DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 19/11

19 November 2019 - 13:33

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Lome Brage som inte hade startat på ett tag inför det senaste loppet men han vann lätt efter en snabb avslutning via 20 tempo sista 800 meterna från kön då. Med lopp i kroppen samt spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han går bra även från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

V64-1 1,3,5,7,10
V64-2 2,9
V64-3 3,10,11
V64-4 3,5,6,9
V64-5 5 Lome Brage
V64-6 1,2,5,8,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Lome Brage
DD2: 1,2,5,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Longcat Hanover var hårt betrodd inför sin comeback i ett V86 lopp i ny regi för Timo Nurmos senast men då försvann han med en startgalopp. Kan han hålla ordning på benen nu och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här,(struken nu) 1 Eldorado B. har inte startat sedan slutet av september men han fick ett fint läge och han är snabb ut men det är flera startsnabba hästar med i loppet så det är inte säkert att Torbjörn Jansson lyckas hålla upp ledningen men om han skulle lyckas med det så kan han bli svårfångad över den korta distansen här, 3 Ebony Boko fullföljde mycket bra till andraplatsen bakom vinnande From The Mine i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast. Han är väldigt effektiv i ledningen över kort distans så Oskar J Andersson gör säkert ett allvarligt försök att komma till ledningen här men det kan kosta en del kraft och då då kan det bli ett högt uppskruvat tempo på tillställningen fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 El Fitzgerald har varit borta från tävlingsbanorna i tre månader så formen nu är ett litet frågetecken men hon har vunnit när hon gjort comeback efter lång frånvaro tidigare så med lite klaff här så kan hon bli att räkna med över upploppet, 10 Picasso är etablerad i Silverdivisionen inom V75 spelet men senast var han ute i ett lopp över tre varv fast där blev han för het och kvävde sig så det loppet kan vi glömma. Kan Troels Andersen som sitter upp bakom hästen komma igenom rätt så vettigt här och kan få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Eldorado B. 
Spets efter 500m: 1 Eldorado B.
Skrällen: 10 Picasso
Ranking: A 1 B 3,10,7,5,4,6 C 2,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Aft Gallery tog sin hittills enda seger från ledningen för fem starter sedan. Han går rätt bra bakifrån också vilket han visade när han gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Digital Globe näst senast. Kan Örjan Kihlström komma igenom rätt så bra från det här utgångsläget och kan servera honom en fin resa så kan det räcka långt här, 2 Beluga Bac har inlett karriären fint och har aldrig varit sämre än tvåa efter fyra starter. Senast visade han prov på bra styrka när han plockade ner sitt motstånd från dödens. Här har han blivit nerstruken till innerspår och det är nog inte helt optimalt men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med på nytt, vid ytterligare gardering kan 5 Maharanih som har tagit sina båda tidigare segrar från ledningen vara tänkbar. Med ett lopp i kroppen nu efter ett halvårs frånvaro så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och skulle ledningen nås så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Aft Gallery
Spets efter 500m: 5 Maharanih
Skrällen: 5 Maharanih
Ranking: A 9,2 B 5,8,11,3,7 C 4,12,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Lärlings- och Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Dollar Hornline inledde med två raka galoppmisslyckanden för sin nuvarande tränare Robert Bergh. Efter det har han varit bättre och efter att ha öppnat tufft för att komma till ledningen så höll han godkänt till andraplatsen bakom vinnande Turenne näst senast. Gången efter det så kördes han till täten efter knappa 700 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen förvisso i ett billigt gäng. Kan Oskar Florhed som sitter upp bakom hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden igen, 3 Thunder Rick tog hand om ledningen senast och vann sedan i ohotad stil från den positionen över kort distans. Han är snabb iväg och med spetsläge igen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här, 11 Indy D. tog sin senaste seger för drygt ett år sedan men han spurtade godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Monet Augustinu från ett tufft läge näst senast. Felfri nu och med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 3 Thunder Rick
Skrällen: 11 Indy D.
Ranking: A 10,3 B 11,6,7,8,2,4,1,5 C 9,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Bansky galopperade bort en klar andraplats näst senast. Gången efter det så fick hon bestämma i ledningen och gick sedan undan till karriärens första seger. Här har hon bakspår men med en fin smygare här och en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 3 Digital Literacy kommer med två raka galopper i raden men hon kan öppna kvickt och kan Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen komma till ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger här, 5 Iceland Falls kan lägga iväg bra från start så om Erik Adielsson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här, 6 She Follow Me gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och spurtade då godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Girlpower Sisu efter en avvaktande resa. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Bansky
Spets efter 500m: 3 Digital Literacy
Skrällen: 4 And Stitch
Ranking: A 9 B 3,5,6,11,4,7,8,10,12 C 2,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Lome Brage som inte hade startat på ett tag inför det senaste loppet men han vann lätt efter en snabb avslutning via 20 tempo sista 800 meterna från kön då. Med lopp i kroppen samt spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han går bra även från andra positioner också om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 2 Ingbest som kan öppna rätt så vettigt vara tänkbar. Han kan få en fin löpning på innerspåret och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han utmana om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud, 11 Tekno Eld gjorde comeback efter lång frånvaro senast och gick då rätt okej till tredjeplatsen bakom tipsettan. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han duga en bit mot det här gänget fast jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 5 Lome Brage
Spets efter 500m: 5 Lome Brage
Skrällen: 11 Tekno Eld
Ranking: A 5 B 2,11,7,12,6,8 C 9,1,4,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Emmylou vann ett V75 lopp på Axevalla i somras men blev efter det sjuk och har sedan varit lite trög att få igång igen. Nu har allt varit bra i träningen inför det här loppet och kan Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen få smyga med och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut. Troligen jänkarvagn och sedan kommer man att byta ut det norska huvudlaget mot någon form av stängt meddelar David Persson, 2 Bear Victory travade en stor del av loppet i dödens och hon gjorde det mycket bra när hon plockade ner sitt motstånd till seger senast. Hon kan öppna rätt bra så om om kusken är offensiv så kanske hon kan ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 5 Carisma Sisu är startsnabb och kan ta ledningen initialt men hon har gjort sina bästa lopp i ryggar så jag tror att man släpper och isåfall så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut, 1 A Nana De Bohem gjorde bort sig med dubbla galopper senast. Kan hon hålla ordning på benen den här gången och det löser sig med positionerna från innerspåret här så har hon en vass avslutning och är då intressant till en låg procent på spelet, 8 Vichy Grif kommer med två raka segrar. Hon gick en rejäl avslutning till seger senast. Gången innan det så vann hon från ledningen så om hon kan hitta ner i en hyfsad position så kan hon bli att räkna med över upploppet här, 8 Au Pair Girl blir en del betrodd för hon har härdats i tuffa V75 lopp under året men hon var inte som bäst senast så jag plockar bort henne här.

Min Vinnare: 10 Emmylou
Spets efter 500m: 2 Bear Victory
Skrällen: 1 A Nana De Bohem
Ranking: A 10,2 B 5,1,8,7,9 C 4,3,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming