V64 tisdag 20/08

Publicerad på 20 Aug 2019 - 15:35

DrTrav

DrTrav

20 Aug 2019 - 15:35

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 14 Wingmaster som satt i andra ytter senast och när körande Kim Eriksson kastade loss med 700 meter kvar så gick det fort och han fullföljde starkt i spåren och var inte så långt efter vinnande Adi Gallia. Han har bara vunnit ett lopp tidigare men från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han kan komma iväg rätt så vettigt och han är stark och och den långa distansen här är inga bekymmer och med en bra rygg att gå i under slutrundan så tror jag han blir svårstoppad. Två strykningar underlättar att det inte blir lika många hästar att runda också.

V64-1 2,4,6,8
V64-2 5,6,9,11,12
V64-3 2,5,6,10,11
V64-4 3,4,6
V64-5 1,3
V64-6 14 Wingmaster

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,3
DD2: 14 Wingmaster

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Grevin Sisu kommer med fin form och han drog upp spurten sista 800 meterna senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Arnie Express då. Han är inte snabb den första biten men från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning i andraspår och han ska räknas tidigt här, 4 Gulfstream As har inte varit i närheten av förlust i sina tre starter hittills. Han återkom efter ett par månaders frånvaro senast och han fick då ett lopp i vinnarhålet och när luckan uppstod så sköt han till vasst och avgjorde på ett bra vis. Här tror jag att Conrad Lugauer som kör hästen skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan det bli en ny seger, 6 Kick The Dust Ås plockade tre raka segrar i maj-juni och gav ett fint intryck då. Han kan öppna rätt så vettigt och om Johan Untersteiner som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 8 Eagle Hall har varit ute mot riktigt tuffa motståndare på slutet men har gjort det okej. Här har Bold Eagle-sonen ett risigt utgångsläge men om det klaffar med positionerna och Markus B Svedberg som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 4 Gulfstream Am
Skrällen: 8 Eagle Hall
Ranking: A 2,4 B 6,8,1,10,3,7 C 5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Global At Work har bara gjort en start hittills men imponerade då när hon kördes till spets i ett tidigt skede och gick sedan undan till seger från den positionen. Här har hon ett knivigt spår i volten fast en strykning av nummer 3 Jilla May underlättar och om hon kan kliva iväg rätt så vettigt så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med här även om det är lite tuffare motstånd nu, 12 Lady Nadine vann i comebacken näst senast och det följde hon upp med en tredjeplats bakom vinnande Timotejs Godis från spets gången efter det. Nu möter hon ett överkomligt motstånd och felfri här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet, 6 Oui Cherie har inte visat så mycket men springspår i kombination med Erik Adielsson i vagnen brukar betyda en bra start och kan hon nå ledningen utan någon större strid så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 5 Global At Work
Spets efter 500m: 6 Oui Cherie
Skrällen: 6 Oui Cherie
Ranking: A 5,12 B 6,11,9,2,7,1 C 13,8,4,10,14
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp till K.G. Bertmarks Minne 2019 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 U.R.Amazing kommer från en seger när han kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan till seger från den positionen via 12 tempo sista varvet. Kan Sarah Kube som kör hästen den här gången hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt ledningen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Zaragoza höll bra till andraplatsen bakom vinnande Hossiana Boko senast. Här har han ett bra läge och om Annsofie Bergfelt som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Minnestads Ecuador gör sin första start i ny regi för Stefan P Pettersson här. Det var ett tag sedan det senaste framträdandet men från ett trevligt spår här så kan han få ett bra lopp och kan då bli att räkna med direkt i comebacken, 10 Harvey har varit ute mot V75-motstånd i varje start på slutet. Det blev en andraplats bakom vinnande Andre Ward senast och med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan det vara läge för en seger, 11 Sethmikael Blanche kan vara en trevlig skräll som kan bli farlig med ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 6 U.R.Amazing
Skrällen: 11 Sethmikael Blanche
Ranking: A 6,2 B 5,10,11,7,8,1,9 C 3,4,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Easy Cash har inlett karriären lovande med två segrar och en andraplats på tre starter hittills. Han är kvick den första biten och om Jörgen Westholm som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad om han skulle få bestämma en del där framme i täten, 6 Gardner Shaw vann efter att ha gjort en del grovjobb näst senast och gången efter det så fullföljde han godkänt till tredjeplatsen i samma lopp som tipsettan blev tvåa i senast. Kan Oskar J Andersson servera hästen en bra löpning här så kan göra sig gällande över upploppet här, 3 Gargamel Sisu har tagit sin hittills enda seger från spets så Jorma Kontio gör säkert ett försök att komma till spets här men jag tror det kan bli vinnarhålet istället fast skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Easy Cash
Spets efter 500m: 4 Easy Cash
Skrällen: 6 Gardner Shaw
Ranking: A 4,6,3 B 11,9,2,1,12,10 C 7,8,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Virgina Grif har varit framgångsrik vid sina starter i Sverige och även om det inte blivit någon vinst på slutet så har insatserna varit bra. Hon fick trava utvändigt om Double Exposure näst senast och fullföljde bra till tredjeplatsen. Senast så spurtade hon klart bra bakom vinnande Baron Gift och här kliver hon ner rejält i klass. Örjan Kihlström ersätter Alessandro Gocciadoro den här gången och då hon är kvick iväg så tror jag hon sitter i spets omgående och om hon skulle få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon rinna undan till seger, 3 Aron Palema fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Mr Lindy senast. Han är snabb den första biten och trivs i ledningen och skulle han ta sig förbi tipsettan i starten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen här men det kan lika gärna bli en lugn dödens men han är bra nog att göra en del grovjobb och han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 9 Dartagnan Sisu som gör debut i ny regi för Hans R Strömberg här vara tänkbar men det är första starten sedan januari så det kan nog saknas en del till toppformen och då tror jag inte han räcker till seger här.

Min Vinnare: 1 Virginia Grif
Spets efter 500m: 1 Virgina Grif
Skrällen: 9 Dartagnan Sisu
Ranking: A 1,3 B 9,5,7 C 4,6,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 14 Wingmaster som satt i andra ytter senast och när körande Kim Eriksson kastade loss med 700 meter kvar så gick det fort och han fullföljde starkt i spåren och var inte så långt efter vinnande Adi Gallia. Han har bara vunnit ett lopp tidigare men från springspår på tilläggsvolten här så tror jag han kan komma iväg rätt så vettigt och han är stark och och den långa distansen här är inga bekymmer och med en bra rygg att gå i under slutrundan så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 5 Exclusive Fire som var duktig vid vinsten i näst senaste starten när han vann från spets vara tänkbar men han är inte att lita på och från det här spåret i volten kan han lika gärna vara borta direkt även om en strykning av nummer 4 Howard T. gör att det finns mer plats i volten, 12 Liam Dana hade två raka segrar innan han senast slutade oplacerad i ett V75 lopp på Rättvik. Kan Jörgen Westholm ge hästen en bra löpning här så fäller han många hästar den sista biten och kan då vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Wingmaster
Spets efter 500m: 5 Exclusive Fire
Skrällen: 15 Ricke
Ranking: A 14 B 5,12,15,11,2 C 9,6,7,3,1,13,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto