DrTrav

V64 torsdag 03/10

3 Oktober 2019 - 14:27

Det är Jackpot när kvällens V64 tävlingar ska avgöras i Bollnäs och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V64-1 på nummer 5 Adi Gallia som var med i finalen av Derbystoet senast men det slutade med ett misslyckande då en tidig galopp förstörde hennes chanser. Här är det ett litet fält med endast fem motståndare så trots att Adi Gallia har 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i V64-2 på nummer 1 Löv Teddy som har gått i ledningen i sina tre senaste starter och han har gjort det bra varje gång med två segrar och en andraplats som resultat. Han har visat att han kan öppna bra och skulle han hålla upp ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen.

Den tredje spiken kommer i V64-3 på nummer 9 Alorac Mathbell som gjorde debut i ny regi för Oskar J Andersson senast. Då låg man lågt från stallet och menade att hästen behövde ett lopp i kroppen men han gjorde det bra som blev trea i ett lopp som vanns av Young King. Med det loppet i kroppen nu så tror jag Alorac Mathbell är klart förbättrad till den här starten och över en perfekt distans så tror jag han spurtar ner sitt motstånd över upploppet.

V64-1 5 Adi Gallia
V64-2 1 Löv Teddy
V64-3 9 Alorac Mathbell
V64-4 1,3,6,9,10,11,12,15
V64-5 1,2,4,5,7
V64-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,5,7
DD2: 10 Don Viking

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Anders Kilströms Minne, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Adi Gallia som var med i finalen av Derbystoet senast men det slutade med ett misslyckande då en tidig galopp förstörde hennes chanser. I uttagningsloppet innan det så travade hon större delen av loppet i vinnarhålet innan hon hittade loss och gick sedan en mycket vass avslutning och var inte långt ifrån vinnande Hankypanky Rubyred. Här är det ett litet fält med endast fem motståndare så trots att hon har 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Ulf Ohlsson upp för första gången är intressant, vid gardering kan 1 Patricks Princess som höll bra till andraplatsen bakom vinnande Djokovic från ledningen näst senast vara tänkbar. Här tror jag det blir ledningen på nytt och om Rikard N Skoglund som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt, 6 Fleet Admiral har vunnit hälften av årets starter och han gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han är inte helt att lita på men felfri nu så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 5 Adi Gallia
Spets efter 500m: 1 Patricks Princess
Skrällen: 2 Massaj Käll
Ranking: A 5 B 1,6 C 2,4,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Löv Teddy som har gått i ledningen i sina tre senaste starter och han har gjort det bra varje gång med två segrar och en andraplats som resultat. Han har visat att han kan öppna bra och skulle han hålla upp ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Skulle han misslyckas att hålla ledningen så kan det uppstå luckor och han kan hitta ut i andraspår så oavsett så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 6 Norrbo Odin som svarade för en stark avslutning som tvåa bakom vinnande Nygårds Hillevi senast vara tänkbar om Kenth Åkerlund som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 10 Järvsömalla är jämn och säker och har gott kunnande. Nu har han ett dåligt utgångsläge över den korta distansen men om det klaffar med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Löv Teddy
Spets efter 500m: 1 Löv Teddy
Skrällen: 6 Norrbo Odin
Ranking: A 1 B 6,10,2,3,4 C 7,8,5,12,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 9 Alorac Mathbell som gjorde debut i ny regi för Oskar J Andersson efter tre månaders frånvaro från tävlingsbanorna senast. Då låg man lågt från stallet och menade att hästen behövde ett lopp i kroppen men han gjorde det bra som blev trea i ett lopp som vanns av Young King efter en bra avslutning via 12,8 sista varvet. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han är klart förbättrad till den här starten och över en perfekt distans så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Frankenstein Am som vann ett breddlopp från ledningen senast vara tänkbar om han skulle få bestämma en del i spets men det är tuffare motstånd nu och att tränaren kör själv istället för Jorma Kontio som körde senast är knappast en fördel, 5 Real Masterpiece har härdats i tuffa sällskap då de tre senaste starterna har varit inom V75 spelet. Han är snabb den första biten så det är inte omöjligt att Mats E Djuse som kör hästen kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast skulle det istället bli en tuff öppning så kan det vara gynnsamt för min spik.

Min Vinnare: 9 Alorac Mathbell
Spets efter 500m: 3 Frankenstein Am
Skrällen: 11 Tayson Bi
Ranking: A 9 B 3,5,11,2,6 C 1,4,7,8,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 10 Picasso Tribut var duktig vid vinsten i årsdebuten för sin nya tränare Rikard N Skoglund näst senast. Gången efter det så hade han problem i volten och galopperade bort sina möjligheter. Han var lite för lätt i balansen den gången så det blir lite tyngre skor fram den här gången och med lite klaff så kan han vara långt framme och han ska räknas tidigt här, 3 Fläsk Ken hade ett dåligt utgångsläge men avslutade godkänt i skymundan senast. Nu har han ett bättre läge och den hittills enda tidigare segern togs från ledningen så om Oskar J Andersson kan nå spets utan att ödsla alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Winnie The Pooh kommer med fin form. Han fastnade med en del sparade krafter näst senast och gången efter det så vann han ett billigt lopp. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 11 Sigill Carjan har ingen vidare rad men om Kajsa Frick kan servera honom ett bra lopp så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Picasso Tribut
Spets efter 500m: 3 Fläsk Ken
Skrällen: 1 Gin Krupa
Ranking: A 10,3 B 12,11,9,6,15,1 C 8,14,13,7,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
John Deeres Pokal över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Elian Web var inte som bäst senast men det visade sig att han var sjuk då men nu känns han bra igen meddelar man från stallet. Han har varit ute mot tuffare sällskap än det här och trots att utgångsläget är mindre bra så är han stark nog att kunna utmana om en framskjuten placering och han ska räknas tidigt här, 1 Food Money kommer med formen på topp. Näst senast vann han från spets på Tingsryd och gången efter det så avslutade han rejält när han gick till attack via 09,5 sista 800 meterna till andraplatsen i ett lopp som vanns av Canari Match. Han är snabb den första biten så här kan det bli tidig ledning och om han skulle få bestämma som han vill i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 2 Canari Match kommer från en seger efter en fin löpning. Här har han ett trevligt utgångsläge och kan han få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 4 Queer Fish räckte inte till mot tufft motstånd i Trotting Masters-finalen på Vincennes senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för den första segern sedan han skrällde i Sweden Cup under Elitloppshelgen, 5 Antonio Tabac tröttnade i ledningen näst senast och fick nöja sig med en fjärdeplats. Gången efter det var han ute i Gulddivisionen där det blev en sjundeplats bakom vinnande Nadal Broline. Med lite klaff här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 7 Elian Web
Spets efter 500m: 1 Food Money
Skrällen: 5 Antonio Tabac
Ranking: A 7,1 B 2,4,5 C 6,3,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 10 Don Viking kommer med god form och han har tjänat fina pengar på kort tid. Han kommer närmast från en V75-seger där han trots att han fick göra en del jobb under slutrundan kunde ta sig fram till en knapp seger före Lukas Rauen. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 6 Minelli fick ett bra lopp i ryggar och blev fint framdragen innan hon satte i attacken på upploppet och då plockade hon ner en bra Alfie kort före mål till seger senast. Hon ska helst inte göra alltför mycket jobb själv men nu startar hon 20 meter före tipsettan och skulle hon komma till ledningen smärtfritt så kan hon bli svårfångad från den positionen. Det var barfota runt om och bike senast men nu är det aviserat skor runt om och vanlig vagn, 5 Torpa Olea har hittat stilen på slutet och ståtar med två raka segrar. Nu är det lite värre motstånd men om Hans Bergh kan servera hästen en fin löpning så kan hon vara långt framme på nytt, 8 Super Gullet kommer närmast från en seger i montédisciplinen. Kan Oskar J Andersson som sitter upp bakom hästen nu bli fint framdragen under slutvarvet här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 15 Järvsöodin var ute i Unionskampen på Färjestad i sin senaste start. Där höll han godkänt till sjätteplatsen bakom vinnande Odd Herakles och den hästen slipper han möta här. Nu står han tufft placerad med bakspår på tilläggsvolten och det kan bli positionsbekymmer men han tål att göra en del grovjobb och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Don Viking
Spets efter 500m: 6 Minelli
Skrällen: 8 Super Gullet
Ranking: A 10,6 B 5,8,15,12,14,3 C 1,2,4,11,7,9,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  RB Leipzig - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.97
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
20:30  Fortuna D - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.94
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.20
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
18:29  Topptipset Tips Onsdag 27 Maj
Insats: 288 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Åby & Örebro 27/5
Insats: 756 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Örebro Onsdag 27/5
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster

Livestreaming