V64 tisdag 01/10

Publicerad på 1 Okt 2019 - 16:30

DrTrav

DrTrav

1 Okt 2019 - 16:30

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Jägersro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 4 Wolf Of Wallstreet som ännu är segerlös efter sex tidigare starter. Han har körts i ledningen i sina två senaste starter och båda dessa har slutat med andraplatser. Den här gången ser det ut som en passande uppgift och med tidig ledning i detta lilla fältet så tror jag att Carl Johan Jepson kan få bestämma lite som han vill där framme och då tror jag han rinner undan till seger över nerförsbacken på Jägersro. Eventuellt rycktussar för första gången nu kan ha en bra effekt.

V64-1 1,7,9
V64-2 6,10,12
V64-3 4 Wolf Of Wallstreet
V64-4 1,6,10
V64-5 4,6,8
V64-6 2,7,9,10,11,12,13

567 rader x 1 = 567 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4,6,8
DD2: 9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Pere Ubu räckte inte till från ledningen i ett V75 lopp på Jägersro näst senast men gången efter det var han duktig när han satt i tredje utvändigt och styrdes på med 400 meter kvar av loppet och via 14,8 sista 800 meterna så plockade han ner sitt motstånd till seger. Från ett fint utgångsläge här så tror jag att Henriette Larsen som kör hästen tar hand om ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Seethestar kördes fram utvändigt ledaren senast över lång distans men kunde inte haka på vinnande NoLimitJimMit utan fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det ett halvvarv kortare distans men han har 20 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten men om Jörgen Sjunnesson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 9 Typhoeus Face har endast en seger i karriären hittills men har nu fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan Adrian Kolgjini som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Pere Ubu
Spets efter 500m: 1 Pere Ubu
Skrällen: 9 Typhoeus Face
Ranking: A 1 B 7,9,4,5,8,2 C 11,10,3,6,13,14
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Amatörlopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Twentyfourseven De har vunnit två gånger hittills och båda dessa har tagits från ledningen. Senast så tappade han mycket mark i starten men gick sedan en stark upphämtning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Pere Ubu. Felfri nu så tror jag att Thomas Linder som kör hästen är ute efter ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och han ska räknas tidigt här, 10 Springbank har galopperat i två av sina tre senaste starter och är inte att lita på. Han visade dock gott kunnande vid två raka segrar i augusti så felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Oscar Uhrberg som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 12 Siesta Rak är ett sjuårigt sto som bara har gjort fyra starter hittills men dessa har slutat med tre segrar och en andraplats. Nu återkommer hon efter drygt två års frånvaro så formen är svårbedömd och dessutom har hon ett dåligt utgångsläge men tre strykningar underlättar en del och kan Ingemar Bok som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och kan få bra draghjälp under slutrundan så kan hon duga mot det här gänget direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 6 Twentyfourseven De
Spets efter 500m: 6 twentyfourseven De
Skrällen: 3 Resplendent
Ranking: A 6 B 10,12,9,3,2 C 5,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Wolf Of Wallstreet som ännu är segerlös efter sex tidigare starter. Han har körts i ledningen i sina två senaste starter och båda dessa har slutat med andraplatser. Den här gången ser det ut som en passande uppgift och med tidig ledning i detta lilla fältet så tror jag att Carl Johan Jepson kan få bestämma lite som han vill där framme och då tror jag han rinner undan till seger över nerförsbacken på Jägersro. Eventuellt rycktussar för första gången nu kan ha en bra effekt, vid gardering kan 5 Garry S.T. som vann ett billigt lopp senast vara tänkbar. Här tror jag att han får göra en del grovjobb under slutvarvet och det kan bli svårt att plocka ner min spik från utvändig position, 1 Carlossatisfaction har ännu ingen seger i karriären efter 21 tidigare starter. Nu har han ett trevligt utgångsläge och kan han få ett fint lopp på innerspår så kan han lifta med till en bra placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Wolf Of Wallstreet
Spets efter 500m: 4 Wolf Of Wallstreet
Skrällen: 1 Carlossatisfaction
Ranking: A 4 B 5,1,7 C 6,2,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Lärlingslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Personal Jesus var utan chans i ett uttagningslopp till Derbystoet som vanns av Aleppo Pine senast. Kan Markus Niklasson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan det räcka en bit här, 6 Dellis har visat fin form på slutet och här har hon springspår så om Tyler Mifsud som kör hästen kan pricka starten så kan det bli tidig ledning och om så skulle bli fallet så kan hon bli svårfångad från den positionen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Ruth Halbak gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Hon travade då en stor del av loppet utvändigt ledaren men var utan chans mot vinnande Thinking About You utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och om Henriette Larsen kan servera henne en fin löpning så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Personal Jesus
Spets efter 500m: 6 Dellis
Skrällen: 10 Personal Jesus
Ranking: A 10,6,1 B 14,13,11,9,5,2,7,15 C 3,12,8,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Harran Boko gör första starten sedan Elitloppshelgen i slutet av maj så formen nu är svårbedömd men han var väldigt fin i ett jobb på Jägersro för en vecka sedan meddelar man från stallet. Han är kvick iväg och har tagit sina flesta vinster från ledningen så jag tror att siktet är inställt på spets här och om han skulle nå täten smärtfritt så kan det räcka långt här, 8 Illuminati svarade för en rejäl prestation och han var på väg mot en överlägsen seger när han var först i mål i Malmö Stads Pris under Hugo Åbergs kvällen näst senast men han slog på en snöplig galopp kort före mål och blev diskad. Efter det gjorde han bort sig med en startgalopp så han är inte att lita på men felfri nu så är han stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb under slutvarvet och han ska räknas tidigt här, 6 M.T.Mighty Winner kommer med fin form och han gick en bra avslutning fram till en knapp seger senast. Det är några tuffa motståndare med nu men han är i fin författning meddelar man från stallet och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget. Det blir barfota runt om samt can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan och bike som senast rapporterar Peter Untersteiner.

Min Vinnare: 4 Harran Boko
Spets efter 500m: 4 Harran Boko
Skrällen: 7 Gideon H.Renka
Ranking: A 4 B 8,6,7,9,10 C 3,5,1,11,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Diamantstoet, Försök 1 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 9 Cheerful Rivner återkommer nu efter en träningsperiod men är väl förberedd inför detta och Peter Untersteiner tror på en god insats direkt. Kan Peter Ingves som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Det blir barfota fram och norskt huvudlag samt en vanlig vagn meddelar man från stallet, 10 Emmylou har gjort flera bra lopp under året. För tre starter sedan så avgjorde hon lätt i ett V75 lopp på Axevalla via 10,3 sista 800 meterna när hon väl fick fritt över upploppet. Med en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 7 J.J. är härdad mot tufft motstånd och kommer nu från en seger när hon avgjorde från dödens. Hon är stark och rejäl och kan duga en bit även här om Carlos Söderström kan ge henne ett bra lopp, 13 Valetta var ute i Derbystoet senast där hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Racing Brodda. Kan Carl Johan Jepson få bra draghjälp under slutvarvet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Cheerful Rivner
Spets efter 500m: 11 Ryssebo La Reine
Skrällen: 10 Emmylou
Ranking: A 9,10 B 7,13,12,2,11,6,1 C 5,4,8,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto