DrTrav

V64 tisdag 12/03

12 Mars 2019 - 14:37

Det är V64 tävlingar ifrån Axevalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 1 Magic Heart som debuterade på ett bra sätt i februari när hon kördes avvaktande och gick i mål med full fart som tvåa bakom vinnande Debbiedoit. Gången efter gick hon i ledningen och drog undan till vinst och från det här utgångsläget så tror jag på tidig ledning på nytt och om Stefan Söderkvist som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag att hon leder loppet hela vägen in i mål.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 4 Cantona Mearas som är härdad i tuffa sällskap och trivs över den här distansen. Han var näst senast ute i ett bra V75-lopp på en svårbemästrad bana men gången efter det så såg han fin ut när han släppte ledningen mitt i loppet vilket var förvånande för som Cantona Mearas såg ut hade det varit spännande att få se honom tävla den dagen. Nu fick han nöja sig med andraplatsen då han sköt till bra ur en sen lucka bakom Making Love och är helt klart på gång. Han är väldigt stark och jag tror han blir svår att stå emot över det långa upploppet här.

V64-1 1,2,5,6,7
V64-2 1 Magic Heart
V64-3 4,5,10,12,13
V64-4 2,4,7,11,13
V64-5 4 Cantona Mearas
V64-6 3,5,10,11,12

625 rader x 1 = 625 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4 Cantona Mearas
DD2: 3,5,10,11,12
5 rader x 50 kr = 250 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Executive Caviar's Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Zizou gör en mycket intressant debut i Sverige för Veijo Heiskanen och den italienske fyraåringen tror jag kommer väl förberedd här och om Henna Halme som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här. Det blir skor runt om samt jänkarvagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet, 6 Nyhet har inlett lovande med tre vinster och två andraplatser på fem starter och vann från spets senast och om Stefan Söderkvist som kör hästen kan få en bra start så kanske det kan bli ledningen även här och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 2 Thirsty For More tog ett par galoppsteg från start senast och allt såg ut att gå åt skogen, men istället fick han ett perfekt lopp i andra utvändigt och avgjorde sedan lätt och om han får gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan han bli svår att stå emot över det långa upploppet, 1 Edmund vann enkelt från spets för tre starter sedan och om Carl Johan Jepson kan servera hästen en bra löpning här så kan han bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 7 Zizou
Spets efter 500m: 6 Nyhet
Skrällen: 2 Thirsty For More
Ranking: A 7 B 6,2,1,5 C 3,10,9,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Jocose Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Magic Heart som debuterade på ett bra sätt i februari när hon kördes avvaktande och gick i mål med full fart som tvåa bakom vinnande Debbiedoit. Gången efter gick hon i ledningen och drog undan till vinst och från det här utgångsläget så tror jag på tidig ledning på nytt och om Stefan Söderkvist som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag att hon leder loppet hela vägen in i mål, vid gardering kan 12 Emmylou som gick bra som tvåa på Solvalla senast bakom vinnande Alexia Marshall vara tänkbar här om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet, 2 Ventabs Hillevi kommer närmast från en seger på Solvalla och kan sluta i den främre träffen på nytt men mot det här motståndet så får hon ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Magic Heart
Spets efter 500m: 1 Magic Heart
Skrällen: 2 Ventabs Hillevi
Ranking: A 1 B 12,2,4,5,10,14 C 3,6,11,8,7,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Centurion A.T.M.:s B-tränarserie över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Börge har visat bra kunnande i Danmark och gör nu debut i ny regi för Lars Järpedal. Han har jobbat fina 16,5 i 2100 meter utan sällskap med järnskor och boots och nu ska han lättas ordentligt i balansen och han ska räknas tidigt här. Det blir lätta aluminiumskor samt ett öppet
huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet, 4 Rocky Bear har tänt till ordentligt i regi Håkan E Johansson men senast så blev det galopp direkt från start fast han var tapper som tvåa i den föregående starten och felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 13 Bouncing Ball O.O. skötte sig klart bra som trea senast och kan göra sig gällande även här om Carl Johan Jepson kan servera hästen en bra löpning, 5 Unlimited Lavec har tänt till rejält för Thomas Dalborg och var nära seger på Åby senast men blev utkontrad den sista biten och fick nöja sig med andraplatsen. Felfri nu så duger han bra i det här sammanhanget, 10 Puisseguin avslutade riktigt vasst i skymundan som trea senast. Nu är det långt upplopp och om det klaffar med positionerna så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 12 Börge
Spets efter 500m: 1 Fanny V.D.
Skrällen: 10 Puisseguin
Ranking: A 12 B 4,13,5,10,8,11,14,6 C 7,3,1,9,2,15
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Brainy är en norsk gäst som gått bra i årets båda
starter och motståndet nu är inte det värsta och om Herman R Tvedt är offensiv här så kanske han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här. Han är gynnad av att gå med körspö nu, 2 Barista Oak slutade senast trea med galopp men från ett fint utgångsläge bakom bilen här så sitter han bra till direkt om han kan hålla sig till rätt gångart och då kan han blanda sig i segerstriden här, 13 Simb Triumph har gjort det bra så här långt och trots ett spår i tredje led kan han vara långt framme här om det löser sig med positionerna, 4 Ivy Montana kommer från en seger och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången och hon kan öppna rätt så vettigt så Emil Engvall som kör hästen borde kunna hitta en bra position och med en fin resa här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 11 Warpaint kommer med två raka segrar och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Brainy
Spets efter 500m: 7 Brainy
Skrällen: 4 Ivy Montana
Ranking: A 7,2 B 13,4,11,5,9,3,12,1,10 C 6,14,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
King on the Hill:s Lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Cantona Mearas som är härdad i tuffa sällskap och trivs över den här distansen. Han var näst senast ute i ett bra V75-lopp på en svårbemästrad bana men gången efter det så såg han fin ut när han släppte ledningen mitt i loppet vilket var förvånande för som Cantona Mearas såg ut hade det varit spännande att få se honom tävla den dagen. Nu fick han nöja sig med andraplatsen då han sköt till bra ur en sen lucka bakom Making Love och är helt klart på gång här. Han är väldigt stark och jag tror han blir svår att stå emot över det långa upploppet här, vid gardering kan 9 Mack Dragen som är en häst lite utöver det vanliga vara tänkbar och han har så här långt
vunnit 50 procent av sina starter, men det är alltid tufft att vinna direkt i årsdebuten speciellt när man har kommit upp i en hög klass fast det är ett litet fält med endast åtta motståndare så han kan utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken, 1 Bag's Simoni gick jättebra senast och stred verkligen hela vägen in i mål. Den här gången så blir det barfota runt om, vilket gjort en hel del tidigare och han kan leda loppet leda länge men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Cantona Mearas
Spets efter 500m: 1 Bag's Simoni
Skrällen: 2 Mr Crazed
Ranking: A 4 B 9,1,2,6 C 7,8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Västerbo Stuteris Lopp - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Princess Teemer var fantastiskt fin när hon vann ett ramlopp med 100 000 kronor näst senast. Gången efter var det inte samma tryck i henne då hon var seg och trög redan i värmningen och sedan var det samma sak i loppet, men det berodde troligen på brunst. Den här gången ska man för första gången rycka alla skorna på henne och det känns mycket intressant. Är hon lika bra som näst senast så blir hon definitivt att räkna med här, 5 Elegant Frost är en fartfylld travare som segrade senast han gästade Axevalla och om Mikael J Andersson är offensiv så kanske han kan hitta till ledningen här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Västerbo Cheers gjorde det jättebra senast och har gjort tre bra lopp på raken nu utan att vinna men om Stefan Persson kan undvika att hamna i dödens så tror jag att det kan vara dags för en efterlängtad seger, 12 Kiss My Lips H.C. har inget roligt utgångsläge här, men skulle det lösa sig med positionerna och dessutom bli högt tempo så kan hon mycket väl komma in i matchen, 11 Opera Avenue galopperade direkt från start senast men gången innan det så var hon positiv som trea bakom vinnande Arewehavingfun och med bra ryggar under slutrundan här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 10 Princess Teemer
Spets efter 500m: 5 Elegant Frost
Skrällen: 11 Opera Avenue
Ranking: A 10 B 5,3,12,11,9,8,1,2 C 7,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming