DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 26/11

26 November 2019 - 14:09

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 7 Uret som gör comeback efter mer än tio månaders frånvaro nu. Han är mycket jobbad meddelar man från stallet och även om han inte har någon toppform så tror jag han gör ett bra lopp direkt i återkomsten här. Den långa distansen och voltstart fungerar bra så med en lyckad start från springspåret här så tror jag Örjan Kihlström som kör hästen kan nå ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Vinnarodds 4.75 Unibet & LeoVegas.

V64-1 1,2,4,7,9,10
V64-2 5,11
V64-3 2,3,5,7
V64-4 7 Uret
V64-5 4,9,12
V64-6 3,8,9,10

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 9 Electrical Storm
DD2: 3,8,9,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Oaksrevanschen - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Cutaway kommer med två raka segrar. Vid vinsten näst senast så spurtade hon till seger från andra utvändigt och gången efter det så vann hon från ledningen. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående så hon ska räknas tidigt här, 6 Boxer Shrimp gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Tonique senast. Med en offensiv Robert Bergh i vagnen här så tror jag hon skickas framåt mot dödens eller kanske rentav ledningen och då kan hon bli att räkna med över upploppet, 10 Dontlooseallmoney spurtade vasst som trea i Oaksfinalen näst senast. Senast så blev det galopp i slutsvängen men det var långt fram i det läget. Kan Kevin Oscarsson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Angel From Above blev störd till galopp 300 meter från mål näst senast. Gången efter det så gick hon en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande C.R.Nobless efter en invändig löpning. Löser det sig med positionerna så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 2 Cutaway
Spets efter 500m: 4 Sideslip
Skrällen: 9 Angel From Above
Ranking: A 2,10 B 9,1,7 C 4,5,8,3,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Amatörpokalen över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Findus M. har styrkan som vapen så den långa distansen är passande och formen verkar vara helt på topp. Han vann i övertygande stil senast och han var inte stort slagen som tvåa bakom vinnande Maggie Cash i ett V75 lopp på Åby gången före det. Här tror jag att han kan bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 11 Everest Sisu kommer med två raka segrar. Vid vinsten i den senaste starten så kördes han till ledningen efter ett knappt varv och gick sedan undan till en säker seger via 13,8 sista 800 meterna. Han är stark och trivs över den långa distansen så jag tror att Ingvar Nyberg tar ett tidigt initiativ och avancerar fram utvändigt ledaren när tempot har bedarrat där framme och från den positionen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 4 Rasmus Raz som gjorde det bra vid vinsten senast vara tänkbar. Med ett bra lopp i den främre träffen nu så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Findus M.
Spets efter 500m: 5 Findus M.
Skrällen: 4 Rasmus Raz
Ranking: A 5,11 B 4,8,10,3,7,2 C 1,9,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Tvååringslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Amour Hill har debuten avklarad. Hon fick då bestämma i ledningen och gick sedan undan till en ohotad seger från den positionen. Det blev rätt billigt men om hon skulle komma till spets och få bestämma en del framme i täten på nytt så kan hon ta en ny seger, 5 Kiara C.Boko har inlett karriären lovande med två raka spetssegrar på lika många starter. Här har hon ett svårt spår i volten och kan vara borta direkt men om hon skulle kliva iväg i rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här gänget, 3 Palone hängde med godkänt till andraplatsen bakom vinnande Kailua Boko senast. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon ställa till med en rejäl överraskning och är intressant till en låg procent på spelet, 7 Florist vann från ledningen i debuten och med en lyckad start från springspåret här så kanske Kevin Oscarsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och skulle så bli fallet så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Amour Hill
Spets efter 500m: 2 Amour Hill
Skrällen: 3 Palone
Ranking: A 2 B 5,3,7,12,4,1 C 13,9,8,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Uret som gör comeback efter mer än tio månaders frånvaro nu. Han är mycket jobbad meddelar man från stallet och även om han inte har någon toppform så tror jag han gör ett bra lopp direkt i återkomsten här. Den långa distansen och voltstart fungerar bra så med en lyckad start från springspåret här så tror jag Örjan Kihlström som kör hästen kan nå ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir skor runt om och vanlig sulky meddelar Pasi Aikio, vid gardering kan 3 Troublemaker Face som gick ett rejält slutvarv och var inte så långt ifrån segern näst senast men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Icarus Boko då vara tänkbar. Gången efter det så gick det mesta fel så den starten kan vi glömma. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 4 Odds Indicator har visat bra form en längre tid och senast så spurtade han fort från sjätte utvändigt och nådde andraplatsen bakom vinnande Southwind Queen. Nu handlar det om debut över den långa distansen och dessutom brottas han med ett svårt spår i volten men om han skulle hålla ordning på benen så har han en vass spurt och kan då duga en bit här.

Min Vinnare: 7 Uret
Spets efter 500m: 7 Uret
Skrällen: 6 Twist Lane
Ranking: A 7 B 3,4,6,9,2,10 C 1,5,12,11,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Electrical Storm blev det fel för senast för han blev alldeles för het utvändigt ledaren så det loppet kan vi glömma. Han ska helst inte göra så mycket själv i loppen men han har en vass speed så med lite draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 4 Green Mamba har visat gott kunnande och kommer till den här starten med två raka segrar. Hon har efter det bytt regi till Jasmine Ising och skulle ha debuterat för sin nya tränare för ett par veckor sedan men då fick hon strykas p.g.a. feber så debuten kommer här istället. Med en lyckad start här så tror jag Rikard N Skoglund kör sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 12 Davy Jones Sisu var riktigt vass vid vinsten för tre starter sedan. Han är behandlad efter det senaste loppet och ska vara vassare till den här starten och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra till slut.

Min Vinnare: 9 Electrical Storm
Spets efter 500m: 4 Green Mamba
Skrällen: 12 Davy Jones Sisu
Ranking: A 9 B 4,12,2,3,13,5,10 C 8,11,1,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Kriterierevanschen - Treåringslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Criterion var senast ute finalen av Breeders' Crown på Eskilstuna. Han gick då en rejäl avslutning till femteplatsen bakom vinnande Brother Bill. Han är härdad mot hårt motstånd och kan Carl Johan Jepson som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här, 9 Dominic Wibb har gjort det bra och har idel pallplatser i raden. I den senaste starten så var han ute i ett V75 lopp på Jägersro och där kördes han till spets med 1400 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Bakspår nu men om Adrian Kolgjini kan komma igenom bra och kan hitta en vettig rygg att gå i så kan han dyka upp i segerstriden på nytt, 3 Hail Mary har gjort det bra med fyra segrar på fem starter hittills men han har varit ute i betydligt billigare lopp än tipsettan och att det ska skilja så mycket i procent är otroligt. Robert Bergh som kör hästen är troligen ute efter ledningen här och kan han nå spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han ta en ny seger men han är för stor favorit på spelet, 2 Alien Kronos har varit ute och stångats i många tuffa årgångslopp under året men han har inte fått så mycket med sig. Han har varit struken för en halsinfektion efter det senaste framträdandet fast han är kvick ut och kan ta hand om ledningen initialt och kan då välja att köra i spets eller om man väljer att släppa till den stora favoriten så oavsett så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Criterion
Spets efter 500m: 3 Hail Mary
Skrällen: 8 Digital  Summit
Ranking: A 10 B 9,3,8,4 C 1,7,11,12,6,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming