DrTrav

V64 tisdag 10/09

10 September 2019 - 13:30

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 11 Giant Shadow som har radat upp segrarna och han ståtar nu med fyra raka segrar sedan han kom till Björn Goops träning. Han övertygade senast på Solvalla när han sändes fram till dödens med varvet kvar och sedan avgjorde han enkelt från den positionen. Här har han bakspår över kort distans men om det inte strular för mycket med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 1.95 Unibet

V64-1 11 Giant Shadow
V64-2 1,6,7
V64-3 Alla
V64-4 4,5,11
V64-5 3,5
V64-6 4,5,9

594 rader x 1 = 594 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3,5
DD2: 4,5,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 11 Giant Shadow som har radat upp segrarna och han ståtar nu med fyra raka segrar sedan han kom till Björn Goops träning. Han övertygade senast på Solvalla när han sändes fram till dödens med varvet kvar och sedan avgjorde han enkelt från den positionen. Här har han bakspår över kort distans men om det inte strular för mycket med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 7 Load Relief som travade en stor del av loppet i dödens senast och via 13,3 sista varvet så plockade han ner sitt motstånd till seger vara tänkbar här om Anders Eriksson kan servera honom en fin löpning, 1 Mellby Goofy kommer med fin form och han höll bra till andraplatsen bakom Giant Shadow i den senaste starten. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan Ulf Ohlsson ge honom en fin resa så kan han ha vissa möjligheter här men jag håller min spik som ett strå vassare så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Giant Shadow
Spets efter 500m: 3 Moa Margunn
Skrällen: 7 Load Relief
Ranking: A 11 B 7,1,6,3,8,5 C 12,10,9,4,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Breeders' Crown Tvååringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Sayonara har bara startat en gång tidigare men kördes då till ledningen och drog undan till en överlägsen seger förvisso hade hon bara två motståndare men hon såg fin ut. Med det loppet i kroppen nu kan hon säkert sänka sitt rekord en del här och om Carl Johan Jepson kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Custom Cheval galopperade i starten i debuten men gången efter det så fullföljde han bra till andraplatsen bakom vinnande Global Badman från utvändigt ledaren. Felfri nu så är det inte omöjligt att Björn Goop som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här, 1 Custom Carrera fick en invändig löpning senast och var inte tom i mål. Här kan hon få ett bra lopp på innerspår på nytt och med en lucka till slut så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Sayonara
Spets efter 500m: 6 Custom Cheval
Skrällen: 1 Custom Carrera
Ranking: A 7,6,1 B 3,4,2,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Gay Noons lopp - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 11 No Pressure travade i ledningen senast och han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Civilon då. Här är spåret inte det bästa men om Björn Goop kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen här, 2 Brake Cooling kommer från en seger när han tog hand om ledningen men släppte sedan efter ett knappt halvvarv och sedan tog han sig ut med 175 meter kvar av loppet och vann på ett bra vis. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Jorma Kontio vill köra i ledningen och skulle han få trolla bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 3 Global Annuity har vunnit två av sina tre starter hittills. I den senaste starten så fick han nöja sig med en tredjeplats efter att ha fått en del press i ledningen. Nu är det första gången bakom bilen men om han kan kliva iväg bra så borde Peter Untersteiner kunna slinka ner i en duglig position och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Dominic Wibb var mycket duktig vid segern i den senaste starten när han plockade ner sitt motstånd från dödens. Han tål att göra en del grovjobb här och löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 11 No Pressure
Spets efter 500m: 2 Brake Cooling
Skrällen: 5 United Broline
Ranking: A 11,2 B 3,10,5,6,1,4 C 9,8,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Juliennes lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Mellby Hawaii kördes till ledningen senast från samma läge som nu. Man valde dock att släppa ifrån sig ledningen men Björn Goop hittade ut med 400 meter kvar och hon avgjorde sedan på ett bra vis. Det var barfota runt om då och det var förbättrade takter på den balansen och då hon är snabb ut så tror jag att siktet är inställt på ledningen och om skulle få bestämma en del i spets här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Electric Rain inledde karriären på ett bra vis med två raka segrar. Senast fick hon inte fritt utan hon fick nöja sig med en fjärdeplats men hon var rätt trög då så nu kommer hon att utrustas med ett helstängt huvudlag meddelar man från stallet. Det blev ett tufft utgångsläge här men om hon kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan bli att räkna med här, 5 Jolene Boko kördes fram i dödens med dryga varvet kvar och plockade ner sitt motstånd från den positionen näst senast. Gången efter det så satt hon långt ner i kön men gick en bra avslutning via 12,3 sista 800 meterna fram till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Schweppes. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon bli farlig med en liknande avslutning som senast.

Min Vinnare: 4 Mellby Hawaii
Spets efter 500m: 4 Mellby Hawaii
Skrällen: 8 Bling Bling
Ranking: A 4,11,5 B 10,8,1,7 C 6,3,9,2,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Stoeliten över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Dear Friend var ute i Sto-EM näst senast men räckte inte till mot vinnade Uza Josselyn då och slutade oplacerad. På Åby gången efter det så spurtade hon mycket vasst till andraplatsen bakom vinnande Mellby Free och här tror jag att Erik Adielsson kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle ledningen nås utan någon större strid så kan hon bli svårfångad från den positionen, 3 Global Upper Style var tvåa bakom Cash Crowe på Charlottenlund i slutet av augusti i den senaste starten. Läget här blev rätt bra och hon är snabb ut och borde kunna få en fin löpning i den främre träffen eventuellt i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig med en lucka till slut, vid ytterligare gardering kan 1 Hevin Boko som inte har vunnit på ett tag nu men hon har noterat två raka andraplatser i de två senaste starterna vara tänkbar. Hon är inte den snabbaste från början så innerspåret kan bli en fälla men om Rikard N Skoglund kan hitta loss i god tid före mål så har hon en bra avslutning men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Dear Friend
Spets efter 500m: 5 Dear Friend
Skrällen: 3 Global Upper Style
Ranking: A 5,3 B 1,4,6,7 C 8,9,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Track Angle satt långt ner i kön och gick på med halvvarvet kvar och via en vass spurt på 08,7 sista 800 meterna så hann han fram till seger för tre starter sedan. Senast så var det ett Bronsdivisionsförsök på Bergsåker och då satte kusken in attacken lite för tidigt så han blev upphunnen av All Star som tog sig förbi och han fick nöja sig med en andraplats. Motståndet ser passande ut den här gången och det kan bli överpace med många startsnabba konkurrenter på framspår och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här, 4 Leader Brodde kommer med fin form och han har avslutat sylvasst i de två senaste starterna. Med tanke på att han kan öppna bra så tror jag att Mattias Djuse har ledningen i sikte initialt här men över medeldistans kanske man väljer att släppa och då kan det lösa sig bra med en lucka till slut, 5 Reigning Moni galopperade senast men innan det så hade han tagit två raka segrar i fin stil. Nu har han varit ifrån ett par månader men han kan öppna bra så det är inte omöjligt att Örjan Kihlström kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och då kan det räcka en bit här trots avsaknaden av lopp i kroppen.

Min Vinnare: 9 Track Angle
Spets efter 500m: 4 Leader Brodde
Skrällen: 8 Rushmore Face
Ranking: A 9 B 4,5,3,8,10,11,2 C 6,1,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming