V64 Tips Solvalla 26/3

Publicerad på 26 Mar 2021 - 13:52

DrTrav

DrTrav

26 Mar 2021 - 13:52

V64 hämtar vi på från Solvalla denna fredagskväll, det är fin fina lopp på kupongen! Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 9 Certainly i den andra avdelningen och 6 Cab Lane. i den femte avdelningen.

V64-tips Solvalla Fredag 26/3
v64-1 1,3,8,9
v64-2 9 Certainly
v64-3 1,6,7
v64-4 2,4,5,11,13
v64-5 6 Cab Lane.
v64-6 1,3,4,6,7,10,11

420 x 1kr = 420kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Solvalla Fredag 26/3
DD-1 6 Cab Lane.
DD-2 1,3,4,6,7,10,11

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
9 Accolade svarade för en toppinsats efter galopp i den senaste starten när man lyckades vinna via 13,2 sista 2300m. Gången före gjorde man det bra som tvåa. Formen är på topp och ikväll har man ett okej utgångsläge. Man kommer sitta i ett andraspår direkt och sen kan kusk och tränare Oskar J Andersson själv lägga upp taktiken beroende på hur loppet blir kört. Min förstahäst.

8 Eddy West är en otroligt speedig femåring och skulle han få spara speeden in på upploppet är det troligtvis ingen som kan svara upp hans fart. Med man har fått ett tufft utgångsläge och man behöver en del tur längs vägen idag. Han kan även öppna bra och tål grovjobb, men det optimala vore ryggresa i lite överpace på loppet. Är han med där framme när slutkruvan närmar sig är man också med och gör upp om segern här. Streck.

1 Power Blaster kommer från ett passivt upplägg senast när man hade ett tufft utgångsläge. Men avslutningen över upploppet lyste form och nu från ett mer passande utgångsläge räknar jag med ett offensivt upplägg. Skulle man lyckas hålla upp ledningen direk från start är man sen hästen att slå för övriga.

Skrällen är 3 Grevin Sisu som såg väldigt fin ut på barfota balansen i mini comebacken senast. Han fick en fin resa i rygg på ledaren och känslan var att om luckan skulle uppstå skulle han bli farlig. Men tyvärr orkade inte ledaren och Grevin Sisu drogs bakåt på upploppet där man sen blev kvar med alla krafter sparade över mållinjen. Man hamnade i boken för nästagångare och ikväll är det just nästa gång. Man möter bra hästar men till 9% är man en skräll jag betalar för i omgången.

Min Vinnare: 9 Accolade
Spets efter 500m: 1 Power Blaster
Skrällen: 3 Grevin Sisu
Ranking: A 9,8,1 B 3,2,4,10 C 7,6,5,11

V64-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 9 Certainly. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och som blev bättre och bättre för varje start under förra säsongen. För två starter sedan övertygade man stort när han plockade ner en så bra häst som Appasso från dödens och det såg verkligen inte alls tomt ut i mål den gången. I den senaste starten var man inte lika bra och kom aldrig riktigt in i loppet mot tuff konkurrens på V75, ett lopp som Maestro Crowe vann. Ikväll är det enklare motstånd igen och jag är inne på att Certainly kommer studsa tillbaka och svara för en bra prestation igen. Han är stark och tål att göra en hel del jobb själv vilket har han visat vid båda sina segrar. Han lättas även i balansen och får en amerikansk vagn på sig till kvällens start vilket är intressant. I ett lopp där många sprider strecken känns det rätt att koppla grepp och gå rakt ut på Certainly till 16%. Spik.

Motbud
8 Yankee Blue gör sin andra starten för tränaren Roni Paldan ikväll. Nu med ett lopp i kroppen bör man gått framåt en hel del formmässigt. Tränaren är optimistisk och hoppas att man ska kunna nå ledningen trots bricka åtta. Man är kick iväg från start och lyckas man med det så är såklart mycket vunnet. Givet streck vid gardering.

10 Matamoros kördes mycket passivt i den senaste starten men hästen såg väldigt stark och fin ut hela vägen in i mål. Ikväll förväntar jag mig ett mer offensivt upplägg trots utgångsläget. Han är bra för klassen och kan göra en del själv i loppen.

Min Vinnare: 9 Certainly
Spets efter 500m: 8 Yankee Blue
Skrällen:
Ranking: A 9, B 8,10,7,5,6,11 C 2,1,4

V64-3 2140m auto
1 G.K.Justus har sett riktigt fin ut på slutet och har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Idag har man innerspåret bakom bilen och det är svårbedömt vilken position man hittar härifrån. Men formen är bra och kapaciteten finns så löser bara kusken Örjan Kihlström startmomentet är segerchansen hög. Förstahäst.

6 Livenletdiefor'em kommer också med en färsk seger i bagaget till dagens start, man stod för en riktigt fin svepning till ledning över sista bortre långsida senast och vann sen enkelt. Livenletdiefor'em visade sitt kunnande redan under fjolåret och verkar vara på helt rätt väg i utvecklingen fortfarande. Är han lika bra som senast så kommer han vara med och göra upp om segern även här.

7 Art Brown visade prov på fin talang under förra säsongen. I mini comebacken senast visade man prov på ytterligare kliv i utvecklingen och detta är en fyraåring som har en intressant säsong framför sig precis som båda nämnda ovan. Art Brown är både snabb, stark och har helt rätt inställning. Han tål grovjobb och oavsett taktik så ska han kunna slåss om seger här.

Min Vinnare: 1 G.K.Justus
Spets efter 500m: 1 G.K.Justus / 7 Art Brown
Skrällen:
Ranking: A 1,6,7 B 3,9,8,11 C 5,4,2,10

V64-4 2140m volt
5 Helluva Am tog fyra raka segrar i vintras på imponerande vis men hon var inte som bäst i den senaste starten när hon testade på V75. Nu har man fått återhämta sig ifrån den starten. Man är kvick iväg från start och de tre senaste segrarna är tagna från ledningen. Men hon går även bra bakifrån vilket man visade på Solvalla i december när man vann via tredjespår sista 700m på 11,7. Ska ses med bra segerchans här, men är för stor favorit i min bok och jag garderar loppet.

11 Girlpower Sisu är en jag vill lyfta fram. För två starter sedan spurtade man vasst till ett andrapris och i den senaste starten satt man fast med alla krafter sparade efter att man fått ett fint lopp i rygg på ledaren. Formkurvan pekar uppåt och med rätt ryggar längs vägen ikväll kommer man kunna avsluta vasst över upploppet. Till 6% är man en skräll jag betalar för.

13 Ale’ Pride Gar gjorde en blek insats senast, men det är inget hästen ska lastas för då man inte var helt frisk den dagen. Gången före gick man bra i ett V75-lopp och både häst och kusk står sig bra i detta sällskap. Räknar med en frisk Ale’ Pride Gar ikväll, då rundar man många här.

Min Vinnare: 5 Helluva Am
Spets efter 500m: 5 Helluva Am
Skrällen: 11 Girlpower Sisu
Ranking: A 5 B 11,13,4,2,7,6,1 C 3,14,8,12,9,10,15

V64-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 6 Cab Lane. Detta är startsnabb sexåring som har tagit sju av sina tio segrar från ledningen elva. Cab Lane radade upp fina prestationer under fjolåret och ikväll är det årsdebut. Men som vi varit inne på många gånger tidigare så är Timo Nurmos hästar sällan i behov av lopp i kroppen när de kommer tillbaka till tävlingsovalen. Med skickliga Per Lennartsson i vagnen ska detta vara en toppchans från ledningen. Jag spikar.

Motbud
7 Final Dream gör också årsdebut i och med kvällens start. Detta är en åttaåring som när formen är bra står sig bra för klassen och hade man haft spår invändigt om min spik ikväll hade segerchanserna ökat. Jag tror det blir tufft att rå på min spik här, men man är ett givet streck om man garderar.

8 Urban Kronos är en av få betrodda som har årsdebuten avklarad och den genomförde man på ett bra sätt. Man avslutade nämligen 09,9 sista 800m. Nu med lopp i kroppen är formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Men utgångsläget sätter ner chanserna när. Från bricka åtta krävs en hel del klaff längs vägen.

Min Vinnare: 6 Cab Lane.
Spets efter 500m: 6 Cab Lane.
Skrällen: 8 Urban Kronos
Ranking: A 6 B 7,8,1,2,11,10 C 9,5,4,3

V64-6 2140m auto
4 Amorcer Levallo har fått ett kortare tävlingsuppehåll inför denna starten, men man har gått banjobb på Solvalla och dessutom är man anmäld barfota runt om och med amerikansk vagn tills ikväll. Så jag räknar med att Petri Salmela vet vad han gör och har sin femåring väl förberedd. Amorcer Levallo tävlade bra på V75 i slutet av förra året och ska räknas tidigt i ett lopp som detta.

6 Lord Horse är skrällen i loppet, i den senaste starten satt man fast I rygg på ledaren och hade krafter kvar i mål. Hästen är anmäld barfota runt om vilket man har en vinst på två försök med. Ikväll hakar man även på den amerikanska vagnen vilket är intressant. Lord Horse är kvick iväg från start men går även bra med ryggresa. I ledningen har han två vinster på fem försök och har inte varit sämre än trea från den positionen. Till 9% är man en skräll jag vill betala för i loppet.

Nämner även 3 Iceland Radio som såg formstark ut senast. Hästen kommer att få en fin resa från kvällens utgångsläge och med minsta klaff kommer man även utmana om segern. Streckas.

Min Vinnare: 4 Amorcer Levallo
Spets efter 500m: 4 Amorcer Levallo / 6 Lord Horse
Skrällen: 6 Lord Horse
Ranking: A 4,6 B 3,1,11,7,10 C 5,9,2,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto