DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 17/12

17 December 2019 - 14:20

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 1 Immersive Workout som har vunnit två av tre starter hittills. I debuten så blev det galopp men gången efter det så kördes hon till ledningen med 1400 meter kvar av loppet och gick sedan undan till seger från den positionen. Senast så travade hon utvändigt ledaren under slutrundan och avgjorde på ett bra vis.

Nu är det debut bakom bilen men med en lyckad start här så är det inte omöjligt att Mika Forss som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårfångad från spets men om hon istället skulle bli över från start så är hon lite utlämnad men det kan uppstå luckor så jag tycker hon ska ses med en god segerchans här.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Milligan’s School som är fältets bästa häst och han ska ha god chans att ta en ny seger här. Han har fyra vinster på de fem senaste starterna och här kan det vara så enkelt att han blir släppt till ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

V64-1 2,5
V64-2 1 Immersive Workout
V64-3 Alla
V64-4 1,2,3,6,9,10,12
V64-5 3 Milligan’s School
V64-6 1,3,5,7,11

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3 Milligan’s School
DD2: 1,3,5,7,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fem/Sexåringslopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Global Unlimited var sjuk senast han startade så den starten är det bara att glömma. I ett litet fält här är det inte omöjligt att Örjan Kihlström som kör hästen kan glida fram och ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 2 Västerbo Highscore gick en bra avslutning ute i spåren senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 6 Young Da Vici som travade en stor del av loppet utvändigt ledaren och höll sedan godkänt till tredjeplatsen bakom Adi Gallia senast vara tänkbar. Han är mer stark än snabb så den långa distansen är passande och han kan vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Global Unlimited
Spets efter 500m: 5 Global Unlimited
Skrällen: 6 Young Da Vici
Ranking: A 5,2 B 6,7,4 C 1,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Immersive Workout som har vunnit två av tre starter hittills. I debuten så blev det galopp men gången efter det så kördes hon till ledningen med 1400 meter kvar av loppet och gick sedan undan till seger från den positionen. Senast så travade hon utvändigt ledaren under slutrundan och avgjorde på ett bra vis. Nu är det debut bakom bilen men med en lyckad start här så är det inte omöjligt att Mika Forss som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårfångad från spets men om hon istället skulle bli över från start så är hon lite utlämnad men det kan uppstå luckor så jag tycker hon ska ses med god segerchans här, vid gardering kan 7 Ninja’s Kiss som kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar senast och från den positionen så kopplade hon grepp på sina motståndare och avgjorde lätt vara tänkbar. Kan Mattias Djuse hitta ner i ett vettigt slagläge och kan servera henne ett bra lopp så kan hon vara långt framme på nytt, 2 Ivania har inte startat på ett par månader så formen nu är troligen inte på topp. Hon kan öppna rätt så vettigt och hon tog sin hittills enda seger från ledningen så skulle hon komma till täten så kan det räcka en bit här men jag håller min spik som strået vassare så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Immersive Workout
Spets efter 500m: 1 Immersive Workout
Skrällen: 10 Final Fling
Ranking: A 1 B 7,2,10,11,3,4 C 6,5,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Vinterfavoriten - Tvååringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 4 Fire Piston galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede i finalen av Svensk Uppfödningslöpning senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort det bra med två vinster och en andraplats så om han kan hålla ordning på benen här och om Stefan Söderkvist som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och ska då räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn nu är intressant, 9 Armani Degato har varit långt framme i både Svampen och i Svensk Uppfödningslöpning. I Svampen travade han i dödens och höll klart bra till fjärdeplatsen bakom Sayonara och senast så ledde han länge men hade ingen chans när Revelation satte in attacken så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu handlar det om medeldistans istället men det tror jag kommer passa bra och då kan han bli farlig över upploppet.

1 Axel Ruda kommer med två raka spetssegrar. Han är kvick iväg och med spetsläge på nytt så kan han bli svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Karl May Boko agerade segt i finalen av Svensk Uppfödningslöpning senast och behöver visa förbättrade takter för att kunna duga här. Det är möjligt att resan ner till Jägersro satte ner honom men nu slipper han långresa och löper han upp till sitt kunnande så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Fire Piston
Spets efter 500m: 1 Axel Ruda
Skrällen: 8 Florist
Ranking: A 4,9 B 1,6,8 C 5,2,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 2 Dearest klev fram i dödens inför slutrundan senast och såg mycket stark ut när hon galopperade strax innan slutsvängen och det såg ut att vara en framskjuten placering som gick upp i rök då. Nu är hon ordentligt kuskförstärkt då Örjan Kihlström sitter upp bakom henne istället för Kenneth Haugstad som det var senast. Hon kan öppna bra så felfri nu så kan det bli tidig ledning och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon bli svårfångad från ledningen, 6 Önas Nancy är jämn och säker och har samlat ihop till en seger. Hon gick en positiv avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen Tullibardine Boe senast. Kan Jevgeni Ivanov som kör hästen servera henne en fin resa så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

3 Blownaway satt i tredje utvändigt innan hon satte in attacken med 700 meter kvar och via en bra avslutning så var hon inte så långt ifrån vinnaren men hon fick nöja sig med andrapriset senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Mika Forss som kör hästen bra till omgående och då kan hon blanda sig i segerstriden här, 1 Anita Your S.M. kördes fram i dödens efter ett varv och från den positionen så avgjorde hon på ett bra vis till seger näst senast. Hon är mer stark än snabb men om det löser sig från innerspåret så kan hon visa sig vara starkast den sista biten.

Min Vinnare: 2 Dearest
Spets efter 500m: 2 Dearest
Skrällen: 6 Önas Nancy
Ranking: A 2 B 6,3,1,9,12,10 C 11,8,5,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Gösta Nordins lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Milligan’s School som är fältets bästa häst och han ska ha god chans att ta en ny seger här. Han har fyra vinster på de fem senaste starterna och här kan det vara så enkelt att han blir släppt till ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Star Advisor Joli som är mycket kvick den första biten vara tänkbar. Jag tror han tar hand om ledningen initialt men om den stora favoriten kommer tidigt så tror jag man väljer att släppa och han kan isåfall lifta med till en framskjuten placering i rygg på ledaren, 4 Lexus Dream visade i årets Sweden Cup i maj att han är kvick iväg bakom bilen fast det kan kosta mycket kraft att komma till ledningen här men om Ari Moilanen som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Milligan’s School
Spets efter 500m: 3 Milligan’s School
Skrällen: 4 Lexus Dream
Ranking: A 3 B 2,4,5,8,1 C 10,7,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Sören Nordins lopp - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Usain Töll svarade för en mycket stark insats vid vinsten senast. Han är startsnabb så här tror jag han försöker hålla upp ledningen och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Digital Summit satt i fjärde utvändigt innan han satte in attacken med 650 meter kvar och via en bra avslutning så nådde han andraplatsen bakom Hail Mary. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående men han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand under slutvarvet här men han är stark nog att klara av det.

11 Gargamel Sisu hade inte sin bästa dag senast men innan det så hade han två raka segrar. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 5 Rally Hans höll klart godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom vinnande Take The A.Train senast. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han utmana om en framskjuten placering, 7 Sahara Peyote tog en knapp seger näst senast. Kan han hitta ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Usain Töll
Spets efter 500m: 1 Usain Töll
Skrällen: 5 Rally Hans
Ranking: A 1,3 B 11,5,7,2,10 C 12,8,4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming