DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 tisdag 24/09

24 September 2019 - 14:08

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 1 Mellby Goofy som gick på från kön med 700 meter kvar av loppet och via 11,1 sista 800 meterna plockade han ner sitt motstånd och tog karriärens första seger för tre starter sedan. Senast så höll han godkänt från ledningen till tredjeplatsen bakom vinnande Giant Shadow. Med endast två motståndare på startvolten så tror jag Ulf Ohlsson kan få bestämma som han vill i spets och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 2 Southwind Queen som har vunnit 21 av 27 starter hittills. Hon har imponerat i sina två senaste starter på svensk mark. Senast så satt hon i andra utvändigt och när Rebecca Dahlén styrde på så avgjorde enkelt och tog en överlägsen seger. Hon är snabb från start så här tror jag det blir tidig ledning och väl i spets så blir hon mycket svårslagen men om det inte skulle bli ledningen här så är hon bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 1 Mellby Goofy
V64-2 1,2,3,4,5,6
V64-3 2,3,5,10
V64-4 Alla
V64-5 4,9
V64-6 2 Southwind Queen

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,8,9
DD2: 2 Southwind Queen

4 rader x 50 kr = 200 kr ( blir för klent odds att spela med nummer 3 Aleppo Pine i DD-1 )

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Mellby Goofy som gick på från kön med 700 meter kvar av loppet och via 11,1 sista 800 meterna plockade han ner sitt motstånd och tog karriärens första seger för tre starter sedan. Senast så höll han godkänt från ledningen till tredjeplatsen bakom vinnande Giant Shadow. Med endast två motståndare på startvolten så tror jag Ulf Ohlsson kan få bestämma som han vill i spets och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad, vid gardering kan 7 Dennis De Castella som gjorde en bra comeback efter en tids frånvaro när han spurtade in som tvåa bakom vinnande Owen Face vara tänkbar om Torbjörn Jansson kan servera honom en fin resa, 5 Digital Performer är härdad mot hårt motstånd och vann bland annat ett Bronsdivisionsförsök på Östersund i juni. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Mellby Goofy
Spets efter 500m: 1 Mellby Goofy
Skrällen: 4 This Is Alex
Ranking: A 1 B 7,5,2,3,4 C 9,6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Brienne Of Tarth blev påkörd i tävlingsdebuten näst senast och gången efter det så gick hon fullt godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Stonetastic. Kan hon få en bra start från spår två i volten här så kan det vara läge för den första segern, 6 African Queen vann enkelt via ledning från start till mål senast och från springspåret här så kan det bli tidig ledning på nytt om Erik Adielsson som ersätter avstängde Tuomas Korvenoja kan pricka starten och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Hakkestads Athena är ännu segerlös efter fem starter hittills. Med två lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 5 Body Contact gick en fin avslutning som tvåa i debuten. Hon galopperade bort sig dryga halvvarvet från mål senast men felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Brienne Of Tarth
Spets efter 500m: 6 African Queen
Skrällen: 3 Hakkestads Athena
Ranking: A 2,6 B 3,5,1,4 C 7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Vicar kommer med två raka segrar efter en tids frånvaro. Senast vann han lätt efter att ha kört sig till ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Här sitter han bra till i andraspår omgående och med en fin löpning i den främre träffen så kan det räcka långt här, 5 Kinky Boots har inlett karriären i bästa stil med två raka segrar på lika många starter. Kan Claes Sjöström som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han göra sig gällande på nytt, 3 Reven Dejavu tog karriärens första seger senast trots att han fick trava i dödens hela vägen så visade han sig vara starkast till slut. Här tror jag att Erik Adielsson som kör hästen kan nå spets i ett tidigt skede och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka långt här, 10 Västerbo Imtheman tog tre raka segrar innan han senast fick nöja sig med en fjärdeplats bakom vinnande Mister Lee efter en tidig galopp. Felfri nu så kan han komma in i matchen om Jorma Kontio kan få bra draghjälp under slutvarvet och det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Vicar
Spets efter 500m: 3 Reven Dejavu
Skrällen: 9 Digital Globe
Ranking: A 2,5 B 3,10,9,7,12 C 4,1,6,8,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Jåkupp Erik har visat prov på gott kunnande och gick positivt som tvåa bakom vinnande Keegan Trot senast. Nu förstärker Erik Adielsson i vagnen och löser det sig med positionerna här så kan det räcka långt här, 2 Edwardscissorhands har inlett karriären bra och senast så höll han godkänt till andraplatsen bakom vinande Gasen I Botten. Han är snabb den första biten så om Troels Andersen kan nå spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Xerxes Millpond avslutade starkt från fjärde utvändigt via 11,8 sista 800 meterna till andraplatsen bakom vinnande Botox. Nu har han springspår och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 1 Four Guys Dream är en kapabel travare som har svarat för en del fina insatser tidigare utan att få sätta nosen först. Från innerspåret här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här och Örjan Kihlström i vagnen första gången är intressant.

Min Vinnare: 10 Jåkupp Erik
Spets efter 500m: 2 Edwardscissorhands
Skrällen: 5 Digital Crunch
Ranking: A 10,2 B 7,1,5,3,8,9 C 11,6,4,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Zeta Wise As gör fina lopp varje gång och duger
långt i det här sällskapet. För tre starter sedan så var hon ute i finalen StoSprintern och kördes då till ledningen i ett tidigt skede och gick sedan undan till en säker seger. I comebacken senast så fullföljde hon bra till tredjeplatsen efter att ha tagit ledningen och sedan släppt. Hon är snabb ut fast det är inte säkert att det blir ledningen här men hon är mycket vass om hon får gå med i en bra rygg och spara speeden fram till upploppet så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 9 Fantasia Sisu satt långt ner i kön senast men via en rapp avslutning via 10,5 sista 800 meterna så plockade hon ner sitt motstånd till seger över kort distans. Kan Carl Johan Jepson servera hästen en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden igen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. 3 Aleppo Pine är stor favorit på strecken här men känns överstreckad och får inte plats på systemet. Hon kördes i ledningen i finalen av Derbystoet senast och galopperade bort sig in på upploppet. Örjan Kihlström upp i vagnen jämfört med Kenneth Haugstad är dock en klar förstärkning.

Min Vinnare: 4 Zeta Wise As
Spets efter 500m: 3 Aleppo Pine
Skrällen: 7 In Royalty Boko
Ranking: A 4,9 B 3,8,7,1,6 C 5,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Southwind Queen som har vunnit 21 av 27 starter hittills. Hon har imponerat i sina två senaste starter på svensk mark. Senast så satt hon i andra utvändigt och när Rebecca Dahlén styrde på så avgjorde enkelt och tog en överlägsen seger. Hon är snabb från start så här tror jag det blir tidig ledning och väl i spets så blir hon mycket svårslagen men om det inte skulle bli ledningen här så är hon bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 7 Carlos Stephanie som har visat fin form på slutet och spurtade fint fram till seger i ett V86 lopp på Åby näst senast vara tänkbar om Kim Eriksson kan servera henne en fin löpning men hon får ses främst som ett platsbud, 10 Ess Springrock har inlett karriären i fin stil med fyra vinster på sju försök. Nu möter hon äldre ston för första gången fast fartmässigt så kan hon duga en bit mot det här gänget. Barfota fram för första gången och även urryckare för första gången är intressant men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 2 Southwind Queen
Spets efter 500m: 2 Southwind Queen
Skrällen: 7 Carlos Stephanie
Ranking: A 2 B 7,10,1,8,9 C 3,5,6,4,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Bayern M - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 och håller nollan
2.06
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 800 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming