DrTrav

V64 tisdag 16/07

16 Juli 2019 - 13:58

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 4 Upset Face som har vunnit 5 av sina 6 tidigare starter. I den senaste starten kom den första förlusten när han var ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Han tog då ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar av Alessandro Gocciadoro med Axl Rose och höll sedan bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Aetos Kronos. Nu har det gått ett tag sedan det framträdandet men i ett litet fält här så tror jag att Lutfi Kolgjini kör till ledningen omgående och i den positionen så säljer han sig dyrt och man tror från stallet att han springer en låg 11-tid i ledningen och skulle han göra det så blir han svårslagen här.

V64-1 Alla
V64-2 4 Upset Face
V64-3 1,3,10
V64-4 1,3,5
V64-5 6,7
V64-6 1,2,12

648 rader x 1 = 648 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 6,7
DD2: 1 Victoria Lane

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 6 Nyhet har vunnit hälften av sina 8 starter. Senast så var han ute i ett V75 lopp på Halmstad under Sprintermästardagen och spetsade då och höll sedan godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Giant Shadow. Nu är det ett halvvarv kortare distans och om Robert Bergh som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Betula Dream såg ut att gå mot segern in på upploppet senast men hon blev infångad på linjen då. Hon är väldigt snabb ut och från ledningen över kort distans här så kan hon rinna undan över nerförsbacken på Jägersro om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Hector Greenwood kan öppna bra och med Thomas Uhrberg i sulkyn så kan han få en fin resa här och kan bli att räkna med över upploppet, 4 Spartak Face var slagen in i sista sväng från ledningen senast men med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Nyhet
Spets efter 500m: 1 Betula Derm
Skrällen: 3 Hector Greenwood
Ranking: A 6,1 B 3,4,7,9,5,2,8,10 C 12,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Treåringarnas Sommarpris - Uttagningslopp Breeders Course 3 years old 2019 Second Final över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Upset Face som har vunnit 5 av sina 6 tidigare starter. I den senaste starten kom den första förlusten när han var ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Han tog då ledningen och fick sedan utstå hård press i omgångar av Alessandro Gocciadoro med Axl Rose och höll sedan bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Aetos Kronos. Nu har det gått ett tag sedan det framträdandet men i ett litet fält här så tror jag att Lutfi Kolgjini kör till ledningen omgående och i den positionen så säljer han sig dyrt och man tror från stallet att han springer en låg 11-tid i ledningen och skulle han göra det så blir han svårslagen här, vid gardering kan 3 Eric The Eel som har gjort två starter i ny regi för Johan Untersteiner vara tänkbar. I debuten så blev det seger efter en bra avslutning men gången efter det så var han ute i E3 kval på Gävle och där gjorde han bort sig med en tidig galopp men felfri här så kan han vara långt framme på nytt, 6 Ubiquarian Face gjorde en godkänd avslutning fram till femteplatsen bakom vinnande Aetos Kronos i E3 finalen senast. Med en liknande spurt här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Upset Face
Spets efter 500m: 4 Upset Face
Skrällen: 1 Trix On Line
Ranking: A 4 B 3,6,1,5 C 7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Pelle Barosso gjorde det bra vid vinsten i näst senaste starten. Han tog då hand om ledningen initialt men släppte och sedan så plockade han ner sitt motstånd via open stretchen till slut. Med visad startsnabbhet så tror jag att Christoffer Eriksson laddar mot ledningen och skulle han komma till täten är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 10 Victory Island är en segervan häst som har vunnit 13 av 29 starter hittills. Näst senast så var han ute i Klass I finalen på Solvalla i slutet av maj och gick då en bra avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Norton Commander. Senast så galopperade han bort sina möjligheter i sista sväng men om han skulle hålla ordning på benen den här gången och om Steen Juul kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Quattro Töll är rätt snabb ut bakom bilen och har fått ett trevligt startspår och från spets eller vinnarhålet här så kan han bli att räkna med här och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Pelle Barosso
Spets efter 500m: 3 Pelle Barosso
Skrällen: 1 Quattro Töll
Ranking: A 3 B 10,1,8,7,5,4,2 C 9,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Spartan Kronos har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och senast så blev det en lätt seger i ett femhästarsfält. Han är kvick ut men det är flera som kan öppna fort här och det är inte säkert att Conrad Lugauer som kör hästen kan hålla upp ledningen men det är inte många hästar med i loppet och det kan lösa sig bra ändå om han skulle bli av med ledningen, 3 Jairo spurtade bra till tredjeplatsen bakom vinnande Cyber Lane senast. Gången innan det så slutade han oplacerad i Kymi Grand Prix men i ett litet fält här med endast fem motståndare så kan han få en bra löpning och då har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Montdore var ute i ett långlopp på Jarlsberg senast och var då utan chans mot vinnande Juan utan fick nöja sig med en sjätteplats. Med en fin resa här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Spartan Kronos
Spets efter 500m: 1 Spartan Kronos
Skrällen: 5 Montdore
Ranking: A 1 B 3,5,2,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Uttagningslopp Super Trot Cup 2019 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Zefiro Dei Cedri har radat upp bra prestationer på sistone. För tre starter sedan så travade han större delen av loppet i dödens innan han kopplade grepp och tog över ledningen på sista bortre långsidan och gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det så spurtade han vasst via 10,5 sista 800 meterna och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Flash Hammering efter en invändig resa och senast så var han mycket bra efter en tidig galopp och felfri här så är han stark och kan bli svår att stå emot över upploppet, 7 Unar Bi är ett sexårigt sto som har vunnit hälften av sina starter hittills. Hon öppnade fort och nådde ledningen på Bjerke senast och stack sedan undan till en klar seger. Nu har hon lottats till ett spår långt ut och det är inte säkert att det går att nå ledningen här men Rick Ebbinge gör säkert ett allvarligt försök och om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, vid gardering kan 10 Breidabliks Cognac som galopperade senast men var klart bra vid andraplatsen i ett lopp som vanns av Sukpoint C.C. gången innan det vara tänkbar om Conrad Lugauer som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet och då fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Zefiro Dei Cedri
Spets efter 500m: 7 Unar Bi
Skrällen: 10 Breidabliks Cognac
Ranking: A 6,7 B 10,5,11,3,8,2,4 C 9,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp Summer Meeting Mares - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Victoria Lane galopperade från start senast men innan det så hade hon gjort flera bra prestationer i rad. Hon gick en bra avslutning via 10 tempo sista 800 meterna fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Sobel Jasmine gången innan det. Från innerspåret här så tror jag hon kan få loppet i vinnarhålet och med en lucka till slut så kan hon bli svår att stå emot den sista biten, 2 Jopi vann enkelt senast efter att ha kört sig till ledningen. Senast hon gästade Jägersro för tre starter sedan så hade hon också spår 2 bakom bilen och tog ledningen enkelt men åkte dit kort före mål och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Epsom. Peter Zadel har kört hästen i samtliga lopp på svensk mark tidigare och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 12 Vive Le Vent fastnade med sparade krafter bakom vinnande Princess Corner på Bjerke senast. Här är spåret inte det bästa men om det blir överpace på loppet och om Rick Ebbinge kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Victoria Lane
Spets efter 500m: 2 Jopi
Skrällen: 8 Very Many Legs
Ranking: A 1 B 2,12,8,10,7,9 C 4,5,3,6,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Liverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 & hålla nollan
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Varberg
Fotboll - Svenska Cupen - BLGM
1.95
20:14  Lopp 6: Call The Shots
Trav - Halmstad - Plats
1.80
20:30  Frankfurt - Union Berlin
Fotboll - Bundesliga 2 - 1
1.91
21:00  Liverpool - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 & hålla nollan
1.80
01:00  Columbus - Ottawa
Ishockey - NHL - 2 hcp +1,5
1.75
01:05  PHI 76ers – ATL Hawks
Basket - NBA - 1 hcp -8
1.90
19:00  Oskarshamn - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp -1.5
2.05
19:00  Växjö - Luleå
Ishockey - SHL - 1
2.90
21:00  Chelsea - Bayern Munchen
Fotboll - Champions League - 2
1.85
21:00  Napoli - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.72
01:00  Carolina - Dallas
Ishockey - NHL - 2
2.75
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 (asian -1)
1.86
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 24/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad Måndag 24/2
Insats: 576 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad Måndag 24/2
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback

Livestreaming