V64 tisdag 28/05

Publicerad på 28 Maj 2019 - 15:55

DrTrav

DrTrav

28 Maj 2019 - 15:55

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna med Jackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 5 Dallas Brick som galopperade bort sina möjligheter i ett V75 lopp på Åby senast men innan det så vann han från ledningen på Solvalla. Han är kvick ut och har tagit samtliga sina fyra tidigare segrar från spets så jag tror att Yannick Gingras som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag att han blir svårslagen från den positionen.

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 8 Rafiki Fri som kommer med fin form. Han var klart bra i Olympiastayern som fyra bakom vinnande Whipped Eggs på Åby näst senast och följde upp det med en seger över korta häcken på Lindesberg senast. Han går bra på alla distanser och är van vid att möta tufft motstånd och om Anna Isabelle Karlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 5 Dallas Brick
V64-2 1,4,5,7,9
V64-3 8 Rafiki Fri
V64-4 1,2,3,6,7
V64-5 1,2,4,5,8,9
V64-6 1,3,8,11

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,5,8,9
DD2: 8 My Dream Art

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med World Driving Championship över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Dallas Brick som galopperade bort sina möjligheter i ett V75 lopp på Åby senast men innan det så vann han från ledningen på Solvalla. Han är kvick ut och har tagit samtliga sina fyra tidigare segrar från spets så jag tror att Yannick Gingras som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag att han blir svårslagen från den positionen, vid gardering kan 1 Enjoy's Wifi som har gått bra under året och noterats för två segrar vara tänkbar. Nu återkommer han efter dubbla halsinfektioner och har dessutom ett bekymmersamt läge då han mest troligt blir över från start men om Eirik Höitomt som kör hästen skulle hitta loss från innerspåret så kan det räcka en bit här, 8 J.S.Alpha står illa till här men om Rick Ebbinge som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så är han stark och kan bli farlig den sista biten men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Dallas Brick
Spets efter 500m: 5 Dallas Brick
Skrällen: 8 J.S.Alpha
Ranking: A 5 B 1,8,4,9,2,6,3 C 11,7,12,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
World Driving Championship - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Indie fick bestämma i spets senast men gick undan knappt men säkert via 12 tempo sista 800 meterna då. Här är det helt andra förutsättningar med bakspår men om Mika Forss som kör hästen kan slinka igenom bra och hitta bra ryggar under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 4 Fabulous Journey kommer med fyra raka andraplatser och har ännu inte fått vinna lopp. Med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och då hon är kvick iväg så tror jag på tidig ledning här och om hon skulle få bestämma en del i spets så kan det vara läge för den första segern. Det blir skor runt om samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag precis som senast meddelar Marko Korpi, 1 Let It Go har varit struken för halsinfektion efter den senaste starten men med en fin smygare på innerspår här så kan hon bli farlig med en lucka till slut, 5 Blownaway gjorde det bra efter att ha fått trava i dödens senast. Det har blivit galopp bakom bilen förut men felfri nu så kan hon öppna rätt bra och med en fin resa här så kan hon bli att räkna med den sista biten, 7 Smaragd Brodda har varit borta från tävlingsbanorna länge och kan behöva loppet men om det klaffar med löpningsförloppet här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 9 Indie
Spets efter 500m: 4 Fabulous Journey
Skrällen: 7 Smaragd Brodda
Ranking: A 9,4 B 1,5,7,2,3,10 C 8,11,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 8 Rafiki Fri som kommer med fin form. Han var klart bra i Olympiastayern som fyra bakom vinnande Whipped Eggs på Åby näst senast och följde upp det med en seger över korta häcken på Lindesberg senast. Han går bra på alla distanser och är van vid att möta tufft motstånd och om Anna Isabelle Karlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 5 Garrett Mix som svarade för en positiv debut i ny regi för Jörgen Westholm senast när han avslutade bra via 12,8 sista varvet fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Ontrack He's Black. Här tror jag att han kan få ta över ledningen efter en bit och om han skulle komma till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 8 Rafiki Fri
Spets efter 500m: 5 Garrett Mix
Skrällen: 13 Super Zantos
Ranking: A 8 B 5,10,13,11,14,7,9,12 C 1,6,4,2,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
World Driving Championship över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Le Crack Sox är en spännande häst som inte förlorat efter två starter som treåring. Nu handlar det om årsdebut men han rapporteras vara väl förberedd och jag tror han duger bra i den här klassen direkt i återkomsten även om det knappast är någon toppform och om Franck Nivard som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här. Det blir skor runt om samt ett helstängt huvudlag och vanlig vagn och fast bomull meddelar Markus B Svedberg, 2 New Cash hade inte startat på ett år innan comebacken på Romme näst senast när han avslutade bra som tvåa i ett lopp som vanns av Splendid Jovijal. Gången efter det så blev det seger när det var ledning från start till mål förvisso var aktionen inte den bästa sista biten men med spetsläge på nytt så kan Rodney Gatt som kör hästen leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Pelle Roc kan få en fin smygresa på innerspår här och om Ulf Ohlsson kan hitta en lucka och komma loss så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Le Crack Sox
Spets efter 500m: 2 New Cash
Skrällen: 3 Kahnawake
Ranking: A 7,2 B 1,3,6,11,12 C 10,5,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
World Driving Championship - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Idreamicanfly fick äntligen vinna senast när hon plockade ner sitt motstånd via 14,2 sista varvet. Hon kan öppna rätt bra så jag tror att Matthew Williamson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Deferre Des Quatre har varit formstark under våren även om det blev en plump i protokollet senast men då satt hon långt ner i kön. Med bra ryggar under slutrundan här så kan hon bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Argbiggan testades barfota runt om senast men det fungerade inte utan slutade med diskning för passgång. Nu återgår man till barfota bak och det har fungerat väl tidigare och då hon kan lägga iväg bra från start så tror jag att hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge och skulle Doug McNair som kör hästen lyckas med det så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 1 Irish Cream Zon fick press i ledningen senast och fick ge sig. Från ett bra läge här så sitter hon bra till direkt och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Idreamicanfly
Spets efter 500m: 4 Idreamicanfly
Skrällen: 2 Cabaree F.C.
Ranking: A 4 B 9,8,1,5,2,12,3,7,11 C 10,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med World Driving Championship över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 My Dream Art var femma i långloppet Örebro Intn'l senast och nu är det klart enklare motstånd. Här står han illa till men han tål ett tufft upplägg och trots det dåliga läget så ska han räknas tidigt här. Det blir barfota runt om och jänkarvagn meddelar Jörgen Westholm, 3 Lass Revenue har ett bra spår och han kan avsluta vasst om han får spara speeden fram till upploppet och kan då bli att räkna med här, 1 Yankee Boy fick öppna alldeles för tufft senast och när varvet travades på 09,5 blev det stumma ben till slut. Från innerspåret här så tror jag att Michael Nimczyk kan hålla upp ledningen och om han skulle få bestämma en del i spets nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 11 Vedalia hade otur i spårlottningen här men om det blir bra tempo på tillställningen och om Yannick Gingras som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 8 My Dream Art
Spets efter 500m: 1 Yankee Boy
Skrällen: 11 Vedalia
Ranking: A 8 B 3,1,11,4,10,9,6,12 C 5,2,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto