DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker 14/5

14 Maj 2021 - 12:10

Fredagens V64 ävling på Umåker är startskottet för en fantastisk travhelg uppe i norr. Kvällens fina tävlingar följs upp av V75 tävlingar imorgon med mycket fina startlistor.

Mina tips till kvällens omgång följer ni nedan.
Jag spelar med en spik. 7 Pyckolina i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Umåker Fredag 14/5
V64-1 1,3,4,6
V64-2 1,4,7
V64-3 2,5
V64-4 7 Pyckolina
V64-5 3,5,6,8,11
V64-6 6,7,8,11,13

600 rader x 1 = 600kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Fredag 14/5
DD1: 6,8
DD2: 6,7,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1140m auto
Vi inleder omgången med ett ovanligt lopp över 1140m, en så kallad supersprint där det kommer bli rejäl rusning från start till mål.

4 M.T.Insider gjorde sin första start sedan augusti senast, det var samma lopp som 6 Let’s Dance D.E vann. M.T.Insider fick då ett fint lopp i rygg på ledaren men kunde inte riktigt hålla hans rygg över upploppet. Men nu med lopp i kroppen bör man gått framåt en hel del och ska räknas tidigt ikväll. Blir min förstahäst i loppet.

6 Let’s Dance D.E. kommer från seger i just ett lopp över 1140m inför kvällens start. Då fick man ett fint lopp i andra ytter och man spurtade sen vasst via 10,5 sista 400m och segrade via målfoto. Det är en öppen inledning på loppet ikväll. Med erfarenheten och formen i från senast måste man räknas tidigt i seger snacket även ikväll.

1 Eder Bob skulle kunna hålla upp ledningen från start och lycka han med det är man ett givet segerbud. Formen är bra och man har stått för flera bra insatser på slutet och kommer även med en färsk seger i bagaget. Streckas.

3 Hesiod avslutade bra bakom J.H.Manerheim i den senaste starten och formkurvan pekar uppåt. Från ett bra utgångsläge kan man få ett perfekt lopp och även om det var ett tag sedan man vann lopp ska man inte nonchaleras vid större gardering här.

Min Vinnare: 4 M.T.Insider
Spets efter 500m: 1 Eder Bob
Skrällen:
Ranking: A 4,6 B 1,3 C 2,7,5

V64-2 2140m auto
7 Wilda Simon tränas numera av Nicklas Westerholm där han gjort fem starter och det har blivit seger i två av dessa. Dock har det även slutat med galopp i två av starterna. I den senaste starten tog man ett tidigt initiativ och intog dödspositionen, därifrån kunde man sen kontrollera loppet och kliva undan till seger. Från stallet låter även Westerholm uppåt och nöjd med sin travare. Wilda Simon är stark och rejäl och tål att göra endel själv i loppet och ska ses med bra segerchans på nytt.

1 Myrsjös Magica gjorde det bra under förra säsongen och han visat prov på fina fartresurser. I den senaste starten testade man ny balans vilket inte gav önskad effekt. Nu ska man ändra lite igen och förhoppningsvis hittar man rätt ikväll. Det är första gången Myrsjös Magica ska starta bakom bilen, men då hon haft lite svårt att komma iväg kvickt i voltstart kan bilstart vara en fördel.

Skrällen är 4 Storm Wilma som nu med lopp i kroppen bör gått framåt en hel del till kvällens start. Resultatraden är allt annat än bländande men Storm Wilma besitter bra fart som med rätt lopp skulle duga bra ikväll. Dock har detta sto lätt till galopp, men ikväll blir det kuskbyte vilket skulle kunna ge positiv effekt.

Min Vinnare: 7 Wilda Simon
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Storm Wilma
Ranking: A 7 B 1,4,5,12,8,9 C 6,11,10,2,3

V64-3 2140m auto
2 Rome Pays Off är ett framtidsnamn för sin tränare Robert Bergh. Han har på sina tre starter i Sverige lyckats med att bli tvåa lika många gånger. För två starter sedan var man ute i kvalet till Kungapokalen, då gjorde man ett riktigt bra utvändigt om ledaren sista varvet och gick i mål som tvåa. I den senaste starten var det självaste finalen av Kungapokalen och jag hade honom som drag emot segrar Önas Princes på V75. Man var ytterst nära att spurta förbi på upploppet men fick ge sig på målfotot. Rome Pays Off har svarat föra bra lopp varje gång han startat för Robert Bergh och känslan är att han blir bättre för varje start. Han är kvick bakom bilen och från ett perfekt utgångsläge måste man bli ytterst svårslagen ikväll.

En som kommer utmana om ledningen är 5 Sister Sledge, detta fyraåriga sto öppnade mycket bra bakom bilen i sin senaste start. Då var det debut för tränaren Daniel Redén som lät meddela efter loppet att det inte är många som kommer kunna utmana henne i en spetskörning. Det var spets och slut i loppet och från ledningen kommer hon kunna bita ifrån sig bra även ikväll.

Nämner även 1 Harley K som har besegrat Rome Pays Off i USA. Men Harley K fick en tuff Sverige debut och kommer kanske få revansch ikväll. Från ett spännande utgångsläge är man garanterad ett fint lopp och med lucka över upploppet kommer man sen kunna avsluta rapt.

Min Vinnare: 2 Rome Pays Off
Spets efter 500m: 2 Rome Pays Off
Skrällen: 5 Sister Sledge
Ranking: A 2 B 5,1 C 3,4,6

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgående enda spik, 7 Pyckolina. Detta är en fin sjuåring som vet vart mållinjen finns. Hon har på sina 24 starter i livet segerdefilerat nio gånger. Ikväll är det även kort distans vilket har visats sig passa denna damen bra, fyra segrar på sex försök. Inför kvällens start har man dock fått en kortare paus men det är heller inget som ses negativt för Pyckolina. Hon är kvick iväg från start och ska trots sitt sjundespår bakom bilen ses som en utmanare till ledningen. Oavsett position ska detta vara en bra segerchans i loppet och till endast 38% är man en spelvärd spik i min bok.

Utmanare
1 Wild Donnan mött Pyckolina tidigare och har då fått se sig besegrad från ledningen. Känslan är dock att formen är bättre nu och skulle man kunna fånga upp favoriten och försvara sitt innerspår från start kommer man kunna utmana. Givet streck vid gardering.

Nämner även 9 B.W.Sessa som kan få loppet ikväll om de ovan nämnda kör för hårt emot varandra. B.W.Sessa är vass på speed och har ikväll ett intressant utgångsläge med där man kan välja ryggen på Wild Donnan eller att sitta i ett andraspår direkt. Skräll.

Min Vinnare: 7 Pyckolina
Spets efter 500m: 7 Pyckolina
Skrällen: 9 B.W.Sessa
Ranking: A 7 B 1,9,8,2,11,12,6,5 C 4,10,3

V64-5 2140m auto
6 Nyhet inledde året lovande med två raka segrar, efter det har de blivit galopp för två starter sedan och ni i den senaste starten gjorde man det enbart okej i en snabb avslutning. Nyhet trivs bäst med tätkänning och jämnt tempo. Från kvällens utgångsläge räknar jag med att man är offensiv från start och skulle han till och med lyckas komma till ledningen är man svårslagen.

8 Tale Of Jacks kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten imponerade när man via en resa i tredje ytter kunde gå undan till överlägsen seger via 1.12,9 över 2140m där sista 800m gick på 10,8. Motståndet skrämde dock inte den gången då det var ett p21 lopp. Men intrycket var bra och med den prestationen i närtid finns fina prestationer att hämta för framtiden. Ikväll har man dock ett tufft utgångsläge och möter tuffare motstånd. Men med intrycket på näthinnan från senast måste jag framhålla denna sexåring som bara är spelad till 7% i skrivande stund.

11 Willmer Gel har nu fått ett lopp i kroppen och står perfekt i kvällens lopp penningmässigt. Sexåringen är stark och rejäl och gynnas om det blir högt tempo. Kommer lägga många bakom sig över upploppet här.

Nämner även 3 Jagger Boko som är en femåring som är stark och rejäl men som brottats med aktionsproblem, därav galoppen i den senaste starten. Men detta är en individ som är bättre än vad resultatraden visar och man ska inte nonchalera honom från ett bra utgångsläge vid större gardering.

Min Vinnare: 6 Nyhet
Spets efter 500m: 6 Nyhet
Skrällen: 8 Tale Of Jacks
Ranking: A 6,8 B 11,3,5,10,4 C 2,12,1,9,7

V64-6 3140m auto
7 Cristal Medallion är stark och rejäl och gynnas troligtvis över den längre distansen även om det är debut över 3000m ikväll. Ett fyraårigt sto som tränas av Nicklas Westerholm. Hon besitter en tung avslutning och med rätt lopp blir hon inte lätt att stå emot sista 300-400m. Men hon ska helst inte göra så mycket själv längs vägen vilket gör att hon är beroende av rätt lopp. Förstahäst även om det är givet att gardera loppet.

Skrällen är 11 Highly Lovely som nu fått två lopp i kroppen efter en kortare paus. I den senaste starten stod man för en bra insats när man höll fint hela vägen till mål efter att fått ett tungt lopp utvändigt om ledaren. Med en formkurva som pekar uppåt blir jag inte förvånad om man med något bättre lopp ikväll är med och utmanar om segern. Till 7% är man en given skräll att betala för i omgången.

Framhåller även 6 Isiah Boko som även han kommer en en bra prestation i ryggen till kvällens start. Senast gjorde man det bra från ledningen via 13,9 sista 1000m och fick endast se sig besegrad av Arizona Dream. Ikväll bör siktet vara inställt på ledningen och väl där kommer man sen leda loppet länge. Till enbart 6% är detta ytterligare ett givet streck i loppet.

Min Vinnare: 7 Cristal Medallion
Spets efter 500m: 6 Isiah Boko
Skrällen: 11 Highly Lovely / 6 Isiah Boko
Ranking: A 7,11,6 B 13,8,2,12,5 C 3,9,14

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
20:45  West Bromwich - Preston
Fotboll - The Championship - 1
1.64
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming