DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 tisdag 06/08

6 Augusti 2019 - 13:42

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 5 Evaluate som har varit ute mot hårt motstånd utan att få vinna på slutet. Han var trea i ett försök till SprinterMästaren för en månad sedan och han slutade även trea i finalen när han spurtade bra via 11 tempo sista 800 meterna men var utan chans mot vinnande Tae Kwon Deo.

Det följde Evaluate upp med en fin avslutning till andraplatsen i ett lopp som Missle Hill vann senast. I detta lilla fältet med endast sex motståndare så tror jag på tidig ledning och från spets här så tror jag han blir svårslagen men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle bli aktuellt.

V64-1 5 Evaluate
V64-2 Alla
V64-3 5,6
V64-4 3,4,5,6,9,13,14
V64-5 4,5
V64-6 7,11

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4,5
DD2: 7,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Evaluate som har varit ute mot hårt motstånd utan att få vinna på slutet. Han var trea i ett försök till SprinterMästaren för en månad sedan och han slutade även trea i finalen när han spurtade bra via 11 tempo sista 800 meterna men var utan chans mot vinnande Tae Kwon Deo. Det följde han upp med en fin avslutning till andraplatsen i ett lopp som Missle Hill vann senast. I detta lilla fältet med endast sex motståndare så tror jag på tidig ledning och från spets här så tror jag han blir svårslagen men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle bli aktuellt, vid gardering kan 2 Zelig Kronos som slutade oplacerad i samma lopp som min spik slutade tvåa i senast efter en tuff resa vara tänkbar om Björn Goop som kör hästen kan servera honom en bra löpning här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Evaluate
Spets efter 500m: 5 Evaluate
Skrällen: 2 Zelig Kronos
Ranking: A 5 B 2,1,3 C 6,4,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 4 Grevin Sisu tog sin första seger i den tredje starten senast. Han plockade då ner sitt motstånd via 12,5 sista 800 meterna från tredje utvändigt och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Four On The Floor har inlett karriären med tre segrar på sju starter och gör nu debut på svensk mark. Frode Hamre brukar ha sina hästar i bra författning när de gästar Sverige och med två invändiga strykningar här så tror jag att Björn Goop som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan han duga en bit här, 1 Bastian var rejäl vid vinsten näst senast och följde upp det med en bra slutspurt i spåren fram till tredjeplatsen bakom vinnande Blown Away Ås gången efter det. Innerspåret här kan bli en fälla men om det löser sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 12 Eddy West gjorde det bra vid vinsten senast och han har tränat på bra efteråt meddelar man från stallet. Här är spåret dåligt men med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 4 Grevin Sisu
Skrällen: 1 Bastian
Ranking: A 4 B 8,1,12,5,9 C 10,7,2,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Admiral Knick har gjort flera bra prestationer i Norge. Näst senast blev det en enkel seger i ett litet fält på Bjerke. Senast så blev han hängande i spåren från start och Frode Hamre backade sist och han galopperade sedan uppgivet varvet från mål. Nu förstärker Björn Goop i sulkyn och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden, 5 Easy Cash har inlett karriären i bästa stil med två raka segrar. I debuten så avgjorde han på ett bra vis från vinnarhålet och gången efter det så fick han bestämma i ledningen och gick undan till seger via 13,2 sista varvet. Här tror jag att Jörgen Westholm kör till spets i ett tidigt skede och skulle han få bestämma en del i den positionen här så kan det räcka till en ny seger, vid ytterligare gardering kan 10 Galileo Am som var överlägsen vid vinsten från dödens senast vara tänkbar om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Admiral Knick
Spets efter 500m: 5 Easy Cash
Skrällen: 2 Gargamel Sisu
Ranking: A 6,5 B 10,1,2,3,4,12 C 11,8,9,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Uffe Collstams lopp - Amatörlopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 13 Cameron Dream var väldigt bra vid vinsten för tre starter sedan men har efter det gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen men felfri nu så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 9 Camaro Brick var seg i sin comeback på Romme i början av juni. Nu har det gått två månader sedan det framträdandet men om Patrick Hedqvist som kör hästen är offensiv så kanske det kan bli ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han duga en bit mot det här gänget, 14 Malkin var ute i ett V75 lopp på Hagmyren senast och satt då fast med gott om krafter sparade och Kaj Widell som körde var nöjd med hur han kändes. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han bli farlig över upploppet. Nu har inte Hanna Forslin kört lopp på ett drygt år men om kusken kan ge hästen en bra löpning så fäller han många hästar till slut, 4 Enjoy’s Wifi stod för en bra avslutning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Kalashnikov efter en dryg månads frånvaro senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad den här gången och om inte fjärdespåret i volten ställer till det här så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 13 Cameron Dream
Spets efter 500m: 9 Camaro Brick
Skrällen: 3 Kasper Roc
Ranking: A 13 B 9,14,4,6,3,5 C 8,15,7,1,2,12,11,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Tredje Jubileumstestet - Victory Tillys Lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Vainqueur R.P. har gjort tre starter i Björn Goops regi och nu kan det vara dags att ta den första segern. Han felade från start fast han gick bra efter den senast. Han är rejäl på alla sätt och tål att göra grovjobbet själv om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 5 Snowstorm Hanover gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så kördes han till spets och höll godkänt bakom vinnande Who’s Who. Här tror jag på tidig ledning på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han bli svårfångad, vid ytterligare gardering kan 8 Vienvia Font som kommer med fin form och gick en vass avslutning till andraplatsen men var utan chans mot vinnande Exclamation Mark senast vara tänkbar om Jorma Kontio kan servera hästen en bra löpning.

Min Vinnare: 4 Vainqueur R.P.
Spets efter 500m: 5 Snowstorm Hanover
Skrällen: 8 Vienvia Font
Ranking: A 4,5 B 8,7,6 C 9,1,2,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Vega Etoile har ännu ingen seger i år men hon har gjort två fina lopp på slutet och nu hoppar Björn Goop upp i sulkyn för första gången. Hon kan lägga iväg rätt bra från start och det är inte omöjligt att hon kan nå ledningen här men om det inte blir spets så borde hon kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och med en fin löpning här så kan hon bli att räkna med här, 11 Desideria De Soze kommer med formen på topp. Näst senast så kördes hon till ledningen efter ett drygt halvvarv och efter en tät duell över upploppet så fick hon ge sig mot Merci Bråten på linjen. Gången efter det så vann hon från spets men nu aviseras det ett snällt lopp i ryggar fast med ett bra tempo på tillställningen så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering 2 Digital Track som vann ett V75 lopp i början av juni vara tänkbar. Efter det har hon inte fått till det men från ett fint spår här så sitter hon bra till direkt och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Vega Etoile
Spets efter 500m: 7 Vega Etoile
Skrällen: 3 Drottning Pace
Ranking: A 7,11 B 2,3,5,10,9,8 C 1,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming