V64 torsdag 08/08

Publicerad på 8 Aug 2019 - 15:37

DrTrav

DrTrav

8 Aug 2019 - 15:37

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 5 Jefferson Dotcom som är väldigt snabb bakom bilen. Han var med i en 09-öppning senast för att galoppera till slut som slagen men det var en framskjuten placering som försvann då. För tre starter sedan så vann han på just Åby över kort distans efter en bra avslutning. Här tror jag att Johan Untersteiner som kör hästen har siktet inställt på ledningen och skulle han hitta till spets utan någon större strid så tror jag han blir svårfångad över den korta distansen här.

V64-1 2,3,6,9
V64-2 5,10
V64-3 1,2,5,6,9,10,12
V64-4 2,4,9
V64-5 1,8,11
V64-6 5 Jefferson Dotcom

504 rader x 1 = 504 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,8,11
DD2: 5 Jefferson Dotcom

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Nina Ginto återkommer efter en paus och har inte startat sedan april. Hon är orutinerad och har bara gjort två starter hittills men hon vann enkelt med sparade krafter från spets senast och från ett passande springspår här så tror jag att Johan Untersteiner som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Queen Neo gjorde årsdebut efter lång frånvaro senast. Hon visade dock inga tecken på ringrost utan gick undan till seger via 12,5 sista 800 meterna och från från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och ska räknas tidigt här, 3 Juicy Gossip kommer med en fin rad. Senast så kämpade hon tappert i ledningen men kunde inte stå emot en duktig Le Mare. Hon är snabb från början och borde kunna hitta ner i ett vettigt slagläge här och med en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden, 9 Rosy Wine gick en vass avslutning till andraplatsen bakom vinnande Gal Gadot Racing efter en sen lucka senast och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 6 Nina Ginto
Spets efter 500m: 6 Nina Ginto
Skrällen: 7 Rut Taxam
Ranking: A 6 B 2,3,9,1,7,4 C 8,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Bravo Santana kommer med två raka segrar på tre starter hittills. Näst senast så fick hon fritt i dryga spår in på upploppet och avgjorde på ett bra vis. Gången efter det var han ännu bättre när han från andra ytter avslutade 10,5 sista 800 meterna och vann med till synes sparade krafter. Nu förstärker Kim Eriksson i sulkyn och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 High Roller Sox svarade för en mycket vass debut senast. Från ett spår långt ut så blev det en dryg inledning innan Peter Untersteiner hittade till spets och från den positionen vann han sedan loppet. Nu har han bakspår men om han kan komma igenom rätt så vettigt här och kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 1 Lover Bac som har varit borta ett par månader nu vara tänkbar från ett bra utgångsläge men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Bravo Santana
Spets efter 500m: 3 Missing Tooma
Skrällen: 1 Lover Bac
Ranking: A 5,10 B 1,3,2,4,6,9 C 7,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 9 Key Mom har gjort fyra starter på svensk mark och senast så fick hon tävla i jänkarvagn och då kom också första segern från ledningen. Kan hon komma igenom hyggligt från det här läget och hitta en bra position så kan hon bli att räkna med över upploppet, 10 American Dream är inte att lita på men skötte sig för tre starter sedan och då blev det också seger och skulle hon hålla ordning på benen här så kan hon bli farlig den sista biten och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 6 Darah Bibo var ute i ett försök till StoChampionatet som Zeta Kronos vann senast. Hon hängde med godkänt till fjärdeplatsen då och går ner i klass här och kan blanda sig i segerstriden här om det löser sig med positionerna men hon är väldigt stor favorit på V64 spelet och garderas, 12 Mellby Glorious tävlar lite ojämnt och har ett risigt läge här men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 9 Key Mom
Spets efter 500m: 6 Darah Bibo
Skrällen: 10 American Dream
Ranking: A 9,10,6 C 12,1,2,5 C 11,3,8,7,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Just Like Messi vann på Arvika näst senast och gången efter det så var han ute och tävlade i högervarv på Åmål och höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Roberto Brazz efter att ha kommit till spets efter ett halvvarv. Från ett fint utgångsläge här så kan han få en bra löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här och dessutom förstärker Carl Johan Jepson i sulkyn nu, 9 Nordmann har gjort ett par lopp i Peter Untersteiners regi nu och har noterat två andraplatser. Han fick göra grovjobbet sista 600 meterna senast och höll bra bakom vinnande Chablis D.K. Med rygg på startsnabb häst här så tror jag han kan komma igenom rätt så vettigt och löser det sig med positionerna här så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering här, 2 Speedy Tilly gjorde bort sig med galopp när han försökte svara upp ledningen senast. Gången innan det vann han på ett bra vis och med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen och om han kan hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet. Han har gått med skor runt om och fast bomull med huva tidigare, men nu kan det eventuellt bli barfota bak och rycktussar meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Just Like Messi
Spets efter 500m: 2 Speedy Tilly
Skrällen: 5 Lovely Vacation
Ranking: A 4,9,2 B 7,5,3,8 C 10,1,6,11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 The Real Face har varit ute i tre raka Klass II försök inom V75 spelet utan någon större framgång. Här tror jag att Adrian Kolgjini som kör hästen kan hålla upp ledningen och om han drar i ett jämnt hårt tempo där framme så kan han bli svår att plocka in, 8 Look Håleryd har precis som tipsettan varit ute mot hårt motstånd men var inte som bäst senast. Fjärdespåret på den första tilläggsvolten är inte bra men om Peter Untersteiner kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan servera hästen en fin resa så fäller han många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 11 Dizzy River var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Nu har han inte startat sedan början på juni men med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 The Real Face
Spets efter 500m: 1 The Real Face
Skrällen: 1 The Real Face
Ranking: A 1 B 8,11,3,5,9,7,4 C 13,12,10,6,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Jefferson Dotcom som är väldigt snabb bakom bilen. Han var med i en 09-öppning senast för att galoppera till slut som slagen men det var en framskjuten placering som försvann då. För tre starter sedan så vann han på just Åby över kort distans efter en bra avslutning. Här tror jag att Johan Untersteiner som kör hästen har siktet inställt på ledningen och skulle han hitta till spets utan någon större strid så tror jag han blir svårfångad över den korta distansen här, vid gardering kan 2 Ulisse D'Asolo som var blek i debuten för Björn Goop från ett dåligt läge senast vara tänkbar. Här har han ett bättre spår och med en fin löpning i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter, 11 Bag's Simoni står illa till över den korta distansen här men om Henna Halme skulle hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och det blir överpace på loppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Jefferson Dotcom
Spets efter 500m: 5 Jefferson Dotcom
Skrällen: 2 Ulisse D'Asolo
Ranking: A 5 B 2,11,8,7,6,10 C 3,1,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto