DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 29/10

29 Oktober 2019 - 14:13

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-5 på nummer 2 Vine Vision som har gjort bort sig med två raka galopper. Senast så satt han i dödens och galopperade med knappa 600 meter kvar av loppet och det kan ha varit segern som gick upp i rök då. Han kan öppna hyggligt men det finns viss risk att han tvingas göra en del grovjobb under slutvarvet här men han är stark och felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 5 Elrond som dundrade på i ledningen senast och vann sedan i en överlägsen stil från den positionen. Nu är det 500 meter kortare distans men han är ännu obesegrad på svensk mark i ledningen efter de fyra gånger han har travat i den positionen och med spetsläge på nytt över kort distans så tror jag han blir svårfångad.

V64-1 1,6
V64-2 1,2,3,4,5,6
V64-3 1,2,3,8,10,12
V64-4 Alla
V64-5 2 Vine Vision
V64-6 5 Elrond

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2 Vine Vision
DD2: 3,5,7,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Triton Sunds lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Zenit Brick gjorde sin första start på nästan åtta månader senast och behövde det loppet. Han fick trava utvändigt utan rygg hela slutrundan men gjorde det helt okej och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Milligan's School då. Med den genomköraren i kroppen nu så kan han vara ännu vassare och om Björn Goop kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål här så kan han blanda sig i segerstriden, 6 Charrua Forlan kommer från en seger och är loppets spetsfavorit här. Kan Torbjörn Jansson som kör hästen få bestämma lite som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger även om den långa distansen knappast är en fördel. Inga ändringar är aktuella så det blir fortsatt barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och svensk jänkarvagn, säger Hans-Owe Sundberg, vid ytterligare gardering kan 8 Mr Golden Quick som spurtade bra till seger över lång distans näst senast vara tänkbar. Han är en stark avslutare men det kan bli tufft att nå ända fram till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Zenit Brick
Spets efter 500m: 6 Charrua Forlan
Skrällen: 2 Super Zantos
Ranking: A 1,6 B 8,5 C 2,3,4,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Brienne Of Tarth har gjort fyra starter hittills och är ännu segerlös efter dessa. Hon höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Allagash Nancy från ledningen senast. Kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Voj Amira inledde karriären bra med två raka segrar men i år har hon inte riktigt fått till det och hon har gjort bort sig med två raka galopper. Per-Olov Brasar som kör hästen här väntar ännu på att ta årets första kuskseger men om ekipaget kan hålla ordning på benen nu så kan det vara läge för en seger, 2 Mimiro kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och höll sedan okej till tredjeplatsen bakom vinnande Beyonce Halo. Kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta till spets smärtfritt här och få dämpa tempot där framme i ledningen så kan hon rinna undan till en seger, 1 Blaze Frontline har som bäst noterat en andraplats på sina sex starter tidigare. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan hon få en fin resa och hon är rejält kuskförstärkt då Ulf Ohlsson hoppar upp i vagnen.

Min Vinnare: 6 Brienne Of Tarth
Spets efter 500m: 2 Mimiro
Skrällen: 1 Blaze Frontline
Ranking: A 6,3,2 B 1,5,4,10,8 C 9,11,12,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Condior var godkänd trea senast fast han var ännu bättre som tvåa bakom vinnande Hail Mary gången före det. Kan Peter G Norman som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 1 Gargamel Sisu gick en bra upphämtning efter galopp senast. Felfri nu så kan han öppna rätt så vettigt och skulle Jorma Kontio lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Stonetastic har inlett karriären i bästa stil med två raka segrar på lika många starter. Senast så galopperade han i ett tidigt skede men han ställde sig och gick på i vida spår på slutrundan och avgjorde enkelt via 12,7 sista 800 meterna. Dåligt läge nu men en invändig strykning underlättar en del och kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 12 Robertino hade samma usla startspår senast och kördes då offensivt till ledningen efter 650 meter och han höll sedan okej till tredjeplatsen bakom vinnande Intercepted. Klaffar det med löpningsförloppet här så har han bra kapacitet och kan då runda det här gänget.

Min Vinnare: 10 Condior
Spets efter 500m: 1 Gargamel Sisu
Skrällen: 3 Lambada Zon
Ranking: A 10,1 B 8,12,3,2 C 5,11,9,4,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 6 Sectumsempra har idel pallplatser efter fyra starter hittills i karriären. Hon vann från ledningen näst senast och har springspår nu så skulle Rikard N Skoglund hitta till front är mycket vunnet om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Upside Face vann på ett bra vis i debuten från ledningen fast efter det har han inte riktigt fått till det. Han är inte att lita på men felfri nu så ska han räknas tidigt här, 10 M.G.Livin Miracle fick ge sig med knapp marginal mot en smygkörd Vår Julius näst senast. Gången efter det så vann hon från ledningen men nu har hon ett helt annat utgångsläge fast om Roger Pettersson som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 1 Gin Krupa tog en överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det så fick han en del press i täten och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Mellby Howlit. Kan Kaj Widell få en bra start ur volten här så kan han sitta bra till omgående eventuellt i ledningen eller vinnarhålet och kan då vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Sectumsempra
Spets efter 500m: 6 Sectumsempra
Skrällen: 10 M.G.Livin Miracle
Ranking: A 6,9,10 B 1,5,8 C 3,2,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Vine Vision som har gjort bort sig med två raka galopper. Senast så satt han i dödens och galopperade med knappa 600 meter kvar av loppet och det kan ha varit segern som gick upp i rök då. Han kan öppna hyggligt men det finns viss risk att han tvingas göra en del grovjobb under slutvarvet här men han är stark och felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 4 Pecorino som vann enkelt näst senast och det följde han upp med en godkänd insats på V75 gången efter det vara tänkbar. Kan Henrik Svensson som kör hästen nå spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Iller Tooma har gjort tre starter för Troels Andersen vilket har resulterat i två segrar. Kan han få smyga med i en bra rygg här och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Vine Vision
Spets efter 500m: 4 Pecorino
Skrällen: 3 Baja Rosa Akema
Ranking: A 2 B 4,9,7,6,3,5,1,11 C 12,10,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Elrond som dundrade på i ledningen senast och vann sedan i en överlägsen stil från den positionen. Nu är det 500 meter kortare distans men han är ännu obesegrad på svensk mark i ledningen efter de fyra gånger han har travat i den positionen och med spetsläge på nytt över kort distans så tror jag han blir svårfångad, vid gardering kan 9 Absurd som vann på ett bra vis näst senast vara tänkbar. Hon gjorde en bra upphämtning efter en startgalopp senast och kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon vara långt framme här om min spik skulle ha en sämre dag, 3 Wishing Noon hade fyra raka segrar innan hon senast fastnade med en del sparade krafter och fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Beware. Hon kan öppna rätt bra men jag tror att Kim Eriksson är nöjd med ryggen på min spik om hon skulle nå ledningen initialt och kan isåfall lifta med till en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud, 7 Giordano Soa fick en tung löpning utvändigt ledaren senast men höll ändå godkänt till andraplatsen bakom vinnande Cyrano De B. Från det här läget finns det åter igen risk att han får göra mycket av grovjobbet på egen hand och från dödens tror jag inte han tar ner min vinnare.

Min Vinnare: 5 Elrond
Spets efter 500m: 5 Elrond
Skrällen: 3 Wishing Noon
Ranking: A 5 B 9,3,7 C 4,1,2,6,8,10,11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming