DrTrav

V64 tisdag 04/06

4 Juni 2019 - 14:04

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-4 på nummer 3 U.B.Cool som avslutade bra till tredjeplatsen bakom vinnande Pelas Ethos senast. Han är kvick iväg från start och jag tror att Mats Holmstedt som kör hästen har ledningen i sikte här och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svårfångad här fast från ett bra spår här så sitter han bra till direkt även om det inte skulle bli någon ledning och då kan han bli farlig över upploppet.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 4 Ragazzo Da Sopra som vann i Sverigecomebacken för tre starter sedan och följde upp det med en stark insats efter galopp på Åby. Senast var han ute i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen där det blev en fjärdeplats bakom vinnande Eelis. Här är det klart enklare motstånd och jag tror att Björn Goop som kör hästen har bra chans att plocka ner det här gänget från dödens om det skulle behövas.

V64-1 Alla
V64-2 2,3,4,5,6,9
V64-3 Alla
V64-4 3 U.B.Cool
V64-5 4 Ragazzo Da Sopra
V64-6 3,4

432 rader x 1 = 432 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4 Ragazzo Da Sopra
DD2: 3,4

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Rikitikitavis lopp - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 1 Fort Knox är ännu obesegrad efter fyra starter i karriären. Senast gjorde han första starten i Pasi Aikios regi och då blev det blev ledning från start till mål i ett Margareta-lopp och från innerspår kan det mycket väl bli spets igen. Björn Goop upp för första gången nu är intressant och han ska räknas tidigt här, 4 Alert Kronos har minst pengar på sig i detta treåringslopp men intrycket vid segern på Solvalla senast var mycket bra då när han plockade ner sitt motstånd den tunga vägen via 11,2 sista 800 meterna. Allt har varit bra efter det och nu ska han få det här loppet i sig inför stundande E3-kval meddelar man från stallet och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme igen, 5 Karat Band var duktig som tvåa bakom tipsettan näst senast och övertygade gången efter det på Solvalla när han kopplade grepp om sitt motstånd de sista 200 meterna. Med en fin resa här så har han en vass avslutning och kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 1 Fort Knox
Spets efter 500m: 1 Fort Knox
Skrällen: 3 Libertin
Ranking: A 1,4 B 5,3,2,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Salty Dog gjorde sin debut senast. Han fick ingen vidare start på Örebro då men kunde ändå hitta andra utvändigt och hann fram till segern kort före mål via 14,5 sista 800 meterna. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Tuomas Korvenoja som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han kan sänka sitt rekord en del och då kan han blanda sig i segerstriden igen, 9 The Bald Eagle har inlett karriären med två raka andraplatser och han har varit tvungen att göra en hel del grovjobb på vägen båda gångerna. Här har han bakspår men om Ulf Ohlsson kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan det vara läge för den första segern för Bold Eagle-sonen, 3 Upside Face vann på ett väldigt enkelt sätt från spets senast och från ett bra utgångsläge här så kan det bli tidig ledning igen och om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Salty Dog
Spets efter 500m: 3 Upside Face
Skrällen: 7 Rally Hans
Ranking: A 6,9 B 3,4,2,5 C 10,7,1,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Coccinelles lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 4 Kentin Day kommer från en andraplats bakom vinnande M.B.S.Pretty Girl under Elitloppshelgen på Solvalla senast. Hon tävlade då barfota runt om och med ett helstängt huvudlag och det gav den effekt Claes Sjöström hade hoppats på. Hon fick bra läge bakom startbilen och med den startsnabbheten hon visade senast så tror jag att hon har siktet inställt på ledningen på nytt och skulle hon komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och hon ska räknas tidigt här. Det blir helstängt huvudlag samt en jänkarvagn och barfota runt om som senast meddelar man från stallet, 6 Global Avenue är ännu obesegrad felfri efter fyra starter och enda plumpen i protokollet kom på Solvalla i mitten på april där det blev tidig galopp. Annars har det varit samma scenario med tidig ledning och lätt seger fast nu tror jag att det är upptaget i ledningen men om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet, 1 Dior Ima gjorde comeback efter fyra månaders frånvaro senast och föll då med flaggan i topp när hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp där Boxer Shrimp vann efter att hon fick utstå en del press i täten. Hon kan öppna bra och kanske kan hålla upp ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon få sin revansch här.

Min Vinnare: 4 Kentin Day
Spets efter 500m: 4 Kentin Day
Skrällen: 2 Global Amazone
Ranking: A 4,6 B 1,3,5,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Amatörlopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 U.B.Cool som avslutade bra till tredjeplatsen bakom vinnande Pelas Ethos senast. Han är kvick iväg från start och jag tror att Mats Holmstedt som kör hästen har ledningen i sikte här och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svårfångad här fast från ett bra spår här så sitter han bra till direkt även om det inte skulle bli någon ledning och då kan han bli farlig över upploppet, vid gardering kan 11 Nika som har varit bland de två främsta i sex av sina tio starter hittills vara tänkbar. Hon har en vass avslutning och trivs över den långa distansen och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 4 Ilaria Sidney vann för tre starter sedan över tre varv och visade att lång distans inte är några bekymmer. På Lindesberg senast så sköt hon till bra till andraplatsen bakom vinnande Anne efter en sen lucka och om Patrik Fernlund som kör hästen nu kan ge henne en bra löpning här så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 U.B.Cool
Spets efter 500m: 3 U.B.Cool
Skrällen: 6 Rally Gunnar
Ranking: A 3 B 11,4,8,1,6,2,10,9,12 C 7,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Ragazzo Da Sopra som vann i Sverigecomebacken för tre starter sedan och följde upp det med en stark insats efter galopp på Åby. Senast var han ute i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen där det blev en fjärdeplats bakom vinnande Eelis. Här är det klart enklare motstånd och jag tror att Björn Goop som kör hästen har bra chans att plocka ner det här gänget från dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Eder Bob som avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Nobel Amok näst senast. Här tror jag att han kan få vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 8 Super Zantos har matchats flitigt inom V75 och är van vid tufft motstånd fast här är spåret inte det bästa men om Ante Lisell som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ragazzo Da Sopra
Spets efter 500m: 2 Don't Mind Me
Skrällen: 8 Super Zantos
Ranking: A 4 B 1,8,2,6,5 C 3,9,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Wreckless M.M. galopperade bort sina möjligheter tidigt senast fast han vann på ett bra vis från ledningen gången före det och felfri nu så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets. Det var en vanlig vagn i voltstart senast men nu blir det jänkarvagn igen och så blir det eventuellt barfota runt om meddelar Morten Waage, 3 One Two Beat går bra mest hela tiden och höll starkt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Short In Cash efter en tuff öppning senast. Här blev det ett fint utgångsläge och han har gått bra på sprinterdistans förut så om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här. Det blir inga ändringar utan barfota runt om samt en svensk jänkarvagn och ett norskt huvudlag, säger Hans-Owe Sundberg, vid ytterligare gardering kan 8 Lukas Zaz som spurtade väldigt vasst vid segern näst senast vara tänkbar om det klaffar med positionerna här från ett dåligt startspår men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Wreckless M.M.
Spets efter 500m: 4 Wreckless M.M.
Skrällen: 8 Lukas Zaz
Ranking: A 4,3 B 8,9,6,1 C 11,12,5,7,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 180 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster

Livestreaming