V64 tisdag 19/03

Publicerad på 19 Mar 2019 - 15:06

DrTrav

DrTrav

19 Mar 2019 - 15:06

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-5 på nummer 5 Rafale D'Inverne som vann direkt i årsdebuten senast och är rimligen ännu vassare nu. Hon är bra för klassen när hon fungerar och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Nu blir det barfota runt om den här gången om banan tillåter och det tror Eric Martinsson kan ge en bra effekt, men oavsett balans så ska hon vara en het segerkandidat här.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 4 Com Milton som gör första starten för året. Han var tvåa i ett V75-lopp på medeldistans sista starten i fjol och gick till vintervila med fem årssegrar. Jag tror han är väl förberedd och den korta distansen är hans bästa gren. Han är kvick iväg och jag tror att Erik Adielsson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han tar en seger här.

V64-1 1,6
V64-2 Alla
V64-3 Alla
V64-4 3,7,8
V64-5 5 Rafale D'Inverne
V64-6 4 Com Milton

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 5 Rafale D'Inverne
DD2: 4 Com Milton

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Kentucky Fibbers lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Ajlexes Cubano kommer med två raka segrar. Han vann på 11,1 på Solvalla från ledningen näst senast och gången efter det så visade hästen att han även fungerar i ryggar när han plockade ner sitt motstånd via 13,5 sista 800 meterna. Tomas Pettersson som kör hästen här tror jag är ute efter ledningen och skulle han komma dit så kan han bli svårfångad men oavsett så ska han räknas tidigt här, 1 Canari Match gör nu sin första start på tre månader så det kan saknas en del till toppformen fast utgångsläget nu blev bästa möjliga då han är kvick ut så det är inte omöjligt att Örjan Kihlström lyckas hålla upp ledningen och det är en position han trivs bra i vilket fem vinster på åtta försök visar men även om det inte skulle bli spets så kan det lösa sig ändå då det är ett litet fält, vid ytterligare gardering kan 4 Evaluate som var finalist i Hamletonian i fjol vara tänkbar här när han debuterar i ny regi för Stefan "Tarzan" Melander, men normalt sett brukar hans hästar behöva lopp i kroppen innan de presterar på topp fast det är ett klent fält med få hästar så han kan göra sig gällande direkt i återkomsten här.

Min Vinnare: 6 Ajlexes Cubano
Spets efter 500m: 6 Ajlexes Cubano
Skrällen: 3 Mr Perfect
Ranking: A 6,1 B 4,3 C 5,2,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-2
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 6 Avena Jet är ett spännande löfte som
Thorsten Tietz förfogar över som har inlett karriären med två raka segrar. Senast så plockade hon ner sitt motstånd via 14,2 sista varvet fast nu är det lite tuffare motstånd men om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 11 Mascate Match är en obesegrad gäst från Finland. Hon har inlett tävlandet med att i överlägsen stil ta två raka segrar och trots att utgångsläget inte är det bästa här så ska hon räknas tidigt här, 10 Sheeza Trixie är en speedig travare som återkommer efter en tids frånvaro och om Per Lennartsson som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan det räcka långt här, 12 Jolie Deo öppnade snabbt till spets senast men släppte till en stallkompis efter ett halvvarv. Hon fick luckan på upploppet och speedade till en enkel seger och om Mattias Djuse som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 6 Avena Jet
Spets efter 500m: 3 Definitif
Skrällen: 12 Jolie Deo
Ranking: A 6,11 B 10,12,3,8,2 C 5,9,1,7,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 7 Valzer Jet kommer med tre raka andraplatser i raden. Från springspåret här så tror jag att Olle Alsén har siktet inställt på ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han bli svårfångad från den positionen. Två invändiga strykningar underlättar en del här och han ska räknas tidigt här, 8 Betting Rebel levererade en plusbetonad avslutning till andraplatsen bakom vinnande Jaguar Tooma senast och kan bli att räkna med här om Oskar Kylin Blom som kör hästen kan servera honom en bra löpning, 2 Bye Bye Boy möter lite tuffare motstånd den här gången, men formen är rätt bra och löser det sig från spår 2 i volten över den korta distansen här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 9 Iaintmissingu Ås har två lopp i kroppen nu och kan spurta ner alla hästarna om det stämmer med löpningsförloppet här.

Min Vinnare: 7 Valzer Jet
Spets efter 500m: 7 Valzer Jet
Skrällen: 1 My Angel Laday
Ranking: A 7,8 B 2,9,4,10 C 1,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Emotion Man kommer från en överlägsen seger via 12,5 sista 800 meterna med både norsken och tussarna oryckta. Här tror jag att han kan få en bra start och om Ville Karhulahti kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota fram meddelar man från stallet, 7 Bossy Alley gjorde det bra vid vinsten senast. Han är ofta med i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden på nytt här. Med endast en häst på startvolten så tror jag att Hannu Korpi som kör hästen är offensiv och skulle han komma iväg bra så kanske det kan bli spets efter en bit fast det är inte säkert men oavsett så kan det bli en bra löpning och då kan det räcka till en ny seger här, 3 Pomeroll Am har klart bättre form än vad resultatraden visar och startspåret borde gå bra och med de rätta ryggarna under slutvarvet så har han en bra speed som fäller många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 8 Emotion Man
Spets efter 500m: 7 Bossy Alley
Skrällen: 2 Yeezuz
Ranking: A 8,7 B 3,2,4,5 C 6,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Rafale D'Inverne som vann direkt i årsdebuten senast och är rimligen ännu vassare nu. Hon är bra för klassen när hon fungerar och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Nu blir det barfota runt om den här gången om banan tillåter och det tror Eric Martinsson kan ge en bra effekt fast oavsett balans så ska hon vara en het segerkandidat här, vid gardering kan 3 Got You B.R. som visade klassen senast när hon vann överlägset efter att ha travat utvändigt en stor del av loppet vara tänkbar här om Tom Erik Solberg kan ge hästen ett bra lopp i ledningen, 11 Miss Hejaracka segrade i fin stil i V75 på Axevalla näst senast och skötte sig klart bra som femma senast i ett lopp som vanns av Qiao Q.L. och om det blir bra tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här och barfota bak och bike nu kan ha bra effekt men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Rafale D'Inverne
Spets efter 500m: 3 Got You B.R.
Skrällen: 12 Idreamicanfly
Ranking: A 5 B 3,11,12,2,6,4,10 C 9,8,1,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Com Milton som gör första starten för året. Han var tvåa i ett V75-lopp på medeldistans sista starten i fjol och gick till vintervila med fem årssegrar. Jag tror han är väl förberedd och den korta distansen är hans bästa gren. Han är kvick iväg och jag tror att Erik Adielsson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han tar en seger här, vid gardering kan 3 Aramis Race som har två lopp i kroppen nu vara tänkbar. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge i ett V75 lopp som vanns av Electrical Storm men nu är spåret bättre och om Åke Lindblom som kör hästen kan ge honom en fin resa så kan det räcka en bit här, 10 Mellby Fantom är härdad på V75 och är bättre än raden. Med lite klaff från bakspåret nu så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Com Milton
Spets efter 500m: 4 Com Milton
Skrällen: 3 Aramis Race
Ranking: A 4 B 3,10,2,5,1 C 12,9,7,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto