DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Måndag 10/8

10 Augusti 2020 - 12:32

Kvällens V64-tävlingar avgörs på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Djokovic i den femte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Fasta odds på alla V64-lopp. KLICKA HÄR.

V64 Tips Solvalla Måndag 10/8
V64-1 1,3,4,5
V64-2 2,3
V64-3 Alla
V64-4 4,10
V64-5 1 Djokovic
V64-6 3,7,8,9

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Måndag 10/8
DD1: 1 Djokovic
DD2: 3,7,8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SOLVALLA MÅNDAG 10 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Milady Grace har lämnat Peter Untersteiners träning och debuterade i ny regi för Daniel Redén senast. Hon hade ett dåligt läge så hon fick ett rygglopp i regidebuten och hon kom i mål med en del sparade krafter då. Hon var inte så hårt jobbad inför debuten så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad. I ett litet fält nu så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

1 Brothers N.Arms har inte rosat marknaden i årets starter. Han gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro i ny regi för Daniel Redén näst senast. Det blev ingen lycka för han försvann då med en tidig galopp. Gången efter det så var han ute över lång distans på Hagmyren och han fastnade då med en del sparade krafter. Tränaren själv i vagnen nu och löser det sig från innerspåret så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

3 Rajah Silvio har gjort tre starter efter lång frånvaro. Han fick inte helt fritt och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Arapaho Ghostdance näst senast. Gången efter det var han sig inte lik och bröt ut flera spår i ett amatörlopp då Fredrik Skoog körde honom. Han har tagit det lite lugnt efter senast och det har gått en dryg månad sedan det loppet. Här kanske Björn Goop kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en fullträff.

4 Digital Class avslutade starkt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Racing Brodda frö tre starter sedan. Senast på var hon ute i ett försök i Bronsdivisionen. Hon satt då en bit bak och hon avslutade sedan klart okej i skymundan i ett lopp där Waikiki Silvio kom loss från tredje invändigt och spurtade ner den ledande Ti Punch Broline till seger kort före mål. Med rätt resa nu så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 5 Milady Grace
Spets efter 500m: 3 Rajah Silvio
Skrällen: 1 Brothers N.Arms
Ranking: A 5 B 1,3,4 C 6,7,2
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 2 Girlluggage Racing kommer med två raka segrar. Hon blåste till ledningen men släppte sedan till Isan på den första långsidan och sedan så fick hon luckan på upploppet då sköt hon till med en sylvass spurt och hon hann fram till seger näst senast. Gången efter det så travade hon först i andraspår och in på upploppet så hade hon kopplat greppet på den ledande Unique Millpond och hon höll även undan för en bra avslutande Up New Moon till en säker seger. Trevligt utgångsläge nu så här tror jag hon kan komma till spets och skulle ledningen nås så kan hon bli svår att fånga in om hon skulle få styra och ställa som hon vill där framme i täten. Erik Adielsson upp på André Eklundh tränat för första gången är intressant.

3 Goes All Magic har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast i Arvika så tog hon ledningen men släppte efter ett drygt varv. Hon fick sedan luckan och avslutade starkt men ledaren höll undan över det korta upploppet så hon fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så höll hon undan till seger från spets i ett billigt lopp. Skulle hon snuva tipsettan på ledningen så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så borde hon ändå kunna få ett vettigt lopp i den främre träffen så hon kan bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 5 Keystone Bullseye som är en svårbedömd treåring som gör debut på svensk mark för Björn Goop vara tänkbar. Hon behöver säkert ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Utgångsläget blev passande med spår fem bakom bilen och löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter här men jag tror inte att hon räcker hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 2 Girlluggage Racing
Spets efter 500m: 2 Girlluggage Racing
Skrällen: 6 Maja Tooma
Ranking: A 2,3 B 5,6,4,9,10 C 1,12,11,7,8
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 4 Comand gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Senast så provade han i ledningen mot Elegant Ima och det gick inte hela vägen så han kom in som trea efter att Hulken Sisu spurtat in till andraplatsen. Med en offensiv Robert Bergh i vagnen så kan det bli tidig ledning igen och från spets så kan det vara läge för en ny seger.

1 Express Love fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Orlandina för tre starter sedan. Gången efter det så travade han större delen av loppet först i andraspår och från den positionen så plockade han ner den ledande Deli till seger på upploppet. Senast så kom han till ledningen och från den positionen så höll han undan till seger före en bra spurtande Comes With Age. Skulle Jorma Kontio lyckas hålla upp ledningen här så kan det räcka långt mot det här motståndet fast det är långt ifrån säkert att det går och får han inte spets så kan det bli tuffare att vinna loppet.

9 Take It Easy Tour kom med en stark avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Our Pleasure näst senast. Gången efter det så hade han svårt att följa och tappade till slut. Nu är han anmäld barfota bak för första gången och det kan lyfta honom ett par snäpp så hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han plocka karriärens första seger här.

5 Lucifer Sam har inlett karriären positivt med två vinster och han har ännu inte varit sämre än trea efter fyra lopp hittills. På Åby senast så höll han farten bra och kom in som trea i ett lopp som Mellby Ironman vann från ledningen. Ulf Ohlsson upp på Peter Untersteiner tränat för första gången nu är intressant och får han smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 4 Comand
Spets efter 500m: 4 Comand
Skrällen: 10 Power Blaster
Ranking: A 4,1 B 9,5,8,10,7 C 6,2,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 10 Astronascente Zac har vunnit fem av tio starter hittills i karriären. För fyra starter sedan så tryckte Björn Goop sig till ledningen in i den första kurvan och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Gången efter det i Åmål så kördes han till spets efter 400 meter och sedan så vann han väldigt enkelt. På Visby för en månad sedan så fick han ge sig mot en bra avslutande Benjamin S.H. så det slutade med en andraplats. Han var tillbaka i vinnarcirkeln senast när han fick bestämma i ledningen. Bakspår över kort distans nu men nu är det anmält med jänkarvagn vilket är intressant och med rätt resa så kan han bli farlig över upploppet.

4 Arizona Dream har gjort två starter i ny regi för Timo Nurmos. I debuten så travade han i ledningen över lång distans men in på upploppet så var krafterna slut och han tappade många placeringar den sista biten och han kom in först som sjua i ett lopp där Galba Ringeat var starkast. Senast så travade han i dödens och han tog då ner den ledande Son Of Quarcio till en säker seger. Det är tuffare motstånd nu men kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

I övrigt kan 1 Ninja's Kiss som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Hon avslutade mycket bra och spurtade in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av On Track Mistress näst senast. Gången efter det så gick hon bra igen men Zenzero Jet var för tuff så hon fick nöja sig med andrapriset. Med en fin smygare på innerspår nu så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 6 Tibau
Skrällen: 7 Remain In Light
Ranking: A 10,4 B 1,2,7,5 C 8,6,3,11,9
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-5
Ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat 1 Djokovic som är väldigt bra när han fungerar. Han rundade han allt från femte utvändigt och landade i ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann han sedan mycket lätt senast. Han kan öppna rätt så bra fast det är långt ifrån säkert att det räcker för att hålla ledningen men distansen är lång så det hinner uppstå luckor och blir han inte fast på innerspåret här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Bold Eagle sonen har galopperat en del tidigare men senast så provade man barfota fram för första gången och det föll väl ut och det är anmält likadant igen.

Vid gardering kan 6 Speedy Tilly som debuterade i ny regi för Robert Bergh senast vara tänkbar. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Valour Kronos och han höll klart godkänt som trea i ett lopp där Don't Be Shy spurtade till seger. Det var första starten på ett par månader så det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han har tagit många av sina vinster från spets så Robert Bergh gör nog ett försök att ta sig till täten och skulle det lyckas så kan det räcka långt här.

10 He's Marvelous gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Mats Tooma senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Bakspår nu men kan Björn Goop få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig om han får lite hjälp med att tempot hålls uppe och om det löser sig med positionerna. Distansen är bra för honom och man fortsätter med barfota bak som är optimal balans för honom.

Min Vinnare: 1 Djokovic
Spets efter 500m: 1 Djokovic
Skrällen: 5 Bear Bahareh
Ranking: A 1 B 6,10,4,12,5 C 9,3,7,2,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Golden Tricks gjorde det bra i finalen av StoSprintern näst senast men hon fick ge sig mot en bra avslutande Grande Diva Sisu så det slutade med en andraplats då. Senast i Eugen Pylvänäisen Pokal i Mikkeli så gick hon i rejäl närkamp med Mascate Match på upploppet men hon tog sig aldrig förbi så det blev en ny andraplats. Dåligt läge nu och full distans är inte heller någon fördel men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand så kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

3 No Limit Queen var riktigt bra i uttagningsloppet till StoChampionatet näst senast. Hon öppnade då snabbt och tog hand om ledningen omgående. Sedan fick hon lite tryck under vägen men hon höll ändå starkt som tvåa bakom Waiting Hill Hall som vann det loppet. I den efterföljande finalen så hade hon ett dåligt läge och när det kom så mycket regn blev det ingen fördelaktig bana för henne men hon gjorde ändå bra mot tuffa märrar och kom in som sexa bakom Diana Zet som vann det loppet. Skor på nu är inte helt optimalt men från spets här så kan det ändå räcka en bit mot det här gänget också.

9 Global Allegiance skrällde rejält vid vinsten i den senaste starten. Hon fick då en fin resa i andra utvändigt och via en vass spurt så tog hon ner Alaska Kronos som hade kopplat greppet till seger. Hon är van vid hårt motstånd och kan hon få lite draghjälp innan hon spelar ut speeden så kan hon bli att räkna med över upploppet.

7 Amelie Grif kom med en härlig avslutning och kom in som tvåa i ett lopp där Global Allegiance drog det längsta strået senast. Spår lite långt ut på vingen här men kan Kenneth Haugstad som finns i vagnen ramla ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Golden Tricks
Spets efter 500m: 3 No Limit Queen
Skrällen: 7 Amelie Grif
Ranking: A 8,3 B 9,7,10,1,2 C 4,5,6,12,11
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  San José - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.75
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming