V64 torsdag 01/08

Publicerad på 1 Aug 2019 - 12:14

DrTrav

DrTrav

1 Aug 2019 - 12:14

Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 2 Coktail Fortuna som vann på ett bra vis via 09,3 sista 800 meterna från ledningen senast. Gången innan det var han blek i ledningen och var slagen tidigt men då var det längre distans och här tror jag att Robert Bergh kör till spets omgående och väl där så blir han svårfångad om nu inte Wim Paal får för sig att svara invändigt men då är hästen bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle bli aktuellt.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 3 Tony Afrika som inledde året med tre raka segrar varav de två sista på V75. Han dummade sig i volten i den senaste starten i Mantorp för två månader sedan. Efter det har han varit struken två gånger på raken men nu när man startar så räknar jag med att han är i ordning. Han är väldigt stark så den långa distansen är inga bekymmer och med tanke på startsnabbheten hästen besitter så tror jag det blir tidig ledning fast det är inte omöjligt att man släpper ifrån sig ledningen för att ge honom ett lopp i ryggar och använda open stretchen till slut men oavsett så tror jag han har bra chans att ta en seger här.

V64-1 2 Coktail Fortuna
V64-2 2,4,8,9
V64-3 1,2,3,4,5,9
V64-4 2,3,6,8,9
V64-5 2,3,4,5,6
V64-6 3 Tony Afrika

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3,6
DD2: 3 Tony Afrika

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med The Red Mile över 1609 meter och jag har spikat nummer 2 Coktail Fortuna som vann på ett bra vis via 09,3 sista 800 meterna från ledningen senast. Gången innan det var han blek i ledningen och var slagen tidigt men då var det längre distans och här tror jag att Robert Bergh kör till spets omgående och väl där så blir han svårfångad om nu inte Wim Paal får för sig att svara invändigt men då är hästen bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle bli aktuellt, vid gardering kan 1 Tango Negro som kan få en fin löpning i rygg på min spik vara tänkbar. Från ett trevligt läge så kan han bli farlig via open stretchen till slut, 5 Jairo kan avsluta loppet vasst och om det blir bra tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Coktail Fortuna
Spets efter 500m: 2 Coktail Fortuna
Skrällen: 1 Tango Negro
Ranking: A 2 B 1,5,3,4,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Brizy Montéryttarserie 2019 - omgång 7 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Barack La Marc kommer med två raka segrar tillsammans med Sofia Adolfsson som sitter upp på hästen även ikväll. Han tål att göra en del grovjobb och även om det är ett halvvarv kortare distans nu så ska han räknas tidigt här, 9 Come On Hugo agerar lite ojämnt men ska nu ut i montédebut och det är klart spännande. Som om det inte vore nog med att hästen gör montédebut får vi även se Flemming Jensen i svensk montédebut fast han har dock ridit monté i Danmark tidigare även om det var ett tag sedan och med en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet, 4 Bonnies Celebrity har inte vunnit sedan början av april för fem starter sedan men fullföljde väl till andraplatsen senast. Han är kvick ut och om Tova Bengtsson som rider hästen här kan hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Robin Hood kommer med bra form och höll bra till andraplatsen senast. Här har han fått ett bra läge och om det blir överpace på loppet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 8 Barack La Marc
Spets efter 500m: 4 Bonnies Celebrity
Skrällen: 5 Pathos O.M.
Ranking: A 8 B 9,4,2,5,6 C 7,3,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Vinci I.M. blev över i spåren i uttagningsloppet till StoChampionatet senast men avslutningen via 11 tempo sista 800 meterna från kön var bra. Här tror jag Peter Untersteiner som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge och hon ska räknas tidigt här, 5 Googla In vann med krafter sparade senast och om Peter Ingves som kör hästen här kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 2 It's My Boko gjorde det mycket bra när hon plockade ner sitt motstånd från dödens för tre starter sedan och från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och kan bli att räkna med här, 3 Maharanee Star har inte fått till det och har galopperat mycket men hon skötte sig senast och då blev det en tredjeplats. Nu är det täta starter men det tror jag kommer fungera bra och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon utmana om en framskjuten placering. Eventuellt jänkarvagn nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 1 Vinci I.M.
Spets efter 500m: 1 Vinci I.M.
Skrällen: 3 Maharanee Star
Ranking: A 1,5 B 2,3,4,9,8,10 C 6,7,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Lärlings- och Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Grace River har varit ute mot hårt motstånd och fastnade med mycket krafter kvar senast. Här är spåret inte det bästa men om Jennifer L Oscarsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden och hon ska räknas tidigt här, 2 Dali Pagadi är snabb den första biten och är loppets spetsfavorit. Han vann väldigt lätt med Sofia Adolfsson som kör hästen här även i den senaste starten och med spetsläge på nytt här så kan han bli svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Rise Again blev fast med sparade krafter senast men om Kajsa Ljunghager som sitter upp bakom hästen nu kan få smyga med och kan bli fint framdragen under slutrundan här så kan han bli farlig över upploppet, 6 Iwan Boko kommer med två raka galopper i raden men felfri här så har han kapacitet för att duga mot det här gänget, 3 K.A.Dacy har inte visat något extra på sistone men om Henna Halme kan ge henne ett bra lopp i den främre träffen så kan det vara en trevlig skräll.


Min Vinnare: 8 Grace River
Spets efter 500m: 2 Dali Pagadi
Skrällen: 3 K.A.Dacy
Ranking: A 8,2 B 9,6,3,1,5,4 C 11,7,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Treåringslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Redneck Woodland har inlett karriären lovande men gjorde bort sig med startgalopp senast. Felfri här så kan han kliva iväg rätt bra från start och kanske det kan bli ledningen men han är inte beroende av någon särskild position och han klarar även att gå i dödens om det skulle bli aktuellt men oavsett så ska han räknas tidigt här, 3 Darling Godiva kan öppna fort om man laddar och hon fullföljde bra till tredjeplatsen bakom vinnande Zolly i kvalet till E3 näst senast. I finalen sedan så räckte hon inte riktigt till men om hon kan trycka sig till spets i ett tidigt skede här så kan hon duga en bit mot det här gänget, 4 Kick The Dust Ås har vunnit 3 av 5 starter hittills. Två av dessa är tagna från spets och skulle han hitta till ledningen är mycket vunnet. Senast när han var ute bakom bilen för första gången slutade det dock med en galopp fast om han kan hålla ordning på benen den här gången så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Redneck Woodland
Spets efter 500m: 3 Darling Godiva
Skrällen: 2 Usiana Face
Ranking: A 6,3 B 4,2,5 C 1,7,9,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Tony Afrika som inledde året med tre raka segrar varav de två sista på V75. Han dummade sig i volten i den senaste starten i Mantorp för två månader sedan. Efter det har han varit struken två gånger på raken men nu när man startar så räknar jag med att han är i ordning. Han är väldigt stark så den långa distansen är inga bekymmer och med tanke på startsnabbheten hästen besitter så tror jag det blir tidig ledning fast det är inte omöjligt att man släpper ifrån sig ledningen för att ge honom ett lopp i ryggar och använda open stretchen till slut men oavsett så tror jag han har bra chans att ta en seger här, vid gardering kan 11 Burning Man som sällan gör ett dåligt lopp vara tänkbar. Dåligt läge nu men med bra tempo på tillställningen och en fin rygg att gå i under slutrundan så har han en vass avslutning som fäller många hästar till slut, 7 Maple Hill's Eto'o kan öppna bra och kan vara den som får ta över ledningen om min spik väljer att släppa och kan isåfall leda loppet länge men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 3 Tony Afrika
Spets efter 500m: 7 Maple Hill's Eto'o
Skrällen: 2 Gideon Boko
Ranking: A 3 B 11,7,2,5,9,10 C 4,12,6,8,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto