DrTrav

V64 torsdag 05/09

5 September 2019 - 13:24

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 7 Missle Hill som vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i Ragnar Thorngrens Minne på Åby och fick då göra en hel del grovjobb under slutvarvet och höll bra som trea bakom Tae Kwon Deo och Zarenne Fas. Nu är det mer passande kortare distans fast från det här läget finns det en risk att han återigen tvingas göra en del grovjobb men han är bra nog att han kan vinna det här från dödens om det skulle behövas och om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så tror jag han blir svårslagen här.

V64-1 1,2,4,9
V64-2 1,3,9,10,11
V64-3 3,5,8
V64-4 3,9
V64-5 7 Missle Hill
V64-6 4,5,8,9,15

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 7 Missle Hill
DD2: 4,5,8,9,15

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Eldvin var ute i Svenskt Mästerskap senast och hade då inte startat på ett par månader men han gjorde han ändå en bra insats när han spurtade in som trea bakom vinnande Björs Frej. Med den senaste genomköraren i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och här tror jag att Jörgen Westholm kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen, 9 Björs Frej besegrade de bästa svenska hästarna i Svenskt Mästerskap senast efter en fin avslutning via 22 tempo sista 800 meterna och med ett fint rygglopp i det längsta här så har han en vass spurt som biter bra till slut och han ska räknas tidigt här, 1 Smedheim Solan kommer från en säker seger i ett montélopp och löser det sig från innerspåret här kan han dyka upp i segerstriden på nytt, 4 Smedsbo Faksen slutade oplacerad i Svenskt Mästerskap senast. Det var första starten på ett par månader så han kan ha gått framåt en del till den här starten och om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig den sista biten och kan då vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Eldvin
Spets efter 500m: 2 Eldvin
Skrällen: 7 Bilbo B.S.
Ranking: A 2,9 B 1,4,7,5,3 C 6,10,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
E3 Bonus - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 One Kind Of Art galopperade bort sig i starten senast men gången innan det så höll han mycket bra från dödens via 13 tempo sista 800 meterna till andraplatsen bakom vinnande Brother Bill. Felfri nu och en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han blanda sig i segerstriden om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 1 Don Fanucci Zet är ännu obesegrad efter tre starter och samtliga dessa har tagits från ledningen. Nu är det debut bakom bilen och startsnabbheten är svårbedömd men om han kan kliva iväg rätt så vettigt så är det inte omöjligt att Örjan Kihlström som kör hästen kan försvara innerspåret och kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Bo Diddley gick bra senast när han blev tvåa från ledningen fast han kunde inte stå emot vinnande Magnificent Tooma som tog sig förbi och vann med en nos. Kan han hitta till spets här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad. Det blir jänkarvagn nu och eventuellt även barfota runt om för första gången och det är intressanta förändringar som kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 9 One Kind Of Art
Spets efter 500m: 3 Bo Diddley
Skrällen: 3 Bo Diddley
Ranking: A 9,1 B 3,11,10,8,2,5 C 7,4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Antonio Tabac har kommit tillbaka bra efter skadeuppehåll och har nu fått tre lopp i kroppen. Han är kvick ut så jag tror att Oskar Kylin Blom som kör hästen kan hitta till ledningen här och skulle han få bestämma en del i ledningen så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 8 Food Money kommer med fin form och han övertygande vinsten på Tingsryd från ledningen senast. Här har han läget emot sig och det kan bli svårt att hitta till spets men det är ett litet fält med endast sju motståndare så om Ulf Ohlsson kan komma ner i ett vettigt slagläge så kan han göra sig gällande på nytt, 5 Canari Match klarade inte att gå i ledningen senast i Gulddivisionen på Hagmyren där han stumnade den sista biten efter en tuff öppning och fick nöja sig med en sjätteplats bakom vinnande Policy Of Truth. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för årets första seger.

Min Vinnare: 3 Antonio Tabac
Spets efter 500m: 3 Antonio Tabac
Skrällen: 1 Snowstorm Hanover
Ranking: A 3 B 8,5,1,4 C 7,6,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Amatörlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Zeus Sensation har nu gjort två starter efter ett års frånvaro från tävlingsbanorna. Senast så kördes han till ledningen efter 400 meter och fick bestämma och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Här tror jag att Oscar Berglund som kör hästen kan hitta till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han ta andra raka segern om han skulle få styra och ställa som han vill där framme, 9 Christer har fått tre lopp i kroppen i sin nya regi för Per Hedenström. Han avslutade 11,6 sista 800 meterna ute i spåren senast men nådde inte mer än en femteplats då. Här tror jag att Peter Larsson som kör hästen kan komma igenom rätt så vettigt och med en fin rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 12 Red Alert W.F. som avslutade vasst senast men fick inte behålla sin placering då hon gick ut alltför snävt och blev diskad. Med överpace på tillställningen så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Zeus Sensation
Spets efter 500m: 3 Zeus Sensation
Skrällen: 12 Red Alert W.F.
Ranking: A 3,9 B 12,10,1,2,6,5,4,8 C 11,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Missle Hill som vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i Ragnar Thorngrens Minne på Åby och fick då göra en hel del grovjobb under slutvarvet och höll bra som trea bakom Tae Kwon Deo och Zarenne Fas. Nu är det mer passande kortare distans fast från det här läget finns det en risk att han återigen tvingas göra en del grovjobb men han är bra nog att han kan vinna det här från dödens om det skulle behövas och om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så tror jag han blir svårslagen här, vid gardering kan nummer 1 Zabul Fi som kommer med fin form vara tänkbar. Han kan öppna rätt så vettigt och om Troels Andersen kan hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som ett strå vassare, 4 Forfantone Am var hårt betrodd i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby senast men där fick han nöja sig med en sjätteplats. Gången innan det så satt han fast med mycket sparade krafter och kan han få ett bra lopp i ryggar så kan han avsluta vasst fast han får ses främst som ett platsbud och det är ett klart minus att Kenneth Haugstad kör istället för Örjan Kihlström nu.

Min Vinnare: 7 Missle Hill
Spets efter 500m: 1 Zabul Fi
Skrällen: 6 Lawmaker
Ranking: A 7 B 1,4,6 C 8,5,3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 15 Kalashnikov galopperade senast bort segern kort före mål. Han är inte att lita på fast om han kan hålla ordning på benen nu så kan han utmana om en framskjuten placering och han ska räknas tidigt här. Ulf Ohlsson upp nu för första gången är intressant, 9 Eddy West har avslutat bra i de två senaste starterna och gången innan det så visade han upp en fin inställning när han avgjorde till en knapp seger från dödens. Nu hoppar Jorma Kontio upp i vagnen och med en fin resa så har han en vass avslutning och kan bli att räkna med här, 8 Ninepoints Lover har även han precis som tipsettan problem med att sköta sig och galopperade senast när han trampade upp i hjulet på en konkurrent senast. Han är härdad mot hårt motstånd och om han kan undvika att galoppera den här gången så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Lajos Euro vinner inte så ofta men han är kvick den första biten och om Tomas Pettersson kan hitta till ledningen smärtfritt så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 15 Kalashnikov
Spets efter 500m: 5 Lajos Euro
Skrällen: 5 Lajos Euro
Ranking: A 15 B 9,8,5,4,14,7,12,6 C 11,10,3,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
21:15  Lopp 9: Will I Am
Trav - Färjestad - Plats
2.00
18:00  Dortmund - Bayern München
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
2.95
20:30  Werder Bremen - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 180 kr - DrTrav
18:30  Europatipset Tips Tisdag 26 maj
Insats: 512 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Livestreaming