V64 tisdag 25/06

Publicerad på 25 Jun 2019 - 14:32

DrTrav

DrTrav

25 Jun 2019 - 14:32

Det är V64 tävlingar ifrån Solvalla ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 6 Ural som satt långt ner i kön i finalen av Bronsdivisionen som vanns av Bucks To Burn senast. Han gick då med i rygg på Excalibur It under slutvarvet och gick en bra avslutning till tredjeplatsen även om det ebbade ut lite den sista biten. Han skulle efter det ha startat i Östersund men ströks då för en hovböld men då han åter är med i startlistan här så tror jag inte han ska ha tappat så mycket på det och med värsta motståndaren Magic Gwin struken så tror jag att Jorma Kontio skickar hästen till spets i ett tidigt skede och väl där så blir han svårfångad för övriga ekipage.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Olivia Cheri som flög till spets senast och drog sedan undan i bra fart till en enkel seger. Här är det spetsläge på nytt och om ledningen skulle nås utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Hon har två vinster på fem försök hon har travat i ledningen tidigare och första gången med Örjan Kihlström upp nu är intressant.

V64-1 6 Ural
V64-2 Alla
V64-3 1,4
V64-4 1,2,3,5,7
V64-5 3 Olivia Cheri
V64-6 12,13,14,15

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Olivia Cheri
DD2: 12,13,14,15

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Ural som satt långt ner i kön i finalen av Bronsdivisionen som vanns av Bucks To Burn senast. Han gick då med i rygg på Excalibur It under slutvarvet och gick en bra avslutning till tredjeplatsen även om det ebbade ut lite den sista biten. Han skulle efter det ha startat i Östersund men ströks då för en hovböld men då han åter är med i startlistan här så tror jag inte han ska ha tappat så mycket på det och med värsta motståndaren Magic Gwin struken så tror jag att Jorma Kontio skickar hästen till spets i ett tidigt skede och väl där så blir han svårfångad för övriga ekipage, vid gardering kan 5 Don’t Mind Me som inte riktigt har fått till det i år och har galopperat bort sig på sistone vara tänkbar men han kan bättre än vad han visat fast jag håller min spik som ett strå vassare, 3 Zeus Bi var ute i finalen av Kungapokalen näst senast och gången efter det så fick han en jobbig resa och var ursäktad. Nu är han ute mot äldre hästar och det kan bli tufft att räcka till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Ural
Spets efter 500m: 6 Ural
Skrällen: 3 Zeus Bi
Ranking: A 6 B 5,3,1,9,4 C 7,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Amatörlopp över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 7 Twist Lane har inte den bästa resultatraden men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Från springspåret här så tror jag att han kan få en bra start om kusken prickar och då kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Nika har varit struken för feber och kan ha tappat lite form på det men om Olga Sehlova som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut, 4 Duke Nukem har en andraplats som bäst på årets fem starter. Med ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så kan han vara vassare till den här starten och löser det sig med positionerna så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad, 12 Caipirinha Razz är galopplysten men när hon sköter sig så håller hon bra klass vilket hon visade vid en överlägsen seger senast och felfri nu så kan hon göra sig gällande även här.

Min Vinnare: 7 Twist Lane
Spets efter 500m: 7 Twist Lane
Skrällen: 4 Duke Nukem
Ranking: A 7,8 B 4,12,9,10,3 C 6,13,2,1,14,5,11,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Zelig Bi imponerade vid en överlägsen seger på Vermo i början på maj men gången efter det så galopperade han bort sig med halvvarvet kvar till mål i ett lopp där Avant Garde vann senast. Nu har han innerspår bakom bilen över lång distans men om Alessandro Gocciadoro kan hitta loss så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Burning Man har 7 vinster på 16 starter och kommer med en färsk seger i bagaget. Han ledde då från start till mål och med spetsläge även här så kan han bli svår att plocka ner om Örjan Kihlström som kör hästen nu kan få trolla bort en del av loppet i spets, vid ytterligare gardering kan 8 Winner Bac som stod för en bra avslutning fram till andraplatsen bakom vinnande Red Rock Canyon Ås på Vaggeryd senast vara tänkbar om kusken kan servera honom en bra löpning. Björn Goop upp för först gången nu är intressant.

Min Vinnare: 1 Zelig Bi
Spets efter 500m: 4 Burning Man
Skrällen: 7 Mago
Ranking: A 1,4 B 8,7,6,2 C 3,10,11,5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 The Bald Eagle har inlett karriären lovande. I den senaste starten kom den första vinsten när han tuggade ner sitt motstånd från femte utvändig via 10,7 sista 600 meterna. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och från ett bra utgångsläge här så tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen kan bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 3 Remain In Light har tre vinster och ett andrapris på fyra starter. Samtliga segrar är tagna från ledningen och från ett perfekt utgångsläge här så kan det bli tidig ledning på nytt och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Margaretasjöhammar vann från ledningen senast och här sitter Torbjörn Jansson som kör hästen bra till direkt och med en fin löpning i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 The Bald Eagle
Spets efter 500m: 3 Remain In Light
Skrällen: 7 Nice And Quick
Ranking: A 5 B 3,2,1,7 C 6,4,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Itaka Sunds lopp - Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Olivia Cheri som flög till spets senast och drog sedan undan i bra fart till en enkel seger. Här är det spetsläge på nytt och om ledningen skulle nås utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Hon har två vinster på fem försök hon har travat i ledningen tidigare och första gången med Örjan Kihlström upp nu är intressant, vid gardering kan 10 Waffle Cone som har visat fin form i sin nya regi hos Thomas Uhrberg vara tänkbar men här är det en tuff uppgift på pappret när hon ska plocka in 20 meter över kort distans, 4 Hot Chocolate har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro och hon gick bra som tvåa bakom vinnande Sweet On You senast men ett snävt fjärdespår i volten här kan ställa till det men om hon skulle klara det momentet så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 3 Olivia Cheri
Spets efter 500m: 3 Olivia Cheri
Skrällen: 2 Selma Töll
Ranking: A 3 B 10,4,2,1,11 C 8,7,9,6,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Visa As är ett tufft sto som hade tre raka segrar innan hon galopperade bort sig senast. Hon tål att göra en hel del grovjobb på egen hand och trots utgångsläget här så ska hon räknas tidigt, 13 Kövras So Far gjorde en godkänd avslutning fram till femteplatsen i ett V75 lopp på Östersund som vanns av Digital Performer näst senast. Det följde han upp med en seger och med fina ryggar att gå i under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 12 Global Undecided fick göra jobbet den tunga vägen senast men knäckte ledaren och höll sedan säkert undan för Reckless den sista biten och klarar han bara av de täta starterna så kan han bli att räkna med igen, 14 Cameron Dream vann på ett bra vis senast och om Björn Goop som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet här så kan det räcka till en framskjuten placering här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 15 Visa As
Spets efter 500m: 2 Real Masterpiece
Skrällen: 7 Lass Revenue
Ranking: A 15,13 B 12,14,7,2,9,6,1 C 10,5,8,4,11,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto