V64 Tips Solänget 14/6

Publicerad på 14 Jun 2021 - 15:05

DrTrav

DrTrav

14 Jun 2021 - 15:05

V64 hämtar vi på från Solänget denna Måndagskväll. Omgången kryddas dessutom av en jackpot på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 5 Heading Reference i den första avdelningen och 4 Jamaica Boko i den tredje avdelningen.

V64-tips Solänget Måndag 14/6
v64-1 5 Heading Reference
v64-2 1,3,6,7,8
v64-3 4 Jamaica Boko
v64-4 6,7,9,10,12,13,14,15
v64-5 4,5,8
v64-6 1,3,4,9,12

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Solänget Måndag 14/6
DD-1 4 Albert Zonett
DD-2 1 Love Of Mine

1 rader x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 5 Heading Reference. Han var i den senaste starten ute i ett stayerlopp på Solvalla som vanns av Timo Nurmos Boston Wise L vilket säger end del om klassen på loppet. Han stod för bra avslutning som fyra i mål även om han aldrig kunde utmana om segern. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge bakom bilen, han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i ledning blir man sen hästen att slå. Dessutom blir det optimal balans, barfota runt om och amerikansk vagn. Spik.

Motbud
3 Importedfrmdetroit kommer till kvällens start med en formkurva som pekar uppåt. I den
senaste starten gjorde han det bra som femma på V75 och gången före fick man ett snällt lopp i rygg på ledaren och blev två i mål. Väljer man att gardera den inledande avdelningen är detta ett givet streck på kupongen.

Nämner även 4 Bravo Navarone som besitter bra kapacitet men som inte tävlat sedan 2019. Nu har man gått ett kvallopp och det är dags för att starta igen. Formen är såklart svårbedömd men han vann sin årsdebut 2019. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Heading Reference
Spets efter 500m:5 Heading Reference
Skrällen: 4 Bravo Navarone
Ranking: A 5 B 2,4,3,8 C 1,6,7

V64-2 1640m auto
6 Grisleprinsen G.L. är en kapabel femåring som tillhör kulltoppen, han lsutade bland annat tvåa i finalen av Svenskt Kallblodsderby bakom stallkamraten Havglimt förra året. I årsdebuten senast ställdes han mot tufft motstånd. Han travade sista 1000m via 23,8 men kunde ändå inte vara med och utmana om segern. Ikväll är det enklare emot och löser det sig bara med positionerna från start så ska Grisleprinsen G.L. ses med goda segerchanser. Förstahäst.

3 Vimse Lars ser ut att bli favorit i loppet. Man han var dock inte som bäst senast och hade svårt att följa med in i sista kurvan. Ikväll har han dock mer passande förutsättningar med spetsläge över kort distans. Normalt sätt är detta en häst som ska räknas tidigt i seger snacket i ett lopp som detta.

Skrällen är 8 Zitor som är en fartfylld individ. I den senaste starten gick det dock inte att känna igen honom och prestationen är bara att lägga åt handlingarna, för detta är en barfotahäst som ikväll återigen ska få tävla med optimal balans. Utgångsläget är inte det bästa men också inbakat i den låga procenten. Distansen däremot är passande och Zitor kan öppna kvickt bakom bilen. Daniel Wäjersten sätter sig i vagnen för första gången vilket är intressant och när ekipaget ser ut att bli näst intill ospelat så är detta en skräll jag vill betala för nu när man gör en del ändringar från senast.

Min Vinnare: 6 Grisleprinsen G.L.
Spets efter 500m: 3 Vimse Lars
Skrällen: 8 Zitor
Ranking: A 6,3 B 8,1,7,1,10,4 C 5,8,11,2,9,12

V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 4 Jamaica Boko. Hon stod för en formstark avslutning i den senaste starten och denna femåring är van att möta tufft motstånd. Ikväll är det på pappret något enklare och dessutom är Jamaica Boko den troliga ledaren av loppet, då hon öppnar kvick bakom bilen. Väl i ledningen kommer hon bli tuff för övriga att plocka ner. Skulle hon inte ta sig till ledningen finns kapacitet och kunnande för att vinna från andra positioner också. När hon endast är knapp favorit på strecken känns detta som en given jackpot spik.

Motbud
6 Brida har två raka segrar med sig i bagaget inför kvällens start. Detta är ett femårigt sto som både besitter bra fart. Formen är på topp och skulle man lyckas ta sig förbi min spik inledningsvis är man främsta motbudet i loppet. Formen är på topp.

Nämner även 11 Kattis Palema som är speedig och skulle profitera på om tempot hålls uppe i loppet. Hon kommer med en färsk seger i bagaget trots galopp. Det har dock blivit en och annan galopp i karriären vilket gör att hon inte helt är att lita på. Men vid gardering ska hon inte nonchaleras i loppet.

Min Vinnare: 4 Jamaica Boko
Spets efter 500m: 4 Jamaica Boko / 6 Brida
Skrällen: 11 Kattis Palema
Ranking: A 4 B 6,11,2,12,8,9 C 10,1,7,3,5

V64-4 2140m volt
12 Bowling Orlando återkommer efter vila och formen är därför svårbedömd. Men tränaren Daniel Wäjersten brukar dock alltid ha ordning på grejerna när det är dags för start. Bowling Orlando har vunnit två av fem starter och är bra för klassen. Lever han upp till sin fulla förmåga här direkt är man ett givet segerbud direkt.

7 Nomo gjorde det bra för två starter sedan när man avslutade vasst och kunde sätta nosen först över mållinjen. Ikväll har man ett spännande springspår och prickar tränaren och kusken Nicklas Westerholm starten så kommer Nomo kunna få ett bra lopp ikväll och ska därmed räknas in i segersnacket.

Nämner även skrällen 13 L.G.Boko som visserligen är tre år och möter äldre hästar ikväll, men som gjorde det bra för två starter sedan när man höll bra från ledningen och gick i mål som tvåa. Med rätt lopp här ikväll besitter L.G.Boko fart som räcker för att utmana om segern. Till endast 4% är detta en skräll jag betalar för.

14 Prometheus testade som treåring på att möta tuffa hästar och visade då prov på gott kunnande. Men efter den säsongen tog det två år innan vi fick se Prometheus åter på tävlingsbanan. I comebacken i April hängde han på bra via en invändig resa och satte direkt nytt rekord. Nu har han fått några lopp i kroppen och toppformen närmar sig. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 12 Bowling Orlando
Spets efter 500m:
Skrällen: 13 L.G.Boko
Ranking: A 12,7 B 13,14,6,9,15,10,1,3 C 5,8,2,11,4

V64-5 3140m volt
4 Albert Zonett är en kapabel individ som ikväll startar för första gången över tre varv. Men han har tidigare visat att han hanterar 2640m väl, vilket gör att distansen inte känns som någon nackdel ikväll. Albert Zonett vann på bra sätt i den senaste starten och står ikväll perfekt inne i loppet pengamässigt. Om han bara kliver iväg från sitt fjärdespår i volten ska det vara bra chans att han direkt sitter i ledningen och väl i den positionen blir man svårslagen.

8 Il Boscaiolo har en seger och tre andraplatser på sina fem starter för Linda Fastesson. Il Boscaiolo har gått bra med Bo Eklöf i vagnen tidigare och trivs över lång distans. Kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget trots att han inte fungerade fullt ut i kurvorna. Får man till en bättre aktion ikväll är man främsta motbudet till Albert Zonett.

Nämner även 5 Flight Deck som visade full form i den senaste starten när han via fjärdespår i sista sväng gick rejält hela vägen in i mål. Skulle Albert Zonett inte ha sin bästa dagen är Flight Deck kapabel nog att slå övriga i loppet. Till endast 7% ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 4 Albert Zonett
Spets efter 500m: 4 Albert Zonett
Skrällen: 5 Flight Deck
Ranking: A 4 B 8,5,9,3,7,1 C 10,11,6,2

V64-6 1640m auto
1 Love Of Mine kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Båda segrarna är tagna ifrån ledningen, en positionen man säkerligen är angelägen om att komma till ikväll också från sitt innerspår. Hon är kvick iväg från start och att det ikväll är kort distans ses inte som en nackdel. Med en formkurva som pekar uppåt och med ett bra utgångsläge är detta förtshästen i loppet.

En annan som också kommer med formkurvan på topp är 9 El Maco Khalifa. Denna fyraåringen har fyra raka segrar på kontot och har ikväll möjligheten att fullborda sitt staket i programraden. Bakspår är ett litet minus då samtliga segrar är tagna från ledningen, men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen är man med och utmanar om segern på nytt här ikväll.

3 Kalaxy Boko har även han bra from. I den senaste starten gjorde han det bra från dödens. Han besitter en vass avslutning och skulle profitera på om loppet tempot hålls uppe längs vägen. Ikväll får han även Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket är intressant.

Nämner även 4 Rally Ida som galopperade som gått gåendes i årsdebuten senast, men har varit struken inför en tilltänkt start efter det vilket gör att formen är svårbedömd. Men kapacitetsmässigt är hon ett givet streck i loppet.

Min Vinnare: 1 Love Of Mine
Spets efter 500m: 1 Love Of Mine
Skrällen: 4 Rally Ida
Ranking: A 1,9 B 3,4,10,6,12 C 5,2,7,8,11

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto