DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Fredag 18/10

18 Oktober 2019 - 13:00

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Umåker och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 11 Dante Godiva som har vunnit fem av sju starter hittills. Han övertygade stort vid seger i ett Breeders' Crown-lopp från dödens näst senast. Senast startade han i ett Kriteriekval på Solvalla och var då inte alls att känna igen men han var sjuk då och nu känns han bra igen meddelar man från stallet. Det här är ett led i matchningen in för kommande Breeders' Crown fast vid sunda vätskor nu så tror jag han har bra chans att runda det här motståndet och ta en ny seger även om det knappast är tal om någon toppform nu. Vinnarodds 1.45 LeoVegas & Unibet.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 11 Selmer I.H. som visade fina takter i försöket när han kördes fram i dödens efter ett halvvarv och kunde sedan reglera fältet från den positionen. Han kopplade greppet i slutsvängen och även om han blev rejält utmanad till slut så kunde han sedan hålla undan. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 1.85 LeoVegas & Unibet.

V64-1 11 Dante Godiva
V64-2 3,4,5,8,11,12
V64-3 1,6,12
V64-4 1,3,5,7,9,10
V64-5 2,4,8,9,11,12
V64-6 11 Selmer I.H.

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4,8,9,11
DD2: 11 Selmer I.H.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 11 Dante Godiva som har vunnit fem av sju starter hittills. Han övertygade stort vid seger i ett Breeders Crown-lopp från dödens näst senast. Senast startade han i ett Kriteriekval på Solvalla och var då inte alls att känna igen men han var sjuk då och nu känns han bra igen meddelar man från stallet. Det här är ett led i matchningen in för kommande Breeders' Crown fast vid sunda vätskor nu så tror jag han har bra chans att runda det här motståndet och ta en ny seger även om det knappast är tal om någon toppform nu, vid gardering kan 9 Pretty Boy Floyd som har visat upp gott kunnande tidigare vara tänkbar. Han gjorde ett godkänt lopp vid tredjeplatsen senast. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud, 2 Empty The Tanks vann från spets för tre starter sedan. Nu kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan duga en bit mot det här gänget men jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 11 Dante Godiva
Spets efter 500m: 8 Highly Lovely
Skrällen: 9 Pretty Boy Floyd
Ranking: A 11 B 9,2,8,4,1 C 3,5,6,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Krutov Sund gjorde comeback i ett V75 lopp på Skellefteå som vanns av Gossip's Lord där han blev fyra senast. Han är mycket vass den första biten och med spetsläge här så kan Magnus A Djuse som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Ornstein kommer med två raka andraplatser. Här har han ett dåligt läge men han är stark och rejäl så jag tror att Per Linderoth sänder fram mot dödens och från den positionen så kan han bli att räkna med här även om distansen kanske är i kortaste laget, 4 Kathedral Zon gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Power Swirl senast. Han kan öppna fort men jag tror inte han kan ta en hel längd på tipsettan fast med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 Lisa S.E. är inte att lita på och galopperade bort sig senast. Felfri nu så kan hon bli farlig om Mika Forss som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Krutov Sund
Spets efter 500m: 3 Krutov Sund
Skrällen: 5 Whispering Pines
Ranking: A 3,8 B 4,11,5,12,14,9,15 C 13,7,6,2,10,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Sambucus P.R. har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han är väldigt snabb ut och med spetsläge över kort distans här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Mellby Emeralds gick rätt bra som fyra i ett Bronsdivisionsförsök på Skellefteå som vanns av Macelleria senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Roger Nilsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 12 Anaheim Kemp var med i samma V75-lopp som Mellby Emeralds senast och satt då snäppet bakom denne på innerspår och fick nöja sig med femteplatsen. Här har han ett risigt utgångsläge men om Magnus A Djuse kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Sambucus P.R.
Spets efter 500m: 1 Sambucus P.R.
Skrällen: 10 Kabanoss
Ranking: A 1,6,12 B 10,7,4,5,2,9,8 C 3,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Hamilkar Boko gick en bra avslutning ute i spåren men nådde inte vinnande Electric Eye Am utan fick nöja sig med andraplatsen senast. Kan Robert Dunder som kör hästen komma igenom bra från det här utgångsläget och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn för första gången nu är intressant, 1 U.Boat trivs med tätkänning och var duktig från ledningen som tvåa i ett breddlopp som vanns av Livi Mistress senast. Han är snabb ut och om Magnus A Djuse som får chansen i vagnen den här gången kan få bestämma en del i ledningen så kan det räcka en bit här men annars så kan det lösa sig bra med en lucka till slut om man väljer att släppa ledningen, 3 Fragolini Am har inte startat sedan slutet av maj så formen nu är knappast på topp men han har bra grundkapacitet och kan göra sig gällande direkt i återkomsten här, 5 Uncertain When var nyligen tvåa i ett V75 lopp på Solänget bakom vinnande Arras Cando och kliver ner i klass här. Han kan öppna rätt bra och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka till vinst.

Min Vinnare: 9 Hamilkar Boko
Spets efter 500m: 1 U.Boat
Skrällen: 7 Sweet Eddie
Ranking: A 9 B 1,3,5,7,10 C 12,4,6,11,8,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Forspärla slutade fyra i sto-SM senast och gången innan det galopperade hon bort en trolig seger i ett V75 lopp på Solänget som vanns av Husnäs Elving. Hon är snabb ut och står nu 20 meter före ett par av de värsta motståndarna och kostar det inte för mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge. Hon är samtidigt mycket vass när hon får spara speeden till slut och ett sådant upplägg är inte heller helt fel så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 9 Norrlands Scott är jämn och säker och slutar ofta långt framme. Senast mötte han lite tuffare hästar och gjorde det fullt godkänt som fyra bakom vinnande Bokli Rapp N.O. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Spang Kinge kördes till ledningen i ett tidigt skede senast han gästade Sverige men fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Norrlands Scott då. Klaffar det med positionerna nu så kan han få sin revansch här, 11 Bonaldo galopperade under angrepp senast men reparerade det snyggt till andraplatsen bakom vinnande Faks Nils. Han är inte att lita på men intressant att Micael Melander får chansen bakom hästen för första gången och skulle han gå felfritt så kan han ställa till med en rejäl överraskning, 12 Husnäs Elving har hittat nya växlar på slutet och vunnit två av de tre senaste starterna. Han är inte att lita på men om han skulle sköta sig nu så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 Forspärla
Spets efter 500m: 4 Forspärla
Skrällen: 11 Bonaldo
Ranking: A 4 B 9,8,11,12,2 C 3,13,10,7,1,14,6,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med UMIA-Mästaren 2019 över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Selmer I.H. som visade fina takter i försöket när han kördes fram i dödens efter ett halvvarv och kunde sedan reglera fältet från den positionen. Han kopplade greppet i slutsvängen och även om han blev rejält utmanad till slut så kunde han sedan hålla undan. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 12 Hesiod som fick ge sig mot min spik senast vara tänkbar. Han var inte så stort slagen då och om min vinnare skulle ha en sämre dag eller galoppera bort sig så kan det räcka en bit här, 13 Höwings Star var med i en snabb öppning senast och med tanke på den tuffa öppningen så höll han bra till tredjeplatsen. Han kan spurta bra till slut om han kan få gå med i bra rygg under slutvarvet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Selmer I.H.
Spets efter 500m: 2 Topnotch Liss
Skrällen: 13 Höwings Star
Ranking: A 11 B 12,13,7,6,2 C 8,3,14,10,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming