DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 tisdag 03/09

3 September 2019 - 14:08

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 5 Carry Cash som var klart bra vid seger direkt i debuten och hon var minst lika fin som tvåa bakom Schweppes i den efterföljande starten. I den senaste starten så snubblade hon över i galopp efter ett halvvarv men ställde sig fort och efter det så gick hon starkt trots att hon fick en mycket tung löpning i tredjespår. Här har hon ett trevligt utgångsläge och med en offensiv Jörgen Westholm i vagnen så tror jag hon är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen men hon är bra nog att hon kan vinna loppet även från en utvändig position om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V64-2 på nummer 3 Even Smaller Plum som gjorde comeback senast efter fyra månaders tävlingsuppehåll och då hamnade hon långt bak men gick rätt bra i spåren fast hon nådde inte mer än till en sjundeplats. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här och hon kan öppna rätt så vettigt ur volten och skulle hon ta sig till spets är mycket vunnet men det är inte säkert att så blir fallet om hästarna på springspår prickar starten men oavsett så tror jag hon får en fin löpning i den främre träffen och då tror jag hon har bra chans att ta en ny seger här.

V64-1 5 Carry Cash
V64-2 3 Even Smaller Plum
V64-3 4,7,8,11
V64-4 1,3,4,8,10,12,13,14
V64-5 3,4,5,6,7,8
V64-6 4,6,7

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 On Stage Indika
DD2: 4,6,7

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med E3 Bonus - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Carry Cash som var klart bra vid seger direkt i debuten och hon var minst lika fin som tvåa bakom Schweppes i den efterföljande starten. I den senaste starten så snubblade hon över i galopp efter ett halvvarv men ställde sig fort och efter det så gick hon starkt trots att hon fick en mycket tung löpning i tredjespår. Här hon har ett trevligt utgångsläge och med en offensiv Jörgen Westholm i vagnen så tror jag hon är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen men hon är bra nog att hon kan vinna loppet även från en utvändig position om det skulle behövas. Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet, vid gardering kan 9 Love No Pain som har startat två gånger tidigare och har fått besöka vinnarcirkeln båda gångerna vara tänkbar. Hon vann enkelt från spets senast och gången innan det så vann hon från utvändigt ledaren och om Tuomas Korvenoja kan servera hästen en fin löpning så kan det räcka en bit även här.

Min Vinnare: 5 Carry Cash
Spets efter 500m: 5 Carry Cash
Skrällen: 1 Sideslip
Ranking: A 5 B 9,8,2,1 C 7,6,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Even Smaller Plum som gjorde comeback senast efter fyra månaders tävlingsuppehåll och då hamnade hon långt bak men gick rätt bra i spåren fast hon nådde inte mer än till en sjundeplats. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här och hon kan öppna rätt så vettigt ur volten och skulle hon ta sig till spets är mycket vunnet men det är inte säkert att så blir fallet om hästarna på springspår prickar starten men oavsett så tror jag hon får en fin löpning i den främre träffen och då tror jag hon har bra chans att ta en ny seger här, 6 So Bear höll godkänt till tredjeplatsen från spets bakom vinnande Quantanamera senast och om Petter Karlsson kan komma iväg bra från springspåret här så kan det bli tidig ledning på nytt och då kan det räcka en bit här men jag håller min spik som ett strå vassare, 2 Verozzo kommer med två raka andraplatser i resultatraden. Kan Örjan Kihlström servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Even Smaller Plum
Spets efter 500m: 3 Even Smaller Plum
Skrällen: 6 So Bear
Ranking: A 3 B 6,2,11,8,5,10 C 9,1,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Nika stod för en rejäl avslutning vid vinsten i den näst senaste starten på Gävle och via 12,2 sista varvet så plockade hon ner sitt motstånd. Från det här läget så finns det risk att hon får göra en hel del grovjobb under slutvarvet men hon är stark och hon ska räknas tidigt här, 11 Xanthis Delicious har fått en mycket bra start för sin nya tränare Fredrik Wallin med två segrar på lika många starter. Här har hon ett risigt utgångsläge men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 My Newt var senast ute i StoChampionatet Consolation där det blev en fjärdeplats bakom vinnande Adi Gallia. Efter det har hon blivit behandlad fast hon har tränat på som hon ska och om Tuomas Korvenoja kan slinka ner i en vettig position så kan hon göra sig gällande här, 4 Crazymonsterheart var mycket bra vid vinsten från ledningen näst senast. Här kan det bli tidig ledning igen och skulle Jim Oscarsson få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Nika
Spets efter 500m: 4 Crazymonsterheart
Skrällen: 4 Crazymonsterheart
Ranking: A 8,11 B 7,4,3,5,1 C 10,6,2,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar, 12 Enzo Am har inte vunnit på ett tag men han är härdad mot hårt motstånd och från det här läget så tror jag att Per Nilsson som kör hästen kan komma igenom rätt så vettigt och med en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden, 4 Master Blaster gör tredje starten för sin nya tränare Fredrik B Larsson och väntar fortfarande på den första segern i den nya regin. Han kördes till ledningen med 1400 meter kvar av loppet senast och höll till andraplatsen bakom vinnande Barry Wadd då. Här har han ett fjärdespår i volten men om han kan kliva iväg i rätt gångart så kan han det bli en bra löpning i den främre träffen och då kan han utmana om en framskjuten placering, 14 Total Recall kommer med god form vilket två vinster på de tre senaste starterna visar. I den senaste starten så klev han runt sitt motstånd på ett bra vis via 10,2 sista 700 meterna och löser det sig med positionerna här så kan bli farlig den sista biten, 13 Toutre trivs över den långa distansen och om Torbjörn Jansson kan bli fint framdragen under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 12 Enzo Am
Spets efter 500m: 3 Symphonie Teemer
Skrällen: 1 Pyrolator
Ranking: A 12,4 B 14,13,3,8,1,10 C 7,6,9,11,5,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 On Stage Indika kommer från en mindre bra insats. Men det var en opassande lång distans då i ett Klass I försök på Örebro så den starten kan vi glömma. Han var duktig vid vinsten från ledningen för tre starter sedan. Nu är det mer passande distans och när han nu förstärks med Jorma Kontio i vagnen så tror jag det är ledningen som gäller och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här, 8 Up To Me gick bra som trea bakom vinnande Bo C. senast. Här har hon ett risigt läge men han är kvick iväg så om Örjan Kihlström som får chansen bakom hästen här kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon duga en bit mot det här gänget, 7 Copitex har inte visat något extra i sina två senaste starter. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen nu är ett litet frågetecken men han har kapacitet för att vara långt framme direkt i comebacken här, 5 Magic Allybis vann näst senast men gjorde bort sig med galopp gången efter det och han agerar ojämnt i sina prestationer men felfri här så tror jag att Kaj Widell provar mot spets fast jag tror det kan bli svar invändigt och det kan bli tuffare att vinna loppet om han måste vandra i utvändig position.

Min Vinnare: 3 On Stage Indika
Spets efter 500m: 3 On Stage Indika
Skrällen: 6 Digital Extreme
Ranking: A 3 B 8,7,5,6,4 C 1,2,10,9,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Ebony Boko höll mycket bra i spets på Dannero för tre starter sedan till andraplatsen bakom vinnande Spickleback Face. Senast så fick han trava i dödens under slutvarvet och höll godkänt till tredjeplatsen bakom Sign Me Up Too. Han är väldigt kvick iväg och med spetsläge över kort distans så kan han leda loppet länge men även nummer 5 In Line Tooma är snabb ut så det kan gå undan där framme i ledningen och skulle han få bra press är det inte säkert att han kan hålla undan, 6 Talassio är jämn och säker men har inte vunnit på länge. Kan han få gå med i en bra rygg så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet, 7 Flash Håleryd avgjorde till en knapp seger vid vinsten för tre starter sedan. Senast så fick han aldrig fritt och fastnade med sparade krafter. Kan Ulf Ohlsson ge honom ett bra lopp här så kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 4 Ebony Boko
Spets efter 500m: 4 Ebony Boko
Skrällen: 6 Talassio
Ranking: A 4 B 6,7,10,3,9,11 C 8,5,1,2,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
22:00  Barcelona - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming