DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla Tisdag 30/6

30 Juni 2020 - 12:02

Det är fin klass på loppen när Solvalla arrangerar kvällens V64 tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Arizona Dream i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Solvalla Tisdag 30/6
V64-1 4,9
V64-2 2,3,11,12
V64-3 1,2,3,10,11
V64-4 6 Arizona Dream
V64-5 2,5,6,7,11
V64-6 1,3,8

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Tisdag 30/6
DD1: 2,5,6,7,11
DD2: 8 Kinky Boots

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS SOLVALLA TISDAG 30 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Hill's Angel har vunnit 6 av 7 starter så här långt. Tre raka segrar på svensk mark har det blivit. Senast vann Björn Goops travare Guldstoet på Axevalla lätt från ledningen. Nu får Carl Johan Jepson chansen för första gången och trots bakspår här så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten så hon ska räknas tidigt.

4 You Could Be Mine inledde karriären med två stycken andrapris men efter det så har hon nu tagit två stycken segrar. Hon har vunnit enkelt från ledningen på slutet. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Örjan Kihlström har ställt in siktet på ledningen igen och skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage.

I övrigt kan 11 Clockwork som gjorde det bra vid två vinster i mars och april vara tänkbar. Senast så fick hon ett tufft lopp och hon tappade mycket den sista biten men från stallet var man ändå nöjda med hennes insats. Dåligt läge nu men ett par strykningar underlättar en del och kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Hill's Angel
Spets efter 500m: 4 You Could Be Mine
Skrällen: 11 Clockwork
Ranking: A 9,4 B 11,3,7,1 C 5,12,6

V64-2
MälardalsCupen, Försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Ghostintheshell har gjort två starter efter väldigt lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Det blev galopp i årsdebuten och senaste stötte hon på för tufft motstånd. Hon kan lägga iväg bra från början så här tror jag att Rikard N Skoglund har ställt in siktet på ledningen. Skulle hon komma till täten smärtfritt så kan hon leda loppet länge kanske hela vägen så hon ska räknas tidigt här.

2 Super Sarah har vunnit 4 av 9 starter hittills i karriären. Hon testades barfota runt om senast men det fungerade inte alls för henne då och hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Groupie Doll. Nu slår man på skorna igen och här har hon blivit nedstruken till innerspår så nu sitter hon bra till i den främre träffen omgående och då kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering.

11 Lovemore vann i överlägsen stil från ledningen i mitten på maj. Efter det så travade hon i ledningen igen men hon åkte dit kort före mål när Frankenstein Am kom med en vass avslutning så hon fick nöja sig med andrapriset. Senast så travade hon en stor del av loppet i dödens på den ledande Global At Work och hon rullade då över i galopp i den sista kurvan. Nu är det debut i ny regi för Petri Salmela. Felfri nu så kan hon bli att räkna med här om Mika Forss kan få till en bra styrning.

12 Absurd tog sin senaste seger i september ifjol. Hon gick godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Easy Creation i slutet på maj senast. Här har hon fått ett iskallt utgångsläge men Örjan Kihlström som kör hästen åt Roger Walmann har löst sådana här uppgifter förr och stämmer det med löpningsförloppet och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 3 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 3 Ghostintheshell
Skrällen: 12 Absurd
Ranking: A 3,2 B 11,12,6,7,5 C 9,8,10

V64-3
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 La Plus Belle har vunnit 5 lopp på 8 starter. Hon tog över ledningen efter 400 meter och från den positionen så drog hon undan till en klar seger senast. Hon kan öppna fort och hon har fått ett trevligt läge här fast det är ändå inte helt säkert att hon kan hålla upp ledningen för både 3 Groupie Doll samt även 6 Isa och 7 Jamaica Boko är snabba den första biten. Hon borde ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

2 American Hill var duktig vid segern näst senast. Hon fick då ett perfekt lopp i rygg på den ledande Dontlooseallmoney och när hon sedan fick luckan på upploppet så hade hon inga som helst problem med att avgöra till seger. Senast så försvarade hon sig med galopp men hon var utan vinstchans i det läget. Hon är inte helt att lita på men felfri här så sitter hon bra till i andraspår omgående och kan Conrad Lugauer se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

3 Groupie Doll tryckte till och tog över ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil näst senast. Gången efter det var hon ute på Rättvik och där gjorde hon det bra som trea bakom Anthara Bi som vann före Alaska Kronos. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen för första gången och kan hon få en fin resa här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

10 Be The One har årsdebuten avklarad. Hon avslutade då klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Estelle Nordique från utvändig position. Med det loppet innanför västen är en vassare prestation nu att vänta. Får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

11 Mellby Happy har gjort det bra för hon har ännu inte varit sämre än trea efter fem starter. Tre stycken segrar har det blivit. Här har hon dragit en nitlott i spårlottningen men får hon hjälp med att tempot hålls uppe och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 La Plus Belle
Spets efter 500m: 1 La Plus Belle
Skrällen: 10 Be The One
Ranking: A 1,2,3 B 10,11,4,7,8,9 C 12,5,6

V64-4
Ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 6 Arizona Dream som är en fyraårig Love You-avkomma som nu kommer ut i en spännande debut i ny regi för Timo Nurmos. Han vann enkelt från spets i den senaste starten i Italien i mars. Från springspår här så tror jag att Jorma Kontio kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet och kommer han till ledningen smärtfritt så tror jag han kan få bestämma en del där framme i täten och är han inte alltför ringrostig så tror jag han inleder med en seger för sin nya tränare.

Vid gardering kan 3 Jareth Boko som är härdad i tuff konkurrens vara tänkbar. Han gjorde en stark upphämtning efter startgalopp och räddade sjundeplatsen i ett lopp över aktuell distans i Kalmar som vanns av Lucky Base under midsommarhelgen senast. Kan Kaj Widell se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara långt framme här.

14 Knifetown Lover har lämnat Nicklas Westerholms träning och är numera hos Jörgen Westholm. Han har inte gått några vassare jobb så detta loppet ses i första hand som ett test meddelar man från stallet. Löser det sig med positionerna så kan han ändå duga en bit mot det här motståndet fast jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 6 Arizona Dream
Spets efter 500m: 6 Arizona Dream
Skrällen: 12 Panther Face
Ranking: A 6 B 3,14,11,12,8,7,13,5,9,10,2 C 4,1,15

V64-5
Hästägarnas Sommarpris över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Urban Kronos har för tredje starten i följd lottats till ett uselt läge över den korta distansen. I årsdebuten näst senast så avslutade han bra i skymundan men det räckte bara till en sjätteplats bakom Test Drive som vann det loppet. I den efterföljande starten så satt han djupt ner i kön men han gick bra när Kim Eriksson valde en invändig löpning och då kom han i mål som tvåa bakom Västerbo Exact som vann enkelt från ledningen med tillsynes gott om krafter sparade. Får han lite draghjälp under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan han dyka upp i segerstriden här.

5 Alone kommer ut i en spännande comeback. Han har inte startat sedan han plockade tredjeplatsen i Svenskt Travderby ifjol. Han skulle ha startat i maj men blev då struken för en halsinfektion. Han var väl förberedd inför den tilltänkta årsdebuten så Pasi Aikio tror att han kommer göra ett bra lopp direkt och från ett passande utgångsläge så är han med och utmanar om segern.

6 Grainfield Aiden gjorde många mycket bra insatser på V75 spelet där det blev flera vinster under vintern. Nu har han inte startat sedan början på maj så formen är lite oviss. Han tål annars att göra en hel del grovjobb på egen hand så jag tror att Hannu Korpi söker sig framåt mot dödens när tillfälle ges och är han inte alltför ringrostig så kan han duga mot det här gänget direkt i comebacken.

7 Ferrari River har inte riktigt fått till det i år. Han tog sin senaste seger för ganska precis ett år sedan. Han orkade inte hela vägen från ledningen näst senast och kom i mål på en femteplats bakom Louie Brodde. Kan Conrad Lugauer slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit här.

2 Union Forces debuterade i ny regi för Stefan Melander senast. Han visade inget extra då men han fullföljde ändå okej i skymundan som femma i ett Breeders' Crown lopp som vanns av Bythebook. Det var första starten sedan januari så med det loppet i kroppen är en vassare insats att vänta här. Det är anmält barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så kan det lyfta honom ett snäpp.

Min Vinnare: 11 Urban Kronos
Spets efter 500m: 3 Dragster
Skrällen: 2 Union Forces
Ranking: A 11,5 B 6,7,2,3,9,10 C 12,8,1

V64-6
Vi avslutar V64 med Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Kinky Boots har tagit 8 segrar på 13 starter hittills i karriären. Han galopperade i uttagningsloppet till Kungapokalen för fyra starter sedan men efter det så har han nu plockat tre raka segrar. Han tog över ledningen i ett tidigt skede och sedan så var han aldrig i någon förlustfara senast. Här blev startspåret mindre bra men så duktig som han har varit så tål han att göra en del grovjobb och jag tror att han kan bli farlig den sista biten om Claes Sjöström kan få till en bra styrning.

1 Easy Cash har gjort det mycket bra vid två raka spetssegrar över kort distans på sistone. Det är lite tuffare motstånd nu men lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen så tror jag han kör i den positionen så länge lampan lyser och då är det inte omöjligt att det räcker hela vägen till en ny seger.

3 Slippery Runway kommer till den här starten med tre stycken vinster. Samtliga dessa är tagna från ledningen. Han är kvick iväg men det är inte säkert att det är ledigt i ledningen den här gången. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Emilia Leo som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och får han ett passande lopp så kan det bli ytterligare en seger här.

I övrigt drar 4 Gulfstream Am en del streck. Han har dock inte alls fungerat på slutet och han gjort bort sig med galopp i två lopp i rad. Han var dock väldigt vass vid vinsten för tre starter sedan så kan han hålla ihop aktionen den här gången så har han gott kunnande och då kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 8 Kinky Boots
Spets efter 500m: 1 Easy Cash
Skrällen: 5 Mr Marvelous
Ranking: A 8 B 1,3,4,2,5,11,7 C 9,10,6,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming