V64 tisdag 07/05

Publicerad på 7 Maj 2019 - 15:45

DrTrav

DrTrav

7 Maj 2019 - 15:45

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll med Margaretas Tidiga Unghästserie och DubbelJackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-4 på nummer 7 Nobel Amok som tog årets första seger senast när han vann från ledningen. Han trivs bra i ledningen så jag tror att Anders Eriksson laddar rejält för att komma till spets på nytt och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 1,2,3
V64-2 1,2,3,4,5,7
V64-3 Alla
V64-4 7 Nobel Amok
V64-5 3,4
V64-6 2,6

648 rader x 1 = 648 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3,4
DD2: 2,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Chapter N.Deo avslutade starkt till andraplatsen bakom en överlägsen Visa As från kön näst senast, och följde upp det med en seger när hon vann ett V75 lopp på Romme under påskhelgen. Hon är ingen startraket men det är ett litet fält så hon kan få en bra löpning här och kan blanda sig i segerstriden på nytt. Jänkarvagn på nu och i övrigt inga andra ändringar meddelar man från stallet, 2 Havefunwithme har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna men felfri nu så kan hon bli att räkna med här då hon har matchats i tuffa V75-lopp hela tiden på sistone och har också visat att hon duger i tuffa sammanhang och om Erik Adielsson kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här, 1 Ilona Håleryd avslutade vasst till vinst vid sitt senaste besök på Solvalla så om inte innerspåret blir en fälla här så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 3 Chapter N.Deo
Spets efter 500m: 4 Ma Running
Skrällen: 4 Ma Running
Ranking: A 3 B 2,1,6,5 C 4,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Easy So Easy avslutade vasst via 12,5 sista 800 meterna fram till andraplatsen i sin senaste start, men kunde inte hota kapable Acciaio. Innan det så hade han två raka vinster och om Claes Sjöström kan servera honom en bra löpning så fäller han många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden på nytt. Det blir lättning i balansen nu meddelar man från stallet, 7 Karat Band har aldrig varit sämre än tvåa på sina fem starter och andraplatsen senast på Solvalla var imponerande efter ett mycket vasst slutvarv när han tävlade barfota runt om för första gången. Här står han svårt placerad och riskerar vingel till en början men han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och kan bli att räkna med här, 1 Roller Coaster Ås avslutade godkänt fram till tredjeplatsen bakom vinnande Amelie Grif via dubbla open stretch senast. Han kan öppna hyggligt men det är inte säkert att Peter Untersteiner kan hålla upp ledningen men han kan få en fin resa på innerspår och kan utmana om en framskjuten placering även om det inte skulle bli någon ledning, 2 Zola Key fick ge sig mot tufft motstånd senast. Innan det så hade han två raka segrar och är kvick iväg och skulle kunna nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 5 Easy So Easy
Spets efter 500m: 2 Zola Key
Skrällen: 3 Dontloosememate
Ranking: A 5,7 B 1,2,4,3 C 10,11,8,12,9,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 7 Orlando höll bra till andraplatsen bakom vinnande Zolly via 13 tempo sista 700 meterna senast. Här är det risk för en tung inledning på loppet men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så ska hon räknas tidigt här, 6 Grande Diva Sisu återkommer efter en tids frånvaro och håller absolut ingen superform och det är Oaks i höst som är det stora målet. Hon är mycket kvick från start så jag tror att hon sitter i ledningen i ett tidigt skede här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det bli en framskjuten placering direkt i comebacken. Det blir skor runt om samt vanlig vagn och helstängt huvudlag meddelar Per Nordström, 10 Luna Brodda har fyra vinster från Danmark men det har inte riktigt fungerat i de två loppen hon har gjort i Sverige fast om det klaffar med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och Björn Goop upp istället för Steen Juul är klart intressant, 5 Mingait Tooma vann sist hon gästade Solvalla för fyra starter sedan men då var det inte lika tufft motstånd fast om Christoffer Eriksson kan servera henne en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Orlando
Spets efter 500m: 6 Grande Diva Sisu
Skrällen: 5 Mingait Tooma
Ranking: A 7 B 6,10,5,1,3,9 C 2,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Karl Gösta Fylkings Minneslopp - Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Nobel Amok som tog årets första seger senast när han vann från ledningen. Han trivs bra i spets så jag tror att Anders Eriksson laddar rejält för att komma till spets på nytt och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 4 Partizan Face som inte har vunnit på länge vara tänkbar men om Rebecca Dahlén som kör hästen kan ge honom en fin resa så kan det räcka en bit här, 11 Adiago Trot står dåligt till men om det blir överpace på loppet så kan han bli farlig med de rätta ryggarna under slutrundan men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Nobel Amok
Spets efter 500m: 7 Nobel Amok
Skrällen: 11 Adiago Trot
Ranking: A 7 B 4,11,9,2,3,6,5,8 C 12,1,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Staro Miami gör nu sin första start sedan hon slutade tvåa bakom vinnande Conrads Rödluva i finalen av Breeders' Crown ifjol. Hon är kvick iväg så jag tror att Mika Forss har ledningen i sikte och om skulle komma till spets utan någon större strid så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 A Sweet Dance fick ge sig i årsdebuten mot vinnande Racing Brodda senast. Hon fick då trava i dödens och gjorde det ändå bra som tvåa. Hon har vunnit 10 av sina 16 tidigare starter och om Johnny Takter kan ge henne en bra löpning så är hon stark och hon kan blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 2 Procalate som har haft en del bekymmer tidigare men hon var väldigt duktig vid vinsten näst senast vara tänkbar och om hon får spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Staro Miami
Spets efter 500m: 3 Staro Miami
Skrällen: 2 Procalate
Ranking: A 3,4 B 2,5,10,9,6,11 C 7,8,1,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Jaguar Dream var helt överlägsen senast i ett enklare gäng när han vann från ledningen. Hästen har fått många snälla lopp tidigare fast skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag att loppet är över men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, 2 Night Brodde kom inte riktigt till senast och gången det innan såg han ut att bli störd när galoppen kom 1200 meter före mål. Från det här utgångsläget så sitter Conrad Lugauer som kör hästen bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden här och ska räknas tidigt, vid ytterligare gardering kan 5 Forfantone Am som gör comeback efter lång frånvaro vara tänkbar. Han har tränat bra och kommer väl förberedd men jag tror att han kan behöva loppet och får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 6 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 6 Jaguar Dream
Skrällen: 8 Flight Dynamics
Ranking: A 6,2 B 5,9,8,3,12,10 C 11,1,7,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto