DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker 13/8

13 Augusti 2021 - 12:41

Fredagens V64 hämtar vi från Umåker. Mina tips till kvällens omgång följer ni nedan.
Jag spelar med en spik. 8 Syoss i den avslutande sjätte avdelningen.
V64 Tips Umåker Fredag 13/8
V64-1 4,5,8,10
V64-2 3,7,8
V64-3 1,5,10,11
V64-4 2,6,8,11,12
V64-5 1,5
V64-6 8 Syoss
480 rader x 1 = 480kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)
DD Tips Umåker Fredag 13/8
DD1: 1,2,5
DD2: 8 Syoss
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m auto
8 Gurra Palema har hittat nya växlar sedan han kom till Thule Jonsson. Det har fyra vinster på sina sju starter där och han kommer till kvällens start med två raka segrar. I den senaste starten visade man upp fint kunnande när man avgjorde via 13,0 sista 1000m från dödens. Från bricka åtta lär det bli ett offensivt upplägg från start och jag är inne på att inte någon vill svara upp Gurra Palema när han kommer fram och ställer frågan om ledningen. Med Gurra Palema i spets efter en bit kommer han sen bli svårslagen för övriga.

10 Claude P.Hill håller även han bra form för dagen. I den senaste starten stod han för stark avslutning som räckte till andraplatsen. Gången innan vann man säkert. Man borde dessutom ha ytterligare en seger i närtid, då man för tre starter sedan galopperade bort en seger på upploppet. Skulle det klaffa med positionerna från ett bakspår kommer han kunna utmana om segern ikväll.

Nämner även 5 Highly Lovely som håller bra grundkapacitet och är den som skulle kunna sitta i rygg på favoriten efter en bit. Väl där är man garanterad en fin resa och skulle luckan uppenbara sig skulle detta kunna vara stora skrällen i loppet.

Min Vinnare: 8 Gurra Palema
Spets efter 500m: 8 Gurra Palema
Skrällen: 5 Highly Lovely
Ranking: A 8 B 10,5,4,12,13,9 C 11,7,6,14,3,2,1
V64-2 2140m auto
7 Xanthis Excalibur är en bra häst i grunden men som ännu inte fått det att fungera fullt ut under året. Men skulle Stefan Johansson som tränar hästen hitta rätt med sin femåring har han fortsatt fina pengar att tjäna i klassen. Det är en häst som besegrat tuffare motstånd än man ställs emot ikväll och dessutom tål han att göra en hel del jobb själv längs vägen. Nu har man inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedömd, men det skulle kunna vara positivt för Xanthis Excalibur då man istället kunnat fila på auktionen hemma i träning. Kommer han förberedd inför dagens start och fungerar som han ska är detta ett lopp Xanthis Excalibur ska vinna utan problem. Men kan ändå inte gå på honom rakt ut med tanke på hur året har sett ut.

3 Smash Into You är en av få hästar bakom favoriten som visat något i lopp. Från ett bra utgångsläge kommer man sitta bra på det direkt och skulle Xanthis Excalibur komma bort på något sätt är detta ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 8 Forever And Ever som har ett tufft utgångsläge men kan trots ett litet fält kunna smyga med i kön. Möter något enklare och ska enligt rapporter fått omlagd träning inför kvällens start vilket kan ge effekt. Skräll.

Min Vinnare: 7 Xanthis Excalibur
Spets efter 500m: 7 Xanthis Excalibur
Skrällen: 8 Forever And Ever
Ranking: A 7 B 3,8,5,1 C 2,4,6

V64-3 1640m auto
1 Liquify'em har ofta stått för jämna och bra prestationer men på sistone har hon även stuckit ut i positiv riktning. Sen man började köra henne barfota runt om har det blivit två segrar på tre starter. Båda segrarna togs från ledningen och hon har visat att hon kan öppna kvickt. Ikväll är det återigen barfota runt om och hon är även den troliga ledaren av loppet. Faktorer som lett till segrar tidigare och så även kanske ikväll. Trots att hon möter några bra konkurrenter ska hon ses med bäst segerchans. Förstahäst.

5 Invidia är bara tre år men har redan hunnit med att visa upp bra kunnande. Hon avslutade bra i den senaste starten och får hon bara smyga med i de rätta ryggarna in till slutkurvan kommer hon fälla många den sista biten. Invidia är segervan då hon segrat i fem av sina tio starter i livet. Är ikväll ett segerbud på nytt.

10 Diones Smaragd är ett sto som inte riktigt fått till det hittills i år men under fjolåret visade hon fint kunnande när hon bland annat kvalificerade sig till E3 finalen. Hon var ute mot för tufft motstånd i den senaste starten och prestationen i sig finns det inte så mycket att säga om. Men ikväll är det däremot enklare motstånd och hittar hon bara en vettig position från sitt bakspår så är hon en skräll man inte ska nonchalera. Skulle det dessutom bli tempo på loppet så skulle det gynna Diones Smaragd, hon är tillräckligt bra för att göra en del jobb på egen hand. Till 12 procent som hon är streckad på just nu känns hon som en skräll värd att betala för.
En annan skräll är 11 Magic From Hill som kan en del i grunden. Ulf Ohlsson känner hästen väl och till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket känns spännande. Utgångsläget kunde dock varit bättre.

Min Vinnare: 1 Liquify'em
Spets efter 500m: 1 Liquify'em
Skrällen: 10 Diones Smaragd / 11 Magic From Hill
Ranking: A 1,5 B 10,11,9,7,3,2 C 12,4,8,6

V64-4 2140m volt
11 Stjärnblomster har gjort allt rätt på slutet och kommer till kvällens start med tre raka segrar på kontot. Hon har visat att hon klarar av liknande förutsättningar tidigare och även hon startar med hela 60 meters tillägg ikväll ska Stjärnblomster ses med bra segerchans. Hon besitter både fart och styrka som gör att hon tål att göra mycket jobb längs vägen själv. Given försthäst i detta kallblodslopp över fyra volter.

12 Forspärla skulle kunna få loppet här ikväll. Detta är ett sto som alltid går hela vägen in i mål och skulle hon ikväll få gå med i rygg på Stjärnblomser så kommer man kunna utmana favoriten tillslut. I den senaste starten gjorde Forspärla det okej i samma lopp som Stjärnblomster, och med lite mera klaff ikväll kan hon skrälla till.

Skrällen i loppet är annars 2 Slotts Pila som gjorde det klart bra från ledning i den senaste starten och lär ha siktet inställt på ledningen återigen från bricka två på start. Hon kunde inte stå emot Stjärnblomster senast men ikväll står man ytterligare 20m före vilket kanske är det som krävs för att hålla undan från ledningen.

Nämner även 8 Sundbo Nova. Hon har stått för en fin utvecklingskurva under året och har tagit flera steg framåt rent kapacitetsmässigt. För två starter sedan fick hon göra jobbet först i tredjespår sista 750m, men höll trots det bra som trea i mål. I den senaste starten satt hon fast med gott om sparat och såg spänstig och fin ut. Får hon nytta av de sparade krafterna ikväll och att Stjärnblomster har en sämre dag är det inte omöjligt att detta är skrällen i loppet. Till 4%är det ett intressant streck att ta med på kupongen.

Min Vinnare: 11 Stjärnblomster
Spets efter 500m: 2 Slotts Pila
Skrällen: 2 Slotts Pila / 8 Sundbo Nova
Ranking: A 11 B 12,2,8,6,4,1 C 10,5,7,9,3

V64-5 1640m auto
1 Bodybuilder visade att man kan öppna kvickt från innerspåret för två starter sedan, då vann man på bra sätt från ledningen efter att fått press under stora delar av loppet. Ikväll är kort distans vilket ses som en fördel. Formen är bra och man har tagit två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Det är anmält amerikansk vagn vilket är spännande. Från ledningen ikväll blir Bodybuilder med Ulf Ohlsson i vagnen svårpasserad.

5 Albert Zonett är en vinnartyp som kanske är känd för att vara mer stark än snabb, men farten kommer mer och mer och nu meddelar tränare Robert Dunder att det är dags att testa nytt huvudlag till kvällens start. Man ska testa någon form av skygglappar vilket förhoppningsvis innebär att Albert Zonett blir rappare i benen. Albert Zonett har fem raka segrar på kontot och formen är bra. Men det troliga scenariot är att femåringen kommer få göra jobbet i loppet. Styrkan finns och Albert Zonett kommer blanda sig i segerstriden på nytt.

Nämner även 2 Global At Work som har fått perfekt utgångsläge ikväll. Han kommer sitta i bra på det direkt ifrån start och skulle de två ovan nämnda konkurrenterna köra lite för mycket emot varandra kommer detta femåriga sto avsluta vasst. Vann enkelt för två starter sedan och i den senaste starten på V75 gick man i mål med sparade krafter. En skräll i loppet som jag tyvärr inte har råd med ikväll på V64.

Min Vinnare: 1 Bodybuilder
Spets efter 500m: 1 Bodybuilder
Skrällen: 2 Global At Work
Ranking: A 1,5 B 2,9,3,7,4 C 10,11,6,8,12
V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med att spika 8 Syoss. Han gjorde det väldigt bra i den senaste starten, då fick han gå ett tufft slutvarv i tredjespår men höll storstilat hela vägen in i mål som tvåa. Han kommer till kvällens start med en fin formkurva. Båda segrarna under året är tagna över 2140m som också är kvällens distans. Han är kvick iväg från start och trots sitt åttonde spår ikväll ska det vara bra chanser på att man hittar hela vägen till lending. Dessutom går Syoss ner lite i klass till kvällens start. Även om Leave Your Sox On och Xanthis De Roi är två bra V75 hästar så känns Syoss som den bättre av dessa tre och väl i ledningen kommer han att ta sig förbi. Spik.
4 Leave Your Sox On besitter bra styrka och kapacitet som duger för klassen, men han saknar den där explosiviteten som många andra kanske har och riskerar därför att få göra en del jobb själv under loppet. Vann ett billigt lopp i den senaste starten och kommer med form. Leave Your Sox On kommer fälla många på ren styrka men tror inte han rår på min spik som sitter i ledningen.
3 Xanthis de Roi stod för en vass avslutning i den senaste starten, klockan stannade på 11,1 sista 1000m. Han är under fin utveckling och blir bättre och bättre hela tiden. Xanthis de Roi öppnar bra utan att vara en raket, men från ett bra utgångsläge kommer han sitta bra till oavsett. För den som garderar är detta ett givet streck.
Min Vinnare: 8 Syoss
Spets efter 500m: 8 Syoss
Skrällen: 3 Xanthis de Roi
Ranking: A 8 B 4,3,9,3,2,7,10 C 11,6,5,1
Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming