DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Umåker Fredag 7/8

7 Augusti 2020 - 12:17

Kvällens V64-tävlingar avgörs på Umåker. Nedan följer mitt V64-tips.

Jag spelar med en spik. 3 Blackie Lawless i den fjärde avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V64-lopp. KLICKA HÄR.


V64 Tips Umåker Fredag 7/8
V64-1 2,3,5,6,11
V64-2 5,7,10
V64-3 3,8,10
V64-4 3 Blackie Lawless
V64-5 1,3,6,10
V64-6 3,5,7,13

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Fredag 7/8
DD1: 6,10
DD2: 7,13

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS UMÅKER FREDAG 7 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Pretty Boy Floyd vann lätt från ledningen på Bergsåker för fyra starter sedan. Näst senast gick han bra efter en kortare galopp och kom in som femma i ett lopp som vanns av Otroligosåfin. Gången efter det så fick han vandra i dödens och han höll bra som fyra bakom First Mel Hope som vann det loppet. Bakspår nu så det behövs lite klaff under vägen men med rätt resa så tror jag han kan bli farlig över upploppet.

6 Devs Daredevil kommer från en färsk seger. Han fick då bestämma i ledningen och vann i ohotad stil från den positionen fast det var i ett billigt gäng men intrycket var ändå fint. Springspår nu så prickar John Östman bra i startögonblicket så kan han kanske komma till ledningen igen. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Ävja Palema har ett par galopper i raden så hon är inte helt att lita på. För tre starter sedan var hon duktig vid seger på Bergsåker under sadel även om det nog knappast hade räckt hela vägen till vinst om Self Explosive som öppnade upp en stor lucka ner till övriga ekipage lyckats hålla sig till rätt gångart. På Dannero näst senast så fick hon attackera i tredjespår på den sista bortre långsidan och hon fullföljde då godkänt och kom in som trea i ett lopp där Miskos Caprea segrade. Hon kan vara svår i voltstart när det gäller monté fast i sulkylopp är det inga problem meddelar Robert Skoglund. Hon är snabb iväg bakom bilen men i voltstart så öppnar hon inte lika fort. Får hon en fin resa i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden.

5 Kattis Palema var duktig vid ett par segrar tidigare i år men nu har hon gjort bort sig med galopp två gånger i följd. Femtespår i volten är inte det bästa men felfri nu så kan hon öppna bra så kan Susanne H Osterling som kör hästen komma ner i en vettig position så kan hon vara och kämpa om en framskjuten placering här.

2 Darling Laser trummade på i ledningen senast men in på upploppet så var hon trött och då kom Min Fina Ella med en härlig avslutning och avgjorde lätt så hon fick nöja sig med andrapriset. Hittar Krister Söderholm en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Barfota runt om nu.

Min Vinnare: 11 Pretty Boy Floyd
Spets efter 500m: 6 Devs Daredevil
Skrällen: 2 Darling Laser
Ranking: A 11 B 6,3,5,2,10,1,7,8 C 4,9,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Entre har vunnit två av sju starter hittills i karriären. Näst senast så kördes han till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så gick han sedan undan till en säker seger. Gången efter det så hade han problem med aktionen och han galopperade bort sig med 600 meter kvar av loppet. Nu är det debut över lång distans men han är stark så det tror jag kommer att fungera bra. Kan han få lite draghjälp innan attacken sätts in så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här. Kraftig kuskförstärkning nu då Ulf Ohlsson får chansen i sulkyn för första gången.

7 Finalizer har inte fått det att stämma i årets båda starter. I comebacken i början på april så hade han ingen bra dag och slutade oplacerad. Gången efter det så försvann han med en galopp med 1800 meter kvar av loppet. Han gjorde det bra när han tog ner sitt motstånd till seger från utvändig position för fyra starter sedan i december ifjol. Prickar Nicklas Westerholm bra i startögonblicket här så kan det bära av till ledningen. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Socrates Face kommer också från ett galoppmisslyckande. Gången innan det så travade han en stor del av loppet i dödens på den ledande Finally och när ledaren galopperade i den sista kurvan så tog han över ledningen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Svårt spår i volten nu men klarar han av det momentet och om Mats E Djuse kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 10 Entre
Spets efter 500m: 7 Finalizer
Skrällen: 1 Palabra
Ranking: 10,7,5 B 1,9,6,8,2 C 4,3
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-3
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Galileo gjorde comeback i ny regi för Fredrik Fransson i lördags i ett STL-lopp på Rättvik efter lång frånvaro. Han gick 21,7 över kort distans men han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna då. Nu har han fått ett lopp i kroppen så jag tror att han kommer att gå kraftigt framåt till den här starten. Dubbla tillägg över kort distans är inte det bästa men kan Magnus A Djuse få gå med i en vettig rygg innan han går till anfall så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

3 Faks Nils har inte vunnit på 16 starter i år. Han gick bra som tvåa bakom Bokli Teddy näst senast. Senast så fullföljde han fint utan att få fritt och kom in som femma i ett lopp som vanns av Åsrud Vilja. Nu står han 20 meter före tipsettan och hittar Ulf Ohlsson loss från innerspåret omgående så tror jag han söker sig framåt mot ledningen när tillfälle ges och kommer han till spets smärtfritt så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Guli Storm sköt till bra efter en sen lucka och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ådne Odin näst senast. Gången efter det så travade han i dödens på den ledande Torpa Olea och han höll bra som trea i ett lopp där Rubus segrade. Mats E Djuse upp nu och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Galileo
Spets efter 500m: 3 Faks Nils
Skrällen: 4 Delsbofaks
Ranking: A 8 B 3,10,7,4,6,5,9 C 2,1
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-4
Damklubbens Ungdomsserie, avd. 5 - U30 över 2140 meter. Jag har spikat 3 Blackie Lawless som har lämnat Kennet Särs träning och gjorde debut i ny regi för John Östman senast. Han snabbstartade då från spår två i volten till ledningen och från spets så var han aldrig i någon förlustfara. Det var första starten sedan augusti ifjol så med det loppet innanför västen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad nu. Magnus A Djuse upp nu och vid en lyckad start här så tror jag på tidig ledning igen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 6 Big Future som gjorde comeback senast efter tre månaders frånvaro vara tänkbar. Han blev då tvåa bakom Superdry Pellini. Han fick då ett lopp i vinnarhålet innan han tog sig ut i andraspår och försökte utmana ledaren men han fick aldrig tag i ledaren. Hittar Jill Ivarsson som finns i vagnen ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

4 Superman K.R. gjorde första starten efter en gaffelbandsskada senast och gick då överraskande bra som fyra i ett lopp som vanns av Moogie. Normalt sett är inte sommaren hans säsong för han gillar inte när det är som varmast men med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra som senast. Voltstart är en fördel och hittar Sandra Eriksson som finns i vagnen en bra väg med honom så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Blackie Lawless
Spets efter 500m: 3 Blackie Lawless
Skrällen: 4 Superman K.R.
Ranking: A 3 B 6,4,7,10,8 C 5,2,9,1
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V64-5
Norrländska Elitstoet- Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Granetta kommer från en färsk seger. Hon satt då djupt ner i kön innan hon blev fint framdragen och hon gick sedan på i fjärdespår i den sista kurvan och då klev hon runt sitt motstånd och satt i ledningen in på upploppet och sedan så vann hon i ohotad stil. Hon hade innan den vinsten fyra raka galopper i raden så hon är inte att lita på. Felfri nu så har hon gott kunnande och då kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in trots att hon står med hela 60 meters tillägg jämfört mot hästen på startvolten.

6 Thess Vilja gick en godkänd avslutning mellan hästar till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av en överlägsen Tekno Lynet för fyra starter sedan. Gången efter det så drog hon hårt i ledningen av hon blev avslagen precis på mållinjen av Häsen Räsern. Näst senast så spurtade hon fint och kom in som tvåa bakom Björnivar. Hon hade en kort startgalopp senast men kom tillbaka och landade i dödens med varvet till mål men sedan så blev hon trött och kom i mål som oplacerad. Hittar Mats E Djuse en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden här.

3 Haga Bruden återkom efter en tids frånvaro senast. Det slutade på bästa vis med att hon hade den bästa farten på upploppet och hon spurtade då in till seger. Lopp i kroppen nu och kuskförstärkning med Ulf Ohlsson i vagnen nu och med en offensiv styrning så kanske det kan bli tidig ledning här och då kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

1 Höstbolillemor gjorde första starten efter mer än två års frånvaro senast i ny regi för Tommy S Larsson. Hon vann då i ohotad stil. Trevligt utgångsläge nu för som ensam på startvolten så sitter hon i spets inledningsvis men om någon av de mer betrodda hästarna kommer tidigt så kanske John Östman väljer att släppa och då kan hon sedan bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Granetta
Spets efter 500m: 3 Haga Bruden
Skrällen: 1 Höstbolillemor
Ranking: A 10,6 B 3,1,11,14,4 C 12,13,9,5,2,7,8
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Empire Garbo gjorde ett starkt lopp näst senast då han kunde avgöra efter en jobbig löpning. Senast så hamnade han långt bak och han kom aldrig in i loppet så den starten kan vi glömma. Springspår nu så kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen komma iväg bra så är det inte omöjligt att ledningen kan nås och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska kunna vinna det här loppet. Inga ändringar är aktuella meddelar Svante Båth.

13 Selmer I.H. har fått tre lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Han gick bra i Finland som tvåa bakom Brooklyn Hill i comebacken. I den efterföljande starten så försvann han med en startgalopp. Senast höll han bra som trea från dödens
bakom Magnifik Brodde och Mr Golden Quick. Kan John Östman hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

5 Zorro Swing gick ett bra slutvarv och kom in som trea i ett lopp som vanns av Kaptah senast. Nu har han pausat en dryg månad och han har blivit åtgärdad efter det senaste loppet. Femtespår är inte någon höjdare fast han brukar sköta sig i volten och kliver han iväg i rätt gångart så kanske han kan få ett rygglopp i främre träffen och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

3 Corroded har inte fått till det på ett tag och har två raka galoppmisslyckande i raden. Han har lämnat Robert Berghs träning och kommer ut i första starten i nygammal regi för Stefan Dellbro. Kan Ove A Lindqvist hitta en bra väg med honom så har han gott kunnande och då kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Empire Garbo
Spets efter 500m: 7 Empire Garbo
Skrällen: 3 Corroded
Ranking: A 7,13 B 5,3,1,8,4,12 C 6,10,14,9,2
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming