DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 tisdag 27/08

27 Augusti 2019 - 13:28

Det är DubbelJackpot när kvällens V64 tävlingar ska avgöras på Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 3 Fort Knox som har vunnit sex av karriärens sju starter hittills och han har aldrig varit sämre än tvåa. I den senaste starten bröt han ut en del över upploppet men gick ändå undan till en säker seger. Nu blir det ett helstängt huvudlag för att han ska vara mer fokuserad meddelar Pasi Aikio och med tanke på hans startsnabbhet så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen.

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 1 Zolly som har visat gott kunnande med sex segrar på tio starter hittills. Hon vann Guldstoet på Axevalla för tre starter sedan och sedan blev det även seger i E3 uttagningen innan hon slutade tvåa bakom omöjlige Mascate Match i E3 finalen. Efter det har hon dock varit struken två gånger på raken dels för hosta och den andra gången för en halsinfektion men när hon nu kommer ut igen så räknar jag med att hon är väl förberedd. Innerspåret här är väl ingen ingen fördel och det finns risk att hon blir fast men jag tror att Mattias Djuse är vaken och kan ta sig ut i andraspår om hon inte skulle lyckas behålla ledningen och skulle hon lyckas med det så tror jag hon blir svårstoppad här.

V64-1 3 Fort Knox
V64-2 2,3,7,8,10,12
V64-3 1 Zolly
V64-4 2,3,5,7,8,9
V64-5 2,4,6,8,9,11
V64-6 1,5,12

648 rader x 1 = 648 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 8 Voltaire Gifont
DD2: 1,5,12

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Ibrahim Paschas lopp - Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Fort Knox som har vunnit sex av karriärens sju starter hittills och han har aldrig varit sämre än tvåa. I den senaste starten bröt han ut en del över upploppet men gick ändå undan till en säker seger. Nu blir det ett helstängt huvudlag för att han ska vara mer fokuserad meddelar Pasi Aikio och med tanke på hans startsnabbhet så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen, vid gardering kan 5 Bythebook som gjorde sin senaste start i E3 finalen på Eskilstuna i slutet av juni där det blev en andraplats bakom Aetos Kronos vara tänkbar om Erik Adielsson kan servera honom en fin löpning. Han har vunnit sex av elva starter hittills och är ofta med långt framme men det är inte det viktigaste loppet då det stundar Kriteriekval och skulle min spik få bestämma som han vill i ledningen tror jag inte Bythebook räcker till seger här utan han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Fort Knox
Spets efter 500m: 3 Fort Knox
Skrällen: 4 Leon Zon
Ranking: A 3 B 5,1 C 8,4,7,2,9,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Cobbys Yeaah har inlett karriären bra med två vinster på fyra starter. Här har hon fått ett trevligt utgångsläge och kan få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 3 No Pressure tog sin första seger i den senaste starten när han vann lätt från ledningen. Här tror jag att Björn Goop kan nå spets på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han kan rinna undan till en ny seger här, 7 One Kind Of Art höll klart bra till andrapriset bakom vinnande Brother Bill via 13 tempo sista 800 meterna senast. Kan Jörgen Westholm hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 8 Civilion är orutinerad med endast två starter hittills fast han har visat hög kapacitet då han har vunnit båda dessa loppen på ett bra vis utan att behöva förta sig. Här har han fått ett risigt utgångsläge men om det klaffar med positionerna så kan han göra sig gällande på nytt.

Min Vinnare: 2 Cobbys Yeaah
Spets efter 500m: 3 No Pressure
Skrällen: 10 Digital Summit
Ranking: A 2,3 B 7,8,10,12 C 5,1,11,9,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Lime Abbeys lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Zolly som har visat gott kunnande med sex segrar på tio starter hittills. Hon vann Guldstoet på Axevalla för tre starter sedan och sedan blev det även seger i E3 uttagningen innan hon slutade tvåa bakom omöjlige Mascate Match i E3 finalen. Efter det har hon dock varit struken två gånger på raken dels för hosta och den andra gången för en halsinfektion men när hon nu kommer ut igen så räknar jag med att hon är väl förberedd. Innerspåret här är väl ingen ingen fördel och det finns risk att hon blir fast men jag tror att Mattias Djuse är vaken och kan ta sig ut i andraspår om hon inte skulle lyckas behålla ledningen och skulle hon lyckas med det så tror jag hon blir svårstoppad här, vid gardering kan 7 Schweppes som kommer med två raka segrar vara tänkbar om Carl Johan Jepson kan servera henne en fin löpning, 3 Ghostintheshell fick en sen lucka senast och avslutade godkänt till femteplatsen i ett lopp där Sashay My Way och Dontlooseallmoney delade på segern. Här har hon fått ett trevligt utgångsläge och kan få en fin resa och kan ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Zolly
Spets efter 500m: 1 Zolly
Skrällen: 3 Ghostintheshell
Ranking: A 1 B 7,3,2,6,5,12 C 8,4,9,10,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Veams Benelli galopperade bort sina möjligheter direkt senast. Gången innan det så avslutade hon vasst fram till seger och felfri här från ett fint utgångsläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Wishing Noon kommer med två raka segrar och hon vann lätt från ledningen i den senaste starten och om Kim Eriksson kan hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och hon kan då rinna undan till en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Västerbo Jolene gjorde comeback senast efter en tids frånvaro och hon var jättefin då som tvåa bakom vinnande Ella Pace och hon gick i mål med full spänst över mål. Hon har fått ett lite tråkigt läge nu men Kajsa Frick tycker att hon har en bra häst för klassen så hon kan duga en bit mot det här gänget ändå. Det blir skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 2 Veams Benelli
Spets efter 500m: 5 Wishing Noon
Skrällen: 9 Red Alert W.F.
Ranking: A 2,5,7 B 9,3,8 C 10,6,11,12,4,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
The Owners Trophy över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Voltaire Gifont gjorde Sverigedebut tidigare i år i Jämtlands Stora Pris där han slutade fyra bakom Milligan’s School. Det följde han upp med en andraplats bakom Who’s Who. Senast var han ute i Ulf Thoresens Minneslopp på Jarlsberg där det blev en tredjeplats bakom Vitruvio. Nu går han ner rejält i klass och om Pietro Gubellini som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli att räkna med här, 9 Rajesh Face har ingen vidare rad och han har varit borta från tävlingsbanorna närmare tre månader nu. Felfri nu och en bra rygg att gå i under slutvarvet här så har han kapacitet att han kan blanda sig i segerstriden här, 4 Peder Mykla kommer med bra form och han vann från spets senast. Här har han ett lurigt fjärdespår i volten fast en strykning av nummer 5 Night Rhythm nu underlättar så om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 8 Voltaire Gifont
Spets efter 500m: 4 Peder Mykla
Skrällen: 6 Araw Hoss
Ranking: A 8 B 9,4,2,11,6 C 7,10,3,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Lady Nadine har kommit tillbaka starkt efter lång frånvaro med två segrar och en tredjeplats på tre starter i år. Hon vann på ett bra vis senast efter att hon fått trava en stor del av loppet i dödens. Här tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 12 I'm Sailing är ännu segerlös i år efter att hon har fått en del tuffa lopp. Hon laddades mot StoChampionatet näst senast men slutade bara trea i sitt försök så det blev ingen final och det följde hon upp det med en positiv andraplats på Färjestad gången efter det även om det var långt fram till vinnande Wellino Avenue. Nu hoppar Carl Johan Jepson upp i sulkyn och kan hon få en bra start och hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det vara läge för årets första seger, 1 Hersey Boko är inte att lita men hon skötte sig näst senast och då blev det också seger. Felfri här så kan hon få en fin löpning på innerspår och med en lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Lady Nadine
Spets efter 500m: 5 Lady Nadine
Skrällen: 12 I'm Sailing
Ranking: A 5 B 1,12,15,7,14,11,10,8,13,6 C 2,3,4,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Carolina - NY Rangers
Ishockey - NHL - 1
2.15
19:00  Örgryte - Västerås
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.95
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
19:00  Elfsborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.78
19:00  Brage - Trelleborg
Fotboll - Superettan - X2 / asian +0,5
1.80
20:30  Young Boys - St. Gallen
Fotboll - Super League - 1
1.65
00:30  Vegas - Dallas
Ishockey - NHL - 1
2.27
14:00  Jiangsu Suning - Dalian Pro
Fotboll - Super League - 1
1.75
19:00  Hammarby - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 675 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming