DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Visby Tisdag 16/6

16 Juni 2020 - 12:38

Visby arrangerar kvällens V64-tävlingar. Då ingen lyckades hitta alla rätt igår är det en Jackpot på 5,5 miljoner kronor ikväll. Nedan följer mitt V64-tips.

Jag spikar endast 2 Digital Globe i den femte avdelningen.

V64 Tips Visby Tisdag 16/6
V64-1 2,3,6,8,9
V64-2 1,5,6,9
V64-3 2,4,5,6
V64-4 5,6,10,13
V64-5 2 Digital Globe
V64-6 1,10

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Visby Tisdag 16/6
DD1: 2 Digital Globe
DD2: 1,4,6,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS VISBY TISDAG 16 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Digger Crowns Minneslopp över 1620 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Nimbus C.D. har hunnit bli tio år. Han gjorde sitt senaste framträdande i februari ifjol och det är ju ett bra tag sedan. Nu kommer han ut i ny regi för Peter G Norman. Han kan öppna bra och här borde han kunna nå en vettig position och då kan det räcka en bit. Han såg fin ut i kvalet nyligen på en 14-tid. Han har gott kunnande men efter så lång frånvaro kan det vara tufft att bara gå ut att vinna loppet så jag vill ha med ett par hästar till.

6 Xlnt Chili Tripel var ute i Speedrace under Elitloppshelgen men där hade han inget att hämta och försvann med galopp. Innan det har han gjort ett par klart bra insatser. Felfri nu så är han väldigt snabb från start och han har tagit många av sina vinster från ledningen så Fredrik Persson har nog taktiken klar så här tror jag det blir full laddning mot spets och väl i ledningen så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen.

8 Charrua Forlan har gjort två starter efter en tids frånvaro så formen borde vara i antågande. Han fick inte med sig något från ett lopp i gulddivisionen på Mantorp senast. Tråkigt utgångsläge nu så det finns risk för en tung löpning men med lite klaff så är han inte så mycket sämre än någon annan.

3 Nicegift C.C. fick en invändig löpning innan hon hittade loss och då avslutade hon klart godkänt och räddade tredjepriset men åt Hennig Lixarve som vann från ledningen fanns det inget att göra åt senast. Får hon ett passande lopp i ryggar fram tills attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

9 Fille Jubb vinner inte direkt ihjäl sig. För att hitta den senaste segern så får vi gå så långt tillbaka som till november 2015. Han gjorde bort sig med galopp senast. Kan Kaj Widell som kör hästen nu få smyga med i en vettig rygg så kan han ställa till med en rejäl överraskning. Barfota runt om nu.

Min Vinnare: 3 Nimbus C.D.
Spets efter 500m: 6 Xlnt Chili Tripel
Skrällen: 9 Fille Jubb
Ranking: A 3,6,8 B 2,9,1,5 C 4,7

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2120 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Jeans'n Passion har inlett karriären med tre vinster på sex starter. Senast så klev hon fram utvändigt om den ledande Petra H. med varvet till mål och ur den sista kurvan så hade hon kopplat greppet på ledaren och hon höll sedan undan för Das Auto till en rätt säker seger. Från springspåret här så kan det med en lyckad start bli tidig ledning och från spets så kan hon bli svår att fånga in om Dan-Åke Olsson skulle få bestämma en del där framme i täten.

5 Alonza kom bort i en trött rygg senast men hon gick ändå okej i skymundan som femma i ett lopp som vanns av Slippery Runway. Här har hon ett snävt spår i volten som kan ställa till med bekymmer. Körande Claes Sjöström vet dock vart mållinjen ligger på Visbytravet där han har varit kuskchampion de fyra senaste åren. Med lite klaff här så kan hon ställa till med en överraskning.

1 G.K.Allouette tog sin hittills enda seger när hon vann på ett bra vis från ledningen för fyra starter sedan. Senast så travade hon återigen i spets och gjorde det bra men hon hade inget svar mot en bra avslutande Åsens Boogie så det slutade med en andraplats. Trevligt utgångsläge och kan Felicia Molin servera henne ett passande lopp i den främre träffen kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

9 Jeanne d'Arc Boko var usel i den senaste starten. Hon tappade travet fullständigt då. Man har inte hittat några fel på henne efteråt. Nu har det gått närmare två månader sedan det loppet så formen nu är svårbedömd men skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag eller göra bort sig kan hon slå till.

Min Vinnare: 6 Jeans'n Passion
Spets efter 500m: 6 Jeans'n Passion
Skrällen: 5 Alonza
Ranking: A 6 B 5,1,9,3,8,10 C 7,2,4

V64-3
Ett lopp över 1620 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Carioca har gjort det väldigt bra och ståtar nu med tre raka segrar. Näst senast tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen vann hon sedan enkelt. Gången efter det så travade hon större delen av loppet i dödens på den ledande Perfect Relation och in på upploppet satte hon klorna i ledaren och dansade undan till en lätt seger. Kan Claes Sjöström få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Skylar G.G. var bra vid segern för fyra starter sedan. Hon har inte riktigt fått till det på sistone. Hon tröttande tidigt efter en utvändig löpning senast. Hon är startsnabb så kommer hon till ledningen här så kanske Niclas Hammarström vill köra i ledningen men om den klara favoriten ställer frågan i ett tidigt skede så kanske man väljer att släppa istället och då kan hon vara intressant med en eventuell lucka till slut.

6 Delicious Laser visade inget extra och hängde bara med en bit bak till en sjundeplats i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Kan Roger Hassborg som sitter upp bakom hästen slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering.

4 Just Wish Boko gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det var han okej som fyra i ett lopp som vanns av Reggae Raz. Han jobbar på bra och han är betydligt bättre än raden meddelar man från stallet. Rikard N Skoglund får chansen bakom honom för första gången nu och kan han se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Carioca
Spets efter 500m: 2 Skylar G.G.
Skrällen: 4 Just Wish Boko
Ranking: A 5 B 2,6,4,10,11,9,1 C 3,7,8,12

V64-4
Rosaloppet över 2120 meter och jag har streckat fyra hästar. 13 Vanja kommer med en härlig form till den här starten. Två segrar och en andraplats på de tre senaste loppen har det blivit. Senast travade hon större delen av loppet i dödens och in på upploppet knäckte hon den ledande Emperor Mearas och höll undan för Georgia Am som avslutade starkt till seger. Utgångsläget nu är lite chansartat men med rätt resa tror jag att hon är med och gör upp om segern.

6 Cobbys Angelica gjorde en bra avslutning från andra utvändigt men fick aldrig tag i Love'em som vann från ledningen i debuten för tre starter sedan. Hon är bara tre år och hon är orutinerad men från springspår här så finns chansen på tidig ledning med en lyckad start. Skulle så bli fallet så kan det vara läge för den första segern. Claes Sjöström är en maktfaktor på Visbytravet där den kusken vinner väldigt mycket lopp.

10 Devs Dreamking gick bra efter en startgalopp näst senast. Efter det loppet så bytte han till Fredrik Perssons träning istället. I debuten för den nuvarande tränaren så satt han en bit ner i kön men han avslutade klart godkänt fast det räckte bara till en fjärdeplats bakom Baron Frontline. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med den sista biten.

5 Genie Am inledde karriären starkt med två raka segrar. Senast så fick hon nöja sig med tredjeplatsen bakom en överlägsen Bluebell Dream. Snävt spår i volten nu så det blir nog ingen snabbare start men kan Roger Hassborg hitta ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet. Barfota bak nu är intressant.

Min Vinnare: 13 Vanja
Spets efter 500m: 6 Cobbys Angelica
Skrällen: 7 Eldorado Lixarve
Ranking: A 13,6 B 10,5,7,1,11,12,2 C 8,9,4,3

V64-5
Ett lopp över 2120 meter. Jag har spikat 2 Digital Globe som lämnat Stefan Melander och gjorde debut i ny regi för Henrik Södervall senast. Han fick då ett lopp i ryggar innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning fångade han in den ledande Borga Hero till seger kort före mål. Det var första starten sedan november ifjol. Med det loppet i kroppen nu tror jag han kan vara ännu vassare här. Inte omöjligt att han kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet men oavsett borde han kunna få en fin resa i den främre träffen. Jag tror han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 8 Farlander Am som har gjort det bra med två raka segrar vara tänkbar. Björn Goop har suttit i vagnen vid dessa vinsterna men nu kör tränare Johan Svensson själv. Senast så fick han ett passande lopp i rygg på den ledande Quantum Roc och han avgjorde sedan rätt enkelt när han tog sig loss. Här är nog en offensiv styrning att vänta och då kan han vara med och kämpa om segern igen.

5 Mr Maha var överraskande bra när han vann direkt efter vila för tre starter sedan. Senast så tog han en kortare galopp i början av loppet men han kom tillbaka positivt och spurtade in som fyra i ett lopp som vanns av Dream E.G. Rikard N Skoglund som körde honom vid den senaste vinsten får chansen på nytt och kan han se till att hålla honom i rätt gångart så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Digital Globe
Spets efter 500m: 2 Digital Globe
Skrällen: 4 Worrywart
Ranking: A 2 B 8,5,4,13,6,7,1,3,14,15 C 9,11,10,12

V64-6
Vi avslutar V64 med Gotlandssmycket - Damlopp över 2120 meter och jag har streckat två hästar. 10 Angel From Above har visat form hela året utan få sätta nosen först. I den senaste starten satt hon djupt nere i kön innan hon gick med i anfall knappa varvet till mål och i vida spår spurtade hon riktigt vasst. Hon fick dock aldrig tag i Kitsune som avgjorde till seger från vinnarhålet och fick nöja sig med tredjeplatsen istället. Hittar Emilia Leo som kör hästen nu en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

1 Hasty Helene kommer till den här starten med två andraplatser. Hon travade i dödens senast och tog ner ledaren men fick ge sig mot en stark Timo Lane den sista biten. Hon kan knappast hålla upp ledningen men med en fin smygare på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig över upploppet.

Vid ytterligare gardering kan 4 Jamaica Boko som är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit initialt här vara tänkbar. Hon har varit till veterinären efter det senaste loppet då hon sprang och bröt lite i kurvorna. Mikael Cedergren som tränar hästen meddelar att ett rygglopp vore att föredra den här gången då det här loppet inte är det viktigaste i planeringen och blir det spets och sedan släpp så är hon sårbar som väldigt mycket streckad i nuläget.

6 Pretty Boy Floyd vann enkelt senast sedan han kommit till ledningen i ett tidigt skede. Helt klart är det att han har lyft sig på barfotabalansen. Det blir barfota på nytt och skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka långt här men skulle det istället vankas svar och om han skulle få vandra i dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet.

11 Veravia As har inte riktigt fått till det på sistone men hon är bättre än raden. Iskallt utgångsläge nu men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon ställa till med en överraskning här. Barfota runt om nu.

Min Vinnare: 10 Angel From Above
Spets efter 500m: 4 Jamaica Boko
Skrällen: 11 Veravia As
Ranking: A 10,1 B 4,6,11,9,12 C 5,2,3,8,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
20:15  Manchester City - Crystal P
Fotboll - Premier League  - 1 & under 3,5 mål
2.05
20:45  Inter - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp 0
2.16
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.75
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Axevalla 16/1
Insats: 750 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming