

12 Höwings Star har inte startat på ett tag och han ströks inför en tilltänkt start i början av april för hälta. Här har han 20 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten men får han gå med i en vettig rygg och om han kan få spara speeden så länge som möjligt så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

5 Hagentoy galopperade när han var på väg till ledningen in i första sväng i ett V75 lopp nyligen. Han visade inget extra i den efterföljande starten när han blev femma i ett lopp som vanns av Lamino. Han är dock snabb ut och kan utmana om ledningen här. Kommer Rikard N Skoglund till täten så kör han nog i den positionen så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 6 Everest De Ginai
Spets efter 500m: 3 Cobourg Hanover
Skrällen: 10 Zorro Swing
Ranking: A 6 B 10,3,12,5,11,7,13,9,8 C 4,1,14,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:36  Lopp 7 - Viva La Vida Fac
Trav - Halmstad - Vinnare
2.65
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming