V64 tisdag 02/07

Publicerad på 2 Jul 2019 - 16:05

DrTrav

DrTrav

2 Jul 2019 - 16:05

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll med mycket fina lopp och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 3 Hankypanky Rubyred som har vunnit hälften av sina 8 starter hittills. Hon var hårt betrodd i Diamantsto finalen på Solvalla under Elitloppshelgen senast. Då blev det en tidig galopp men hon gjorde en bra upphämtning efter den och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande A'Nana De Bohem då och felfri här så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och om så skulle bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 3,4,5,6
V64-2 1,2,7
V64-3 2,5,7,9
V64-4 5,8,9
V64-5 3 Hankypanky Rubyred
V64-6 2,4,9,12

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Hankypanky Rubyred
DD2: 2,4,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Ultimaluna Grif förlängde segerraden senast till tredje raka sedan hon började tävla på svensk mark. Hon kunde inte hålla upp ledningen då men kördes till ledningen efter 750 meter och gick sedan undan till en ohotad seger. Med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen här så tror jag hon kan nå ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad även om lång distans nu kan vara ett litet frågetecken, 6 Stonewashd Diamant tog 7 segrar på 15 starter i fjol och jagar nu sin första seger för året. Hon blev störd till galopp på Vincennes senast men nu känns hon bra inför den här starten meddelar man från stallet och klaffar det positionerna här så kan hon bli farlig över upploppet, 3 Amalia Cash var ute i Stoeliten senast och fullföljde då godkänt till sjätteplatsen bakom vinnande Shadow Gar. Hon vann över aktuell distans näst senast och hon är stark och rejäl och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och kan då vara med i segerstriden här, 5 Kövras So Far var duktig vid vinsten näst senast och om Robert Bergh som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga även mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Ultimaluna Grif
Spets efter 500m: 4 Ultimaluna Grif
Skrällen: 5 Kövras So Far
Ranking: A 4,6 B 3,5 C 9,1,8,7,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 No Limit Queen var favorit i ett E3-försök senast men fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Grande Diva Sisu då trots en stark slutrunda i spåren. Gången innan det så gjorde hon ett bra lopp som trea när hon fastnande med en del sparade krafter i ett lopp där Zolly vann och om Björn Goop kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här och hon ska räknas tidigt, 2 Gina Mearas kommer med två raka segrar och från ett fint utgångsläge här så sitter Johan Untersteiner som kör hästen bra till omgående och då kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 1 Kentin Day är kvick iväg och om Claes Sjöström som kör hästen lyckas hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 No Limit Queen
Spets efter 500m: 1 Kentin Day
Skrällen: 9 Qeen Roc
Ranking: A 7,2,1 B 9,5,11 C 4,10,8,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Power imponerade stort vid vinsten på Solvalla näst senast när han plockade ner Bythebook över upploppet. Gången efter det så var han ute i E3-kval och fick då en tung löpning i dödens och fick nöja sig med en femteplats och med en liknande avslutning som näst senast så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 5 Karat Band galopperade bort sina möjligheter senast men har visat gott kunnande innan det. Han vann ett Margareta-lopp i början av maj och han är vass om han får ligga på rulle och med rätt resa här så blir han farlig den sista biten, 2 Easy So Easy galopperade i ett tidigt skede senast men har gjort bra insatser tidigare och från ett ett perfekt läge så kan Claes Sjöström som kör hästen få en bra löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med här, 9 Redneck Woodland svarade för en bra prestation när han plockade ner sitt motstånd från dödens näst senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 7 Power
Spets efter 500m: 6 Ultion Face
Skrällen: 6 Ultion Face
Ranking: A 7,5 B 2,9,6,4,8,3 C 1,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Religious har gjort det bra vid sina senaste besök i Sverige
men har stött på hårt motstånd då och här är det klart enklare emot. Kevin Oscarsson som kör hästen vann den enda tidigare gången han kört honom och från det här utgångsläget så tror jag han kan få en bra start och om det klaffar med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Showtimejackflower gick jättebra senast men Eirik Höitomt som körde honom då körde lite för sent den gången. Nu hoppar Carl Johan Jepson upp i vagnen och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan bli att räkna med här, 8 Quarcia har två lopp i kroppen efter lång frånvaro nu och senast så höll hon bra till andraplatsen bakom vinnande Vikens Fingerprint och om Kim Moberg som kör hästen här kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Religious
Spets efter 500m: 2 Mr Maha
Skrällen: 2 Quarcia
Ranking: A 9,5 B 8,2,12,6,7,15,10,14 C 11,3,13,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Hankypanky Rubyred som har vunnit hälften av sina 8 starter hittills. Hon var hårt betrodd i Diamantsto finalen på Solvalla under Elitloppshelgen senast. Då blev det en tidig galopp men hon gjorde en bra upphämtning efter den och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande A'Nana De Bohem då och felfri här så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och om så skulle bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 Head For Home som är kvick ut och kan lägga iväg rätt så rejält från start vara tänkbar om hon skulle lyckas snuva min spik på ledningen, 4 Loser On Loser kommer från en seger när hon tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och gick sedan undan till en lätt seger över upploppet. Från ett bra spår här så sitter hon bra till direkt och kan då vara med långt framme men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Hankypanky Rubyred
Spets efter 500m: 3 Hankypanky Rubyred
Skrällen: 4 Loser On Loser
Ranking: A 3 B 5,4,8,10,6,1,2 C 11,9,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Avant Garde svarade för en mycket bra prestation när han rundade sitt motstånd vid vinsten på Åby näst senast. Gången efter det så var han ute i Prix Readly Express där det blev en fjärdeplats bakom vinnande Attraversiamo. Här är spåret dåligt men det kan bli en bra körning där framme så om Robert Bergh som kör hästen kan hitta bra ryggar att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 9 Staro McMillan återvänder i dag till Solvalla där han slutade tvåa bakom vinnande Zaire Wise As i ett fyraåringslopp under Elitloppshelgen näst senast. Senast så vann han i överlägsen stil efter att ha kommit till spets i ett tidigt skede. Nu handlar det om bakspår men om Steen Juul som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga mot det här gänget, 2 Cab Lane ska ut i sin första start sedan finalen av Svenskt Trav-Kriterium ifjol nu. Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen och då han kan lägga iväg bra från start så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det bli seger direkt i återkomsten här, 4 Marcello Wibb är härdad på V75 och han imponerade vid segern för tre starter sedan och han har visat fin form även efter det och från ett fint spår här så sitter han bra till direkt och kan då bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 12 Avant Garde
Spets efter 500m: 2 Cab Lane
Skrällen: 12 Avant Garde
Ranking: A 12 B 9,2,4,1,8,11,6 C 7,10,5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto