DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Tisdag Axevalla 15/10

15 Oktober 2019 - 13:43

Fina tävlingar väntas inom V64 spelet på Axevalla ikväll när det är sista chansen att kvala in till Breeders’ Crown och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 2 Heart Of Steel som var ute i Gulddivisionen på Färjestad senast och trots spår sju bakom bilen så tryckte han sig till spets men fick sedan hård press av en het Perfect Spirit och fick för första gången se sig besegrad från ledningen när Ragazzo Da Sopra fick luckan från vinnarhålet och spurtade ner sitt motstånd. Han är snabb ut och jag tror han håller ut nummer 4 Pastore Bob som kan öppna bra och från ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt.

V64-1 2,3,11
V64-2 1,2,10,12
V64-3 4,10
V64-4 2 Heart Of Steel
V64-5 1,2,3,7,11,12
V64-6 1,2,3,9

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,7
DD2: 3,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med STL Klass I, Försök 5 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Nyhet kördes till ledningen i ett tidigt skede och drog sedan undan till seger från den positionen näst senast. Gången efter det så var han ute i Klass II finalen på Solvalla där han fullföljde starkt till andraplatsen bakom vinnande Deede Star efter en tuff inledning av loppet. Från ett fint utgångsläge här är det inte omöjligt att Torbjörn Jansson provar mot ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här, 2 Wreckless M.M. har haft dåliga startspår på slutet men avslutade bra i skymundan i Klass I finalen senast. Nu har han fått ett bättre läge och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 3 Nyhet
Spets efter 500m: 3 Nyhet
Skrällen: 5 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 3 B 2,11,5,4,6,7,8 C 10,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Gina Mearas travade större delen av loppet i vinnarhålet innan hon kom loss på upploppet och var inte så långt efter Diana Zet i uttagningsloppet till Oaks näst senast. I finalen sedan så avslutade hon bra via 09,3 sista 800 meterna till fjärdeplatsen bakom Diana Zet. Från ett fint utgångsläge här så kan hon få en bra löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 12 Milady Grace flög fram över upploppet i sitt uttagningslopp till Oaks senast, men nådde inte riktigt ända fram till en finalplats. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan så har hon en vass avslutning som biter bra över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Grande Diva Sisu satt i andra utvändigt innan hon gick på med 900 meter kvar av loppet och fick då dra tåget som först i tredjespår och det räckte till en fjärdeplats bakom vinnande Ganga Bae senast. Hon är kvick den första biten och jag tror hon tar hand om ledningen här och skulle Per Nordström få fuska bort en del av loppet i täten så kan hon rinna undan till seger, 10 Alexi Quick är rätt så orutinerad med endast fem starter hittills. Hon inledde karriären bra med två raka segrar men efter det har det gått tyngre och hon har galopperat i de två senaste loppen. Felfri nu så kan hon utmana om en framskjuten placering om Carl Johan Jepson kan servera henne en fin löpning.

Min Vinnare: 2 Gina Mearas
Spets efter 500m: 1 Grande Diva Sisu
Skrällen: 10 Alexi Quick
Ranking: A 2,12 B 1,10,11,8,4,6 C 3,5,9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Aetos Kronos vann dubbla E3 finaler och Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen innan det blev start i Kriteriefinalen senast. Där slutade det dock med ett misslyckande eftersom han galopperade bort sig direkt men felfri nu så ska han bli svår att stå emot över upploppet, 4 Brother Bill avslutade strålande till andraplatsen bakom vinnande Power i Kriteriefinalen senast. Här kan det bli tidig ledning och skulle den stora favoriten ha en sämre dag så kan han bli svårfångad från spets, vid ytterligare gardering kan 5 Ultion Face som inte är helt att lita på vara tänkbar. Han har visat gott kunnande när han travat och kan då duga en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 4 Brother Bill
Skrällen: 5 Ultion Face
Ranking: A 10,4 B 5,6,1,3 C 8,7,2,11,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ullbergs Minne över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Heart Of Steel som var ute i Gulddivisionen på Färjestad senast och trots spår sju bakom bilen så tryckte han sig till spets men fick sedan hård press av en het Perfect Spirit och fick för första gången se sig besegrad från ledningen när Ragazzo Da Sopra fick luckan från vinnarhålet och spurtade ner sitt motstånd. Han är snabb ut och jag tror han håller ut nummer 4 Pastore Bob som kan öppna bra och från ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt, vid gardering kan 4 Pastore Bob vara tänkbar om han lyckas ta sig förbi min spik i startögonblicket men det tror jag inte han lyckas med och skulle han få vandra utvändigt är han sårbar, 7 Lucifer Lane har gjort det bra på slutet med två raka segrar. Här har han ett dåligt läge men om det klaffar med positionerna och blir överpace på loppet så kan han ha vissa möjligheter fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Heart Of Steel
Spets efter 500m: 2 Heart Of Steel
Skrällen: 11 Mack Dragan
Ranking: A 2 B 4,7,11,9 C 10,6,3,1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Adi Gallia galopperade i Derbystoets final näst senast men hon var duktig som tvåa i försöket bakom Hankypanky Rubyred. Senast så vann hon lätt i ett enklare sällskap. Nu har hon ett dåligt läge men hon är kvick ut och om Nicklas Westerholm kan hitta till spets utan att bränna alltför mycket kraft så kan hon leda loppet länge fast skulle hon inte nå ledningen och få en dryg inledning på loppet så är hon sårbar, 3 Hankypanky Peyton inledde karriären stark med sju raka segrar innan hon näst senast åkte på sin första förlust när hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett V75 lopp som Saga Doc vann. Gången efter det så felade hon i sista sväng men felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Quarcia tryckte sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet senast och höll sedan klart bra från den positionen även om det bara blev en tredjeplats bakom vinnande Kavata Käll. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon utmana om en framskjuten placering, 12 Aleppo Pine står svårt placerad men om Örjan Kihlström som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har hon en härlig speed som biter bra till slut över det långa upploppet.

Min Vinnare: 7 Adi Gallia
Spets efter 500m: 7 Adi Gallia
Skrällen: 1 Quarcia
Ranking: A 7,3 B 1,12,2,11,9,10,6 C 4,5,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Viking Brodde har sett fin ut på slutet. För tre starter sedan så blev han trea i uttagningsloppet till Derbyt och gången efter det så reparerade han en startgalopp på ett bra vis när han spurtade in som tvåa bakom Evaluate förvisso i ett litet fält. Senast så blev det seger i Walter Lundbergs Memorial över lång distans och han är stark så jag tror att Örjan Kihlström synar dödens i ett tidigt skede så han ska räknas tidigt här, 3 Betting Gangster var ute i ett Uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2019 på Solvalla senast. Där avslutade han bra i vida spår på upploppet men fick inte tag i vinnande Graceful Swamp men var inte så långt efter även om han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Läget blev bra nu och kan han sitta i ett bättre slagläge här så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 2 Ferrari Sisu gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Attraveriamo i Derbyt näst senast. Senast så var han ute mot äldre hästar i Gulddivisionen på Färjestad där han slutade oplacerad men insatsen var ändå klart bra. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i andraspår omgående och kan bli farlig över upploppet, 1 Pinto Bob galopperade bort sig i Derbyfinalen men fick det fint serverat vid vinsten senast. Kan Torbjörn Jansson ge hästen ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. 5 Tae Kwon Deo vann SprinterMästaren i somras och drar en del streck här. Han återkommer nu efter ett par månaders frånvaro så formen nu är svårbedömd och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Viking Brodde
Spets efter 500m: 5 Tae Kwon Deo
Skrällen: 1 Pinto Bob
Ranking: A 9,3 B 2,1,5,12,7,11 C 4,6,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming