DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker 15/1

15 Januari 2021 - 10:31

V64 hämtar vi från Umåker denna fredag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, det är 2 Cristal Medallion i den tredje avdelningen och 5 Shut Up And Dance i den sjätte avdelningen.

V64-tips Umåker Fredag 15/1

v64-1 5,6,8,10,12
v64-2 5,9,12,13
v64-3 2 Cristal Medallion
v64-4 1,3,4,10,11
v64-5 1,2,3,6,9,12
v64-6 5 Shut Up And Dance

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Umåker Fredag 15/1

DD-1 1,2,3,6,9,12
DD-2 5 Shut Up And Dance

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Zätasekinen detta är en startsnabb sexåring som kommit tillbaka bra efter sin operation. Formkurvan pekar uppåt och ikväll står man perfekt inne i loppet, har endast 600kr tillgodo. Zätasekinen är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

8 Bourne Dominion har en hög kapacitet men är allt annat än lättkörd under loppen. Han har galopperat i 10 av 21 starter. Men starterna som man hållit sig ifrån galopp har man visat prov på fina fartresurser. I senaste starten fick Bourne Dominion visa sig från sin rätta sida, då pressade man sig till ledningen efter en bit och sen gick man undan till en lätt seger via 13,3 sista 800m. Gör man om den prestationen ikväll får man troligen addera ytterligare en seger i resultatraden. Men som sagt det är svårt att veta vad man får av denna femåring. Men ett givet streck på kupongen.

6 Global Wannabe kommer utmana 5 Zätasekinen om ledningen initialt men tror inte man tar sig förbi. Men frågan är hur utdragen körningen blir. För detta är ett sto som också kommer ha siktet inställt på seger ikväll. Man kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, och den segern togs från just ledningen. Lyckas man köra sig till ledningen är detta istället hästen att slå för övriga. Blir det inte för utdragen körning är detta sexåriga sto kapabel att utmana om segern från andra positioner också.

Skrällen för mig är 12 Flight Deck som kan vara den som profiterar på en utdragen körning. DEtta är en finsk gäst som tidigare tränats av Stefan Melander. Han jagar fortfarande första segern för sina nya finska tränare, men har gjort endel fina prestationer på slutet och snart sitter segern där. I den senaste starten gjorde man det bra efter att blivit trea från utvändigt om ledaren. Spåret ikväll är såklart inte optimalt, men skulle de köra för fort där framme kommer Flight Deck bjudas in i loppet. Dessutom kör den duktiga kusken Mats E Djuse ikväll vilket ger en extra krydda till skrällen som i nuläget endast är streckad på 5%.

Min Vinnare: 5 Zätasekinen
Spets efter 500m: 5 Zätasekinen
Skrällen: 12 Flight Deck
Ranking: A 5,8,6 B 12,10,3,4,7,11 C 9,2,1

V64-2 2140m auto
9 Mjölner Apollo imponerade stort under första halvan av fjolåret, vann då fem av sina första sju starter för Lars Wikström. Han fick snabba pengar på sig och fick möta tuffare hästar vilket har gjort att segrarna inte kommer lika ofta numera. I den senaste starten galopperade man bort en seger precis på mållinjen och fick vila efter det. Nu återkommer man efter vila ocg även om man har bra chans att segra direkt vill jag pröva gardera Mjölner Apollo när man är streckad på över 60%.

5 Minna C.G. har en formkurva som pekar uppåt, och trots sina nio är verkar man fortfarande ha utvecklingspotential i sig. I den senaste starten satt man fast med sparade krafter. Man är kvick från start och ör min titida ledare av loppet, får man väl i ledningen även användning för de obrukade krafterna ifrån senast så kommer denna damen ge storfavoriten en match. Givet streck vid gardering.

Nämner även 12 Rote Lini som kommer med fin form. För tre starter sedan var man rejäl och fick segerdefilera. Näst senast gick man ett bra slutvarv och senast blev det startgalopp. Travar man hela loppet idag kommer man rundar många sista varvet.

Min Vinnare: 9 Mjölner Apollo
Spets efter 500m: 5 Minna C.G.
Skrällen: 12 Rote Lini
Ranking: A 9 B 5,12,13,7,11,10,4,3,8 C 1,12,2,15

V64-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Cristal Medallion. Hon har alltid visat fin fart, men också osäkra tendenser vilket sex galopper på elva starter är ett bevis på. I den senaste starten var det comeback efter lite tävlingsuppehåll, man stod då för en bra comeback och såg segeraktuell ut fram tills man fick problem med aktionen när attacken skulle sättas in. Nu ett lopp i kroppen efter vila och bör man formmässigt gå framåt en hel del till dagens start. Med två av de främsta utmanarna strukna väljer jag att ta ställning och spika Cristal Medallion och hoppas tränare och kusk Nicklas Westerholm lyckas hålla ihop auktionen på sin travare.

Motbud
4 Fly Bird FLy jagar första segern i karriären, denna fyraåring besitter en hel del fart och skulle med rätt läkningsförlopp mot enklare motstånd nu kunna vara med och utmana spiken om segern.

14 Upper Crust gynnas av de två strykningarna innanför, vilket gör att det dåliga utgångsläget blivit något förbättrat. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen, ett scenario som inte kommer upprepas ikväll. I den senaste starten var man inte som bäst, men skulle man studsa tillbaka till prestationen för två starter sedan är man ett givet streck för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 2 Cristal Medallion.
Spets efter 500m: 2 Cristal Medallion.
Skrällen:
Ranking: A 2 B 3,14,4,9,11,6,7 C 5,1,10,8

V64-4 2140m volt
11 Torpa Olea har en spännande uppgift i min bok, detta nioåriga stoet har ikväll en passande uppgift. Springspår på bakvolten med endast fyra hästar på start borde innebära att man kommer ha en bra position efter en bit. I den senaste starten var man bra som tvåa och gick en vass avslutning. Ikväll finns det med att man skulle kunna köra sig till ledningen efter en bit och från den positionen kommer man inte bli lätt för övriga att plocka ner. Oavsett om man når ledningen eller inte kommer Torpa Olea med fin form till dagens start och ska räknas in i segerstriden. Streckad på endast 13% i skrivande stund tycker jag är klart intressant. Förstahäst för mig.

Favoriten 10 Forspärla har också en bra uppgift framför sig, även hon har springspår på bakvolten. Men jag anser inte att hon är lika kvick från start som min ide och riskerar därför att få göra en del jobb själv under loppet. Forspärla har bättre form än vad resultatraden skvallrar om, hon haft en del otur på slutet. På pappret är detta en bra uppgift och Forspärla kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

3 Thess Prinsen kommer med formen på topp och med en färsk seger i bagaget. Han trivs bäst med att spara speeden in i det sista. Idag är utgångsläget bra och man kommer få få ett fint lopp och ska inte nonchaleras vid lucka över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 11 Torpa Olea
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Thess Prinsen
Ranking: A 11,10 B 3,1,4,5,8 C 9,7,6,2

V64-5 1640m auto
3 Magnifik Brodde kommer med en något svårbedömd form till dagens start. Med tioåring brukar trivas bra under vinterhalvåret och idag har man ett perfekt utgångsläge. Man är kvick iväg från start och är anmäld med amerikansk vagn till dagens start, vilket är intressant. Ikväll lär Samu Sundqvist som sitter i vagnen ladda vad som går från start och hittar man till ledningen bör segerchansen vara hög. Men med tanke på den svårbedömda formen kommer jag ändå¨att gardera här. Given förstahäst.

1 Callela Leonard kommer däremot med form till dagens start, har en färsk seger med sig i bagaget. Callela Leonard är bara okej från start så frågan är vart man hamnar här. Skulle man kunna hålla upp propositionen rygg på ledaren blir man väldigt intressant med luckan över upploppet. streckas.

6 Cupido Sisu kommer även han med en färsk seger i bagaget. Denna nioåring besitter en vass avslutning och hittar Mats E Djuse en bra position ikväll kommer Cupido Sisus avslutning bita bra över upploppet. Pass upp.

9 Highspeed Call åker man med från Solvalla upp till Umåker med ikväll. Man går ner något i klass och Highspeed Call är härdad i tuffa sammanhang. Kapacitetsmässigt håller man hög klass i detta sällskap men tränaren Niklas Pettersson hade nog gärna haft ett framspår med sin kvicka travare ikväll, men hamnar man bara inte för långt bak ikväll så är man med och utmanar om segern ändå.

Min Vinnare: 3 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 3 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Cupido Sisu
Ranking: A 3 B 1,6,9,2,12,4,5 C 11,7,10,8

V64-6 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 5 Shut Up And Dance. Han alltid leverera starka prestationer och är en häst som är van att möta hårda hästar på V75. I den senaste starten mötte han enklare motstånd i Umeå och stod för en vass prestation, pressade sig till ledningen under slutvarvet och lämnade övriga konkurrenter på upploppet. Ikväll är det bättre motstånd med jag tycker att Shut Up And Dance är bästa hästen och har styrkan för att vinna från samtliga positioner ikväll. Från tränarhåll aviseras det ett offensivt upplägg och jag väljer att spika.

Motbud
4 Darlington har nu gjort tre starter för Daniel Selin och visat fina fartresurser och lär vara nära toppformen. Darlington är allround och hyfsat kvick iväg från start. Kapacitetsmässigt duger man bra för klassen och från detta utgångsläge bör man hitta en bra position och kommer vara med och utmana om segern här.

3 B.W.T.Daenerys är kvick iväg från start och för tränaren Hanna Olofsson har detta sexåriga sto visat fina fartreurser. För två starter vann man från ledningen och man är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen kommer man bita ifrån sig bra och vara hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 5 Shut Up And Dance
Spets efter 500m: 3 B.W.T.Daenerys
Skrällen: 4 Darlington
Ranking: A 5 B 4,3,1,2,9,12,10 C 7,6,8,11


Lycka till med spelet

Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming