V64 tisdag 23/04

Publicerad på 23 Apr 2019 - 16:23

DrTrav

DrTrav

23 Apr 2019 - 16:23

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i tre av loppen dels i V64-2 på nummer 4 Fighter Mearas som har vunnit två av sina tre lopp och är ännu obesegrad felfri. Senast blev han lite het i ledningen men kunde ändå gå ifrån till en överlägsen vinst. Här tror jag att Erik Adielsson har ledningen i sikte på nytt och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till spets här så tror jag att han blir svårslagen här men han är bra nog att vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 5 Zolly som gjorde det bra i sin näst senaste start när hon efter en tävlingsvila travade 14,7 i 1700 meter efter galopp och den upphämtningen räckte hela vägen fram till seger. Gången efter det så blev det också seger då hon styrdes fram utvändigt ledaren med dryga varvet kvar och plockade då ner sitt motstånd från den positionen. Här tror jag att Mattias Djuse som kör hästen tar en lugn start för att hon ska kliva iväg i rätt gångart då hon har galopperat en del tidigare och i detta lilla fält så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Min tredje spik kommer i V64-5 på nummer 4 Archidamia som ståtar med fyra raka segrar inför denna uppgift. Hon travade stora delar av loppet utvändigt utan rygg vid vinsten senast. Här är det debut på svensk mark men vi vet att Alessandro Gocciadoro kommer med hästar som duger bra mot svenskt motstånd och om hon skulle hitta till spets i ett tidigt skede här så tror jag att hon blir svårslagen här fast om Stefan Melander vill köra i ledningen med nummer 1 Upload så tror jag att hon plockar ner den hästen från dödens om det skulle behövas.

V64-1 Alla
V64-2 4 Fighter Mearas
V64-3 5 Zolly
V64-4 Alla
V64-5 4 Archidamia
V64-6 1,3,4,6,9

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4 Archidamia
DD2: 4 Zanzibar Wise As

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Vårfavoriten - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Galantis avslutade bra via 13,3 sista varvet vid vinsten för tre starter sedan och kan få en fin resa på innerspår här och med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här och ska räknas tidigt, 6 Global Adventure har bara förlorat en gång i sitt liv och det var i landets största lopp för tvååringar Svensk Uppfödningslöpning. Den gången så galopperade han med 350 meter kvar som slagen efter att ha fått göra mycket jobb på vägen. I comebacken senast så fick han bestämma i ledningen och vann i överlägsen stil och om Erik Adielsson som kör hästen kan hitta till ledningen utan någon större strid så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 8 Enge Sargon kommer från en seger när han via en vass spurt plockade ner sitt motstånd senast och om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med även här.

Min Vinnare: 1 Galantis
Spets efter 500m: 6 Global Adventure
Skrällen: 8 Enge Sargon
Ranking: A 1,6 B 8,3,2,4 C 5,7
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Fighter Mearas som har vunnit två av sina tre lopp och är ännu obesegrad felfri. Senast blev han lite het i ledningen men kunde ändå gå ifrån till en överlägsen vinst. Här tror jag att Erik Adielsson har ledningen i sikte på nytt och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till spets här så tror jag att han blir svårslagen här men han är bra nog att vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas, Det är inga ändringar planerade till den här starten så det blir ett öppet huvudlag samt skor runt om och vanlig vagn meddelar Svante Båth, vid gardering kan 2 Kiss Of Judas som i årsdebuten senast vann i bra stil från ledningen vara tänkbar här. Med läget till sin fördel mot tipsettan tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen kan få en bra löpning men jag håller min spik som ett strå vassare, 11 New Aviator har vunnit 4 av sina 17 starter hittills och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 4 Fighter Mearas
Spets efter 500m: 4 Fighter Mearas
Skrällen: 1 Fairchild
Ranking: A 4 B 2,11,1,10,9,7,8,12 C 5,3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Vårfavoriten Ston - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Zolly som gjorde det bra i sin näst senaste start när hon efter en tävlingsvila travade 14,7 i 1700 meter efter galopp och den upphämtningen räckte hela vägen fram till seger. Gången efter det så blev det också seger då hon styrdes fram utvändigt ledaren med dryga varvet kvar och plockade då ner sitt motstånd från den positionen. Här tror jag att Mattias Djuse som kör hästen tar en lugn start för att hon ska kliva iväg i rätt gångart då hon har galopperat en del tidigare och i detta lilla fält så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Ganga Bae som avgjorde lätt via 14 tempo sista 800 meterna i sin hittills enda start vara tänkbar här om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera henne en bra löpning, 1 Definitif är snabb ut och Jorma Kontio kanske kan nå ledningen och kan då lifta med till en framskjuten placering här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Zolly
Spets efter 500m: 1 Definitif
Skrällen: 1 Definitif
Ranking: A 5 B 3,1 B 3,6,4
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 4 Peakster är klart gynnad av den långa distansen men formen är lite svårbedömd fast om Björn Goop kan servera hästen en bra löpning så kan han vara långt framme här, 7 Heartbeat gjorde bort sig med galopp inom V75 spelet senast. Han svarade för en rejäl prestation vid seger på Solvalla gången före och skall räknas tidigt här, 6 Rocky Tilly var godkänd i årsdebuten senast och jag tror att han har gått framåt med det loppet i kroppen. Han är rätt kvick ut och kanske kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han känns fin i träningen och man tror han gör ett bra lopp meddelar man från stallet. Det blir jänkarvagn och barfota bak meddelar Jörgen Westholm, 12 Pomeroll Am är ännu segerlös i år men har visat bra form i de senaste starterna. Här är utgångsläget inte det bästa men om det löser sig med positionerna och de rätta ryggarna under slutrundan så kan det vara läge för årets första vinst.

Min Vinnare: 4 Peakster
Spets efter 500m: 6 Rocky Tilly
Skrällen: 10 Expresso Doc
Ranking: A 4,7,6 B 12,1,15,13,10,11,9 C 5,14,8,2,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Archidamia som ståtar med fyra raka segrar inför denna uppgift. Hon travade stora delar av loppet utvändigt utan rygg vid vinsten senast. Här är det debut på svensk mark men vi vet att Alessandro Gocciadoro kommer med hästar som duger bra mot svenskt motstånd och om hon skulle hitta till spets i ett tidigt skede här så tror jag att hon blir svårslagen här fast om Stefan Melander vill köra i ledningen med nummer 1 Upload så tror jag att hon plockar ner den hästen från dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 8 Kid You Not som gjorde det bra vid vinsten från ledningen näst senast vara tänkbar fast gången efter det så var han inte lika bra. Han är kvick iväg och om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme även här, 12 Linda Sånna var toppfin när hon tog sin första seger senast på Jägersro och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Archidamia
Spets efter 500m: 4 Archidamia
Skrällen: 1 Upload
Ranking: A 4 B 8,12,1,5,11 C 3,10,9,7,6,2
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Zanzibar Wise As är ännu en häst i raden från Alessandro Gocciadoros armada. Hon skötte sig bra som tvåa senast och hon är kvick ut så hon är säkerligen ute efter ledningen här och om hon skulle nå spets här så kan hon bli svårfångad från den positionen, 1 Drottning Pace var ute i finalen av Diamantstoet som vanns av Odessa Celeber senast och fullföljde då bra till fjärdeplatsen och från innerspåret här så kan hon få en bra löpning och med en lucka till slut så kan det räcka långt här, 3 Bear Victory kommer från en seger när hon gavs en fin resa senast och kunde spurta till lätt vinst. Hon är kvick ut och kan nå ledningen här men hon går även bra i ryggar och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan ge henne ett bra lopp så kan hon vara med i segerstriden här.

Min Vinnare: 4 Zanzibar Wise As
Spets efter 500m: 4 Zanzibar Wise As
Skrällen: 9 Undulat
Ranking: A 4 B 1,3,6,9,2,5,11,10 C 12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto