DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 23/6

23 Juni 2020 - 09:31

Ikväll avgörs V64-tävlingarna på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 1 Ganga Bae i den andra avdelningen och 3 Easy Cash i den tredje avdelningen.

V64 Tips Solvalla Tisdag 23/6
V64-1 Alla
V64-2 1 Ganga Bae
V64-3 3 Easy Cash
V64-4 1,2,7,8,9
V64-5 1,3,4,7,11,12
V64-6 5,6

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Tisdag 23/6
DD1: 1,3,4,7,11,12
DD2: 5 Racing Brodda

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet


V64 TIPS SOLVALLA TISDAG 23 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 8 Zidane Grif har lämnat Alessandro Gocciadoros träning och kommer nu ut i en intressant debut för Timo Nurmos. Den senaste starten gjorde han på Jägersro under Hugo Åbergs kvällen ifjol. Då travade han i dödens på Classichap och galopperade då kort före mål och blev diskad som trea i mål. Han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Femtespåret i volten är inte optimalt men klarar han det momentet så kan han vara med och göra upp om segern här.

2 Jackpot Vrijthout debuterade på svensk mark i ny regi för Björn Goop senast. Han blev då hängandes i tredjespår och fick backa sig sist och sedan så var han aldrig med någon chans och han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp där Volare Gar drog det längsta strået. Normalt sett så ska han i alla fall ha gått framåt med loppet i kroppen och kan Björn Goop servera honom en fin resa så kan det räcka långt här.

10 Dennis De Castella har inte riktigt fått till det på ett tag. Senast så drog han tåget i tredjespår under slutvarvet och det blev lite för tufft och han tappade många placeringar den sista biten så han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Aramis Amok från ledningen. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Torbjörn Jansson bra i startögonblicket här så kan han sitta i en vettig position omgående och får han ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

6 Volocity De Vie gjorde första starten sedan oktober senast och från stallet var man nöjda med honom i comebacken. Han fick då en invändig löpning och han satt sedan fast med gott om krafter sparade i ett lopp som vanns av Tjacko Zaz. Med den genomköraren innanför västen nu så är en vassare prestation här att vänta. Han känns bra i träningen meddelar Oskar J Andersson och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara med i segerstriden.

Min Vinnare: 8 Zidane Grif
Spets efter 500m: 1 Liam Dana
Skrällen: 10 Dennis De Castella
Ranking: A 8,2 B 10,6,5,7,1 C 9,4,3

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 1 Ganga Bae som egentligen borde ha slutat längre fram än den den slutliga sjätteplats det blev i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Hon fick förvisso en tung löpning men hon borde ha kunnat lite bättre. Litet fält här och hon är snabb den första biten så från innerspåret är ledningen i sikte för Jorma Kontio och väl i spets kan hon nog få styra och ställa som hon vill och då tror jag hon blir svår att plocka ner. Skulle hon få utstå lite press så blir det så klart svårare att hålla undan.

Vid gardering kan 4 No Limit Queen som satt i fjärde utvändigt innan hon gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och då avslutade hon godkänt i skymundan men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Dixie Brick som vann det loppet från ledningen vara tänkbar. Hon har inte vunnit sedan september ifjol men skulle den klara favoriten göra bort sig eller underprestera så kan hon slå till här.

5 Zolly har fått ett lopp i kroppen nu så hon kan vara klart förbättrad till den här starten. Hon är anmäld barfota runt om men det är inte säkert att det blir den balansen till loppet då hon snart ska ut i kval till StoChampionatet. Får hon ett passande lopp så kan hon duga en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Ganga Bae
Spets efter 500m: 1 Ganga Bae
Skrällen: 5 Zolly
Ranking: A 1 B 4,5,6,3,7,2

V64-3
Guldklockan 2020 över 1640 meter. Jag har spikat 3 Easy Cash som näst senast fick ett lopp i rygg på den ledande Dark Roadster. När ledarens krafter sedan var slut in på upploppet så tog han sig loss och han avslutade mycket bra men det räckte inte mer än till en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Stonecapes Superb. Gången efter det så var han ute över aktuell distans på Romme. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han sedan väldigt enkelt. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Ida Riesterer som sitter upp bakom Jörgen Westholm tränat kan köra sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag det blir ytterligare en spetsseger.

1 Frodo S. gick en positiv avslutning som fyra i Klass II finalen på Solvalla som vanns av Don Fanucci Zet senast. Innerspåret nu kan bli en fälla men hittar Yann Jublot som sitter i vagnen loss i god tid före mål så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

7 Global Wizard har visat en härlig form på sistone. Han gjorde ett jättebra lopp vid vinsten senast. Spår lite väl långt ut här men det går inte att backa sig sist så jag tror att Kim Moberg provar framåt direkt och kan han slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud. Inga ändringar är aktuella meddelar Svante Båth.

Min Vinnare: 3 Easy Cash
Spets efter 500m: 3 Easy Cash
Skrällen: 6 Staro Mojito
Ranking: A 3 B 1,7,2,6,9,10,5,8 C 11,4,12

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Champ Lane gjorde tre starter ifjol och vann två av dessa och utan ett galoppinslag i det loppet han inte vann så hade han troligen varit obesegrad så här långt. Han tappade mycket mark och position på galoppen då men avslutningen var riktigt vass fast det räckte bara till andrapriset. Nu årsdebuterar han så formen är oviss. Han är lite speciell i aktionen och det är knappast helt optimalt med innerspår bakom bilen över sprinterdistans. Hittar Örjan Kihlström rätt väg är han med och utmanar om segern här.

7 Awesome Kronos inledde året bra med två raka segrar. Efter det har han inte fått till det. Han betedde sig knepigt bakom bilen senast och felade bort massor. Han svarade sedan för en svettig upphämtning och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Talos från ledningen. Han är inte att lita på för han har galopperat i fem av sju starter så här långt men kan han hålla ihop aktionen nu så har han gott kunnande och då kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Flacco visade en mycket fin startsnabbhet näst senast men fick släppa efter en bit och sedan hamnade han i en kall rygg och han avslutade sedan starkt i skymundan som femma bakom en överlägsen Global Lover. Gången efter det så gjorde han det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Talos från ledningen. Han har ännu ingen seger efter 13 starter men läget är bra nu så här kanske det kan bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Bonaparte fick vandra i dödens på den ledande Charlock Ganador och tog ner denne men han fick ge sig mot en starkt avslutande Short Circuit senast så det slutade med en andraplats. Tråkigt utgångsläge nu och det behövs en hel del klaff för att han ska kunna räcka hela vägen till seger men löser det sig med positionerna så kan han nypa en framskjuten placering. Eventuellt åker jänkarvagnen på nu.

9 African Queen har gjort tre starter efter vila. Senast så valde Tuomas Korvenoja fel väg när kusken istället för att sitta kvar invändigt så kom hon ut i andra ytter och fick en kall rygg framför sig. Hade kusken suttit kvar invändigt så hade man nog varit närmare Slippery Runway som vann det loppet från ledningen men nu fick hon nöja sig med tredjepriset. Bakspår nu men får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme här. Barfota fram och vanlig vagn som tidigare men nu blir det helstängt huvudlag istället för det halvstängda hon har haft tidigare.

Min Vinnare: 1 Champ Lane
Spets efter 500m: 2 Flacco
Skrällen: 9 African Queen
Ranking: A 1,7 B 2,8,9 C 6,5,3,4,10

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Zacapa Grim är en fin femåring som debuterar för Sofia Aronsson här. Han har inte startat sedan den förra sommaren så formen är svårbedömd. Han har tränat på bra och han har lagt på sig en del muskler meddelar man från stallet. Innerspår nu och det kan bli svårt att hålla upp ledningen men hittar Erik Adielsson som sitter i vagnen loss i god tid före mål så kan han vara med och utmana om segern direkt i comebacken här.

4 Donatello Wibb fick ett lopp i rygg på den ledande Expendables och när han sedan fick luckan in på upploppet så avgjorde han väldigt enkelt till seger näst senast. Gången efter det så provade han lyckan i ett Klass II försök på Mantorp. Där fick han en fin löpning i andra ytter men han kunde inte så mycket och slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Nu har han fått ladda batterierna ett tag och från ett trevligt utgångsläge här så kanske det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

3 Callum N.O. kommer med fin form till den här starten. Han fick en dryg inledning i spåren innan han kröp ner i rygg på den ledande Bicc's Avalon och från den positionen så hakade han på klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av J.J.Another Vinn senast. Här har han fått ett bra spår och nu hoppar Ulf Ohlsson upp i vagnen så med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för en fullträff.

11 Ajusco galopperade i början av loppet men han kom tillbaka bra och via en positiv avslutning så spurtade han in till andrapriset bakom Flexible Launcher. Bakspår nu men kan han hålla ihop aktionen så kan han bli farlig om han kan få lite draghjälp under slutrundan. Intressant med Örjan Kihlström upp för första gången.

7 Daysofourlives kommer med mycket fin form. Näst senast så höll han starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Mionetto T.P. Det följde han upp med en överlägsen seger sedan han kommit till ledningen efter ett halvvarv. Spår lite långt ut här men kan han ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och utmana om segern igen.

12 Sauron Pil gjorde första starten efter drygt två års frånvaro i ny regi för Peter G Norman. Han travade då i ledningen men hade ingen bra dag och han var slagen tidigt. Lopp i kroppen nu så en bättre insats är att vänta nu men utgångsläget är inte roligt och det blir svårt att nå hela vägen till seger men skulle han få hjälp med tempot och om ett par av de mer betrodda ekipagen har en sämre dag så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Zacapa Grim
Spets efter 500m: 4 Donatello Wibb
Skrällen: 3 Callum N.O.
Ranking: A 1,4 B 3,11,7,12,6,10,5,2 C 8,9

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fem-/Sexåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Racing Brodda hade ett härligt fjolår där hon bl.a. tog hem segern i Derbystoet. Nu har hon gjort två starter efter lång frånvaro så formen borde komma allt mer. Hon fick inte riktigt fäste senast men hon stod ändå för en klart bra prestation när hon blev femma i ett lopp i den högsta klassen på Mantorp som vanns av Mindyourvalue W.F. Nu borde hon kunna hamna lite bättre till och får hon ett passande lopp i ryggar innan hon går till anfall så kan hon bli farlig över upploppet.

6 Vivacious Allie stötte på övermakten i Stoeliten på Solvalla så hon fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Double Exposure som vann från ledningen senast. Muscle Hill-dottern kan öppna fort och kommer Örjan Kihlström till täten så tror jag hon körs i ledningen så länge lampan lyser. Från spets så kan det räcka långt om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är dock inte beroende av ledningen för att hon ska räknas med segerchans här.

Vid ytterligare gardering kan 9 Zaniah Bi som gjorde det bra som tvåa bakom Conrads Rödluva för tre starter sedan vara tänkbar. Gången efter det så var hon ute mot Double Exposure på Solvalla och kunde inte ta så mycket så hon fick nöja sig med sjundeplatsen. Senast i Norrbottens Stora Pris så fick hon ett lopp i ryggar och var aldrig med någon segerchans mot ett tufft motstånd. Nu möter hon bara ston igen och från ett passande smygläge här så kan hon kanske få bra draghjälp under slutrundan och får hon vänta med att spela ut speeden fram till upploppet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Racing Brodda
Spets efter 500m: 6 Vivacious Allie
Skrällen: 3 Vikens Fingerprint
Ranking: A 5,6 B 9,4,1,3,10,2 C 8,7,12,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming