DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Fredag 17/4

17 April 2020 - 12:41

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Umåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-4 på nummer 3 Hail Mary som har gjort det mesta rätt så här långt i karriären där han har vunnit sju av åtta starter. På Bergsåker i comebacken näst senast så fick han gå utvändigt om ledaren och avgjorde sedan väldigt enkelt och gången efter det så satt han i andra utvändigt och gick till attack på den sista bortre långsidan och svepte då till ledningen in i slutsvängen och sedan så sprintade han undan till en överlägsen seger. I ett litet fält här så tror jag han blir svår att stå emot när Per Lennartsson väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 2.05 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 1 NoLimitJimMit som har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Gabriella Laestander sedan flytten från Conrad Lugauer. Han vann i debuten mot ett billigt motstånd och efter det har det blivit två raka andraplatser. Senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Arnie Express och fick aldrig se dagens ljus. Han är rätt kvick iväg så här tror jag att Ove A Lindqvist som kör hästen håller upp ledningen och skulle han lyckas med det så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Blir det inte spets så blir det såklart tuffare att vinna loppet. Vinnarodds 1.85 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Umåker Fredag 17/4
V64-1 2,4,5,7,11
V64-2 2,4,5,8,9
V64-3 3,9,10,11
V64-4 3 Hail Mary
V64-5 3,7,9,10,11,14
V64-6 1 NoLimitJimMit

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Fredag 17/4
DD1: 3,7,9,10,11,14
DD2: 1 NoLimitJimMit

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Digital Asset hade två raka segrar innan han fick nöja sig med tredjeplatsen senast. Senast var han ute i ett V86 lopp på Bergsåker och tog då hand om ledningen men fick släppa efter en bit när Quickatore pressade och tog över och sedan så hängde han med klart bra till tredjeplatsen. Han gick då tungt balanserad med järnskor och brodd och nu ska han lättas i balansen. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och från spets här så kan han bli svår att plocka ner.

4 Gogobet Sisu är ett nyförvärv hos Mika Haapakangas. Han har inte startat på länge så han behöver troligen loppet men är han inte alltför ringrostig så har han gott kunnande och kan då dyka upp i segerstriden här. Hannu Torvinen är en duktig kusk som får chansen på den nu.

5 Make Someone Happy var missgynnad av banan och slutade oplacerad senast. Nu är han vässad till den här starten och kan Magnus A Djuse servera honom en fin löpning så kan han bli att räkna med här.

11 Even's Good Girl gick en klart godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Normal Capture senast. Med det loppet i kroppen nu så borde hon vara ännu lite bättre nu. Björn Goop upp nu är intressant och blir det lite tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

7 Soleil d'Inverne är inte helt att lita på men han har lopp i kroppen nu. Tråkigt utgångsläge så det behövs lite klaff här men kan Robert Dunder servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Digital Asset
Spets efter 500m: 2 Digital Asset
Skrällen: 4 Gogobet Sisu
Ranking: A 2 B 4,5,11,7,8,1,9 C 3,6,10,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Tekno Viking är inte att lita på men han skötte sig senast. Då blev det också seger sedan han fått en perfekt löpning i ryggar innan han satte in slutstöten i den sista kurvan och då avgjorde han väldigt lätt. Felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta.

5 Pyckolina har två vinster på tre starter efter en paus. Senast så tävlade hon barfota runt om för första gången i karriären och det föll väl ut för hon vann då mycket enkelt efter tidig ledning. Hon är anmäld barfota runt om igen och kan hon komma till ledningen smärtfritt igen så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här.

2 Bäck Svart har bara en seger hittills i karriären efter 20 starter. Trevligt utgångsläge här så kan Martin Åkerlund servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Berglund Svarta travade i ledningen och höll undan till en knapp seger från den positionen senast. Kan Krister Söderholm som kör hästen få till en bra styrning så kan hon vara långt framme på nytt.

4 Odexa är lite ojämn men är bättre än raden. Får hon en fin resa i den främre träffen så har hon gott kunnande och då är det inte omöjligt att det räcker till en ny seger.

Min Vinnare: 9 Tekno Viking
Spets efter 500m: 5 Pyckolina
Skrällen: 2 Bäck Svart
Ranking: A 9,5 B 2,8,4,1,12,7,6 C 3,11,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Axl Brown återkom efter en tids frånvaro senast. Han kördes då till spets och fick bestämma och vann sedan väldigt enkelt från den positionen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu lite vassare till den här starten så kan han få en del draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Fastoche Thieben gick ett starkt slutvarv i spåren till seger senast. Det har gått lite väl lång tid mellan starterna nu men han gick ett jobb för två veckor sedan och formen ska vara bra meddelar Rainer Björkroth så med en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

11 Aperfectdream blev fyra i det loppet som tipsettan vann från ledningen. Det var första starten sedan november 2018 så med tanke på den långa frånvaron så gick han fullt godkänt. Han har hunnit med en start till efter det och då kördes han till spets med 1250 meter kvar till mål och från den positionen så höll han undan till seger men det var i en klen omgivning. Kan Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh här ge honom ett bra lopp så kan han utmana om en fin placering igen.

10 Satellit L.A. har visat god form på sistone. Han gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så gick han en fullt godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Redhot Tap Dancer. Kan han få gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten om det blir lite tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 9 Axl Brown
Spets efter 500m: 1 Just In Time L.A.
Skrällen: 10 Satellit L.A.
Ranking: A 9 B 3,11,10,5,1,4,7,6 C 2,8,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Damklubbens Stora Fyraåringspris - Norrlands Grand Prix, Försök över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Hail Mary som har gjort det mesta rätt så här långt i karriären där han har vunnit sju av åtta starter. På Bergsåker i comebacken näst senast så fick han gå utvändigt om ledaren och avgjorde sedan väldigt enkelt och gången efter det så satt han i andra utvändigt och gick till attack på den sista bortre långsidan och svepte då till ledningen in i slutsvängen och sedan så sprintade han undan till en överlägsen seger. I ett litet fält här så tror jag han blir svår att stå emot när Per Lennartsson väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 5 Aramis Bar som var ute mot tre motståndare på Åby senast vara tänkbar. Han fick då svar om ledningen av Robert Bergh med Conrads Janne men på den sista långsidan så galopperade ledaren och han tog över ledningen och vann sedan i överlägsen stil. Kan Björn Goop trycka sig till spets här så kan han leda loppet länge men jag tror mer på min spik.

I övrigt kan nummer 6 Golden Dream M.E. som övertygande vid vinsten i årsdebuten näst senast. Han tävlade barfota runt om då och är anmäld så igen så får han ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här men att han ska räcka till seger det tror jag blir tufft.

Min Vinnare: 3 Hail Mary
Spets efter 500m: 5 Aramis Bar
Skrällen: 6 Golden Dream M.E.
Ranking: A 3 B 5,6 C 1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Damklubbens Kalla Pris - Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 5 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Gott Klirr gick segerlös under hela fjolåret där det som bäst blev 4 andraplatser på 19 starter. Han har också haft svårt att sköta sig och har galopperat en hel del men i årsdebuten senast skötte han sig. Han tog då över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så stack han undan till en överlägsen seger. Han gick barfota runt om då och det är anmält likadant igen så kan Mats E Djuse få till en lika bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

9 Norrlands Scott satt långt bak i kön och kunde inte ta så mycket så han fick nöja sig med sjätteplatsen i ett V75 lopp på Dannero i lördags som vanns av Järvsö Aron. Kan John Östman ge honom ett bra lopp så kan han bli att räkna med här. Han är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så är det första gången åttaåringen tävlar så och det kan ge en extra växel till slut.

14 Pyrmo gjorde första starten sedan september ifjol senast. Han tog då ledningen men orkade inte hela vägen så det slutade med en sjätteplats i ett lopp där B.W.Rune drog det längsta strået. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

10 Gomnes Hans T. gjorde debut i ny regi för Jan Ove Olsen senast men fungerade inte alls och galopperade i omgångar. Kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Backegubben gick en godkänd avslutning från kön till tredjeplatsen i det loppet som Järvsö Aron vann på Dannero senast. Får han gå med i ryggar så länge som möjligt så kan han smälla till med en seger här.

3 Svärting A.C. har bara en vinst på 46 starter. Han har gjort tre starter för Robert bergh. Senast så slutade det i ett galoppmisslyckande men gången innan det så gick han rätt bra men Elsas Faks gick segrande ur striden så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Per Lennartsson trycka sig till spets efter en bit så kan det räcka en bit här om han skulle få bestämma en del där framme.

Min Vinnare: 7 Gott Klirr
Spets efter 500m: 3 Svärting A.C.
Skrällen: 10 Gomnes Hans T.
Ranking: A 7,9 B 14,10,11,3,2,12,4 C 1,5,8,6,15
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 NoLimitJimMit som har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Gabriella Laestander sedan flytten från Conrad Lugauer. Han vann i debuten mot ett billigt motstånd och efter det har det blivit två raka andraplatser. Senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Arnie Express och fick aldrig se dagens ljus. Han är rätt kvick iväg så här tror jag att Ove A Lindqvist som kör hästen håller upp ledningen och skulle han lyckas med det så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Blir det inte spets så blir det såklart tuffare att vinna loppet.

Vid gardering kan 6 Atlas Eagra som travade i ledningen senast vara tänkbar. Han fick då ge sig kort före mål sedan Redhot Tap Dancer avslutat vasst så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan han snuva min spik på ledningen här så stiger hans chanser men det tror jag blir tufft.

4 B.W.L.Ruthless gjorde det bra vid vinsten över lång distans näst senast. Han är farlig om han får ligga på rulle och får spara speeden så länge som möjligt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 NoLimitJimMit
Spets efter 500m: 1 NoLimitJimMit
Skrällen: 4 B.W.L.Ruthless
Ranking: A 1 B 6,4,3,11,7 C 2,10,5,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.68
18:55  Antwerpen - Tottenham
Fotboll - Europa League - Under 28,5 fri
1.72
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Frölunda - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
20:56  Lopp 8 - Lisa S.E.
Trav - Gävle  - Plats
2.50
21:00  Roma - CSKA Sofia
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1.5
1.95
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
21:00  Arsenal - Dundalk
Fotboll - Europa League - Dun u 2,5 skott
1.80
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 29/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Gävle
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Gävle
Insats: 240 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming