V64 tisdag 21/05

Publicerad på 21 Maj 2019 - 14:37

DrTrav

DrTrav

21 Maj 2019 - 14:37

Elitloppsveckan rullar vidare med V64 tävlingar ifrån Jägersro ikväll. Det är Dubbeljackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-5 på nummer 10 Hidde Greenwood som är en segervan gäst som nu ska ut i sin första start på svensk mark. Han gick i ledningen senast och travade då 13,8 över medeldistans fast han går bra bakifrån också och om Rick Ebbinge som kör hästen kan servera honom en fin löpning här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet. Den långa distansen nu är inga problem och tanken är att han ska tävla med skor som vanligt meddelar Jeroen W.M. Engwerda som tränar hästen.

V64-1 1,3,6
V64-2 4,11,12
V64-3 1,5
V64-4 4,5,8
V64-5 10 Hidde Greenwood
V64-6 Alla

648 rader x 1 = 648 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 10 Hidde Greenwood
DD2: 7,9

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Hästägareföreningens Jubileumspokal - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Gina Schermer är en segervan gäst som tagit 13 segrar på 21 starter. Hon fick en tung löpning i hårt tempo på Åby senast och var ursäktad. Med en fin resa i detta lilla fält så har hon en bra avslutning och ska räknas tidigt här, 3 Comanche Moon har visat toppform på sistone och vann på ett imponerande vis senast när han avgjorde snyggt från dödens. Här har han spetsläge och om Joakim Lövgren som kör hästen får trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här, 1 Rushmore Face är härdad mot hårt motstånd och från en bra position här så kan han få en fin resa i rygg på ledaren och kan då bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 6 Gina Schermer
Spets efter 500m: 3 Comanche Moon
Skrällen: 5 Chock Nock
Ranking: A 6,3,1 B 5,4 C 2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Menhammars Amatörcup - Avd 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Elof Palema har körts av Dante Kolgjini i de tre senaste starterna och de har inneburit två vinster och en tredjeplats. Med en bra löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 12 Royal Ice har gjort tre starter efter en längre tävlingsvila nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Senast så höll han farten godkänt till sjundeplatsen bakom vinnande Heart Of Steel i ett klart tuffare gäng än detta och trots 60 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten så ska han räknas tidigt här, 4 Hector Greenwood kommer från en seger när han kördes till ledningen i ett tidigt skede och stack sedan undan och vann säkert. Med endast motståndare på startvolten här så tror jag att det kan bli tidig ledning igen och om han skulle få bestämma i ett måttligt tempo där framme så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 11 Elof Palema
Spets efter 500m: 4 Hector Greenwood
Skrällen: 2 Venere Di Azzurra
Ranking: A 11,12,4 B 2,8,5,3,9,10 C 13,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Svensk Travsports Unghästserie - Treåringar över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Gulfstream Am var mycket bra i tävlingsdebuten då han med Conrad Lugauer i vagnen serverades en bra ryggresa och plockade ner sitt motstånd via 11,5 sista 700 meterna. Nu är det debut bakom bilen men om han kliver iväg bra så tror jag att han kan slinka ner i ett vettigt slagläge i detta lilla fält och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Livi Oxford H.M. har inlett karriären lovande med tre vinster på fem starter och svarade för en bra prestation vid segern senast. Han kördes då till ledningen i ett tidigt skede och trots en del press under vägen så kunde han hålla undan till seger. Här tror jag att Birger Jörgensen som kör hästen laddar rejält för att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han rinna undan från den positionen över nerförsbacken på Jägersro, vid ytterligare gardering kan 3 Becker som gjorde comeback efter två månaders frånvaro senast och vann då från spets vara tänkbar och skulle Johnny Takter som kör hästen komma till ledningen på nytt så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Gulfstream Am
Spets efter 500m: 1 Livi Oxford H.M.
Skrällen: 2 Umami Face
Ranking: A 5,1 B 3,2,7 C 6,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Oslo över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Blue Mustasche har gjort två starter i ny regi och har svarat för fina insatser i båda dessa efter att ha kommit till tidig ledning. Han var väldigt bra senast efter att ha öppnat 08,9 första 500 meterna och travat 11,2 på varvet så höll han undan med god marginal på upploppet. Gången innan visade han att medeldistans inte heller är några problem så trots läget här från bricka åtta så tror jag att den vinklade vingen på Jägersro kanske kan hjälpa till en del och skulle Peter Ingves som kör hästen nå ledningen på nytt så kan han leda loppet länge fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 5 Bonny Boy galopperade från start senast och visade därefter 13,8 i 1900 meter. Felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här om Marc Elias kan servera hästen en bra löpning, 4 Edgy Look kommer med klart bra form och om Johnny Takter som kör hästen kan servera hästen en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Blue Mustasche
Spets efter 500m: 8 Blue Mustasche
Skrällen: 4 Edgy Look
Ranking: A 8 B 5,4,7,2,1 C 3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Hidde Greenwood som är en segervan gäst som nu ska ut i sin första start på svensk mark. Han gick i ledningen senast och travade då 13,8 över medeldistans fast han går bra bakifrån också och om Rick Ebbinge som kör hästen kan servera honom en fin löpning här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet. Den långa distansen nu är inga problem och tanken är att han ska tävla med skor som vanligt meddelar Jeroen W.M. Engwerda som tränar hästen, vid gardering kan 3 Global Voyager som återkom efter en halsoperation senast vara tänkbar. Han vann direkt i comebacken över dagens distans och bör ha gått framåt med loppet i kroppen och om Peter Untersteiner som kör hästen kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Nice And Quick avslutade riktigt fort sista 200 meterna senast och nådde andraplatsen bakom vinnande Juncio Boko. Nu möter han äldre hästar och har fått ett sämre läge men han är stark och om det skulle lösa sig med positionerna här så kan han vara långt framme men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Hidde Greenwood
Spets efter 500m: 3 Global Voyager
Skrällen: 8 Nice And Quick
Ranking: A 10 B 3,8,9,6,1,7,2 C 5,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Wången Cup - Lärlingslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Livi Magic testade man barfota runt om på senast, men det gick inte utan slutade med galopp. Nu återgår man till skor fram och om Ida Lindberg som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 7 True Devotion gör nu debut för Peter Untersteiner och hon är stark och tål att göra en del grovjobb på vägen om det skulle behövas fast hon kan även öppna bra och skulle kunna nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 S.H.T.'s Piraya har visat toppform hela året och kan öppna snabbt och med rätt lopp i den främre träffen här så kan hon vara långt framme, 6 Photograph fick bestämma i ledningen näst senast och gick undan till en säker seger. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp men felfri nu så kan hon göra sig gällande på nytt, 8 Mahjong har gjort det bra en tid och har jobbat ihop till en seger nu fast hon är inte så jättesnabb iväg och spåret är dåligt men om Dante Kolgjini som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan servera henne en bra löpning så kan det räcka långt här

Min Vinnare: 9 Livi Magic
Spets efter 500m: 7 True Devotion
Skrällen: 9 Livi Magic
Ranking: A 9,7 B 3,6,8,2,1,12 C 11,10,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto