DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solänget Tisdag 19/5

19 Maj 2020 - 12:28

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solänget. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 9 Gorm i V64-1 som kommer från en seger. Han satt då djupt nere i kön innan han gick till attack i spåren på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så kopplade han greppet på den ledande Rappjerv och han höll även undan för en bra spurtande Tekno Lynet. Formen ska bara bli bättre och bättre meddelar Svante Båth. Utgångsläget här är inte det bästa över den korta distansen men sitter Ulf Ohlsson i ett någorlunda vettigt slagläge innan han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot med en liknande avslutning som senast. Vinnarodds 2.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik är 2 Esprit Sisu i V64-6 som har gjort ett par starter i den högsta klassen nu. Näst senast så hakade han på bra som fyra i ett lopp som vanns av Elian Web från ledningen. Senast så hade han innerspår och fick ett lopp i rygg på den ledande Snowstorm Hanover och han hade ingen chans mot den vinnande Tae Kwon Deo som tog ner sitt motstånd från dödens men han galopperade bort en fin placering där bakom kort före mål. Här sitter han bra till i andraspår omgående och jag tror han sänker det här gänget från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 2.38 hos bet365

V64 Tips Solänget Tisdag 19/5
V64-1 9 Gorm
V64-2 2,3,8,9
V64-3 1,2,3,5,6,8,9
V64-4 5,7,9,11,12
V64-5 7,8,9
V64-6 2 Esprit Sisu

420 rader x 1 = 420 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solänget Tisdag 19/5
DD1: 7,8,9
DD2: 2 Esprit Sisu

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 9 Gorm som kommer från en seger. Han satt då djupt nere i kön innan han gick till attack i spåren på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så kopplade han greppet på den ledande Rappjerv och han höll även undan för en bra spurtande Tekno Lynet. Formen ska bara bli bättre och bättre meddelar Svante Båth. Utgångsläget här är inte det bästa över den korta distansen men sitter Ulf Ohlsson i ett någorlunda vettigt slagläge innan han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot med en liknande avslutning som senast.

Vid gardering kan nummer 1 Tekno Lynet som inte var så stort slagen av min spik senast vara tänkbar. Han har ett betydligt bättre läge den här gången och med en lyckad start så tror jag att Krister Söderholm sitter i ledningen omgående och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Järvsömalla travade i ledningen men fick ge sig mot Järvsö Micke så det slutade med en andraplats näst senast. Det följde han upp med en spetsseger. Här har han springspår och han trivs bra med tätkänning så prickar Wiktor Kylin-Blom i startögonblicket så kan det vara han som tar hand om ledningen och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme på nytt men jag tror ändå han får svårt att hålla undan för min spik.

Min Vinnare: 9 Gorm
Spets efter 500m: 1 Tekno Lynet
Skrällen: 11 Skorpion
Ranking: A 9 B 1,7,11,6,8,5,4,3 C 2,10,14,13,12,15

V64-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Kalashnikov gjorde det bra vid vinsten från utvändigt om ledaren senast. Det var för drygt tre månader sedan så formen nu är oviss. Här är det ett litet fält och lång distans är gynnsamt för honom för han lever på sin styrka så är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt.

9 Vincent Horse var duktig i ett tuffare sällskap näst senast. Gången efter det så blev seger från spets på Dannero. Springspår på tilläggsvolten här så prickar Jan Norberg som kör åt Robert Bergh bra i starten så borde han kunna hitta en vettig position omgående och eventuellt kan det bli ledningen efter ett halvvarv och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

2 Otroligosåfin gjorde det bra när han vann från ledningen för fyra starter sedan. Efter det var han ute på V75 där det blev en fjärdeplats över lång distans bakom Gardner Shaw på Umåker. Senast så kördes han offensivt och landade i dödens efter ett halvvarv och från den positionen så höll han starkt men han fick aldrig tag i Ready Doc som vann från ledningen så det slutade med en andraplats. Här tror jag att Lars-Göran Söderberg kör till ledningen i ett tidigt skede men kommer någon av tilläggshästarna tidigt så kanske han släpper och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Lollipop Girl har årsdebuten avklarad. Hon satt fast då med med alla krafter kvar efter en invändig löpning. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten så kan Ove A Lindqvist få till en bra styrning så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Kalashnikov
Spets efter 500m: 2 Otroligosåfin
Skrällen: 3 Lollipop Girl
Ranking: A 8,9 B 2,3,6,7 C 1,4

V64-3
Ett Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 6 Bara Blixten kördes i ledningen och försvarade sig länge och väl men Ulvsåsen var för stark så han fick nöja sig med andrapriset näst senast. Gången efter det så fick han det inte att stämma och galopperade bort sig. Med en lyckad start här så tror jag att Stefan Edin har siktet inställt på ledningen och kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt.

3 Ronja N.N. har stora problem med att hålla sig i trav för hon är väldigt galopplysten. Hon fungerade inte alls senast men hon var jättefin i värmningen med skor runt om fast när man sedan körde barfota runt om i loppet så fick hon det inte att stämma. Nu blir det skor bak och hon har bra farter i sig så skulle hon sköta sig här så kan det vara läge för karriärens första seger.

9 Slotts Rigel har ännu inte vunnit något lopp men han har platsat i fyra av sju starter. Han höll farten hyggligt som fyra i ett lopp som vanns av Mjölner Apollo senast. Mats E Djuse är en duktig kusk och hittar han en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden.

1 Husnäs Tilja travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren senast och höll sedan farten godkänt som trea i ett lopp där Kolmi drog det längsta strået. Hon är precis som många kallblod inte att lita på men felfri här så kan hon få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon ställa till med en överraskning.

5 Järvsö Johanna gjorde årsdebut i början av månaden men det gick åt pipan för hon försvann då med en tidig galopp. Ulf Ohlsson upp för första gången nu och kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 6 Bara Blixten
Spets efter 500m: 6 Bara Blixten
Skrällen: 3 Ronja N.N.
Ranking: A 6 B 3,9,1,5,8,2 C 4,10,7,11,12

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Nomo kördes till ledningen och från den positionen så vann han sedan enkelt förvisso i ett billigt lopp för tre starter sedan. Senast så fick han vandra större delen av loppet utvändigt om ledaren och gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats bakom Somebody's Miracle som vann från spets. Han är startsnabb fast han har fått ett spår lite långt ut här men en invändig strykning underlättar en del så kan Leif Eriksson hitta ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

5 Global Vertigo har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Micael Melander kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Diva Å. har gjort en start i ny regi för Mikael Lindqvist. Han höll mest farten så det slutade med en femteplats i ett lopp som vanns av O.K.Nalan då. Efter det har han varit struken inför en tilltänkt start för hosta. Ulf Ohlsson får chansen bakom henne för första gången nu och kan hon få ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

11 Valle Doc har inte fått till det i årets båda starter. Hon gjorde ett par bra insatser ifjol och får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig över upploppet.

12 Miranda Star galopperade i comebacken senast. Tråkigt utgångsläge här och det behövs en del klaff för att hon ska kunna komma in i matchen men Magnus A Djuse hoppar upp bakom hästen för första gången nu och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen ha en sämre dag så kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 7 Nomo
Spets efter 500m: 5 Global Vertigo
Skrällen: 12 Miranda Star
Ranking: A 7,5 B 9,11,12,4,2,14,8,10,6 C 15,13,1

V64-5
Nordgubbens Minne - Kallblodslopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Tangen Haap kommer ut i genrep inför Elitkampen på Solvalla i slutet på månaden. Han känns fin i jobben men Björn Karlsson hade helst tagit ett bakspår den här gången för han vill ge honom ett rygglopp över den här långa distansen. Han är kvick iväg så nu tyder mycket på att han kommer att ta hand om ledningen och kommer ingen och trycker upp tempot så kör han nog i den positionen och då kan det räcka långt.

8 Smedheim Solan kommer från en seger. Han satt då djupt nere i kön innan han påbörjade ett avancemang i tredjespår med varvet kvar till mål men han tvingades sedan ut i fjärdespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så visade han en fin inställning när han krigade sig till en knapp seger före en duktig Vill Solen. Kan Mats E Djuse servera honom en fin löpning så kan han bli farlig över upploppet.

9 Pydin siktas precis som tipsettan mot Elitkampen. Han tog över ledningen ut på slutvarvet senast och såg ut att gå mot segern men han blev avslagen på linjen när Tand Kraft kom med en härlig avslutning. Han är rätt allround och han tål ett offensivt upplägg om kusken väljer den taktiken. Ove A Lindqvist har lyckats väl med honom tidigare och han kan vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 7 Tangen Haap
Spets efter 500m: 7 Tangen Haap
Skrällen: 6 Björs Frej
Ranking: A 7 B 8,9,6,3,2 C 4,5,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 2 Esprit Sisu som har gjort ett par starter i den högsta klassen nu. Näst senast så hakade han på bra som fyra i ett lopp som vanns av Elian Web från ledningen. Senast så hade han innerspår och fick ett lopp i rygg på den ledande Snowstorm Hanover och han hade ingen chans mot den vinnande Tae Kwon Deo som tog ner sitt motstånd från dödens men han galopperade bort en fin placering där bakom kort före mål. Här sitter han bra till i andraspår omgående och jag tror han sänker det här gänget från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 11 Mr Golden Quick som fullföljde bra som tvåa i ett stayerlopp som vanns av From The Mine senast vara tänkbar. Han är stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt. Utgångsläget nu är inte det bästa men ett par strykningar underlättar en del men klaffar det med löpningsförloppet och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

1 Angle Of Attack var inte som bäst senast men han kan klart bättre. Han är riktigt vass från start och han trivs mycket bra i ledningen där han har plockat många segrar så når han spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Queer Fish kom inte riktigt kom till från ett svårt läge i Guldbjörken på Umåker för en månad senast där han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Next Direction. Han har inte vunnit sedan han skrällde rejält när han efter en visslande spurt fångade in Chief Orlando till seger i Sweden Cup finalen under Elitloppshelgen ifjol. Får han ett rygglopp för att spara speeden fram till upploppet så är han vass den sista biten.

Min Vinnare: 2 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 1 Angle Of Attack
Skrällen: 9 Antonio Tabac
Ranking: A 2 B 11,1,5,4,9,7 C 3,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming