DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Måndag 13/7

13 Juli 2020 - 12:21

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll med en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 8 Velten Limelight i den femte avdelningen.

V64 Tips Solvalla Måndag 13/7
V64-1 2,8,9
V64-2 2,3,6,8
V64-3 3,5
V64-4 1,6,8
V64-5 8 Velten Limelight
V64-6 1,4,6,10,11,12,14

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Måndag 13/7
DD1: 8 Velten Limelight
DD2: 1,4,6,11,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SOLVALLA MÅNDAG 13 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Vikens High Yield hade fyra raka segrar inför finalen av Bronsdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han fick då vandra större delen av loppet i dödens på Seismic Wave som ledde loppet från start till mål och det var ett omöjligt uppdrag och han gjorde det okej som fyra. Senast var ute i nästa final i samma klass på Bergsåker. Då kördes han till spets efter 400 meter och från den positionen så ledde han länge men han stumnade lite den sista biten så Ribaude som hittade loss från invändig position spurtade in till seger och han fick även släppa Deep Pockets förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Spår långt ut på vingen nu men jag tror att Robert Bergh kör fram mot den främre regionen omgående och blir han släppt till ledningen smärtfritt så kan han börja en ny segerrad här.

9 Marrakesh inledde karriären strålande med fem raka segrar men sedan har det gått lite tyngre. Nu kommer han med fin form till den här starten. Han var ute över kort distans i Örebro senast. Då satt han en bit ner i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack i vida spår och avslutningen var sedan riktigt vass men Arras Cando som satt i ledningen höll undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Den långa distansen är passande och får han en fin resa innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Ribaude satt en bit ner i kön innan han avancerade framåt i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så var han inte så långtifrån segern men Deep Pockets höll undan från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. I den efterföljande finalen i Bronsdivisionen så öppnade han ha bra men han fick en invändig löpning och sedan så fick han luckan på upploppet och då avgjorde han på ett bra vis till seger. Trevligt utgångsläge nu så får han ett passande lopp så kan han vara långt framme igen. Han är dock klart vassare på barfotabalansen och han är anmäld med skor nu vilket är ett kraftigt minus om det blir den balansen till loppet.

Min Vinnare: 8 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 8 Vikens High Yield
Skrällen: 6 Raja Ribb
Ranking: A 8 B 9,2,5,4,6,1,3 C 7

V64-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Romantico har gjort två starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. I debuten så fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens efter ett drygt halvvarv och den tuffa öppningen satte sig i benen till slut för han tappade mycket den sista biten och slutade oplacerad då. Gången efter det så kördes han till ledningen och där drog han undan i ett hårt tempo till en klar seger över kort distans. Här har Robert Bergh läge för ledningen igen och kan han hushålla med krafterna där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

8 Champ Lane har gjort det bra med tre vinster på fem starter så här långt. Han gick med i ryggar så han blev fint framdragen och tackade för det med att spurta in till en säker seger i den senaste starten. Bold Eagle-sonen drog en nitlott i spårlottningen här men kan Örjan Kihlström hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska ändå räknas tidigt här.

2 Made Of Stars hade två raka andraplatser innan han provade lyckan i ett Klass II försök i Östersund i början på juni. Där hade han ett sämre läge men han hade heller ingen lyckad dag och han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Han blev behandlad efteråt och från stall Jörgen Westholm meddelar man att han känns fin i träningen nu. Han är inte så snabb ut så startspåret är optimalt. Löser det sig med positionerna så kan han plocka en framskjuten placering.

6 Ale' Pride Gar inledde bra med en seger från dödens i debuten för Björn Goop för fyra starter sedan. Gången efter det så avslutade hon starkt efter en sen lucka till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Forjane De Segries. Efter det har hon inte fått till det att stämma för det har blivit två raka galoppmisslyckanden. Felfri nu så har hon bra farter i sig och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Romantico
Spets efter 500m: 3 Romantico
Skrällen: 2 Made Of Stars
Ranking: A 3,8 B 2,6,5,1,9,10,11 C 4,7

V64-3
Hjördis lopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Lome Brage dundrade på i ledningen över kort distans till seger i årsdebuten för tre starter sedan. Efter det var han ute i Elitkampen och då hade han ett dåligt startspår och hamnade snett på det så det slutade med en sjätteplats bakom Odd Herakles. Senast så tryckte han sig till spets i den första svängen och han provade sedan att ta emot Odd Herakles och det gick inte för han stumnade och slutade sedan oplacerad. Medeldistans är ingen fördel men han är väldigt snabb iväg så här ligger vägen öppen för tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Eventuellt så blir det barfota bak för första gången på väldigt länge.

3 Våler Nikolai hade två raka segrar inför den senaste starten. Han klev då ut först i andraspår med 1200 meter till mål och från den positionen så höll han bra men Gott Klirr i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen. Den här gången hoppar Björn Goop upp i vagnen och från ett bra startspår så borde han kunna nå en vettig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Vid ytterligare gardering kan 7 Kleppe Fanden som vann lätt från ledningen näst senast vara tänkbar. Det är lite tuffare motstånd nu men ett par strykningar underlättar en del så hittar Rikard N Skoglund som kör hästen en bra väg här så kan han ha vissa möjligheter nu men han får ses främst som ett platsbud. 

Min Vinnare: 5 Lome Brage
Spets efter 500m: 5 Lome Brage
Skrällen: 7 Kleppe Fanden
Ranking: A 5,3 B 7,2,1 C 8,9

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 On Track Mistress har inlett karriären fint. Tre vinster på sju starter har det blivit och hon har ännu inte varit sämre än trea. Efter en andraplats i Sverigedebuten så har det nu blivit två raka segrar efter att hon körts offensivt och har kommit till spets efter en bit av loppen. Iskallt läge här men Rick Ebbinge som kör hästen provar nog mot ledningen när tillfälle ges och kommer hon till spets smärtfritt så blir hon svårstoppad här. Skulle det inte bli spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

6 Ninja's Kiss har vunnit tre av sex starter så här långt. Hon har inte startat sedan februari nu för hon har fått en träningsperiod fast hon känns fin för dagen meddelar man från stallet. Det är lite svårt att veta vart hon står formmässigt utan lopp i kroppen men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand och är hon inte alltför ringrostig i sin comeback här så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon kommer att lättas i balansen nu för det blir barfota bak och lite lättare skor fram.

1 Ganette Am har två lopp i kroppen nu. I årsdebuten näst senast så fick hon ett lopp i fjärde invändigt och hon avslutade sedan starkt i skymundan till tredjeplatsen bakom Doyouknow som vann från ledningen. Gången efter det så gick hon godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Aurora Borealis. Hittar Kenneth Haugstad loss från innerspåret i god tid före mål så kan hon överraska här.

Min Vinnare: 8 On Track Mistress
Spets efter 500m: 8 On Track Mistress
Skrällen: 1 Ganette Am
Ranking: A 8,6 B 1,5,10,2,7 C 3,4

V64-5
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Velten Limelight som har vunnit 8 av 11 starter hittills i karriären. Han hade innerspår på Charlottenlund för tre starter sedan och han lyckades hitta loss och då hann han precis fram till seger. Gången efter det så hade han innerspåret på Solvalla i Klass II finalen på Solvalla och då släppte han ifrån sig ledningen till Don Fanucci Zet på den första långsidan och från den positionen så hakade han sedan på starkt till andraplatsen bakom denne.

Senast så var han ute i ett Klass I försök i Kalmar och gjorde en riktigt bra insats när han efter en dryg inledning på loppet landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Sobel Jasmine men i en tät slutstrid så fick han ge sig med en liten marginal mot Quick Lane. Tråkigt utgångsläge nu men ett offensivt upplägg är att vänta och jag tror att han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 5 Vine Vision som har vunnit 10 av 36 starter så han vet var mållinjen ligger vara tänkbar. Han har dock en tendens att galoppera i bland. Han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och då fick han aldrig fritt och han kom i mål med en del sparade krafter. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Moneykeeper har gjort fyra starter för Robert Bergh. I debuten så blev det en andraplats bakom Armagnac som vann från ledningen. Gången efter det så kördes han offensivt och landade utvändigt om ledaren med 1200 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han bra även om han stumnade lite de sista 100 meterna så det slutade med en sjätteplats i ett lopp som vanns av Taiga Woodland. Näst senast så avslutade han riktigt rejält som tvåa bakom Unoicsdue Gnafa. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och han vann sedan på ett bra vis från den positionen senast. Kan Robert Bergh servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 8 Velten Limelight
Spets efter 500m: 4 Mr Southwind
Skrällen: 10 Cargo Door
Ranking: A 8 B 5,3,4,11,10,2,1 C 7,6,9,12

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 6 L.L.Royal är ojämn. Han utgick och fick startförbud näst senast på Mantorp. Han återkom till tävlingsbanan i slutet på juni senast och då tappade han en del på täten från invändig position och kom i mål som femma bakom Go West Young Man som drog det längsta strået. Med det loppet i kroppen nu så borde han kunna vara lite vassare till den här starten. Han kan öppna rätt så bra ur volten så kan Rikard N Skoglund hitta ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit här.

1 Carlos Amore galopperade bort sig i ledningen med 400 meter kvar av loppet senast. Han var fin i övrigt den dagen och han har tränat på som vanligt efteråt meddelar man från stallet. Utgångsläget här är passande och som ensam på startvolten så tror jag att Mattias Djuse provar i ledningen så länge lampan lyser och då kan han leda loppet länge. Det blir troligen barfota runt om för första gången.

4 Little Brigadoon har tagit 7 vinster på 25 starter hittills. Det handlar om Sverigedebut i ny regi för Björn Goop här så han är rätt svårbedömd. Den senaste starten var i februari så formen är oviss nu och det kan saknas lopp i kroppen. Löser det sig med positionerna och om han kan få ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

12 Ajusco kommer till den här starten med fin form. Näst senast så galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka bra och via en positiv avslutning så spurtade han in till andrapriset bakom Flexible Launcher. Gången efter det så klev han fram utvändigt om den ledande Un Mec d'Or med varvet till mål och från den positionen så höll han bra men Zacapa Grim kom med en stark avslutning så han fick nöja sig med andrapriset igen. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det vara läge för en seger.

11 Gazoline Mearas hade ett framgångsrikt fjolår med fem vinster på åtta starter. Han har gjort det bra i årets starter också även om det inte har blivit någon seger. Han höll farten okej som fyra i ett lopp som vanns av Alfred Zonett senast. Nu ska han utrustas med rycktussar för första gången och det är klart intressant så får han en resa så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 6 L.L.Royal
Spets efter 500m: 1 Carlos Amore
Skrällen: 14 Janis Joplin Boko
Ranking: A 6,1,4 B 12,11,10,14 C 7,3,8,9,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:14  Lopp 6 - Arragon
Trav - Romme - Plats
2.10
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
15:30  A Bielefeld - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1X
2.10
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming