DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 torsdag 11/07

11 Juli 2019 - 13:25

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Örebro och här följer min löpning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 5 Fort Knox som inledde karriären med fem raka segrar innan han senast åkte på sin första förlust. Han travade då utvändigt om vinnande Bythebook och var inte som bäst den dagen och har blivit behandlad och tvingades även stå över E3 finalen. I ett litet fält här med endast fem motståndare så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen omgående och sedan ser jag ingen som ska trycka upp tempot och då borde han ha bra chans att rinna undan till seger.

V64-1 7,8
V64-2 1,4,5
V64-3 5 Fort Knox
V64-4 1,5,6,7,8
V64-5 1,2,3
V64-6 1,2,3,4,8,12

540 rader x 1 = 540 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,3
DD2: 1 Ontrack He's Black

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 7 Ural har vunnit 13 av 32 lopp hittills och han imponerade vid vinsten från dödens i ett Bronsdivisionsförsök på aktuell bana för tre starter sedan. Senast så fick han trava i dödens på nytt men Don't Mind Me blev för svår och han fick nöja sig andraplatsen då. Här har han ett spår långt ut på vingen men han är kvick iväg och då hästen är lite stänkrädd så tror jag att Jorma Kontio söker sig framåt omgående och då borde det bli antingen spets eller dödens och oavsett så ska han räknas tidigt här, 8 Minnestads El Paso har varit ute i Silverdivisionen på sistone och han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas men om tipsettan skulle få svar invändigt så kan han vara gynnad av detta då han brukar avsluta loppen vasst, vid ytterligare gardering kan 3 Forecast som kan öppna bra och kan vara loppets tidiga ledare vara tänkbar om Örjan Kihlström som kör hästen vill köra i den positionen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ural
Spets efter 500m: 3 Forecast
Skrällen: 3 Forecast
Ranking: A 7,8 B 3,6,4,1,2 C 9,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Bay View var ute i ett försök till Stosprintern i sin senaste start och höll då upp ledningen efter tuff körning men galopperade bort sig efter 400 meter. Här är det lite längre distans men hon kan lägga iväg bra från start vid laddning och felfri här så tror jag att Erik Adielsson som kör den här märren sitter i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Easy Creation kan öppna rätt bra men innerspåret på Örebro kan vara lite lurigt så det är inte säkert att Björn Goop lyckas hålla upp spets men det borde kunna bli vinnarhålet och skulle en lucka uppenbara sig över upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering, 5 Indira O.E. fullföljde bra till tredjeplatsen bakom vinnande Olivinia senast och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en bra löpning i den främre träffen och kan vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Bay View
Spets efter 500m: 4 Bay View
Skrällen: 5 Indira O.E.
Ranking: A 4,1 B 5,10,11,8,6,2,3 C 7,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Juliloppet - Treåringslopp över 2609 meter och jag har spikat nummer 5 Fort Knox som inledde karriären med fem raka segrar innan han senast åkte på sin första förlust. Han travade då utvändigt om vinnande Bythebook och var inte som bäst den dagen och har blivit behandlad och tvingades även stå över E3 finalen. I ett litet fält här med endast fem motståndare så tror jag att Björn Goop skickar hästen till ledningen omgående och sedan ser jag ingen som ska trycka upp tempot och då borde han ha bra chans att rinna undan till seger, vid gardering kan 7 The Bald Eagle som kommer med två raka segrar vara tänkbar och han öppnade snabbt i sin förra start och skulle han komma förbi min spik från start så kan han leda loppet länge, 6 Alien Kronos blev fyra i sitt E3-försök och nådde sedan samma placering i finalen. Här finns det risk att han tvingas göra mycket av grovjobbet under slutvarvet och då tror jag han får svårt att plocka ner min vinnare så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Fort Knox
Spets efter 500m: 5 Fort Knox
Skrällen: 4 Qwartz
Ranking: A 5 B 7,6 C 2,4,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Unexpected stod för en mycket stark insats senast när han travade en stor del av loppet i dödens men kunde inte stå emot Scarlets Mirakel den sista biten utan han fick nöja sig med andraplatsen. Nu hoppar Erik Adielsson upp för första gången och med en bra löpning här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 6 Höwings Unbeatable har gjort sju starter för Robert Bergh utan att ha plockat en seger men han har varit på plats i tre lopp över lång distans i år och om Kim Eriksson som kör hästen kan ge honom en fin resa så kan han duga en bit mot det här gänget, 7 Oboy C.D. har ingen vidare rad men om Jorma Kontio kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 1 Mooney gjorde bort sig med en startgalopp senast. Felfri här så tror jag att Jörgen S Eriksson som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 8 Unexpected
Spets efter 500m: 1 Mooney
Skrällen: 7 Oboy C.D.
Ranking: A 8,6 C 7,1,5,4,9,10 C 3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Göran Abrahamsons lopp - Fyraåringslopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Speedy Tilly kommer från en seger när han gick till attack med 750 meter kvar av loppet då och han plockade ner sitt motstånd via 14,2 sista 800 meterna. Med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så tror jag att det är ledningen som gäller och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till spets så kan han bli svår att fånga in från spets, 2 Iglesias Boshoeve räckte inte riktigt till i Prix Readly Express senast och slutade oplacerad bakom vinnande Attraversiamo. Gången innan det så blev det seger på Bjerke och här det lite enklare motstånd jämfört med senast och från ett fint utgångsläge här så kan han blanda sig i segerstriden igen, 1 Global Wise Guy har två lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll. Han kan öppna ganska bra vid laddning men det är ändå en klar risk att han blir över från start men om det löser sig med positionerna så kan bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 3 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 3 Speedy Tilly
Skrällen: 9 Firecracker
Ranking: A 3 B 2,1,9,6,7,10,4,8 C 5,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Ontrack He's Black höll enkelt upp ledningen från spår 1 näst senast och gick då undan till en ohotad seger från den positionen. Senast så satt han långt bak men avslutade bra i skymundan i ett V75 lopp i Boden så formen är det inget fel på. Med spetsläge här så tror jag att Nicklas Westerholm kan leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och han ska räknas tidigt här, 4 Waikiki Silvio gick bra som tvåa bakom vinnande Pinto Bob senast. Med ett par lopp i kroppen nu så kan det vara läge för årets första seger om Björn Goop som kör hästen kan få spara speeden fram till upploppet, 8 Bo C. har kommit tillbaka starkt efter vila och med Carl-Erik Lindblom i sulkyn så har det blivit succé. På tre starter tillsammans har det blivit två raka segrar innan han galopperade bort en framskjuten placering kort före mål senast. Här är utgångsläget jobbigt men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 12 Porthos Race står illa till här men en strykning underlättar en del och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen om Åke Lindblom som kör hästen bli fint framdragen under slutvarvet.

Min Vinnare: 1 Ontrack He's Black
Spets efter 500m: 1 Ontrack He's Black
Skrällen: 12 Porthos Race
Ranking: A 1 B 4,8,12,3,2 C 10,9,5,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.10
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming