DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Fredag 27/3

27 Mars 2020 - 12:45

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 7 AmazingSurpriseNO som gjorde debut i ny regi för Anna-Karin Rundqvist i ett V86 lopp på Solvalla senast. Hon slog då på en galopp i första kurvan och tappade position och 20-talet meter innan hon ställde sig och sedan så blev det en invändig löpning men när hon tog sig loss på den sista bortre långsidan så kom hon med en mycket vass avslutning och var då först i mål. Här har hon ett spår lite långt ut men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten med liknande spurt som senast. Vinnarodds 3.90 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Solvalla Fredag 27/3
V64-1 4,5,9
V64-2 1,2,3
V64-3 7 AmazingSurpriseNO
V64-4 2,7,9,10
V64-5 1,6,7
V64-6 1,4,6,7,9,12

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Fredag 27/3
DD1: 6 Djokovic
DD2: 1,4,6,7,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Joe Frazier Boko gjorde första starten sedan november senast och fullföljde då klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Will I Am. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han tävlade barfota fram för första gången senast och det föll väl ut för han travade mycket bättre än tidigare så det blir den balansen igen. Kan Per Lennartsson servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden nu så han ska räknas tidigt här.

5 Tinten gjorde bara en start under hela fjolåret men i år har han plockat två andraplatser på lika många starter. Senast så tog han över ledningen med varvet kvar men kunde inte stå emot Empir Brick den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Han borde nog ha vunnit det loppet men han kan bättre än vad han visade då så är Mattias Djuse på offensiven så kan han nog ta över ledningen smärtfritt från nummer 3 E.V.Mici som kan ta ledningen inledningsvis men den hästen är bättre med ett rygglopp så jag tror den släpper och då kan det vara läge för en efterlängtad seger för Tinten, 4 Berberis är ingen stjärna som har gått segerlös i de sjutton senaste starterna. Nu har han ett lopp i kroppen så han kan vara bättre till den här starten och den här gången så ska han tävla barfota fram för att Pasi Aikio vill få lite mer fart på honom så kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 9 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 5 Tinten
Skrällen: 4 Berberis
Ranking: A 9 B 5,4,12,3,7,10,11 C 1,2,6,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Emma Rae hade innerspår bakom bilen och var chanslös på ledningen men när hon hittade loss från tredje invändigt i slutsvängen så kom hon med en bra avslutning men åt Classic Gal som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här sitter hon i andraspår omgående och kan hon få ett passande lopp i ryggar fram tills Kim Eriksson väljer att sätta in slutstöten så kan hon bli svår att stå emot den sista biten. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

1 Camelita gjorde ett bra lopp i dödens på den ledande Devs Definitif men kunde inte gå i närkamp utan hon fick nöja sig med andraplatsen bakom denne näst senast. Hon kan öppna bra så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet och då kan hon vara med och utmana om segern här, 3 Cala Mayor De B. vann två av fyra starter ifjol som tvååring. Nu kommer hon ut i årsdebut och hon är väl förberedd och kort distans har hon visat tidigare att hon trivs på så Per Lennartsson tror på en fin insats direkt i comebacken här och då kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Emma Rae
Spets efter 500m: 1 Camelita
Skrällen: 7 Another Lucky Day
Ranking: A 2 B 1,3,7,6,9,11 C 10,4,5,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 AmazingSurpriseNO som gjorde debut i ny regi för Anna-Karin Rundqvist i ett V86 lopp på Solvalla senast. Hon slog då på en galopp i första kurvan och tappade position och 20-talet meter innan hon ställde sig och sedan så blev det en invändig löpning men när hon tog sig loss på den sista bortre långsidan så kom hon med en mycket vass avslutning och var då först i mål. Här har hon ett spår lite långt ut men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten med liknande spurt som senast.

Vid gardering kan 4 Xanthis Daiquiri som gick en hygglig avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen Frodo S. senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering här. Barfota runt om för första gången kan ha en god effekt, 5 Ready Doc tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll han bra men han fick ge sig med knapp marginal när Starbec's A. To Z. tog sig förbi. Kan han komma till spets på nytt och få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka en bit här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 7 AmazingSurpriseNO
Spets efter 500m: 5 Ready Doc
Skrällen: 4 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 7 B 4,5,6,1,2,12,3,10 C 9,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Iron Creek galopperade i ett tidigt skede men kom tillbaka bra och räddade fjärdepriset i ett lopp som vanns av AmazingSurpriseNo för fyra starter sedan. Det följde han upp med en seger på Bergsåker. Senast så var han ute i ett V75 lopp och då fick han aldrig riktigt fritt utan kom i mål med en del sparade krafter. Jörgen Sjunnesson som sitter i vagnen nu har vunnit med honom tidigare och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden igen, 7 Manuzio Hanover har lämnat Stefan "Tarzan" Melanders träning och kommer nu ut i en intressant debut för Kenneth Haugstad. Kan han hitta ner i en vettig position så kan han vara en vinnare direkt i comebacken här. Första rycktussar nu är intressant.

2 Eddy West gjorde årsdebut senast och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han tog då ledningen men släppte och avslutade sedan positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Jackpot Tooma. Han är kvick iväg så med ledningen inom räckhåll hår så är det inte säkert att Göran Wester vill släppa om han når täten och då kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Jas satt djupt ner i kön men kom med en mycket vass avslutning i vida spår och spurtade in till andraplatsen bakom L.L.Royal som vann det loppet senast. Han gick barfota runt om då och såg ut att trivas med det och han är anmäld så även nu så kan Oskar Svanberg få till en bra styrning så har han en vass spurt att ta till och då kan han nypa en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Iron Creek
Spets efter 500m: 2 Eddy West
Skrällen: 2 Eddy West
Ranking: A 10 B 7,2,9,5,11,8,1,12 C 6,3,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Djokovic har vunnit 4 av 9 starter så här långt i karriären men han har också gjort bort sig med galopp vid fyra tillfällen så han är inte att lita på. Den starten han var tvåa i så höll han till kort från ledningen när Upset Face tog sig förbi i uttagningsloppet till Kriteriet. I årsdebuten senast såg han bra ut tills han galopperade bort en bra placering i den sista kurvan. Felfri här så tror jag att Mattias Djuse kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

7 Uret satt långt ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och han fick ingen draghjälp på vägen men han fullföljde ändå klart godkänt till femteplatsen i ett V86 lopp som My Sweden vann från ledningen senast. Kan Örjan Kihlström hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten här, 1 Frankenstein Am gick bra som tvåa bakom Uret i årsdebuten näst senast men senast så gjorde han bort sig med galopp men det var inte slutsålt i det läget. Han är kvick iväg och kan få ett bra lopp i spets eller vinnarhålet här och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Djokovic
Spets efter 500m: 6 Djokovic
Skrällen: 8 Avena Jet
Ranking: A 6 B 7,1,8,11,4 C 5,12,2,9,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Vichy Grif var näst senast ute i ett V75 lopp på Mantorp och satt då djupt ner i kön men hon spurtade godkänt i skymundan men var chanslös att plocka något så det slutade med en sjundeplats bakom Princess S.W. som vann väldigt lätt från ledningen. Gången efter det så galopperade hon bort sig innan start. Felfri nu och om hon kan få hjälp med tempot så har hon en vass spurt att ta till och då kan det vara läge för en seger.

7 Give Me Ten höll undan till en säker seger från ledningen senast. Han är kvick iväg så kan han komma till täten smärtfritt är mycket vunnet men det är inte säkert för det finns startsnabba hästar invändigt men om Erik Adielsson kan ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt.

1 Maximus M.M. gjorde årsdebut i ett V86 lopp på Solvalla senast. Han fick då en fin löpning i vinnarhålet men kunde sedan inte så mycket utan fick nöja sig med femteplatsen bakom Mr Southwind som vann från spets. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han är kvick iväg så det är inte omöjligt att Anders Eriksson provar i ledningen om han kommer dit eller i annat fall så kan det bli vinnarhålet igen och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 9 Dexter Brick har visat gott kunnande och han vann bl.a. ett Klass I försök på Färjestad för fyra starter sedan och kommer nu ut i årsdebut här. Han har en vass spurt att tillgå så kan Mattias Djuse sitta bra till när det ska avgöras så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 12 Vichy Grif
Spets efter 500m: 7 Give Me Ten
Skrällen: 4 Die Kaiserin
Ranking: A 12 B 7,1,9,6,4,5,10,2 C 11,8,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming