DrTrav

V64 tisdag 09/04

9 April 2019 - 14:04

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-6 på nummer 2 Visa As har visat bra klass när hon tävlat i Sverige tidigare. Hon gjorde tre starter på svensk mark under fjolåret vilket slutade med två segrar och en andraplats. Vid vinsterna vann hon på ett övertygande vis från ledningen och vid enda nederlaget hölls farten starkt från dödens. Hon har en färsk seger i bagaget och då hon är kvick iväg så tror jag att Alessandro Gocciadoro som kör hästen sitter i ledningen omgående och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut här.

V64-1 2,5,9
V64-2 7,12
V64-3 1,2,3,4,5
V64-4 3,9
V64-5 Alla
V64-6 2 Visa As

540 rader x 1 = 540 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2 Vicario
DD2: 2 Visa As
1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Exit Angot kommer med absolut toppform i bagaget. Han kördes till ledningen efter 1200 meter senast och gick sedan undan till en ohotad seger. Kommer Carl Johan Jepson som kör hästen till från bakspåret här så kan hans styrka avgöra sista biten in mot mål, 5 Wreckless M.M. gör årsdebut nu men han är bra förberedd och han har gått i 22 tempo i 2000 meter som snabbast och känns fräsch och fin meddelar man från stallet. Han är kvick iväg och är loppets troliga ledare och skulle Erik Adielsson som kör hästen hitta till ledningen smärtfritt här så kan han bli svårfångad om han skulle få bestämma en del. Det blir barfota fram och jänkarvagn rapporterar Morten Waage, 2 Vien Ici avgjorde på ett bra vis vid vinsten näst senast men gången efter det så slutade det med en tidig galopp fast felfri nu så kan han bli att räkna med här om Rickard Svanstedt som kör hästen kan se till att hålla honom i rätt gångart.

Min Vinnare: 9 Exit Angot
Spets efter 500m: 5 Wreckless M.M.
Skrällen: 1 Viper Lavec
Ranking: A 9 B 5,2,1,3,6,4,8 C 12,7,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Crash Axe gör debut över den långa distansen. Han gjorde bort sig med galopp senast men gången innan det så satt han fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Frankenstein Am. Från springspår på tilläggsvolten här så tror jag att han kan få en bra start och då det endast är en häst på startvolten så tror jag att Rikard N Skoglund som kör hästen laddar mot ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här, 12 Master Blaster kommer med fem raka ettor i bagaget till sin nye tränare Reijo Liljendahl. Utgångsläget känns dock lite knepigt men det är lång distans så om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot över den dryga distansen här och tre strykningar underlättar en del här. Han är mycket jobbad men är inte vässad på något sätt meddelar man från stallet. Det bli skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag, vid ytterligare gardering kan 11 Ufo Del Rio som var väldigt bra i årsdebuten senast vara tänkbar och trots att han blev vass framme i ledningen så blev segern säker. Med bra ryggar under slutvarvet här så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Crash Axe
Spets efter 500m: 7 Crash Axe
Skrällen: 11 Ufo Del Rio
Ranking: A 7,12 B 11,2,6,10,9 C 5,1,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Upload kommer från en seger från ledningen och här tror jag att Stefan Melander som kör hästen är ute efter ledningen igen och om han skulle komma till spets på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Avena Jet är en treåring som vunnit i två av tre starter hittills. Hon öppnade bra till ledningen senast och fick bara se sig besegrad av en mycket bra Mascate Match och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden här, 4 Betting Rebel har ännu ingen seger på 21 tidigare starter men han har visat fin form på sistone och även om han dras med vissa aktionsproblem så kan han göra sig gällande här om Oskar Kylin Blom kan servera honom en bra löpning, 5 Bear My Name gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gick då i mål med sparade krafter. Från det här utgångsläget så tror jag att Stefan Söderkvist som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och med bra tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering här, 1 Mister Selfie är inte att lita på och uppträdde lite knepigt i årsdebuten då han sprang och bromsade i ryggar innan han galopperade bort sig. Svante Båth som tränar hästen kommer eventuellt att ändra en del på utrustningen till den här starten och då kanske det fungerar bättre och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Upload
Spets efter 500m: 2 Upload
Skrällen: 5 Bear My Name
Ranking: A 2,3 B 4,5,1,10,9,8 C 6,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Vallee De Lumiere gjorde det bra vid knapp seger för tre starter sedan. I årsdebuten senast så slutade det med en galopp med 600 meter kvar till mål men felfri nu så tror jag att han kan bli farlig över upploppet här om det blir lite tempo på tillställningen. Det är ett litet fält med endast sju motståndare och att Carl Johan Jepson förstärker i sulkyn den här gången får ses som mycket intressant, 3 Digital Catapult skulle ha startat i början av månaden men ströks då för oregerlighet. Senast han startade så vann han ett billigt lopp men på övertygande vis via 13 tempo sista 700 meterna från spets. Här tror jag att per Lennartsson som kör hästen har ledningen i sikte igen och om han kan komma till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad här, vid ytterligare gardering kan 1 Veams Benelli som inte har vunnit ännu vara tänkbar om Jorma Kontio skulle lyckas hålla upp ledningen här men det tror jag kan bli tufft och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Vallee De Lumiere
Spets efter 500m: 3 Digital Catapult
Skrällen: 1 Veams Benelli
Ranking: A 9,3 B 1,6,4,2,5 C 8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 2 Vicario har bara vinster i programraden och med två färska segrar i mars gör han en mycket intressant debut i Sverige här. Alessandro Gocciadoro som kör hästen brukar ha starka hästar så distansen tror jag inte ska vara några problem och från ett bra läge här så sitter han fint till direkt och kan vara långt framme igen, 6 Bucks To Burn har gjort bra lopp mest hela tiden och avslutade fjolåret på bästa sätt. Han har tränat på bra och även om han inte har toppform direkt så tror jag han gör ett bra lopp direkt i comebacken och kan då blanda sig i segerstriden här. Det blir barfota runt om meddelar man från stallet, 7 Amalia Cash gjorde det bra senast i Stoeliten över opassande kort distans. Nu är hon gynnad av distansen då hon är mer stark än snabb och även om utgångsläget inte är det bästa nu och att hon möter en del tuffa motståndare här så tror jag att hon kan vara långt framme här om Per Lennartsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge, 9 El Fitzgerald kommer med två segrar på sina tre senaste starter. Hon vann säkert efter tidig ledning senast och om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 2 Vicario
Spets efter 500m: 4 Urgent Call
Skrällen: 7 Amalia Cash
Ranking: A 2 B 6,7,9 C 5,1,4,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Visa As som har visat bra klass när hon tävlat i Sverige tidigare när hon gjorde tre starter på svensk mark under fjolåret vilket slutade med två segrar och en andraplats. Vid vinsterna vann hon på ett övertygande vis från ledningen och vid enda nederlaget hölls farten starkt från dödens. Hon har en färsk seger i bagaget och då hon är kvick iväg så tror jag att Alessandro Gocciadoro som kör hästen sitter i ledningen omgående och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut här, vid gardering kan 10 Chapter N.Deo som var ute i ett V75 lopp på Solvalla för två månader senast vara tänkbar här. Hon har tränat på bra efter det och om det blir bra tempo på tillställningen då hon har en vass spurt som biter bra till slut men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Visa As
Spets efter 500m: 2 Visa As
Skrällen: 10 Chapter N.Deo
Ranking: A 2 B 10,1,9,8,4,5 C 12,7,6,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming