V64 tisdag 14/05

Publicerad på 14 Maj 2019 - 15:59

DrTrav

DrTrav

14 Maj 2019 - 15:59

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-5 på nummer 2 Cameron Dream som har gjort en start i ny regi för Björn Goop och var då helt okej i spåren som trea i ett lopp som Coogan vann. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats här och skulle han få ta över ledningen av stallkamraten Shorthanded Jag och komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

V64-1 1,6,8,9
V64-2 2,4
V64-3 1,2,3,4,5,6
V64-4 4,6,9
V64-5 2 Cameron Dream
V64-6 1,6,10

432 rader x 1 = 432 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2 Cameron Dream
DD2: 1,6,10

3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Short In Cash gör nu första starten sedan början av december ifjol. Han är kvick iväg så om Björn Goop som kör hästen kan pricka från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge för i den positionen är han ännu obesegrad efter två försök, 8 Wreckless M.M. höll bra från spets i årsdebuten bakom vinnande Exit Angot näst senast och gången efter det så vann han lätt från ledningen via 11 tempo sista 700 meterna. Någon ledning blir det inte nu men det kan gå bra bakifrån också och med två lopp i kroppen nu så kan han bli farlig om det löser sig med positionerna, 9 Zaffiro G.Z.O. var ute i Klass I försöket på Åby som Norton Commander vann senast. Han hamnade då i dåliga ryggar men avslutade godkänt via open stretchen. Nu hoppar Carl Johan Jepson upp i vagnen och med bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 1 Okashi Cheri slutade oplacerad när Bergsåker körde V75 tävlingar 1 maj senast. Här kan han få en fin smygare på innerspår och med en lucka till slut så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Short In Cash
Spets efter 500m: 6 Short In Cash
Skrällen: 1 Okashi Cheri
Ranking: A 6,8 B 9,1,3,2,4,11,5 C 7,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Solvalla Hästägarförenings Montépokal över 1640 meter har endast lockat fem startande hästar trots att det ligger en plats till Montéeliten under Elitloppshelgen i potten. Jag har streckat två hästar, 4 Flashing Boko gjorde årsdebut senast och drog på i ledningen och kom i mål på 12,4 över aktuell distans. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och med spetsläge på nytt så kan han bli svårfångad här för i ledningen har han bra statistik i Sverige med tre vinster på fyra försök han travat i den positionen, 2 Assault vann lätt från andra par utvändigt senast och trivs verkligen under sadel vilket fyra segrar och en andraplats på de fem senaste starterna visar. Han är kvick iväg så jag tror att Sofia Adolfsson kan hitta en bra position omgående och han ska räknas tidigt här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel, vid ytterligare gardering kan 3 Nappa Scar som gör sin första start under sadel nu och det är en aning svårbedömd hur han hanterar det vara tänkbar. Fast motståndsmässigt kliver han ner rejält i klass och om Jenni H Åsberg som rider hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Flashing Boko
Spets efter 500m: 4 Flashing Boko
Skrällen: 1 Tarabuso Jet
Ranking: A 4,2 B 3,5,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Juncio Boko har inlett karriären lovande med två vinster och en andraplats på tre starter. Han vann näst senast enkelt från tät via 13 tempo sista 800 meterna. Gången efter det så avgjorde han knappt men säkert från dödens. Han kan öppna rätt så vettigt och skulle han komma till ledningen så är mycket vunnet men det är inte säkert och det finns en viss risk för dödens men han är bra nog att vara långt framme även om han skulle få göra en del av grovjobbet, 2 Alert Kronos vann senast efter att ha tagit över ledningen i ett tidigt skede och från ett bra utgångsläge här så sitter Örjan Kihlström som kör hästen fint till direkt och kan blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Taxi Out höll bra till andraplatsen bakom vinnande Ecurie D. efter att ha fått bra tryck i ledningen näst senast. Gången efter det så fick han en dryg inledning i tredjespår, innan han landade i dödens och från den positionen så höll han starkt som trea i ett lopp där Click Bait vann. Skulle han hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge fast det kan lika gärna bli vinnarhålet här men om det skulle uppstå en lucka så kan han bli farlig.

Min Vinnare: 3 Juncio Boko
Spets efter 500m: 3 Juncio Boko
Skrällen: 5 Upper Face
Ranking: A 3,2,1 B 5,6,4 C 8,7,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Flavienne Lascaux gjorde årsdebut senast och vann i överlägsen stil från ledningen då. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen på nytt så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 9 Real Caviar kommer från ett par fina insatser. Hon höll mycket bra som tvåa från dödens näst senast och gången efter det så vann hon i fin stil från spets och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan komma vettigt till från detta läget så kan hon bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 4 Young Spirit höll starkt i dödens senast som tvåa och gången innan det så blev det seger via 16,5 sista varvet från ledningen. Från ett bra spår över kort distans så kan hon sitta bra till direkt och kan göra sig gällande på nytt om Per Lennartsson kan servera henne en bra löpning.

Min Vinnare: 6 Flavienne Lascaux
Spets efter 500m: 6 Flavienne Lascaux
Skrällen: 12 Data Link
Ranking: A 6 B 9,4,2,7,5,3,10,12 C 8,1,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Cameron Dream som har gjort en start i ny regi för Björn Goop och var då helt okej i spåren som trea i ett lopp som Coogan vann. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats här och skulle han få ta över ledningen av stallkamraten Shorthanded Jag och komma till spets smärtfritt så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage, vid ytterligare gardering kan 10 Mellby Drake som vann mot ett billigt motstånd senast vara tänkbar här om Robert Bergh kan servera honom en bra löpning, 1 Shorthanded Jag har ett smaskigt utgångsläge och kan få en fin resa i rygg på min spik här och kan då lifta med till en framskjuten placering men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Cameron Dream
Spets efter 500m: 2 Cameron Dream
Skrällen: 1 Shorthanded Jag
Ranking: A 2 B 10,1,9,5,13,8,12,6,7 C 11,4,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Meadow Roads lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Perfect Spirit vann mycket lätt från ledningen senast och har inlett året med två raka spetssegrar. Här är det ett annat läge men han tål de flesta upplägg och trots bakspåret här så ska han räknas tidigt, 6 Nadal Broline slutade trea i Elitloppet ifjol och ska nu ut i första starten i Björn Goops regi. Jag tror han kommer väl förberedd här och om Björn Goop som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med direkt i sin comeback här, 1 Milliondollarrhyme har mycket fin form och gjorde det väldigt bra som tvåa via 11,1 sista 800 meterna bakom vinnande Varieta' Luis senast. Han är kvick iväg och jag tror att han sitter i ledningen omgående och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 10 Perfect Spirit
Spets efter 500m: 1 Milliondollarrhyme
Skrällen: 8 Muscle Hustle
Ranking: A 10,6,1 B 8,5,2,9 C 3,7,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto