DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 10/12

10 December 2019 - 11:42

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 2 Love No Pain som blev påkörd senast och hade krafter kvar i det läget så den starten kan vi glömma. Hon har vunnit två av sina fyra tidigare starter och när hon nu gör första loppet sedan slutet av september tror jag hon är väl förberedd inför den här starten då Tuomas Korvenoja knappast skulle göra resan till Sverige för skojs skull. Hon är stark och rejäl och med ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 4,5,7
V64-2 2,4,9
V64-3 1,3,5,6,9,10
V64-4 1,3,9,10
V64-5 2,7,9
V64-6 2 Love No Pain

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,5,6,7,9
DD2: 2 Love No Pain

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Marrakesh har vunnit sex av elva starter hittills. På de fyra senaste starterna har det dock blivit tre galopper så han är inte att lita på och återkommer nu efter en tids frånvaro så formen är ett litet frågetecken men den långa distansen är passande så felfri här så tror jag att Jorma Kontio söker sig framåt mot ledningen när positionerna är intagna och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet men det kan även bli så att han tvingas göra jobbet utvändigt fast han är stark och klarar att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas, 4 Echo Gamble har vunnit två av de tre senaste starterna och senast så tog han hem ett Klass II försök på Eskilstuna över aktuell distans. Kan Ulf Eriksson som kör hästen komma före tipsettan till spets så är det inte säkert att han vill släppa ifrån sig ledningen så han ska räknas tidigt här, 5 Pyrolator tog en kort galopp på upploppet senast och hade troligen varit tvåa utan den men nu blev det en tredjeplats istället. Med en lyckad start och en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Marrakesh
Spets efter 500m: 7 Marrakesh
Skrällen: 5 Pyrolator
Ranking: A 7 B 4,5,1,10,2,3 C 6,8,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Salty Dog är orutinerad och har endast gjort fyra starter i karriären med lite blandade resultat. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och när Tuomas Korvenoja plockar ut honom här så tror jag han är väl förberedd. Från ett trevligt utgångsläge så kan han få en fin resa i den främre träffen och ska då räknas tidigt här, 4 Silver Load kördes till ledningen i ett tidigt skede senast och släppte sedan för att få ledningen gratis sedan ledaren galopperat och vann då lätt. Kan han komma till spets på nytt så är det inte säkert att Jörgen Westholm vill släppa ifrån sig ledningen och då kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Arctic Fun kommer med fina meriter från Finland. Kan Pekka Korpi som kör hästen hitta en vettig rygg att gå och få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Salty Dog
Spets efter 500m: 4 Silver Load
Skrällen: 6 Greta Journey
Ranking: A 2,4,9 B 7,3,6,10,11 C 1,5,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
ATG:s Jubileumspris 2019 - Amatörlopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 6 True Vision gick till attack med 800 meter kvar av loppet och via en bra avslutning så vann hon på ett bra vis näst senast. Kan Per Nordlund som kör hästen få till styrningen så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt och hon ska räknas tidigt här, 1 Nisse Sånna tog över ledningen efter ett halvvarv och vann sedan enkelt från den positionen senast. Han är kvick den första biten så här tror jag att Fredrik Claesson som kör hästen sitter i ledningen omgående och från spets så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

10 Green Mamba gjorde första starten för Jasmine Ising senast men då blev dagen förstörd med en tidig galopp fast hon visade fin fart efter det. Felfri här så borde hon vara vassare nu med ett lopp i kroppen och löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 5 Total Recall är jämn och säker men har inte vunnit på ett par månader. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 True Vision
Spets efter 500m: 1 Nisse Sånna
Skrällen: 3 Global Upfront
Ranking: A 6,1 B 10,5,3,9 C 2,7,8,4,11,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 E.V.Mici kommer från bra prestationer i Finland. I den senaste starten så travade han utvändigt ledaren innan han tog över ledningen med 600 meter kvar och från den positionen blev det sedan en enkel seger. Bakspår här behöver inte vara helt fel och kan Hannu Korpi som kör hästen få till styrningen så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 1 Galba Ringeat har endast gjort tre starter hittills men efter ett galoppmisslyckande i debuten så har det nu blivit två raka segrar. Debut bakom bilen nu och spår ett är inte optimalt så det är osäkert var han hamnar men det är lång distans och då kan det uppstå luckor så om Jörgen S Eriksson som kör hästen kan ta sig loss från innerspåret i god tid före mål så kan han vara med och göra upp om segern på nytt.

3 Allez Allez galopperade bort en trolig andraplats med 350 meter kvar av loppet senast. Den långa distansen klarar han och kan Jörgen Westholm servera honom en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden, 10 Cobbys Nana kommer med fin form till den här starten. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 9 E.V.Mici
Spets efter 500m: 7 Digital Book
Skrällen: 3 Allez Allez
Ranking: A 9,1 B 3,10 C 7,6,4,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Xanthis Delicious var mycket duktig vid vinsten i den senaste starten när hon gick med i en bra rygg med dryga varvet kvar och via en rejäl avslutning så vann hon på ett mycket bra vis med det norska huvudlaget oryckt. Kan Erik Adielsson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt med en liknande avslutning som senast, 2 Moon Zappa kommer med en färsk seger i bagaget. Hon fick ett bra lopp i andra ytter innan hon svepte till ledningen med 500 meter kvar av loppet och sedan blev segern enkel då. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen från ett bra läge så tror jag hon kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad från den positionen, 9 Ekebys Ia fick det fint serverat i rygg på ledaren innan hon fick luckan på upploppet och storskrällde i ett V86 lopp på Solvalla till nästan 100 gånger pengarna senast. Kan Claes Sjöström som kör hästen hitta en bra rygg att gå i här och få lite draghjälp under slutvarvet så är hon intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Xanthis Delicious
Spets efter 500m: 2 Moon Zappa
Skrällen: 9 Ekebys Ia
Ranking: A 7 B 2,9,5,6,8,10 C 4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Love No Pain som blev påkörd senast och hade krafter kvar i det läget så den starten kan vi glömma. Hon har vunnit två av sina fyra tidigare starter och när hon nu gör första loppet sedan slutet av september tror jag hon är väl förberedd inför den här starten då Tuomas Korvenoja knappast skulle göra resan till Sverige för skojs skull. Hon är stark och rejäl och med ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 6 Dear Matrix som avgjorde på ett bra vis till seger senast vara tänkbar. Kan Jorma Kontio ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget också men hon får ses främst som ett platsbud, 3 Jamaica Boko var klart förbättrad när hon vann på ett övertygande vis senast. Här kanske Kaj Widell som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 2 Love No Pain
Spets efter 500m: 3 Jamaica Boko
Skrällen: 3 Jamaica Boko
Ranking: A 2 B 6,3,10,8,5,4,12 C 7,1,11,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming