V64 tisdag 11/06

Publicerad på 10 Jun 2019 - 14:29

DrTrav

DrTrav

10 Jun 2019 - 14:29

Tisdagens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 1 Ultimaluna Grif som har gjort två tidigare framträdanden på Solvalla och båda dessa har slutat med segrar. Vid vinsten i senaste starten så pressade hon sig till ledningen efter 600 meter och höll sedan undan för en vasst avslutande Reigning Moni. Hon kan lägga iväg rätt bra från start och även om hon kanske inte kan hålla upp ledningen initialt så tror jag att Federico Esposito som kör hästen kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon mycket svårslagen här.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 9 Alone som var väldigt bra vid vinsten i den senaste starten när han plockade ner den ledande Twice Kronos från dödens och kunde även stå emot en bra spurtande Venerdi. Här är det bakspår men om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 1 Ultimaluna Grif
V64-2 2,3,7
V64-3 1,3,4,6,8,13
V64-4 Alla
V64-5 4,6
V64-6 9 Alone

432 rader x 1 = 432 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4,6
DD2: 9 Alone

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Ultimaluna Grif som har gjort två tidigare framträdanden på Solvalla och båda dessa har slutat med segrar. Vid vinsten i senaste starten så pressade hon sig till ledningen efter 600 meter och höll sedan undan för en vasst avslutande Reigning Moni. Hon kan lägga iväg rätt bra från start och även om hon kanske inte kan hålla upp ledningen initialt så tror jag att Federico Esposito som kör hästen kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon mycket svårslagen här, vid gardering kan 9 Uppohoppa som travade i dödens senast och kopplade grepp på den ledande Whisky Akema på upploppet då och såg ut att gå mot segern men fick se sig snöpligt avslagen av en bra spurtande Wollafur den sista biten vara tänkbar här om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en fin resa, 3 Output Pressure gick en vass avslutning efter en invändig resa i ett V75 lopp på Gävle som Stepping Spaceboy vann senast. Med en fin resa och en liknande spurt som senast så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Ultimaluna Grif
Spets efter 500m: 1 Ultimaluna Grif
Skrällen: 3 Output Pressure
Ranking: A 1 B 9,3,7,8,5,6 C 2,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp Åby Nordic Monté Trophy 2019 - Montélopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Order To Fly har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten och ska räknas tidigt här. Han trivs bra i montédisciplinen vilket tre vinster på fyra starter visar och om Jenni H Åsberg som sitter upp på hästen kan servera honom en fin resa så kan det räcka långt här, 3 Ladyofthelake gjorde det bra som trea i ett lopp som Sign Me Up Too vann senast. Gången innan det så blev det seger på Åby över lång distans och i detta lilla fältet här så kan hon bli farlig över upploppet, 2 Calamara's Girl var ute i Montéeliten under Elitloppshelgen på Solvalla senast och fullföljde då bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Aigle Jenilou och från ett bra läge här så sitter hon bra till direkt och kan bli att räkna med här. Det blir troligen barfota fram den här gången samt ett halvstängt huvudlag istället för helstängt meddelar Oskar Kylin-Blom.

Min Vinnare: 7 Order To Fly
Spets efter 500m: 6 Ajlexes Cubano
Skrällen: 4 Rocky Winner
Ranking: A 7 B 3,2,6,4,1 C 5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 13 Lovely Star var duktig vid vinsten för tre starter sedan när hon vann från ledningen. Här är det ett tufft utgångsläge med många hästar att runda men om det klaffar med positionerna och om Jenny A Björk som kör hästen kan hitta fina ryggar att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 4 Joyeuxanniversaire gjorde en stark insats senast när hon gick på i tredjespår med 700 meter kvar av loppet och nådde andraplatsen bakom vinnande Twigs Florikash. Med endast en häst på startvolten här så tror jag att en offensiv Jorma Kontio har ledningen i sikte och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad och ska räknas tidigt här, 6 Lura har inte vunnit på länge och fastnade med sparade krafter senast men om Claes Sjöström som kör hästen kan ge henne en fin resa här så kan det vara läge för en seger, 3 Hersey Boko snabbstartade till ledningen senast och vann loppet från den positionen och om Örjan Kihlström som kör hästen nu kan få en bra start här så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 13 Lovely Star
Spets efter 500m: 4 Joyeuxanniversaire
Skrällen: 1 Top Diggiloo
Ranking: A 13,4 B 6,3,8,1,5,11,2 C 12,7,9,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Lärlings- & Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 8 Al's Orlando Boy avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Jolly Jumper G.L. senast. Här är spåret inte det bästa men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten, 1 Carisma Sisu fick en tung resa senast och höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Lady Zappa då. Här tror jag att hon kan hålla upp ledningen och skulle Magnus A Djuse som kör hästen lyckas med det så är mycket vunnet och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka till en seger här, 2 Vega Etoile galopperade bort sig direkt senast men felfri nu så kan hon få en bra start och då kan hon blanda sig i segerstriden här, 4 Mr Deauville kommer från en seger och från ett bra spår här så kan han få en bra löpning och kan bli att räkna med här.

Min Vinnare: 8 Al's Orlando Boy
Spets efter 500m: 1 Carisma Sisu
Skrällen: 2 Vega Etoile
Ranking: A 8,1 B 2,4,12,10,11,7,9,6 C 3,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Vivacious Allie har blandat och gett så här långt på svensk mark. Hon var duktig vid seger näst senast när hon fick bestämma i ledningen och gick undan enkelt via 12,5 sista varvet. Gången efter det så galopperade hon bort sig i starten men felfri här så tror jag att hon kan nå ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage om hon skulle få bestämma en del där framme, 6 Flash Am gjorde det bra som trea senast i ett lopp som Staro Miami vann. Hon trivs bra i spets och skulle tipsettan göra bort sig så kan det vara Torbjörn Jansson som sitter i ledningen fast även om det inte blir spets så kan hon duga en bit mot det här gänget, vid ytterligare gardering kan 7 Ti Punch Broline som såg ut att gå mot segern senast vara tänkbar men då kom Laddy Zappa längst ut och plockade ner henne men om Kenneth Haugstad som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan det bli en framskjuten placering här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Vivacious Allie
Spets efter 500m: 4 Vivacious Allie
Skrällen: 7 Ti Punch Broline
Ranking: A 4,6 B 7,10,5,1,2,3 C 8,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Alone som var väldigt bra vid vinsten i den senaste starten när han plockade ner den ledande Twice Kronos från dödens och kunde även stå emot en bra spurtande Venerdi. Här är det bakspår men om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Venerdi som avslutade bra via 10,5 sista 700 meterna till andraplatsen bakom min spik näst senast vara tänkbar. Den insatsen följdes sedan upp med en seger på Solvalla och från ett bra utgångsläge här så kan han vara långt framme igen, 7 You To Neat kommer från en seger och är kvick iväg och kan vara loppets tidiga ledare och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Alone
Spets efter 500m: 7 You To Neat
Skrällen: 7 You To Neat
Ranking: A 9 B 3,7,8,10,12,6 C 5,11,2,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto