DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 21/7

21 Juli 2020 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Alaska Kronos i den första avdelningen.

V64 Tips Solvalla Tisdag 21/7
V64-1 6 Alaska Kronos
V64-2 3,4,5,12
V64-3 3,11
V64-4 2,3,5,6,7,10,12
V64-5 1,3,6,7,8
V64-6 9,11

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Tisdag 21/7
DD1: 3,6,7
DD2: 9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SOLVALLA TISDAG 21 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp - Stolopp över 1640 meter. Jag har spikat 6 Alaska Kronos som galopperade kort efter start i ett uttagningslopp till StoChampionatet senast och sedan var den dagen förstörd. Gången innan det så var hon ute i Breeders' Crown på Rättvik och där gick hon i rejäl närkamp med Anthara Bi över upploppet men hon fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det kort distans men jag tror att Örjan Kihlström provar framåt omgående och skulle ledningen nås är mycket vunnet men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens eller andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 5 Gobi Princess som är bättre än vad raden visar vara tänkbar. Hon fick punktering i början av loppet senast vilket kan förklara den sämre insatsen. Hon är snabb ut och André Eklundh som finns i vagnen kommer att ladda från start och når hon spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Zolly var i ledningen in på upploppet i uttagningsloppet till StoChampionatet senast men hon orkade inte hela vägen och hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna då. Nu har hon bakspår men kan Mattias Djuse hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Alaska kronos
Spets efter 500m: 5 Gobi Princess
Skrällen: 9 Zolly
Ranking: A 6 B 5,9,1,7,4,8 C 3,2

V64-2
Customserien - K50 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Börge Kosing tog karriärens första seger i den senaste starten. Han tryckte då till och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv. Från den positionen så höll han sedan undan före en bra avslutande Dream E.G. som fick luckan från vinnarhålet. Då som nu var det David Grundmann i vagnen och får han en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

12 Plato At Work kommer från en färsk seger. Han fick då en perfekt resa i rygg på den ledande Running Sölebo innan han tog sig ut och i den sista kurvan så tog han över ledningen och sedan så dansade han undan till en väldigt lätt vinst. Gången innan det så galopperade han kort före mål och det var en andraplats bakom d'Amore som försvann i det läget. Tråkigt utgångsläge här med många hästar att runda men löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka långt här.

4 Activist har inte startat sedan mars så formen nu är oviss för han har varit struken två gånger på raken. Han är annars snabb ut så kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Värt att tänka på är dock att han körs av en orutinerad kusk i Reko Seppä. Den kusken har kört 18 lopp i karriären med en seger som resultat. Den togs med Uret 2018 och i år har det inte blivit någon vinst på de tre loppen han har kört.

3 First Date är ännu efter 11 starter hittills i karriären utan seger. Hon svarade för en bra prestation i den senaste starten. Hon satt då en bit ner i kön innan hon gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och hon fullföljde då starkt men åt Eagle Eye Sherry som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra. Hittar Marie Andersson som finns i vagnen en bra väg med henne här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 5 Börge Kosing
Spets efter 500m: 4 Activist
Skrällen: 3 First Date
Ranking: A 5,12 B 4,3,1,9,6,7,8,2 C 10,11

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 11 Phoenix Photo kommer med två raka segrar och han har
verkligen imponerat. Båda dessa vinsterna har tagits från ledningen. Det här loppet är ett led i matchningen inför stundande STL final på Åby i början av augusti. Springspår på tilläggsvolten nu med Örjan Kihlström i vagnen så här kan han sitta i en vettig position relativt omgående vid en lyckad start och får han en fin resa över en passande distans så kan det räcka till en ny seger här.

3 Mats Tooma har visat en härlig form på sistone. Han tog karriärens första seger på Hagmyren näst senast. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Gången efter det så travade han på nytt i ledningen men den gången var Exaudio Vici stark och tog ner honom kort före mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Den dryga distansen är positiv och med endast tre motståndare på startvolten så tror jag att Ulf Ohlsson provar mot ledningen igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det bli en ny seger.

I övrigt kan 12 He's Marvelous som tappade stilen och galopperade bort sig senast vara tänkbar. Han har gott kunnande men han har inte startat på drygt två månader nu så formen är svårbedömd. Han gjorde inte en enda start ifjol och i år har han inte fått till det. Bakspår på tilläggsvolten nu men han är anmäld barfota bak och när han tävlade så sist så blev det också seger Kan Björn Goop hitta en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Phoenix Photo
Spets efter 500m: 3 Mats Tooma
Skrällen: 5 Crash Axe
Ranking: A 11,3 B 12,5,1,10,4,6 C 2,8,7,9

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Comes With Age har vunnit två av fyra starter så här långt. Näst senast på Solvalla så var han ute mot ett tufft motstånd och han avslutade klart godkänt som femma bakom Our Pleasure som vann det loppet. Gången efter det så satt han en bit bak innan han fick bra draghjälp på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger. Får han smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

6 Express Love fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Orlandina näst senast. Gången efter det så travade han större delen av loppet först i andraspår och från den positionen så plockade han ner den ledande Deli till seger på upploppet. Kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Cordially tog ledningen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil näst senast. På Bjerke senast så satt han djupt nere i kön men han avslutade starkt och han spurtade in som trea bakom Thai Targaryan. Med den startsnabbheten han visade näst senast så tror jag Torbjörn Jansson som kör åt Frode Hamre här har ställt in siktet på ledningen och kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge.

5 Excalibur Zet orkade inte hela vägen från ledningen senast och kom in som trea bakom Our Pleasure som var starkast i det gänget. Han har ännu ingen seger och han är tränarkörd av Daniel Redén själv den här gången. Med en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

7 Holy Ground kommer från en stark insats. Han travade då i dödens på den ledande Red Hot Roadster och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han avgjorde sedan till en rätt enkel seger. Spår lite långt ut på vingen här men om Örjan Kihlström som finns i vagnen kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan han går till anfall så kan det räcka en bit mot det här gänget.

2 Direct Track hängde på godkänt som femma i ett lopp som vanns av Brambling senast. Gången innan det så avslutade han positivt och då räckte det till andraplatsen bakom Deal Done Zet. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Björn Goop som kör hästen bra till i andraspår omgående och med rätt resa så kan han slå till med en seger här.

12 Beckham svarade för en strålande insats i den senaste starten. Han trummade då på där framme i ledningen och han tog då en förkrossande seger. Nu är utgångsläget mindre bra men klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 10 Comes With Age
Spets efter 500m: 3 Cordially
Skrällen: 5 Excalibur Zet
Ranking: A 10,6,3 B 5,7,2,12 C 9,4,11,1,8

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Ebony Boko var sjuk när han var ute och startade på Gävle i våras. Från stall Jörgen Westholm rapporterar man att han tränar fint fast man är ändå lite osäkra på formen. Han är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till täten och om han inte är alltför ringrostig i sin återkomst så kan han rinna undan till seger.

3 Ural var ute i ett försök i Silverdivisionen på Årjäng senast. Han hade då svårt att hänga med den sista biten och han kom in som femma bakom Zap Di Girifalco som plockade ner den ledande Harran Boko på upploppet. Det var första starten på en månad så med lopp i kroppen och tätare starter nu så kan han vara förbättrad till det här loppet. Hittar Rikard N Skoglund en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet.

7 Grainfield Aiden gick en hygglig avslutning mellan hästar till tredjeplatsen bakom Hill Street för tre starter sedan. Gången efter det så vann han i ett billigare gäng i Mariehamn. Han var ute i ett V86 lopp på Eskilstuna senast och då fick han ett omöjligt lopp när han blev hängandes i tredjespår och han orkade inte och kom i mål som oplacerad i ett lopp där Maze Runner avgjorde till seger. Samma utgångsläge den här gången men kan Hannu Korpi komma bättre på det den här gången så är han stark och rejäl och då kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Don't Mind Me spetsade senast och sköt sedan till vasst som tvåa bakom Very Kronos. Med innerspår bakom bilen över kort distans så har nog Örjan Kihlström taktiken klar att försöka hålla upp ledningen men jag tror ändå att han kan få svårt att hålla ut Ebony Boko men skulle det lyckas är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut.

8 Aleppo Pine har ingen vidare rad. Hon satt bakom en trött Vikens Fingerprint som stumnade från ledningen på Solvalla näst senast och hon pressades inte så hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Racing Brodda då. Senast så fick hon en invändig löpning och kom i mål med en del sparade krafter och på nytt så var det Racing Brodda som stod som segrare. Utgångsläget är inte roligt nu men det är ett litet fält så hon borde ändå kunna komma ner i en hygglig position och då kan hon duga en bit mot det här gänget. Intressant med Björn Goop upp för första gången.

Min Vinnare: 6 Ebony Boko
Spets efter 500m: 6 Ebony Boko
Skrällen: 8 Aleppo Pine
Ranking: A 6,3,7 B 1,8 C 2,5,9

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Hankypanky Peyton inledde karriären strålande med sju raka segrar. Efter det började det strula med mycket galopper men i den senaste starten så var hon tillbaka som en vinnare. Hon gick då en stark slutrunda i tredjespår och tog ner den ledande Denali och höll även undan knappt men säkert för övriga motståndare. Hon är inte att lita på men felfri nu så är hon stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och då kan hon bli svår att stå emot den sista biten så hon ska räknas tidigt här.

11 Lipstick Tooma har gjort två starter för Daniel Redén. Hon gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Gången efter det var hon ute i ett V75 lopp i Årjäng. Då fick hon vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Zosima Mag. In på upploppet så knäckte hon ledaren och hon gick sedan undan till en klar seger. Spåret nu är inte bra men kan Örjan Kihlström hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten och då kan det räcka långt här.

I övrigt kan 1 Idreamicanfly som avslutade starkt och var inte så långt ifrån segern i ett lopp som vanns av tipsettan senast vara tänkbar. Intressant utgångsläge nu och får hon smyga med i ryggar på innerspår så kan hon ställa till med en överraskning om hon kan ta sig loss.

Min Vinnare: 9 Hankypanky Peyton
Spets efter 500m: 3 Ti Amo Face
Skrällen: 1 Idreamicanfly
Ranking: A 9,11 B 1,8,2,3 C 6,10,5,4,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  Kristianstad - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming