DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla 11/12

11 December 2020 - 10:11

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från nationalovalen Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 1 Blaze Kronos i den sjätte och avslutande avdelningen.

V64 Tips Solvalla Fredag 11/12
v64-1 3,4,6,7,10
v64-2 1,2,3,4,5,6,7,8
v64-3 3,11
v64-4 3,4,6,10
v64-5 6,7
v64-6 1 Blaze Kronos

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Fredag 11/12
DD1: 6,7,3
DD2: 1 Blaze Kronos

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m auto
4 Red Hot Roadster kommer med två raka segrar till kvällen start. Denna treåriga valack har stått för en fin utveckling under året. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Till dagens start blir det första gången med Anders Eriksson vilket är intressant. Red Hot Roadster har alltid tävlat med skor så det är inget minus. Däremot möter man äldre hästar idag vilket gör att jag inte vågar gå rakt ut på honom och spika även om Red Hot Roadster är min förstahäst.

10 Ingelsson är skrällen för mig. Är medveten om att det finns en del galopper i raden, men jag vet också att Ingelsson är bättre än sin resultatrad. Han är van att möta tuffa konkurrenter och har även startat på i V75 på slutet. Ikväll går man ner något i klass vilket kanske väcker Ingelsson ytterligare. Kapacitet finns för att vinna detta loppet, men såklart behövs lite klaff från bakspår. Men till 7% som man är streckad på i detta nu är man given på systemet.

6 Silver Bullit står för jämna och bra prestationer nästan varje gång. I den senaste starten gick man ut på en tung sprungen bana på Färjestad och stod för en rejäl insats när man satte nosen först. Med formen på topp ska man inte nonchaleras i detta sammanhang.

7 Aloha Chip kommer från Robert Bergh där denna fyraåring verkligen hittat stilen på slutet. Kommer med två raka segrar till dagens start och formen på topp. Läget och skotvånget är två frågetecken inför dagens start, men när man väljer att gardera kan jag inte lämna Aloha Chip utanför systemet. Form slår klass?

Min Vinnare: 4 Red Hot Roadster
Spets efter 500m: 4 Red Hot Roadster
Skrällen: 10 Ingelsson
Ranking: A 4 B 10,6,7,3,2,9,1,11 C 8,5,12

V64-2 2140m auto
Ett öppet treåringslopp i min bok där många hästar är under fin utveckling. Rådet är att plocka med så många plånboken tål.

1 Brasco Boko kommer från formstallet Timo Nurmos och dessutom sitter kanske den ännu hetare Jorma Kontio bakom i vagnen. Känns som en duo som det inte kan gå fel för just nu. På sina tre starter har man två segrar och en tredjeplats. Ikväll blir det debut bakom bilen och frågan är vad man hamnar från spår ett. Jag är ändå lite osäker när man börjar bli så stor favorit. I den senaste starten föll man nämligen som storfavorit och såg kanske inte som bäst ut. Men såklart är Brasco Boko under kraftig utveckling och kan mycket väl vara så bra att man rundar samtliga här idag. Men när övriga konkurrenter är spelade till en betydligt lägre procent finns spelvärde jag jag garderar.

2 Vincent Dana är kvick iväg från start, och tror man sitter i ledningen initialt. Frågan är sen vad Mats E Djuse väljer för taktik med Vincent Dana. Man har visat sig ha fart som duger gott. I den senaste starten fastnade man i trötta ryggar och kunde inte visa sig från sin bästa sida. Så med en åttonde placering högst upp i raden kanske man skrämmer bort några spelare, men jag tror på en fin prestation och hoppas även man väljer att köra i ledningen ikväll.

Vill även nämna 3 Cole Moss som har visat fina fartresurser och verkar bli tuffare och tuffare för varje start. Man står på tur för seger i min bok och idag med ett passande utgångsläge skulle jag inte bli förvånad om Cole Moss får sätta nosen först redan ikväll.

Min Vinnare: 1 Brasco Boko
Spets efter 500m: 2 Vincent Dana
Skrällen:
Ranking: A 1,2,7 B 3,5,8,6,4

V64-3 2140m auto
11 Big Shot draget i omgången för mig. Jag tycker man ska vara favorit i detta loppet. Big Shot har stått för fina prestationer på slutet, för två starter sedan gick man 09,2 sista 800m i spåren. I den senaste starten fick man gå i ryggar när man klev på i spåret. Då stannade klockan 11,3 sista 800m. Med formen på topp och med en liknande avslutning ikväll tror jag konkurrenterna får svårt att stå emot denna fyraåring. Förstahäst.

Vill ändå betala för 3 Daysofourlives också. Han satt fast med sparade krafter i den senaste starten, och innan det hade man två raka segrar. Nu är utgångsläget perfekt och min tidiga ledare av loppet. Skulle man sen få fuska bort lite framme i ledningen kan det mycket väl vara så att Daysofourlives rinner undan och vinner loppet.

För den som vill gardera ytterligare. 1 Hocus Pocus, han har kapacitet och kunnande för att vinna ett lopp som detta men frågan är vad man hamnar från start. Men uppenbarar sig luckan i tid så finns en vass avslutning att tillgå.

5 Pegasus All Over stod för en bra comeback i den senaste starten. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare och skulle kunna utmana här med lite klaff längs vägen.

Min Vinnare: 11 Big Shot
Spets efter 500m: 3 Daysofourlives
Skrällen:
Ranking: A 11,3 B 1,5,4,10,2 C 6,7,9,8

V64-4 2140m auto
6 Hula Hula Sisu gör ikväll comeback efter lite tävlings frånvaro. detta treåriga sto lovade mycket i somras när man stod för ett par fina prestationer. Nu är det förvisso comeback för ett treårigt sto, men skulle Mattias Djuse lyckas få iväg henne till ledningen är mycket vunnet och då blir hon svår att slå för övriga. Förstahäst.
  
4 Bentley As besitter bra kunnande för klassen men såg lite kantig ut i sin debut för Björn Goop i den senaste starten, vilket lsutade med galopp. Nu har Bentley As fått ytterligare lite träning och ikväll blir det även skor på hovarna , vilket kan vara ett plus för henne. Carl Johan Jepson hoppar upp i vagnen. Har Björn hunnit satt sin prägel på henne hemma i träning nu så kommer får se en bra insats ikväll.

3 Carelya stod för en rejäl slutspurt från kön i den senaste starten. Nu med perfekt utgångsläge och dessutom anmäld med jänkarvagn för första gången så höjer jag upp henne i min rank. Vi kommer få se ett offensivt upplägg och jag tycker hon ska vara tidig på systemet.

Min Vinnare: 6 Hula Hula Sisu
Spets efter 500m: 6 Hula Hula Sisu
Skrällen: 3 Carelya
Ranking: A 6,4, B 3,10,7,12,11,7,9,1,8 C 2,5

V64-5 3140m volt
7 Electrical Storm har jag jagat här tidigare, då har man startat på i tuffa lopp på V75 bland annat. Ikväll ser det ut att få vara hans tur. Ett mer passande upplägg med lång distans vilket är ett plus jämfört med senaste starten på V75. Då stod man trots bakspår över kort distans för en positiv insats och gick i mål som fyra. Kvällens tre varv och ett litet startfält kommer göra att Electrical Storm tidigt sitter i en bra position i loppet. Sen är det upp till Mattias Djuse att välja upplägg. Tydlig förstahäst för mig.

6 Västerbo Imtheman har fin form och i den senaste starten gick man bra trots tufft upplägg, fick trava utvändigt om ledaren i 1600m och höll till en tredjeplats. För tre starter sedan mötte man Electrical Storm på V75 och stod då 20m bättre till än ikväll, men kunde då leda loppet från start till mål på ett övertygande sätt. Nu med ett litet fält kommer man troligtvis köras fram tidigt och även ikväll sitta i ledningen efter en bit. Även om man står 20m sämre till jämfört med för tre starter sedan är ledningen kanske det som fäller avgörandet. Plockar med Västerbo Imtheman på systemet.

3 Totte C.D. gav ett formbesked i den senaste starten efter att man lagt upp träningen hemma på gården annorlunda. Kommer vara med långt framme ikväll om presterar en liknande prestation.

Min Vinnare: 7 Electrical Storm
Spets efter 500m: 6 Västerbo Imtheman
Skrällen: 3 Totte C.D.
Ranking: A 7 B 6,3,5,1,9 C 4,8,2

V64-6 2140m volt
I den avslutande avdelningen hittar vi kvällens första och enda spik. 1 Blaze Kronos, denna treåring kommer med två raka segrar efter en halsoperation som verkligen visat sig fallit väl ut. Båda segrarna är tagna från ledningen, en position jag tror man hittar till även ikväll. När man sen berättar duon som tränar och kör denna fina treåring känns det som att allt faller på plats. Tränar gör Timo Nurmos och kör ikväll gör just nu stekheta Jorma Kontio. Får bara Jorma iväg Blaze Kronos ur volten så är detta en vettig spik i min bok.

Motbud
Värsta motståndarna till min spik är 6 Legendaria Zon och 8 Immersive Workout som också är är två hästar med fin kapacitet men att dem ska slå Blaze Kronos utvändigt känns som övermäktigt.

6 Legendaria Zon har nu gjort fyra starter för Björn Goop och i senaste starten kom första segern för Björn, då körde Carl Johan Jepson henne för första gången. Han sitter även i vagen ikväll. Främsta motbudet till min spik.

8 Immersive Workout kommer till kvällens start med fin form. Segrade i senaste starten trots att hon fick trava i dödens sista varvet. IDag har man ett tråkigt utgångsläge, men skulle det lösa sig härifrån kommer man vara med långt framme även ikväll.

Min Vinnare: 1 Blaze Kronos
Spets efter 500m: 1 Blaze Kronos
Skrällen: 8 Immersive Workout
Ranking: A 1 B 6,8,11,4,9,7 C 10,3,5,12,2

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming